• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne iş yapıyoruz kaç para ücret alıyoruz

ben de öğretmenim 9/3 1820 tl + ekders ortalama 2300 gibi bir para geçiyor elime.... çok şüküe az demiyorum ama akşama kadr masa başında oturup 1 kişinini yapabileceği işi 5 kişi yapan devlet memurlarını gördkçe ben günde 8 saat boşa boğaz patlatıyorum diyorum kendime... yazık gerçektn.... hele arkadaşların bahsettiği gibi hizmetlileri düşününce...

canım hiç öyle düşünme
ben şubatın 15 inde çalışma hayatımda 2. yılımı dolduruorum:)))
ilk 1.5 sene bi devlet hastanesine çıktı tayinim küçücük bi ilçede
laboratuvarda çalıştım laborantım:)) orda günde yarım saatlik iş olurdu sonna nette gezinirdim kitap okurdum çene çalardım çaylar kahveler fallar bakardık ooooo ne cümbüş
bide bu yarım saatlik işi 3 laborant yapıoduk inanabiliomusun:))))ve laboratuvarda sedye ve paravan vardı uyyodum kalkıodum o kadar rahattı yani sana öyle diyim.... 600 sayfalık kitabı 2 günde bitirodum :))) öğlen uykusuna yatıodum 11 den 1 e kadar hasta yoktu gelsede diğer arkadaşlar bakıodu sonna ben bakıodum falan

ama aldıgım paranın zerre kadar hayrını görmedim o kadar bereketsizdiki ay sonu cebimde 5 tl bile kalmıodu
sonna eş tayiniyle başka bi yere atandım 6 aydır çalışıorum bu iş yerimde aşı birimindeyim ilk 1 ay kendime gelemdim o kadar çok çalışıorum ki gün içinde bir bardak çay ya bir bardak çayımı içemiorum bile tamamlayıp :))) eski iş yerimde 4.30 da hastanede kimse kalmazdı burda 4.50 de bile çıkamıorum iş iş iş bitmio eşşek gibi çalışıorum sana yemin ediorum
eve iş getiriorum o dosyalar falan eve taşıorum
ama aldıgım para elimde bereketlendikçe bereketlenio bitmek nedir bilmio:))))))

senin o dediğin çalışmayan hizmetçiler bi masada oturan tek kişilik işi 5 kişi yapan memurlar o paranın hayrını göremio herkes kendinden sorumludur sen işini hakkıyla yapıomusun bu kazandıgım parayı her bi kuruşuna kadar hakettim diomusun o zman tamamdır:)))))
benim içim şu an çooook rahat:)))) başımı yastıga koydugumda içim rahat uyyorum zaten yorgunluktan uykusuzluk denen bişeyde çekmiorum :))

özel bi bankada gişe yetkilisiyim 1350 maaş+240 tl setcard var fazla mesai filan olursa 1500 oluyor sabah 8,30 akşam 19,30-20,00 gibi çıkıyoruz tabi öğlen 1 saat mola ama çok yoğun ve stresli :19:

Ozel sektor biraz sorunlu sikici zor ve sartlar agir diyenler var ama bazi yerlerde gercekten insana deger veriyor ozellikle ilk 500 sirketten birinde calisirsaniz degeriniz dahada artiyor mesela gecen yil agustos ayinda bankaya yonetmen olarak bir bay gelmisti tabi sinavi basarmis kazanmis normalde evi ankaradaymis ama kurum 2 ay kadar guzel bir otelde konaklatti konaklama masraflarinida odedi ustune maasda odedi belki aksam yemeklerini bile kuruma fatura etti bilemiyorum sonrasinda baska bir bankadan daha iyi bir teklif almis ve bizim kurumdan ayrildi yani bazi ozel sektordeki firmalar insana gercekten deger veriyor .

özel bi bankada gişe yetkilisiyim 1350 maaş+240 tl setcard var fazla mesai filan olursa 1500 oluyor sabah 8,30 akşam 19,30-20,00 gibi çıkıyoruz tabi öğlen 1 saat mola ama çok yoğun ve stresli :19:

merhaba, sınavlar mı olunuyor gişe yetkilisi :26: ilk girdiğinizde mi 1350 idi yoksa uzun zamndır mı çalışıyorsunuz

merhaba, sınavlar mı olunuyor gişe yetkilisi :26: ilk girdiğinizde mi 1350 idi yoksa uzun zamndır mı çalışıyorsunuz

evet sınav ve mülakatla oluyor 1 yıl yeni oldu başlayalı ilk kadrolu değildim part timedim haftada 2 gün gidip 600 filan alıyordum gerçi ben kadro için hergün gittim ama neyseki kadrom geldi eylülden beri böyle maaşım çok şükür Allah olmayanlarada versin daha iyilerini versin ama bankacılık kötü arkadaşlar tekrar tekrar düşünmek lazım :5:

KİT de 5510 sayılı 4/c sözleşmeli 6/1 kademeli mühendisim en son aldigim aylik net gelir 3.146 tl .devletin tahsis ettigi lojmanda gorev tahsisli olarak oturuyorum.Ama su an ucretsiz izindeyim bebeğimi 2 yasina getirene kadar evde oglumla birlikte olacağım.Bu arada kit düşünen mühendislere gelirim bilgi olmuştur.

ben de öğretmenim 9/3 1820 tl + ekders ortalama 2300 gibi bir para geçiyor elime.... çok şüküe az demiyorum ama akşama kadr masa başında oturup 1 kişinini yapabileceği işi 5 kişi yapan devlet memurlarını gördkçe ben günde 8 saat boşa boğaz patlatıyorum diyorum kendime... yazık gerçektn.... hele arkadaşların bahsettiği gibi hizmetlileri düşününce...

devlet memuruyum..sabah 8 ..akşam 8,9 iş ne zaman biterse ..1 sn boş vaktim yok.5 kişinin yapacağı işi tek başıma yapıyorum.Öğlen bile 5 dk yemek yiyip geliyorum.Ve işimin riski çok çok fazla.Dışardan devlet memuru diye önyargıyla bakmak çok kolay.1850 maaşla bence bize çok çok yazık

devlet memuruyum..sabah 8 ..akşam 8,9 iş ne zaman biterse ..1 sn boş vaktim yok.5 kişinin yapacağı işi tek başıma yapıyorum.Öğlen bile 5 dk yemek yiyip geliyorum.Ve işimin riski çok çok fazla.Dışardan devlet memuru diye önyargıyla bakmak çok kolay.1850 maaşla bence bize çok çok yazık

hangi kurum merak ettim nasıl o saate kadar iş bitmiyor

arkadaşlar sözleşmeli öğretmenler ne kadar alıyo bilen var mı?

bir de sanırım branşa göre değişiyo dimi?

ben haftanın 2 günü etüt veriyorum... aldığım para ise 500-900 arasında değişiyor. en azından gittiğim kursun ücretini çıkarmış oluyorum :)

4 senelik elemansınız ve muhasebe işleriyle ilgileniyosunuz gayet yoğun bi işiniz var. Aldığınız para küçümsenemez ancak emeğinize karşılık gelmez diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
çalışan hanımlar, ingilizcenin öneminden bahseder misiniz biraz?
ben stajyerlik yaparken, oradaki çalışanlarda aynı departmanda ingilizce bilenin maaşı daha yüksekti mesela,
ingilizcesi iyi olsun diyorlar mesela iş ilanlarında, ne kadar iyi olmalı ki? ana dili kadar mı?

Back