- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
ben de öğretmenim 9/3 1820 tl + ekders ortalama 2300 gibi bir para geçiyor elime.... çok şüküe az demiyorum ama akşama kadr masa başında oturup 1 kişinini yapabileceği işi 5 kişi yapan devlet memurlarını gördkçe ben günde 8 saat boşa boğaz patlatıyorum diyorum kendime... yazık gerçektn.... hele arkadaşların bahsettiği gibi hizmetlileri düşününce...
canım hiç öyle düşünme
ben şubatın 15 inde çalışma hayatımda 2. yılımı dolduruorum:)))
ilk 1.5 sene bi devlet hastanesine çıktı tayinim küçücük bi ilçede
laboratuvarda çalıştım laborantım:)) orda günde yarım saatlik iş olurdu sonna nette gezinirdim kitap okurdum çene çalardım çaylar kahveler fallar bakardık ooooo ne cümbüş
bide bu yarım saatlik işi 3 laborant yapıoduk inanabiliomusun:))))ve laboratuvarda sedye ve paravan vardı uyyodum kalkıodum o kadar rahattı yani sana öyle diyim.... 600 sayfalık kitabı 2 günde bitirodum :))) öğlen uykusuna yatıodum 11 den 1 e kadar hasta yoktu gelsede diğer arkadaşlar bakıodu sonna ben bakıodum falan
ama aldıgım paranın zerre kadar hayrını görmedim o kadar bereketsizdiki ay sonu cebimde 5 tl bile kalmıodu
sonna eş tayiniyle başka bi yere atandım 6 aydır çalışıorum bu iş yerimde aşı birimindeyim ilk 1 ay kendime gelemdim o kadar çok çalışıorum ki gün içinde bir bardak çay ya bir bardak çayımı içemiorum bile tamamlayıp :))) eski iş yerimde 4.30 da hastanede kimse kalmazdı burda 4.50 de bile çıkamıorum iş iş iş bitmio eşşek gibi çalışıorum sana yemin ediorum
eve iş getiriorum o dosyalar falan eve taşıorum
ama aldıgım para elimde bereketlendikçe bereketlenio bitmek nedir bilmio:))))))
senin o dediğin çalışmayan hizmetçiler bi masada oturan tek kişilik işi 5 kişi yapan memurlar o paranın hayrını göremio herkes kendinden sorumludur sen işini hakkıyla yapıomusun bu kazandıgım parayı her bi kuruşuna kadar hakettim diomusun o zman tamamdır:)))))
benim içim şu an çooook rahat:)))) başımı yastıga koydugumda içim rahat uyyorum zaten yorgunluktan uykusuzluk denen bişeyde çekmiorum :))