- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
ya yani bi kadın çalışmıyor olabilir ,hayat... ne getireceği belli olmaz ki.Burada çalışmayan arkadaşlarımıza kimsenin dediği birşey yok.
Ama az önce dillendirilen düşünceler çok tehlikeli bence ,hadi burada söylediniz evde çocuklarınıza da mı söylüyorsunuz.Aman kızım boşver eğitimmiş ,emekmiş bunlar boş şeyler zengin bi koca avlamaya bak sen ama emin ol elinden kaçırma mı diyorsunuz yani.
Vay vay vay:)ne paralar alınıyormus banker kadınlar toplulugu:)arkdslar dalga gecmeyın bazıları sallıyor(sallayanlara gelsın bu lafım)ha bırde su calısırım kocama muhtac olmam dıyen akdsa bı sozum, bızde onlara hzmt edıyoruz, sankı bos bos oturuyoruz, kocasından emın olan cogu ınsan calısmıyo, calısmanın amacı ya bosanırsak ac kalırsak,vs, tabıkı ole olabılır ama korku ıle hayat yasanmaz,ıtıkadı ona gore tutarsan kaderını kndın cızer ınandıgın seyı zorla basına getırırsın,vbnde calısıyordum ama esım ıstemıyor,ıstese bıle her ıkı trfta calısırsa bbk baska ellerde buyuyo ev ıslerı rayına oturmuyor.kadın ıkı bın alıyo bı bucugunu hızmetcıye verıyo . Anladnmı , cogu kadın evde oturunca ozgur olamadgı ıcn calısıo, erkek gbı calısırsa erkekle esıt olacagnı dusunuyo! Olemı bu ulkede erkek ve kadına aynı esıtlık hıc bır zamn olmaz...cnkı erkek egemen bı mılletız. Ha bazı kadınlarında yonetılmek sahıp cıkılmak adı altında ezılmek hosuna gıdıyo....
demek erkekmiş ilginç gerçekten :44:
Vay vay vay:)ne paralar alınıyormus banker kadınlar toplulugu:)arkdslar dalga gecmeyın bazıları sallıyor(sallayanlara gelsın bu lafım)ha bırde su calısırım kocama muhtac olmam dıyen akdsa bı sozum, bızde onlara hzmt edıyoruz, sankı bos bos oturuyoruz, kocasından emın olan cogu ınsan calısmıyo, calısmanın amacı ya bosanırsak ac kalırsak,vs, tabıkı ole olabılır ama korku ıle hayat yasanmaz,ıtıkadı ona gore tutarsan kaderını kndın cızer ınandıgın seyı zorla basına getırırsın,vbnde calısıyordum ama esım ıstemıyor,ıstese bıle her ıkı trfta calısırsa bbk baska ellerde buyuyo ev ıslerı rayına oturmuyor.kadın ıkı bın alıyo bı bucugunu hızmetcıye verıyo . Anladnmı , cogu kadın evde oturunca ozgur olamadgı ıcn calısıo, erkek gbı calısırsa erkekle esıt olacagnı dusunuyo! Olemı bu ulkede erkek ve kadına aynı esıtlık hıc bır zamn olmaz...cnkı erkek egemen bı mılletız. Ha bazı kadınlarında yonetılmek sahıp cıkılmak adı altında ezılmek hosuna gıdıyo....
uzman yardımcısı olarak sonra uzman oluyorsunuz. Sadece atama değil. kpssden sonra kurum sınavları oluyor. bir de mülakat. baya zorlu bir süreç oluyor.
Merkez bankası, spk, btk 3 yer örnekleyebilirim..kendi ebeveynlerim de dahil buna eve giren para 12.000lira üzerinde (allah olmayanlara gani gani versin) ve şimdi özelde işe başladım diye ev halkı biraz burun kıvırıyor bana o yüzden merak ettim. Ailem yüksek lisans dereceli uzmanlar, başkan felan değiller. Hala yazın KPSS ye gir diye başımı yiyolar, onlarla bu tarz konularda kavga edip uzlaşamadığımız için sizlere sormak istedim.
edit: merkez bankasında müfettiş yardımcıları 2 sene önce 6000 alıyormuş bir kaç forumdan araştırıp buldum.
Görünce atladım olaya ama merkez bankasının çalışanları cidden çok iyi paralar kazanıyordu bir dönem, emeklilik fonlarından aldıkları rakamlarda bayağı güzeldi ama sonra Merkez bankası sandığının vakfıyla ilgili davalar filan başladı hemen hemen yarı yarıya bir kesinti meydana geldi maaşlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?