- 30 Mayıs 2011
- 1.544
- 469
- 163
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
ALLAH(c.c) kadına ev geçim sorumluluğu yüklememiş. Dışarıda başkalarına hizmet edeceğinize evde prensesler gibi oturun. Dinimiz kadını saklayıp koruyup kollarken şu olanlara bak. Hem kendinize hemde dininize zarar vermeyin...
hümanistliğin tanımını tekrar okumanızı tavsiye edicem
zira hiçbir hümanist güzel bir paylasımın ortasına dalıp,kimse kiimseye hava atmasın diye çıkışmaz
hümanistliğin tanımını tekrar okumanızı tavsiye edicem
zira hiçbir hümanist güzel bir paylasımın ortasına dalıp,kimse kiimseye hava atmasın diye çıkışmaz
siz neden farklı fikirlere tahammül edemiyorsunuz acaba.
anlamını çok iyi bilmiyorum. hümanistlikte insana değer verilir konuya değil
1500 tl üstü alanlar,hepiniz bana 50 tl gönderin,bir amaca hizmet etmiş olun
arkadaşım boşver provokasyon amaçlı belli ki bazı mesajlar.
bu konu böyle güzel giderken bir anda karıştırıldı ben de hatalıyım ki cevap verdim :/
farklı fikir değil ki sizin ki
konuyu sabote etmek
insanlar ne kadar güzel konusuyorlardı
ayrıca kimsenin de ucuk fiyatlar yazdığını görmedim
ayda 15-20bin kazanıyorum yazmamıski kimse
hava atıcak bir durum ben görmedim
walla ne istersiniz şu hizmetlilerden bilmem. staja gittiğim okuldada aynı durum hizmetli bizden çok alıyor. sende hizmetli olaydın allah alllah.tabi hizmetli düşk almalı adalet bu değil mi. yazık ama ya hizmetli diye neden küçümseniyorki. okudum diye yani dünyanın maaşını size vermeliler değil mi?
ALLAH(c.c) kadına ev geçim sorumluluğu yüklememiş. Dışarıda başkalarına hizmet edeceğinize evde prensesler gibi oturun. Dinimiz kadını saklayıp koruyup kollarken şu olanlara bak. Hem kendinize hemde dininize zarar vermeyin...
ne güzel bir konu vardı ne olmuş böyle ya. Herkesin yazdığı maaşlerı iş durumlarını öğrenmiş olduk çevremizdeki insanları yönlendirmek adına, okuldaki öğrencileri yönlendirmek adına gayette güzel bir başlık. Burda kimse ahlaksızlık yaptım dolandırdım da para kazandım demiyorr ki eğitimi ve birazda şansına göre yaptığı işi ve maaşı yazıyor.
Okurken gerildim ya benim anam- babam olmasa kocamda olmasa acaba sayın fetva veren hanım bana benden başka kim bakacak söyler misin? Ya da kkdaki hatunlardan eşinden ayrılan çocuğuyla kalanlar var onlara kim bakacak.
Ben lisans mezunuyken ve yıllarca emek harcamışken tabiki hak ettiğim maaşı isteyeceğim bunda garip olan ne en düşük devlet memurlarına bak istersen, ünide yüksek puanlarla yerleşip kpssde yyüksek puanlarla atanmışım neden istemeyeyim ki
hümanistim ben bu kadar basit.... düşünmeyin boşuna........
ne güzel bir konu vardı ne olmuş böyle ya. Herkesin yazdığı maaşlerı iş durumlarını öğrenmiş olduk çevremizdeki insanları yönlendirmek adına, okuldaki öğrencileri yönlendirmek adına gayette güzel bir başlık. Burda kimse ahlaksızlık yaptım dolandırdım da para kazandım demiyorr ki eğitimi ve birazda şansına göre yaptığı işi ve maaşı yazıyor.
Okurken gerildim ya benim anam- babam olmasa kocamda olmasa acaba sayın fetva veren hanım bana benden başka kim bakacak söyler misin? Ya da kkdaki hatunlardan eşinden ayrılan çocuğuyla kalanlar var onlara kim bakacak.
Ben lisans mezunuyken ve yıllarca emek harcamışken tabiki hak ettiğim maaşı isteyeceğim bunda garip olan ne en düşük devlet memurlarına bak istersen, ünide yüksek puanlarla yerleşip kpssde yyüksek puanlarla atanmışım neden istemeyeyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?