- 30 Mart 2009
- 13.982
- 62.746
- Konu Sahibi siyahvemavi
1 kere gorusmussunuz ve kisa kisa yazisiyorsunuz. Adam size niye canim desin?Merhaba hanımlar,
1 hafta önce bi date uygulamasından biriyle tanıştım. Ben 30 o 34 yaşında. Çalıştığımız yerler çok yakın. Tanıştığımız gün birbirimizin numaralarını aldık whatsapdan yazışmaya başladık. Hiç bir sosyal medya kullanmıyor iş yerine kadar bilmeme rağmen adına linkedin hesabı bile yok. O gün mesai öncesi bir kahve içelim dedi bende ofisteydim çıkamadım ertesi gün buluşmak için sözleştik mesai öncesi. Görüştük sonrasında çok beğendiğini ifade etti. O gün belirli bir saate kadar iletişimde kaldık. Sonra koca hafta sonu günaydın kelimeleri dışında bir şey yazdı . Pazar sabah çok erken saatte 6 gibi mesaj atmış ayağı da kırdım diye ve ufak bir alçılı resim. Geçmiş olsun nasıl oldu falan dedim ses Seda yok. Dün sabah yine günaydın mesajı ama bu sefer akşama kadar yoğun bir şekilde mesaj attı. O durumda şehir dışında iş seyahatinde. Araç kullanmama engel değildi gittim bende. Yine bugün de keza 2-3 saatte bir mesajlaşma şeklinde iletimi süründürüyoruz ama sabah günaydına eklediği öpücük ifadesi dışında hiç bir samimi ifade yok canım vesaire diye.
İkimizde çocuk değiliz bu yaştan sonra boş boş konuşmak istemiyorum açıkçası. Sormalı mıyım sizce biz niye konuşuyoruz diye ?
1 haftada neden yazisiyoruz derseniz de adam arkasina bakmadan kacar