Ne için konuşuyoruz ki biz neyiz?

Merhaba hanımlar,

1 hafta önce bi date uygulamasından biriyle tanıştım. Ben 30 o 34 yaşında. Çalıştığımız yerler çok yakın. Tanıştığımız gün birbirimizin numaralarını aldık whatsapdan yazışmaya başladık. Hiç bir sosyal medya kullanmıyor iş yerine kadar bilmeme rağmen adına linkedin hesabı bile yok. O gün mesai öncesi bir kahve içelim dedi bende ofisteydim çıkamadım ertesi gün buluşmak için sözleştik mesai öncesi. Görüştük sonrasında çok beğendiğini ifade etti. O gün belirli bir saate kadar iletişimde kaldık. Sonra koca hafta sonu günaydın kelimeleri dışında bir şey yazdı . Pazar sabah çok erken saatte 6 gibi mesaj atmış ayağı da kırdım diye ve ufak bir alçılı resim. Geçmiş olsun nasıl oldu falan dedim ses Seda yok. Dün sabah yine günaydın mesajı ama bu sefer akşama kadar yoğun bir şekilde mesaj attı. O durumda şehir dışında iş seyahatinde. Araç kullanmama engel değildi gittim bende. Yine bugün de keza 2-3 saatte bir mesajlaşma şeklinde iletimi süründürüyoruz ama sabah günaydına eklediği öpücük ifadesi dışında hiç bir samimi ifade yok canım vesaire diye.
İkimizde çocuk değiliz bu yaştan sonra boş boş konuşmak istemiyorum açıkçası. Sormalı mıyım sizce biz niye konuşuyoruz diye ?
1 kere gorusmussunuz ve kisa kisa yazisiyorsunuz. Adam size niye canim desin?

1 haftada neden yazisiyoruz derseniz de adam arkasina bakmadan kacar 😬

Merhaba hanımlar,

1 hafta önce bi date uygulamasından biriyle tanıştım. Ben 30 o 34 yaşında. Çalıştığımız yerler çok yakın. Tanıştığımız gün birbirimizin numaralarını aldık whatsapdan yazışmaya başladık. Hiç bir sosyal medya kullanmıyor iş yerine kadar bilmeme rağmen adına linkedin hesabı bile yok. O gün mesai öncesi bir kahve içelim dedi bende ofisteydim çıkamadım ertesi gün buluşmak için sözleştik mesai öncesi. Görüştük sonrasında çok beğendiğini ifade etti. O gün belirli bir saate kadar iletişimde kaldık. Sonra koca hafta sonu günaydın kelimeleri dışında bir şey yazdı . Pazar sabah çok erken saatte 6 gibi mesaj atmış ayağı da kırdım diye ve ufak bir alçılı resim. Geçmiş olsun nasıl oldu falan dedim ses Seda yok. Dün sabah yine günaydın mesajı ama bu sefer akşama kadar yoğun bir şekilde mesaj attı. O durumda şehir dışında iş seyahatinde. Araç kullanmama engel değildi gittim bende. Yine bugün de keza 2-3 saatte bir mesajlaşma şeklinde iletimi süründürüyoruz ama sabah günaydına eklediği öpücük ifadesi dışında hiç bir samimi ifade yok canım vesaire diye.
İkimizde çocuk değiliz bu yaştan sonra boş boş konuşmak istemiyorum açıkçası. Sormalı mıyım sizce biz niye konuşuyoruz diye ?
evlilik için değildir amaç sevişmektir sor bak nasıl topukluyo izle

Ben üyeliğimi sildim tekrar girip bakabilme şansım yok
çok uzun zamandır o tarz uygulamalarda hesabım var
zamanında çok buluşup görüşmüşlüğüm de vardır
oradan ciddi ilişki yaşanacak erkek çıkma ihtimali %0.1 falan
adamlar takılmak yani cinsellik yaşayıp geçmek için oradalar
ha oradan takılma niyetiyle başlayıp bi süre öyle devam edip sonradan aşık oldukları için ciddiye evrilen ilişkilere şahit oldum mu, oldum
adam şimdi senin hesabı sildiğini de görmüştür daha rahat biçimde yenilerle eşleşiyordur
konuşmalarınızda devamlı kopukluklar var sen buna değil canım vs demiyor oluşuna takılmışsın
adam evli midir bilemiyorum ama bi bit yeniği olduğu kesin. satış gibi rekabetçi bi sektörde linkedin hesabının olmaması ?
kırık ayakla iş seyahati ?
:işsiz:
eğer doğru düzgün ilişki yaşanacak adam arıyorsan bulacağın yer date uygulamaları değil
bi şekilde zamanını ayırıp doğru düzgün çevrelere girmeye ve oradan insanlarla tanışmaya çalışmalısın

Daha bir kez görüşmüşsün neyiz biz sorusu çok saçma olur. Ayrıca herkes evli olabilir yazmış ama evli adamlar ben evliyim diyorlar zaten bu tarz uygulamalarda.çekinmiyorlar kendime sevgili arıyorum ama evliyim demeye. Üstelik uzun ilişki de istiyorlar üstelik maddi manevi olarak yanında olacağını da söylüyorlar. Evli olmayan evli olmadığını söyler bu tarz şeyleri anormal görmüyorlar erkeklere güven olmaz konusuna katılıyorum gerçekten leşler.
Söylediklerinin büyük kısmına katılıyorum ama maddi manevi yanında falan olmazlar.10 günde bir falan 1 saatlik görüşürsün işte.dediğin gibi olsa onunla da mutlu mutlu yaşayıp gidecek kadınlar var.artık metreslik bile kalitesizleşti.😁

Merhaba hanımlar,

Önce evli misin diye mi sorsanız acaba?
Bir haftadır tanıdığınız adama biz neyiz diye sorulur mu? Oldu olacak gelinlik bakmaya başlasaydınız.

1 kere gorusmussunuz ve kisa kisa yazisiyorsunuz. Adam size niye canim desin?

1 haftada neden yazisiyoruz derseniz de adam arkasina bakmadan kacar 😬
Aşığım sana, ölüyorum, bitiyorum demesi gerekirdi. Dememiş ayıp etmiş adam. Karısına diyordur gerçi.

farklı toplumların farklı ahlaki öncelikleri olabilir. bu nedenle, ahlaki değerlerin ve normların evrensellik derecesi, genellikle küresel bir perspektiften ziyade belli bir toplumsal veya kültürel çerçevede değerlendirilir. biz sizinle farklı toplumlarda, fakrlı kültürlerde farklı normlara göre yetiştik ve halen de öyle yaşıyoruz. farklı kültür, etik ve ahlak anlayışlarına sahibiz.
beni anlamınızı beklemiyorum. karşılık olarak da sizden bahsettiğiniz karakteri göstererek bana mesaj yazmak konusunda üstelememenizi öneriyorum.
konu amacından çok saptı
Farklı toplumların farklı ahlaki öncelikleri olabilir ama hiç bir toplumda evli insanlarla birliktelik hoş karşılanmiyor. Bazı algılar evrensel, kimse hırsız, katil, ahlaksız insanları sevmez, sevenlerde onlar gibidir diye düşünüyorum.

Bence şu an biz neyiz diye sormak için çok erken. Bence önce bu adamı iyice tanıyın. Sonuçta böyle bir uygulamadan tanışmak ne kadar sağlıklı bilemedim. Evli olmasa bile sizin gibi görüştüğü bir sürü kadın olabilir. Kendinizi hemen kaptırmayın derim.

Çalışan insansınız gerçekten internet üzerinde ki uygulamalardan biriyle tanışacak kadar yalnız mısınız, ben ürkerim güvenmem.
Evli midir manyak mıdır sapık mıdır😵‍💫
Takıldığınız şeyden önce bunları düşündünüz mü?
Evet çoğu kadınımız bu kadar yalnız.hergün konular açılıyor.manyak, sapık falan da fazla yani.o kadar da değil.savunmak için demiyorum ama çok abartılı bakış açınız

Merhaba hanımlar,

Evli olmasa bile ciddi değildir ciddiye almıyorlar böyle çok adam var gelmiş 30-40 yaşına kadar doğru dürüst iletişim sürdürmüyorlar anlık şeylerin peşindeler zaten date uygulamasından tanışmışsınız. Siz de ciddiye almayın, yazmayın cevap vermeyin.

Evet çoğu kadınımız bu kadar yalnız.hergün konular açılıyor.manyak, sapık falan da fazla yani.o kadar da değil.savunmak için demiyorum ama çok abartılı bakış açınız
Herkesin iş yeri bekar erkek kaynamıyor ya da iş yerindeki veya sosyal ortamındaki erkeklere o gözle bakmıyor. Date uygulamalarını, sosyal medyayı sağlıksız bulabilirsiniz ama o şekilde tanışıp yuva kuran da çok kişi var. Alıntıladığınız hesap için yazdım.

Söylediklerinin büyük kısmına katılıyorum ama maddi manevi yanında falan olmazlar.10 günde bir falan 1 saatlik görüşürsün işte.dediğin gibi olsa onunla da mutlu mutlu yaşayıp gidecek kadınlar var.artık metreslik bile kalitesizleşti.😁
ya işte öyle yazanlar var ben bilmem görüşmedim hiç kimseyle öyle uygulamalarda. bikere indirmiştim baktım bikaç kişi ile eşleştim direk söylüyorlar ben evliyim maddi manevi yanında olacağım birini arıyorum diye. hepsi çok yüzsüz artık

çok uzun zamandır o tarz uygulamalarda hesabım var
zamanında çok buluşup görüşmüşlüğüm de vardır
oradan ciddi ilişki yaşanacak erkek çıkma ihtimali %0.1 falan
adamlar takılmak yani cinsellik yaşayıp geçmek için oradalar
ha oradan takılma niyetiyle başlayıp bi süre öyle devam edip sonradan aşık oldukları için ciddiye evrilen ilişkilere şahit oldum mu, oldum
adam şimdi senin hesabı sildiğini de görmüştür daha rahat biçimde yenilerle eşleşiyordur
konuşmalarınızda devamlı kopukluklar var sen buna değil canım vs demiyor oluşuna takılmışsın
adam evli midir bilemiyorum ama bi bit yeniği olduğu kesin. satış gibi rekabetçi bi sektörde linkedin hesabının olmaması ?
kırık ayakla iş seyahati ?
:işsiz:
eğer doğru düzgün ilişki yaşanacak adam arıyorsan bulacağın yer date uygulamaları değil
bi şekilde zamanını ayırıp doğru düzgün çevrelere girmeye ve oradan insanlarla tanışmaya çalışmalısın
Ben dünyayı tavaf etsem bulamayacağım kadar iyi/dürüst bir insana denk geldim, evlendik, çocuğumuz oldu ve şükür çok mutluyuz. Ancak dediğiniz gibi çok düşük şans..

ya işte öyle yazanlar var ben bilmem görüşmedim hiç kimseyle öyle uygulamalarda. bikere indirmiştim baktım bikaç kişi ile eşleştim direk söylüyorlar ben evliyim maddi manevi yanında olacağım birini arıyorum diye. hepsi çok yüzsüz artık
Allah Allah ben de kullandım ama evli olan denk gelmedi.hep genç, bekar adamlardı.ama öyle çıkan çökmüş.ben şanslıydım demek ki.

X