Ne için konuşuyoruz ki biz neyiz?

Evet, görücü usulüyle dalga geçiliyor ama ben nisanlimdan ayrılınca 2 kişi ile görüşmüştüm...ikisi de çok düzgün insanlardı. Uygulamalara puan bile veremiyorum, amaç takılmak değilse kesinlikle uzak durulması gereken yerler.
Takılmak icin kullanılması ayri tabi ama ciddi ilişki, evlilik umudu taşınıyor buralarda tanısılan insanlardan. Hal böyleyken görücü usulünün küçük görülmesi tamamen kendileriyle çelismek. Görücü usulü geri kafalılık, ne olduğu belli olmayan uygulamalarda eş arama tam tersi güya.

Ben her türden insanın ve her türlü niyetin olduğunu düşünüyorum. Neyi aradığınız ve ne bulduğunuz konusunda eşleşmeler şans tabii..
tabi canım yani ne kullandığını ne için kullandığını bilerek kullanacaksın
benim de niyetim takılmak, ben eğlenilecek adam arıyorum diyen kadınlar hayatının en eğlenceli adamlarını oralardan bulabilir
yani amacı takılmak olan kişilerin amacını sonuna kadar karşılıyor
takipçi artırmak için kullanmışlığım var benim onu
fake bi kadın hesabı açmam gerekti, birine takip isteği atacaktım ama çok kısa sürede 200-300 takipçiye ulaşmam gerekiyordu
zamanım kısıtlıydı
anında bu uygulamada o isimle bi profil açtım, biyografi kısmına da instagram adresini yazdım fake profilin
günde en az 100 takip isteği geliyordu
ben 2.5 günde sanırım 400 takipçiye falan ulaştım. takip edenleri de takip ettim tabi
işim bitince hesabı da uygulamadaki profili de kapadım gitti
eşleşen adamlar da demiş olabilir yani aa nereye gitti bu diye belki

mesela hep premium üyelik falan satmaya çalışır özellikle t--der için konuşuyorum
işte bana para ver ben seni daha fazla insana göstereyim ayakları yaparlar
hiç gerek yok para vermeye
kendi profilini popüler yapmanın en etkili yolu bol bol eşleşme yapmak
eşleşme yaptıkça gelen mesajlara cevap vermek
mesaj atan herkesle 1-2 mesajlaşma yapmak yeterli
özetle ne kadar çok eşleşme yaparsan o kadar çok görünür (popüler) oluyorsun
tam tersi, uygulamaya girmedikçe ve eşleşme yapmadıkça popülerliğin düşüyor, görünürlüğün azalıyor
sanırım 2 haftaydı süresi, 2 hafta boyunca hesabına girip eşleşme yapmazsan kimsenin karşısına çıkmamaya başlıyorsun

yazılım işlerine meraklı olduğum için uygulamanın algoritmasıyla ilgili kendince bazı sonuçlara vardım :KK70:
olay benim için birileriyle tanışmaktan ziyade en popüler date uygulamasını "çözmek" oldu :KK53:

Hemcinslerimin bu umarsızca körlüğü beni çok üzüyor ya... Hanımefendi pazarlamacı olan birinin sosyal medyasının hele hele linkedinin olmaması mümkün mü ya? Az kafanızı calıştırsanız .

Bu arada aklıma geldi geçenlerde Twitter'da bir kız aynı senin yaşadığını yaşamış. Adam el üstünde tutuyormuş kızı. Ev ve iş adreslerini vermiş telefonunu bile eline veriyormuş. Sonra öğreniyor ki adam evli, ev ve iş adreslerinin hepsi uydurma. Telefonu da ikinci telefonuymuş. Evini veya işini bizzat gidip görmediysen bu kadar güvenme derim. Adı soyadı bile yanlış olabilir. Bu devirde adli sicil kaydı bile istemek lazım insanlardan.
Arttırıyorum bence Vukuatlı nufus +Sicil kaydı+findeks raporu. Boşanmışsa boşanma dilekçelerinin okunması.(şahsım adına bir sonraki eş adayım boşanmış bir erkek olursa bu adımı katiyyen atlamam) Cok ciddiyim. Karım beni aldattı diye zırlayan erkoların cogu karısını aldatarak boşanmış .

Arttırıyorum bence Vukuatlı nufus +Sicil kaydı+findeks raporu. Boşanmışsa boşanma dilekçelerinin okunması.(şahsım adına bir sonraki eş adayım boşanmış bir erkek olursa bu adımı katiyyen atlamam) Cok ciddiyim. Karım beni aldattı diye zırlayan erkoların cogu karısını aldatarak boşanmış .
Zaten bu dediklerinizi en başta tüm hanımlar çekinmeden dik duruşla bunları yapsa %99u direkt bu toplara girmeden kurtulur

Ben eşimle internetten tanışmadım hatta hemşerim. Ama farklı şehirlerdeydik. Aradaki kişiye tanışalım, anlaşırsak niyetim ciddi demiş. Geldi tanıştık, sonra gitti. bana birkaç günde bir yazardı. Ondan önce başkasıyla tanıştım yine hemşerimdi aynı ilçede çalışıyorduk. O da faceden her gün çok mu zor bir mesaj atmak gibi şeyler yazardı daha yüzyüze bile gelmemişken. Ama ben birinciyle evlenmeyi seçtim. Diğeri samimiyetsiz geldi. Belki o da ben ve kocam gibi yavaş ısınan biridir. Sakın öyle çaylakça bir soru sorma akışına bırak. Hatta adını koymadıysanız başka tanışmalar yapmanda da sakınca yok

Takılmak icin kullanılması ayri tabi ama ciddi ilişki, evlilik umudu taşınıyor buralarda tanısılan insanlardan. Hal böyleyken görücü usulünün küçük görülmesi tamamen kendileriyle çelismek. Görücü usulü geri kafalılık, ne olduğu belli olmayan uygulamalarda eş arama tam tersi güya.
Görücü usulünde sen garantici, sıkıcı, heyecana kapalı, damızlık erkek arayan, iki lafı yanyana getirip de birini tavlayamayacak sünepenin teki oluyorsun. Hele karşı taraf ölmüş de ağlayanı bulunmayan bir garibandır mutlaka. Halbuki uygulama öyle mi… aşk, seks, aksiyon, heyecan, sohbet vs vs. Uygulamada hayat var 😂

Son düzenleme:
Görücü usulünde sen garantici, sıkıcı, heyecana kapalı, damızlık erkek arayan, iki lafı yanyana getirip de birini tavlayamayacak sünepenin teki oluyorsun. Hele karşı taraf ölmüş de ağlayanı bulunmayan bir garibandır mutlaka. Halbuki uygulama öyle mi… aşk, seks, aksiyon, heyecan, sohbet vs vs. Uygulamada hayat var 😂
Neyse ki şurada bile görüyoruz uygulamaların "renkli dünyasını" 🤭

Valla öyle canım çok önemli bunlar hele de sosyal medyadan tanışma olduysa iki kat dikkatli olunmalı. Bir kere direkt hızlıca bir kimliğine bakıverin. Ayıp değil şüphesi olmayan zaten hemen gösterir. Bunları isteyince bırakacak adamın zaten sakladığı şeyler vardır

Karım aldatti hikayelerinin çoğu uydurmaca..aldatma veya başka kötü hikayeler yazarak günahı kadına atıyorlar.. Hangi boşanmış erkek; karısını aldattığını, ilgisiz bir erkek olduğunu, karısına hiç değer vermediğini veya içki kullandığını, kumara battığını söyler ki yeni tanıştıklarına..Hele de küçük çocuğu olan adamlar hepten falsodur. Kadınlar maalesef sorunlu evliliklerini bile yıkmaya kıyamazken harika evliliklerini mi yıkacaklar!!

Valla öyle canım çok önemli bunlar hele de sosyal medyadan tanışma olduysa iki kat dikkatli olunmalı. Bir kere direkt hızlıca bir kimliğine bakıverin. Ayıp değil şüphesi olmayan zaten hemen gösterir. Bunları isteyince bırakacak adamın zaten sakladığı şeyler vardır
Kesinlikle ayıp değil bence de.

Farklı toplumların farklı ahlaki öncelikleri olabilir ama hiç bir toplumda evli insanlarla birliktelik hoş karşılanmiyor. Bazı algılar evrensel, kimse hırsız, katil, ahlaksız insanları sevmez, sevenlerde onlar gibidir diye düşünüyorum.
+1.

Arada bir iki sığ görüşlü ahlak yoksunu kadın dışında ortak paydada buluşup seni uyardık konu sahibi. oralara doğru düzgün insanlar girmiyor bence kadın erkek.savunanlar da zaten oralarda takılanlar büyük ihtimalle.yatmaya ya da takılmaya birilerini arıyor oradakiler.sen çıkmış biz neyiz diyorsun uygulamadan tanışıp bir kere gördüğün adama. bu neyin kafası gerçekten Allah akıl fikir versin.saçma sapan bir konu için kendimi yordum .
İnsanlık ölmediği için uzak dur diyorum kendi iyiliğin için ama keyfin bilir tabi.oyuncak olmak istiyorsan devam et ama niye aramıyor bilmem ne diye sızlanma buralarda.adamın niyet belli kimbilir kaçıncı seçeneksin sen belki de evli.sana da iş çıkar mı diye arada yazıyor işte adam daha ne diyeyim.kendini bu duruma düşürmek hoşuna gidiyorsa devam et.
Güncelleme:çok iyi yapmışsın bir daha görme

Biraz fazla saflık oraya evlenmek amaçlı ya da gerçek anlamıyla ilişki bulmak amaçlı girmek de yani. konsept belli çünkü fb bulmak.düzgün insanların olduğunu hiç düşünmüyorum erkek kadın. çağımızın icadı gereksiz seviyesiz şeyler🙄

Arada bir iki sığ görüşlü ahlak yoksunu kadın dışında ortak paydada buluşup seni uyardık konu sahibi. oralara doğru düzgün insanlar girmiyor bence kadın erkek.savunanlar da zaten oralarda takılanlar büyük ihtimalle.yatmaya ya da takılmaya birilerini arıyor oradakiler.sen çıkmış biz neyiz diyorsun uygulamadan tanışıp bir kere gördüğün adama. bu neyin kafası gerçekten Allah akıl fikir versin.saçma sapan bir konu için kendimi yordum .
İnsanlık ölmediği için uzak dur diyorum kendi iyiliğin için ama keyfin bilir tabi.oyuncak olmak istiyorsan devam et ama niye aramıyor bilmem ne diye sızlanma buralarda.adamın niyet belli kimbilir kaçıncı seçeneksin sen belki de evli.sana da iş çıkar mı diye arada yazıyor işte adam daha ne diyeyim.kendini bu duruma düşürmek hoşuna gidiyorsa devam et.
Güncelleme:çok iyi yapmışsın bir daha görme

Biraz fazla saflık oraya evlenmek amaçlı ya da gerçek anlamıyla ilişki bulmak amaçlı girmek de yani. konsept belli çünkü fb bulmak.düzgün insanların olduğunu hiç düşünmüyorum erkek kadın. çağımızın icadı gereksiz seviyesiz şeyler🙄
hakaret etmeden derdini anlatamıyor musun ?
konuya 2 gün önce geldiğimde de millete hakaret ediyordun, tekrar geldim yine hakaret etmişsin
bu ne terbiyesizlik ya ?

hakaret etmeden derdini anlatamıyor musun ?
konuya 2 gün önce geldiğimde de millete hakaret ediyordun, tekrar geldim yine hakaret etmişsin
bu ne terbiyesizlik ya ?
Tartışma yaratmayın hakaret değil kendi şahsi görüşüm ve gerçekler. evet sonuna kadar da arkasindayim. oraya aklı başında, dürüst düzgün insanlar girip aranmıyor.internette para için soyunup dans eden,metres olan kadınlara da böyle basit uygulamalarda yatmaya birilerini arayan erkeğe kadına da saygım yok benim kusura bakmayın. terbiye ve ahlak anlayışımız çok farklı. siz oralarda takılmaya devam edin size uygun yerler demekki savunduğunuza göre. Her neyse uzatmıyorum seviye farkı var malum kendimi yoramam.size iyi günleer

X