ne diyeceğimi bilmiyorum; boşanıyorum

sorunlarımız genel olraka tartışma karşılıklı hırs sebebiyle yaşanan şeylerde büyük veya bugüne kadar boşanmayı aklıma getirecek şeyler değildi.

aileleri karıştırmak benim dünkü en büyük hatamdı. ama o an onu cezalandırmak istedim o öfkeyle düşünemedim.. teşekkürler yorumlarınız için hayırlısı olsun diyorum..

öyle onur kırıcı birşey değildi bizimkisi.
hakaret edip sayıp sövmedik.
gayet sakin şekilde yaptık son yazdığım konuşmayı.
hayırlısı olsun hakkınızda.. diyecek pek bir şey kalmıyor..

öyle onur kırıcı birşey değildi bizimkisi.
hakaret edip sayıp sövmedik.
gayet sakin şekilde yaptık son yazdığım konuşmayı.

size de çok üzüldüm umarım kısa zamanda bu sorunları aşarsınız mutlu olursunuz...

size de çok üzüldüm umarım kısa zamanda bu sorunları aşarsınız mutlu olursunuz...
sorunumuz yoktu aslında..
öyle sürekli savaşan çiftlerden değildik biz.
birimiz öfkeliyken diğerimiz yapıcı olur toparlardık..
ta kii bu sabaha kadar ne olduğunu hala anlamış değilim ve şaşkınım..

bence sizinki zamanla biriken şeylerin patlaması. sıkmayın canınızı biraz ayrı kalırsanız hatasını anlar belki... ya da karşılıklı anlarsınız bilemiyorum. barışın diye temennide bulunmuyorum, mutlu olun diye temennide bulunuyorum. sonuç ne olursa olsun mutlu olun...

teşekkürler tatlım

Alkolün verdiği zarar Allah'tan canınıza yönelik olmamış...
Keşke ani hareket etmeseydiniz,aileleri hemen karıştırmasaydınız
Eşiniz tek taraflı suçlu değil,anlattıklarınızdan sizin de en az onun kadar suçlu
ve haketmiş olduğunuzu düşünüyorum.

neyi haketmiş şiddeti mi

Neden hemen boşanmak ?
Neden içtiklerinizin etkisinin gitmesini beklemeden ,
Oturup mantıklı bi konuşma yapmadan çok ani bi karar olmuş .
Karşınızda ki sevdiğiniz adam .
Yazdığınıza göre flört zamanlarınızda olmuş ..
Onu çok iyi tanıyor olmanız lazım , birşey söylerken aslında ne demek istediğini sizin bilmeniz lazım ..
Evlilikler kolay değil ..
Hele birbirini seven insanların bence sukretmesı lazım Allah onlara evlenmeyı nasip etmiş diye ,
Bu çok büyük bi lütuf ..
Unutmayın ..
Evlenmek , sürekli ömrünün sonuna kadar her gün çok çok mutlu olmak değildir ...
Dibe batarız ama yine çıkarız , çıktık derken hop yine dibi görürüz , umudumuz kesilir ama güneş doğar yeniden ...
Ve bu gibi zamanlar bize şükür etmeyi öğretir ..

Ama dediğim gibi karşınızdaki adamı siz çok daha iyi tanıyorsunuz ...
Allah yardımcınız olsun ...

haketmiş? zerre saygı duymuyorum bu fikre başkada yorum yapmıycam. sırf marjinal olmak için saygısızca duyarsızca ve mantıksızca yorum yapmayın!

Umarim tatlıya bağlanır

Cok uzun yillardir beraberdik esimle beraber yasadik sonra evlendik hir gur hic bitmedi hayatimizda. Siddetede ulastik defalarca bosanmaktan donduk ama aileler hic girmedi isin icine eger girseydi zaten bosanmistik.hamile kaldim dogum yaptim hir gur bitti mi hayir disardan bizi goren hic kimse esimin bana siddet uygulayacagini tahmin etmez herhalde cok iyi saygin bi aileyiz kime sorarsaniz ! Yasadiklarimi sadece ben biliyorum ve keske ilk bitti dedigimde bitseymis. Bi evladim var suan delirme derecesinde zor gunler yasiyorum ama allahima binlerce kez sukur ki bebegim benimle bole olmasi gerekiyormus sadece.ben kazandim bi evlat ama eger siz evlilige devam ederseniz kaybedersiniz cunku hikayeniz bana cok tanidik geldi.

sadece tek taraflı şiddet yok burada sizde eşinizde şiddet uygulamışsınız... o nedenle aman boşan diyemem... üstelik alkollüyken araç kullanmışsınız. pisipisine öteki dünyayı boyluyormuşsunuz az daha

Allah yardim etsin hayat zor ve gercekler cok acımasız

haketmiş? zerre saygı duymuyorum bu fikre başkada yorum yapmıycam. sırf marjinal olmak için saygısızca duyarsızca ve mantıksızca yorum yapmayın!
hanımefendinin yorumuna bir şey demeyeceğimde trafik polisi eşi olarak zaten alkollü araç kullanmanız benim için yeterince marjinal bir durum..sadece boşanıyorsanız hakikaten dua etmek lazım zira tehlikeli bir çiftsiniz bariz ortada..Allah canınızı bağışlamış bundan sonra ya alkole bir tövbe edin ya da alkol kullanmaya gideceğiniz zaman Allah rızası için taksiye binin... kazara bir masumun canına kastetmediğiniz içinde kendi adıma mutluyum..

ikinizde de hata var. bir hırsla boşanmak bana çok saçma geldi. şiddet tabiki de sebep ama ipin ucunu koparmışsınız. öfkeyle kalkıp zararla oturmuşsunuz.
ben asıl annenizin tepkisini merak ettim, arayı bulmayı denemedi mi?

benim acım üzerine bu kadar rahat duyarsız konuşabilmeniz o acıyı nasıl büyütüyor dahada çok acıtıyor bir fikriniz var mı? tabiki yok olmadığı ortada.. yoksa bir insan boşnıyorsanız dua etmek lazım gibi talihsiz bir yorum yapmaz. ben hayattan şunu öğrendim büyük konuşmamak lazım.. bu son yorumum adınızı gördüğüm yorumları kendi ruh sağlığım için okumayacağım. siz devam edin..

yok bizimkilerde eşimin aileside bugüne kadar işimize karışmadı şu anda sessizler. olumlu yada olumsuz yorum yok. annem sadece düşün kızım her kararında arandayım dedi.

Bir kere alkollü araç kullanılmaz.
Bir yere çarpıp Allah korusun ölseydiniz boşanma gibi bir sorununuz olmazdı.
Konuya gelince o an ikinizde sağlıklı düşünemediğiniz ve ani kararlar verdiğiniz için ikinizde pişmansınız ama gururunuz dan birbirinizi aramıyorsunuz.
Aramayın da zaten.
Ben evli değilim evet. Ama bir evlilikte küfür varsa (o küfür ne bilmiyorum ama baya ağır bir söz demişsiniz) o adam artık sizi karısı olarak görmemeli bence. Hadi oldu barıştınız. O tokatı o küfürü nasıl unutup gireceksiniz koynuna ?
Bırakın inceldiği yerden kopsun.
Son pışmanlık fayda etmez. Ortada çocuk da yokken kendi yolunuzu bulun.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…