ne diyeceğimi bilmiyorum; boşanıyorum

CANIM KARDEŞİM ;SİZ BİRBİRİNİZİ SEVMESENİZ BU KADAR ÖFKELENİP HIRS YAPMAZSINIZ.SİZ SEVMEMİŞ OLSAYDINIZ ÖZLEMEZDİNİZ.BOŞANMAK ASLA İSTEMİORSUNUZ TEK İSTEDİĞİNİZ SEY EŞİNİN SENDEN DEFALARCA ÖZÜR DİLEMESİ.BOŞANMA DAVASI AÇMA.SEN ANNENLERDE KAL.O ŞİMDİ EVDE YALNIZ YAŞAYACAK VE SENİN YOKLUĞÜN ZAMANLA KOYACAK O YZDENN.AKILLI OL.MİLLETİ SEVİNDİRMEE.BEKLE O SANA DÖNECEKK.

içim inanılmaz acıyor ve daralıyor. ağlıyorum nefes alamıyorum. tarifsiz ama tarifsiz bir acı. herkes sever ama ben bilmiyorum fazla sevdim insan üstü sevdim.

eşimle zaten sorunlarımız vardı ama bugün ikimizde alkollüydük. sonra inanılmaz saçma bir sebepten tartışmaya başladık. sonra o tartışma büyüdü çığlık çığlığa bağrışmaya dönüştü. araba kullanıyordu eşim. sağa sola savruldu araba. sonra bana küfretti. hemde çok büyük bir küfür ilk defa.. bende bunu duyunca ona küfrettim o da bana tokat attı. ilk defa küfür ve şiddet yaşadık inanamadım. öyle bir delirdimki arabanın kapısını açtım indir beni burda diye bağırdım. kapıyı kapattırdı.

o öfkeyle aldım elime telefonu annemi aradım. olanları söyledim ve avukat tutalım boşanıyoruz dedim. ilk ışıkta durduğundada attım kendimi arabadan. bir akrabası vardı annemin avukat. annemden numarasını aldım. aradım boşanmak istediğimi söyledim. tamam yarın gel dedi başlarız işlemlere dedi. eşimede (hala niye eşim diyosam) mesaj attım işlemleri başlatıyorum diye. o da annesinin yanına gitmiş anlatmış. karşılıklı öyle bir hırs yaptıkki..

şu an annemdeyim bende. yeni yeni sakinleşiyorum. kapattım telefonumu. telefondski ismini bile değiştirdim resimleri sildim. sanki kabus gibi uyanınca biticek gibi ama gerçek dimi?.. uyanamıyorum kabustan..

bir anda nasıl oldu nasıl bu hale geldik bilmiyorum. bunca sene sonra bana nasıl vurdu bilmiyorum. ve en son avukata verdiğimi söylemek için mesaj attığımda kendimi tutamayıp bunu nasıl yaptın falanda dedim. yaptığım herşeyin arkasındayım hakketin dedi. öyle bir sinirlendimki sen erkek olsan bir kadına ne söylenip ne söylenmeyeceğini el kalkmayacağını bilirdin. üstelik karına ettiğin küfre bak. sen erkek değilsin oğlan çocuğusun yeter ben mii büyüteceğim seni dedim. bu arada eşim 27 yaşında ben 30.

ben bu yaptığını asla ama asla kabullenemiyorum. yani nasıl olabilir böyle bir şey bu nasıl bir cesaret şuursuzluk.. daha ekleyebileceğim sıfatları buraya yazamıyorum.. ve bir tokatla siz boşanır mıydınız bilmiyorum ama ben boşanıyorum..

keşke hepsi kötü bir rüya olsa.. uyansam sarılsam ona bana bunu yaşatmamış olsa.. bu acı beni öldürüyor.. öldürüyor.. tarifsiz... özlüyorum bile özlediğim için kendime kızıyorum bu kadar mı gurursuzsun dite. yarın arayıp seni seviyorum diyip ona koşasım sarılasım var ama katlanamıyorum böyle bir hareketi yiyemem yutamam bunu affedemem.. hayatımda bu kadar kafam karışmadı bu kadar nefret etmedim ve bu kadar acı çekmedim. şimdi napıcam ben? yarın gidip boşanıcam dimi.. bu acı kalıcı olacak dimi... zamanla azalsada geçmiycek dimi... peki ya düzelsek? hiçbir şey aynı olmayacak bir kere yaptığı için yeniden yapacak ben bir kere kabullendiğim için cesaret alacak kimbilir nasıl bir ilişkimiz olacak. herşeyden önemlisi bunu ben kendime yediremiycem hatırladıkça nefret edicem..

benim yerimde olsanız ne yapardınız?
alkol tüm kötülüklerin anası işte..içmeyin kardeş ağzınızla içmeyi bilmiyorsanız aklınızı yitiriyorsanız içmeyin..zaten zararlı karaciğerinize yazık:KK53:

içim inanılmaz acıyor ve daralıyor. ağlıyorum nefes alamıyorum. tarifsiz ama tarifsiz bir acı. herkes sever ama ben bilmiyorum fazla sevdim insan üstü sevdim.

eşimle zaten sorunlarımız vardı ama bugün ikimizde alkollüydük. sonra inanılmaz saçma bir sebepten tartışmaya başladık. sonra o tartışma büyüdü çığlık çığlığa bağrışmaya dönüştü. araba kullanıyordu eşim. sağa sola savruldu araba. sonra bana küfretti. hemde çok büyük bir küfür ilk defa.. bende bunu duyunca ona küfrettim o da bana tokat attı. ilk defa küfür ve şiddet yaşadık inanamadım. öyle bir delirdimki arabanın kapısını açtım indir beni burda diye bağırdım. kapıyı kapattırdı.

o öfkeyle aldım elime telefonu annemi aradım. olanları söyledim ve avukat tutalım boşanıyoruz dedim. ilk ışıkta durduğundada attım kendimi arabadan. bir akrabası vardı annemin avukat. annemden numarasını aldım. aradım boşanmak istediğimi söyledim. tamam yarın gel dedi başlarız işlemlere dedi. eşimede (hala niye eşim diyosam) mesaj attım işlemleri başlatıyorum diye. o da annesinin yanına gitmiş anlatmış. karşılıklı öyle bir hırs yaptıkki..

şu an annemdeyim bende. yeni yeni sakinleşiyorum. kapattım telefonumu. telefondski ismini bile değiştirdim resimleri sildim. sanki kabus gibi uyanınca biticek gibi ama gerçek dimi?.. uyanamıyorum kabustan..

bir anda nasıl oldu nasıl bu hale geldik bilmiyorum. bunca sene sonra bana nasıl vurdu bilmiyorum. ve en son avukata verdiğimi söylemek için mesaj attığımda kendimi tutamayıp bunu nasıl yaptın falanda dedim. yaptığım herşeyin arkasındayım hakketin dedi. öyle bir sinirlendimki sen erkek olsan bir kadına ne söylenip ne söylenmeyeceğini el kalkmayacağını bilirdin. üstelik karına ettiğin küfre bak. sen erkek değilsin oğlan çocuğusun yeter ben mii büyüteceğim seni dedim. bu arada eşim 27 yaşında ben 30.

ben bu yaptığını asla ama asla kabullenemiyorum. yani nasıl olabilir böyle bir şey bu nasıl bir cesaret şuursuzluk.. daha ekleyebileceğim sıfatları buraya yazamıyorum.. ve bir tokatla siz boşanır mıydınız bilmiyorum ama ben boşanıyorum..

keşke hepsi kötü bir rüya olsa.. uyansam sarılsam ona bana bunu yaşatmamış olsa.. bu acı beni öldürüyor.. öldürüyor.. tarifsiz... özlüyorum bile özlediğim için kendime kızıyorum bu kadar mı gurursuzsun dite. yarın arayıp seni seviyorum diyip ona koşasım sarılasım var ama katlanamıyorum böyle bir hareketi yiyemem yutamam bunu affedemem.. hayatımda bu kadar kafam karışmadı bu kadar nefret etmedim ve bu kadar acı çekmedim. şimdi napıcam ben? yarın gidip boşanıcam dimi.. bu acı kalıcı olacak dimi... zamanla azalsada geçmiycek dimi... peki ya düzelsek? hiçbir şey aynı olmayacak bir kere yaptığı için yeniden yapacak ben bir kere kabullendiğim için cesaret alacak kimbilir nasıl bir ilişkimiz olacak. herşeyden önemlisi bunu ben kendime yediremiycem hatırladıkça nefret edicem..

Keşke hemen karar vermeseydiniz annenizin evine gitseydiniz.Alkol insana herşeyi yaptırıyor sizleri belliki sasırtmış.sakin kafa ile düşünseydiniz.Her evlilikte inişler çıkışlar yaşanabilir,bunun sonu hemen boşanmak olmamalı tabi bu benim fikrim.Yuva kolay kurulmuyo ki üstelik seviyosunuzda hala .....Hakkınızda hayırlısı olsun...

İşin içinde alkol olmasa hiç durma boşan derdim.
Ama alkollüyken ikiniz de saçmalamışsınız çok normal.
Alkollü araba kullanma kısmına hiç girmek istemiyorum!

Şişede durduğu gibi durmamış meret, :KK50:,bence ilerde acaba sorularıyla kafa patlatmaktansa boşanmayı erteleyin derim

Canım, geçmiş olsun, yaaa sen çook fevri davranmışsın, öncelikle sakin kafa ile düşün. Bence neden nasıl vurdu önce onu düşün... Alkol, münakaşa, bağırışlar, küfür, tokat, küfür, anneyi arama, avukat arama, baştan sona kadar hepsi birer hata... Bence oturup sakince konuşun ve bu size kocaaaaaaaaaamaaaaan ders olsun. Bu ayrılma sebebi değil, asla değil.

Eşinizin size tokat atmasını kesinlikle tasvip etmiyorum. Alkolün etkisiyle ikinizde fevri davranmışsınız, karşılıklı küfürleşmişsiniz daha sonrasında mesaj da eşiniz hakettin demiş sizde oğlan çocuğusun seni ben mi büyüteceğim demişsiniz yani karşılıklı bir hakaret var ortada. Bir de bir anlık hırsla hemen boşanmak için harekete geçmek avukatı aramanız filan bu kadar fevri kararlar vermeyin derdim ben. Tamam boşanmak istiyorsanız yine boşanın ama bu kararı sakin bir kafayla alın.

Sizi her yorumunuzdan takip ederim ve cok begenirim akilli mantikli bir kadinsiniz.

Herseyden once bir erkegin size vurmasini bi kere bile olsa kabullenmeyecek kadar kendine saygisi olan ozguvenli ve onurlu bir kadinsiniz.

Sizi takdir ediyorum, su durumunuzu ornek aldim ve ayakta alkisliyorum sizi. Helal olsun size ve sizin gibi kadinlara...

bence abartmışsınz.ki bir diğeri bundan daha mı iyi olcak ki alkolden olmuştur.bi daha yapmayacağına inandırırsa bence boşanmayın ve bi daha alkol almayınnnn

Hak verdim sana ben de olsam bosanirdim insanda biraz haysiyet seref varsa onca hakareti ve siddeti sineye cekmez zaten
Uzulmeyin inanin hepsi gecer bir aci ani olarak kalir zihninizde Allah yardimciniz olsun
Bosanmak ve yuva yikmak bu kadar kolay olsaydi hicbirimizin anne veya babasi evli kalmazdi
Ben demiyorum ki dayak iyi birşey ama haysiyet yada serefle ilgisi yok bazen sabretmek gsrekiyor icki gelince akil gidermis der buyuklerimiz ben demiyorum ki dayaga razi olun ama biraz sabır bosanmak kolay degil sonra yeni bi hayat kurmak yeniden bi insana alismak zor isler bunlar buyuklerimizin dedigi gibi yastik değişir ama kader değişmez birinin alkolu var diye bosarsin oburu aldatir baskasi döver yani yanlis anlamayin ama erkekler de ne eski babalarimiz gibi delikanli ne kadinlar annelerimiz gibi yanlis anlasilmak istemem sadece fikrimi bildiriyorum

ani gelişen olaylar,alkolün etkisi vss...
kavgada ikinizin de suçu olabilir,adamın içndeki öküz fırlamış olabilir falan ama daha önemlisi adamın hala "hakettin,yaptıklarımın arkasındayım" demiş olması ....
sonradan pişman olsa yalvarsa yakarsa affedilmek için,olasıllığı var ama mantık bu olduktan sonra,eviliğe devam etseniz de ,bu son şiddetiniz olmayacak ...
o yüzden 1 tokat evlilik bitirir mi bitirir arkadaş..

Bosanmak ve yuva yikmak bu kadar kolay olsaydi hicbirimizin anne veya babasi evli kalmazdi
Ben demiyorum ki dayak iyi birşey ama haysiyet yada serefle ilgisi yok bazen sabretmek gsrekiyor icki gelince akil gidermis der buyuklerimiz ben demiyorum ki dayaga razi olun ama biraz sabır bosanmak kolay degil sonra yeni bi hayat kurmak yeniden bi insana alismak zor isler bunlar buyuklerimizin dedigi gibi yastik değişir ama kader değişmez birinin alkolu var diye bosarsin oburu aldatir baskasi döver yani yanlis anlamayin ama erkekler de ne eski babalarimiz gibi delikanli ne kadinlar annelerimiz gibi yanlis anlasilmak istemem sadece fikrimi bildiriyorum
Hayir neden yanlis anlayayim hepimiz fikirlerimizi soyluyoruz burada
Ben de kendim icin gecerli olani soyledim adam bana elini kaldiracak yetmezmis gibi pisman da olmayip resmen bugun de olsa yine aynisini yaparima getirecek lafi hak ettin diyecek ben de o adami erkek diye yanimda tasiyacagim asla mumkun degil beni de bir anne dogurdu buyuttu okuttu bu yasa getirdi bu gunleri goreyimdiye mi?kendime saygim yoksa annemin uzerimdeki emeklerine saygi duyar bosanirim ben
Sizin dediginize gore adam degisirama kader degismez ondan ayrilir baskasiyla evlenirim gene sorun yasarim siddetdegil de alkol problemi olur veya baska bir dertgelir basima olsun ben yirmi kocadan da olsa gene ayrilirim gene ayrilirim hayatta cekemem bu rezaleti ama cekebilene sizin tabirinizle sabredene mubarek olsun hayirli olsun ama Allah colugunun cocugunun basina oyle es vermesin diyorum yine de

Amin Allah kimseyi kotuyle karşılaştırmasin tabi herkesin kendi hayati dedigim gibi dayaga razi olmayin ben dayagi savunmuyorum benim anne ve babam 29 yillik evli seversk evlenmisler bi kere bile kavga ettiklerini gormedim hala liseli asiklar gibiler dedigim gibi yanlis anlasilmak istemem ama cogu kadinimiz caresizlikten katlaniyor

Amin Allah kimseyi kotuyle karşılaştırmasin tabi herkesin kendi hayati dedigim gibi dayaga razi olmayin ben dayagi savunmuyorum benim anne ve babam 29 yillik evli seversk evlenmisler bi kere bile kavga ettiklerini gormedim hala liseli asiklar gibiler dedigim gibi yanlis anlasilmak istemem ama cogu kadinimiz caresizlikten katlaniyor
Elbette,herkesin tercihi ve sartlari farklidir sınırlari da farklidir

İçki kötülüklerin anasıdır." Diğer bir rivayete göre de, "İçkiden sakınınız. Çünkü içki her türlü kötülüklerin anasıdır."
"İçkiden kaçınınız. ALLAH'a yemin ederim ki, içki ile iman bir yerde birleşmez. Yani biri diğerini çıkarır." (Hz. Osman r.a.)'dan nakledilmiş. Nesai, Eşribe, 44.)

Rahman boşuna içkiyi kullarına ''HARAM'' etmemiş :KK43:

Sadece içki mi haram ...

sanırım bende boşanıyorum..
bilmiyorum ama bu kez gerçekten bittiğimizi hissediyorum..
bu sabah sudan sebeplerden tartışmaya başladık ve ben nasıl oldu nasıl gelişti anlamadan kavganın için de bulduk kendimizi..
artık senle tartışıyor olmaktan yoruldum, yaptığın ve yapacağın açıklamalardan sıkıldım çünkü hepsini ezberledim ve bıktım artık dedim..
sürekli benden sıkılıyor olmandan sıkıldım kendimize bunu yapmayalım beni dinlemeyeceksen anlamayacaksan benle olmayacaksan kapı orda dedi..
göstermene gerek yok girdiğim kapıdan çıkarım bitsin dedim..
bitsin dedi..

sanırım bende boşanıyorum..
bilmiyorum ama bu kez gerçekten bittiğimizi hissediyorum..
bu sabah sudan sebeplerden tartışmaya başladık ve ben nasıl oldu nasıl gelişti anlamadan kavganın için de bulduk kendimizi..
artık senle tartışıyor olmaktan yoruldum, yaptığın ve yapacağın açıklamalardan sıkıldım çünkü hepsini ezberledim ve bıktım artık dedim..
sürekli benden sıkılıyor olmandan sıkıldım kendimize bunu yapmayalım beni dinlemeyeceksen anlamayacaksan benle olmayacaksan kapı orda dedi..
göstermene gerek yok girdiğim kapıdan çıkarım bitsin dedim..
bitsin dedi..
niye bir anda böyle oluyorki? birikmişlik mi? tahammülsüzlük mü? offf hayırlısı olsun.. büyük onur kırıcı şeyler olmasa dönmekte affetmekte kolay ama bu tür durumlarda gurur adım attırmıyor insana..

niye bir anda böyle oluyorki? birikmişlik mi? tahammülsüzlük mü? offf hayırlısı olsun.. büyük onur kırıcı şeyler olmasa dönmekte affetmekte kolay ama bu tür durumlarda gurur adım attırmıyor insana..
öyle onur kırıcı birşey değildi bizimkisi.
hakaret edip sayıp sövmedik.
gayet sakin şekilde yaptık son yazdığım konuşmayı.

Umarim bosanmazsiniz size dua edecegim.. Fakat sunu da soylemeden gecemeyecegim herkesin hayati kendine saygim sozsuz ama ickinin oldgu bi ortamda hayir adina birsey beklemeyin derim.. Hakkinizda en guzeli olsun..
Sevgiyle..
çok teşekkür ederim çok ince düşüncelisiniz. hayırlısı olsun inşallah

X