ne diyeceğimi bilmiyorum; boşanıyorum

Su hemen bosan diyenlere anlam veremiyorum gercekten. Evlilik demek kotu gunde iyi gunde beraber olmak degil mi arkadaslar sanirim yeni nesilde evlilikler bu kdr kolay bitecek.. Asla siddeti savunmuyorum ama bi anlik sinirle ve alkolun etkisiyle olan birsey bence.. Cunku daha once kiai hic siddette bukunmamis.. Sizin hataniz hemen olayi ailenize yansitmis olmaniz cunku kendiniz sakinlestiginizde bunu konusarak birbirnzden ozur dileyerek ve bir daha olmayacagna dair soz vererek kapatablrdnz. Fakat smdi barissanz dahi aileniz esinizin surekli size siddet uygulama ihtimalini dusunecekler.. Lutfen ani karat vermeyin bir kez konusun..

Canim noldu birden ya.daha geçenlerde konuştuk senle.herşey iyi güzel demistun.vallacoçok sasirdim yani yutkundum okurken resman ya

Adam pişman değilim hak ettin demiş bu şiddetten de kötü bişey değil mi? Heralde boşan diyen bizler bunun için diyoruzdur anlamamışsınız ya anlatayım dedim. Ve şiddet sonucu biten bi evliliğe evlilik bu kadar kolay mı bitecek demek abesle iştigal. Heralde bıçaklanma morarma kan falan görmek istiyorsunuz. Zaten böyle düşüne düşüne bu kadar şiddet sineye çekiliyor ya. Erkekler de aman ne yapsam gitmez kafasında bu yüzden. İçkili imiş falan filan da bahane. Asıl içkili iken insan normal hayatta söylemek isteyip söyleyemediğini normal hayatta yapmayı düşünüp yapamadığını yapaty. Onun için içki bütün kötülüklerin aynası. Melek gibi insanı birden şeytan yapmıyo yani. Zaten içinde olan şeyleri toplum baskısı vb şeylerle yapamayan insanın önünü açıyor o an düşünmüyor rahat oluyo yani olay bu. Zaten adam da pişman değilim demekle de kanıtlamış bunu. Son sözüm de şiddeti savunmuyorum yanlış anlaşılmasın ama diye başlayan insanları anlayamıyorum. Acaba diyorum şiddeti savunsa ne diyecek?

bence hemen boşanılmamalı.hoş ilişkinin genelini bilemeyiz tabii ama onca ıyl bir anca silinmezki..

İçkili bir sekılde arabada kavga ederken az bıle sey yasamıssınız. Ama esinizin ayıldıktan sonra yaptıgım arkasındayım demesı tuhaf olmus bıraz olayın durulması ve bırbırınızı ozlemenız için zaman lazım .

arkadaşım ne yaptınız varmı bi gelişme?

Burada bir tayfa var,her konunun altına illaki bir öğüt vermek zorundaymış gibi hissediyorlar kendilerini..Kadın 30 yaşın da alkollü araç kullanılmayacağını illaki biliyordur,bu konuyuda siz ona bunu öğretin diye açmamıştır eminim,bir başka grupta alkolün ne kadar haram oldugundan bahsedıyor içinde alkol olan her konunun altına.Asla üşenmiyorlar ama.Tahminimce konu sahibi bununda bilincindedir.Tek haram olan şeyin alkol olmadığını bildiği gibi..

Arkadaşlar neden her önünüze gelen insanı yadırgamaya bu kadar meraklısınız*Neden zaaten canı acıyan insanın canını başka yerlerden yakmaya devam ediyorsunuz.
yok haketmişsin,yok hemen ayrıl falan..Konu sahibi hepimizden açık şekilde affedebilmek için ne yapmalıyım der gibi yardım istemiş ama bazıları konuya Allahtan girmiş,polislikten çıkmış.Sanırsın herkes,her konuda sütten çıkmış ak kaşık..

Arkadaşım bence zamana bırak bu durumu ve bir süre kendinizi dinleyin.Sonrası zaten tamamen şekillenir.Allah yardımcınız olsun.

arkadaşım ne yaptınız varmı bi gelişme?
yok hiç konuşmadık. uzun bir süre ayrı yaşıycaz gibi görünüyor.. bakalım sonu ayrılık mı getircek birliktelikmi ama umarım mutlu oluruz. teşekkür ederim ilgin için

yok hiç konuşmadık. uzun bir süre ayrı yaşıycaz gibi görünüyor.. bakalım sonu ayrılık mı getircek birliktelikmi ama umarım mutlu oluruz. teşekkür ederim ilgin için
Umarim esin pisman olmustur hic degilse
Yaptiginin ne kadaryanlis oldugunu fark etmesi bile bir asamadir

çok çok çokk teşekkür ederim.acım ve yorgunluğumla ifade edemediğim çok şeyi ifade etmişsiniz.. her şey bitti birde bunlarla mı uğraşıcam diye cevap veremediğim tüm cevaplerı dillendirmişsiniz.. anlayışınız için tekrar tekekkürler. tavsiyenize gelince bende aynı şeyi düşünüyorum. bir süre ayrı kalmak gerçek duyguları pişmanlıkları açığa çıkaracaktır.

Umarim esin pisman olmustur hic degilse
Yaptiginin ne kadaryanlis oldugunu fark etmesi bile bir asamadir
umarım.. bu ayrılık ikimizede belki daha mantıklı adımlar atabilmek için yol gösterir. şu ara daha çok oğluma üzülüyorum. hissediyor her şeyi.. kreşte çok huysuzmuş bugün. açıklama yapmadım çocuk ne yaşayacağını bilmiyor ama bir şeylerin ters gittiğinin farkında..

Ah yavrum kiyamam ben ona insallah hakkinizda hayirlisi olur

riza ederim..
umarım toparlanırsınız..

Pardon da adam af dilememis ki zaten affedemem diyorsunuz? Özür dileyecegi yerde hakettin demiş. Sonra bir gelisme oldu mu?

Cundagg, henüz çok yeni bir üye olmana rağmen, yaptığın yorumlardan seni az çok tanıdım. Sen aklı başında, olgun ve zeki bir kadınsın. Tamamen duygularınla hareket etmek yerine seçimlerini mantık süzgecinden geçirebilecek birisin bu yüzden ben, bu kadar yanlış bir eş seçimi yapmış olmana ihtimal veremediğimden hem çok şaşırdım hem öfkelendim.

Vurması son derece çirkin, geri adım atmak yerine yaptıklarımın arkasındayım demesi daha da çirkin. Bu yüzden ne diyeceğimi bilemiyorum. Boşan desem bir türlü, o tokadı sineye çek bir müddet sonra barış desem başka türlü.

Kaldı ki niye sineye çekesin.

Bilemedim hayatım, galiba birbirinize karşı tahammülsüzlük başlamış,başka türlü arada böyle hakaretler uçuşmaz, bir süre ayrı kalın olan biteni tartın ona göre karar verin.

Pardon da adam af dilememis ki zaten affedemem diyorsunuz? Özür dileyecegi yerde hakettin demiş. Sonra bir gelisme oldu mu?
az önce aradı özür diledi görüşmek istedi bende bir süre ayrı kalmak istedim biraz daha soğusun içim diye. ama ne yapacağımı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…