ne diyeceğimi bilmiyorum; boşanıyorum

bu hesapla 50 yaşımızda falan çıkıcaz galiba ergenlikten.. ergen olsaydık keşke gerçekten hayat daha kolay olurdu. niye evlendiniz sorusunun cevabı; biz birlikte yaşıyorduk, çocuk istiyorduk evlendik. her normal insanın yaptığı gibi. yoksa daha devam ederdik zaten, bi imzamız yoktu. 5yıldır da evliyiz. bugüne kadar yaşamadığımız ah bizim ilişkimizde hiç küfür şiddet yok diye övündüğüm şeyi bugün yaşadık. büyük konuşmamak lazımmış.. insanlar değişmez hep bunu bilir bunu söylerim.. bizde değişmiycez bin yılda geçse.. ama lanet olsunki aşk çok fena can yakıyor. sevmesek yada o sevgiyi kaybetmiş olsaydık daha kolay olurdu. kısaca depresif bir kısır döngü..

Bir kaç gün bekle onun tavrı ne olacak sana karşı

Isin icine siddet girdi mi o olay biter. Bitmeli de, bi de ayrica hakli oldugunu düsünüyor, rezil, dogru olani yaptiniz. kararli durun.

Baştan aşağı yanlışlarla dolu bir ortamda gelişen olaylar
Şiddet her türlü affedilmez. Her durumda fevri davranmamak gerekir. Bu olayda bile. Sakınce düşünün karar verin kararinizda kimsenin etkisinde kalmayın. Ya kabul edersiniz esinizi bir daha söz konusu olmayacak şekilde veya yediremiyorum deyip vazgeçersiniz. Iki durumda da zorluğu üstlenecek sizsiniz. O yüzden iyi düşünün kafanız Ayıkken düşünün bu halde değil.

Siz boşanmayacaksınız:)
İyi geceler....
bugün ilk defa gülümsedim yorumu okuyunca:) teşekkürler.. ben kendimden korkuyorum sağım solum pek belli olmuyor. yarına kadar bi düşüneceğim yarında bi' akışa bakıcam hala aynı kafadaysa boşanmakta kararlıyım.

Ya tabiiki hoş şeyler olmamış ama tek tarafli da değil bazen evliliklerde buna benzer şeyler yaşıyor insan maalesef ama hemen boşanmak ta neyin nesi
Yani mutlaka sabretmemiz gereken yerler var (bunun gibi şeyler hep yaşayacağız) anlamina gelmez ama sadece o kavgaya odaklanmamali evliliginizin tümüne bakipta karar vermeli

hemen karar vermeyin sonuçta alkol var ortada. normal bir günde olsa kabullenmeyin derdim
bir kaç gün kendinize süre verin ikinizde.. ne hesap sormak adına nede birşeyleri haber vermek adına aramyın..
ve en önemlisi aranız düzelrse birdaha alkol almayın içmeyi becerememişsiniz

Ya canım şimdi sen eşini seviyorsun. İçkili birşekilde trafikte olmanız çok yanlış ama, kendinizi düşünmüyorsanız yolda olanları düşünün lütfen.
Eşin sana şiddet uygulamamış, siz ateşli birşekilde tartışmışsınız, o tokatta bence bir refleks.
Ondan sonra da niye bunu annelerinize anlatıyorsunuz ya kol kırılır yen içinde kalır. Senin ailen eşindir, aranızda halledersiniz, bu hiç olmamış!
Sen otur ben nerede ileri gittim, nerde hatalı konuştum diye kendinle yüzleş önce, sonra da ona göre eşinle konuş canım.
Yahu bu evllik. Neler neler olur. Eşin senin ailen, eşin senin evin... Değer mi 3 günlük dünya yaaaa.
Şuan bile eşinin yanında olman gerekirdi

İçki kötülüklerin anasıdır." Diğer bir rivayete göre de, "İçkiden sakınınız. Çünkü içki her türlü kötülüklerin anasıdır."
"İçkiden kaçınınız. ALLAH'a yemin ederim ki, içki ile iman bir yerde birleşmez. Yani biri diğerini çıkarır." (Hz. Osman r.a.)'dan nakledilmiş. Nesai, Eşribe, 44.)

Rahman boşuna içkiyi kullarına ''HARAM'' etmemiş

Umarim bosanmazsiniz size dua edecegim.. Fakat sunu da soylemeden gecemeyecegim herkesin hayati kendine saygim sozsuz ama ickinin oldgu bi ortamda hayir adina birsey beklemeyin derim.. Hakkinizda en guzeli olsun..
Sevgiyle..

Evet, bir 'tokat' için kesinlikle boşanırdım...
O hareketi olmasaydı, karşılıklı itişme kakışma bir şekilde taraflar pişmanlık duyar, uzlaşır derdim ama...

günaydın canımm... sana tavsiyede bulunmadan önce şunları söylemek istyrm...ben de senin gibi 30 yaşındayım bir ewlilik yaşadım 10 yıl süren olmadı ayrıldık.. şu an benden 1 yaş küçük bir insanla görüşüyorum eylül gibi nikahlanıcaz inşş.. (az çok tecrübem olduğunu bilmen için )
Boşanma... neden dersen.. çünkü şu an yaşadığınız geçici bir öfke.. ikinizinde birbrinizi kışkırtması sonucu ortaya çıkan tatsız bir olay.. o bağırmış sen devam ettirmişin o vurmuş sen avukatı aramışın.. madem bir tokatıma beni terkediyosun diyip ikinci konuşmanızda geri adımda atmamış.. bu siniriniz kırgınlığınız gururunuz geçip gidicek geriye sadece yalnızlık ve pişmanlığınız kalıcak eminim tokada karşılık tabiki affetmek kolay değil sadece ayrı kalın biraz 3 ay 5 ay sonra hala kararınız aynıysa ve ayrı kalmaktan mutluysanız boşanın... hayırlısını diliyorum sizin için hoşcakalınn

içki kötülüklerin anasıdır ne kadar doğru bir söz..herşey alkolün etkisindeyken olmuş..karşılıklı oturup konuşun birkaç kez...ondan sonra karar verin bence..

Bu kadar aceleci davranmayin bence. İşin icinde alkol var. Yakin bir arkadasim da cok benzer bir olay yasamisti. Evlilikleri suruyor ve cok mutlular şu anda. Karar vermeden once sakinleşin derim.

zaten sorunlarımız vardı demısssınız, sorunlarınız ne uzerıne bılmıyorum maddıyat mı? cınsel uyumsuzluk mu? aıle ıcı gecımsızlık mı? ucuncu sahıslar mı?

alkolun de etkısı ıle bence tepkılerınız asırıya kacmıs. keske bırınızden bırı susmayı tercıh etseydı de bu hale gelmeseydınız, emınım sıze soyledıgı hersey kızgınlıkla soylenmıstır kı bız esımle zamanında bırbırımıze s... çektık evden kovduk falan ama konusa konusa, karsılıklı anlayısla herseyı zamanla cozduk.

ama sıze vurması onu haklı cıkarmaz hıc bır sekılde, gercı sızde karsılıklı olarak onu tahrık etmısınız. erkekler bu konularda daha hassaslar ve tepkılerı buyuk oluyor ;(

bence ıkınızde sakınlesın bır sure bır hafta falan ayrı kalın, sonra oturup ınsanca sorunlarınız ve yasananlar hakkında konusun ama suclamadan anlayısla empatıyle bırbırınızı dınleyerek... baktınız kı olmuyor o zaman bosanma dılekçenızı verın.

yalnız hemen aılelere duyurmak olayı yanlıs olmus, ben buna karsıyım ıkı kısı yasadıgı herseyden kendılerı mesuldur, bunu her kavgada her sorunda aılelere tasımak yanlıs olur, barıssanız dıyelım herkes bırbırını kotu bılecek, ayrılsanız sen onun aılesının gozunde o senın aılenın gozunde kotu anılacak bunlara mahal vermemek ıcın kendı ıcınızde cozseydınız bazı seylerı de netlesınce aıleler araya gırseydı.

ama olan olmus ınsallah sızın ıcın hayırlısı olur.

sız olsanız napardınız demıstınız yaaa??? ben olsam aldatma, genel anlamda sıddet,kumar ve alkol alıskanlıgı ve kişiliğime saygısızlık gıbı buyuk ve genel sorunlar yoksa bosanmazdım madem sevıyorum o da ısteklı ıse sorunlarımı cozmek ıcın ugrasırdım.

o ısteksızse de haklarımı koruyacak sekılde bır bosanma davası acar anlaşmalı bosanırdım..

bence evlilik kavramı size bi gömlek büyük gelmiş... eşinizde sizde taşıyamamışsınız...

siz eşinizden boşanın flört edin ,hem ayrılmayıp canınızda o kadar yanmamış olur.

Alkol falan bahane olamaz, hadi bahane edilsin diyelim ama adam pişman değil
Ona göre hak etmişsin ya bundan sonra da hak edersen ne olacak ?
İşte bu yüzden bir tokat için boşanılır

Adam alkollü değil iken hiç bu tür bir davranış sergilemediyse ben affederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…