How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ne dersınz?

Pekı işde napmalıyım? Çok garip bir duruma düştüm. Şimdi hiç katkıda bulunmasam burada benı çok haksız ve bencil bulan olcak. Versem bu seferde neden verıyorsunz dıyen ya da sızın gibi yorum yapanlar da olcak. Değişik bir hal.
baska bir yerden ev al, icine kiraci bul. kredisini odeyip, gerekirse de ailene nakit yardimi yap (ihtiyaclari varsa)

bizim de ailelerle boyle para alisverisi durumlari oluyor, ama esimin ve iki taraftaki ailelerin yaptiklarina bakiyorum. bir insan iyi niyetli ise kendini belli eder zaten. bizde kimsenin kimsede hakkinin kalmamasina calisiyoruz. ya da onlarin bize gelen mantiksiz istekleri olursa, o zaman para isine girmiyoruz. onceliklerimiz cekirdek aile ve cocuklar. uvey cocuk olsa bile artik bir aile oldunuz, o yuzden bence ayirmamak gerekiyor diye dusunuyorum. esim ev aldi diyorsunuz, ama sonucta ikinizin evi bu. esiniz sizden para kacirmiyorsa, aileniz icin biriktiriyorsa, bence bu konularda cok sert davranmayin.

esiniz ev alip, parasiz kendi ailesini oturtursa, o zaman mantiksiz mesela.

ayrica cocuguna su kadar gidecek diye hesap yapmayin, kalbinizi karartmayin bence. benim kayinpederime de uyey annesi tarafindan boyle para gitmesin diye cok hesaplar yapmislar ama hic bir para onlara yar olmadi.
Tsk ederım..

bence de. illa kendi adiniza yatirim yapmak istiyorsaniz, siz de ayri ev alin, sonra kiraya verirsiniz, hem de odemeleriniz kolaylasir. bu arada siz maasinizin 4te birini veriyorsunuz, geri kalanini biriktiriyor musunuz? esiniz karisiyor mu kalan kismi harcamaniza?
Evt. Ona verıyorum kalanını ev için bırıktırmeye çalışıyorum ama baktım damlayarak ev alınmıyor banka işini de sevmem ama banka aracılığıyla alayım dedım. O sadece muvafakiyet vercek. Başka bışeye karşmıcak. Ama muvafakıyettde vermıyor.

Tmm herkes alır hakkını ben işin burasında degılım yanı kendı çocugu bıle hak sahıbı olacakken benım bunu ıstemem haksızca mı?
Yani çocuğunun hakkını alması da normal değil mi? Keşke bu durumu evlenmeden önce düşünseydiniz.Sonuçta bir çocuğu varsa bu zorlukları en başta düşünmek lazım bana göre

Yani çocuğunun hakkını alması da normal değil mi? Keşke bu durumu evlenmeden önce düşünseydiniz.Sonuçta bir çocuğu varsa bu zorlukları en başta düşünmek lazım bana göre
Tmm normal ben buna bırşey demıyorum neden benım istegım göz ardı edilsin? Haksız bır ıstek mı? Az evvel de bır arkafaş mesela ne guzel ya sen çalşcan çırpınacan çocugu mal sahıbı olcak dedı. Evt yasal hakkı olur. Madem oluyorsa benım Boyle bır ıstegım olamaz mı ? Benı anlayan olmuyor😔

Evt. Ona verıyorum kalanını ev için bırıktırmeye çalışıyorum ama baktım damlayarak ev alınmıyor banka işini de sevmem ama banka aracılığıyla alayım dedım. O sadece muvafakiyet vercek. Başka bışeye karşmıcak. Ama muvafakıyettde vermıyor.
tamam da baska bir yerden daha mantikli bir yatirim yapin o zaman, ona da mi hayir diyor?

Yahu paranızı,altinlarinizi verirken mantığıniz tatile mi çıkmıştı ?
Tatil dönüşü de bu evliliği bitirmenizi mi soyluyor ?
Önce verdiklerinizi kurtarıp sonrasinda bosanin derim bende.
Tabi mantiginiz müsade ederse.

Tmm normal ben buna bırşey demıyorum neden benım istegım göz ardı edilsin? Haksız bır ıstek mı? Az evvel de bır arkafaş mesela ne guzel ya sen çalşcan çırpınacan çocugu mal sahıbı olcak dedı. Evt yasal hakkı olur. Madem oluyorsa benım Boyle bır ıstegım olamaz mı ? Benı anlayan olmuyor😔
Size haksızsınız demedim tabiki. Sizde haklısınız. Ama çocuğu elalemin çocuğu olarak görürseniz gözünüzde daha çok büyür. Sonuçta eşinizin çocuğu bilerek isteyerek evlenmişsiniz.Çalışıyorsunuz. Emeğinizle birşeyi olmasını istemeniz kadar normal birşey olamaz. Siz onun parası benim param olarak görürseniz bu işin içinden çıkamazsınız bana kalırsa. Birikim ikinizin de birikimi. Siz alsanız evi aynı şekilde eşinize de kalacak. Ama çocukla ilgili bir bilgim yok.Belki çocuğa kalmayacak diye istiyorsunuzdur

Eski konulariniza baktim da. Daha öncede bir aile üyenizi yaniniza almak istemissiniz ve esiniz karsi cikmis. Ve ordada yine baskasinin sorumlulugunu almaya calismissiniz. Ve yine orda ayrilmam lazim mi. Ben onu cocugu ile kabul ettim gibi seyler yazmissiniz. Ben esinize gayet hak vermeye basladim. Bi evet dese bunun arkasi kesilmeyecegini biliyor.

Size haksızsınız demedim tabiki. Sizde haklısınız. Ama çocuğu elalemin çocuğu olarak görürseniz gözünüzde daha çok büyür. Sonuçta eşinizin çocuğu bilerek isteyerek evlenmişsiniz.Çalışıyorsunuz. Emeğinizle birşeyi olmasını istemeniz kadar normal birşey olamaz. Siz onun parası benim param olarak görürseniz bu işin içinden çıkamazsınız bana kalırsa. Birikim ikinizin de birikimi. Siz alsanız evi aynı şekilde eşinize de kalacak. Ama çocukla ilgili bir bilgim yok.Belki çocuğa kalmayacak diye istiyorsunuzdur
İşde burada eşimın maddı katkısı hiç olmayacak. Sadece evt alabılır dıye yazılu ızın verecek bankaya. Bunu da yapmıyor.

Altınlar ve maaşın 1/4 ü az olmuş maaşın hepsini eline saymalıydınız… Böyle adam çift maaşlı olur siz de hizmetçilik vazifesini tamamlamış olurdunuz

Ben sizi anlıyorum.
Yerinizde olsam alacağım evi kendi üzerime yapmam.
Misal ailenizin üzerine olsa ev kredisi de öyle. Siz kefil olsanız kredi cikar sanirim ödemeleri de siz yaparsınız.
Aileniz de cok guvenilirse elbette.

Olmaz mi?

Böyle adamlara karşı bunlar gibi olmak lazım ne yazık ki..

Ben sizi anlıyorum.
Yerinizde olsam alacağım evi kendi üzerime yapmam.
Misal ailenizin üzerine olsa ev kredisi de öyle. Siz kefil olsanız kredi cikar sanirim ödemeleri de siz yaparsınız.
Aileniz de cok guvenilirse elbette.

Olmaz mi?

Böyle adamlara karşı bunlar gibi olmak lazım ne yazık ki..
Çok tsk ederım. O da aklıma geldı aslında. Belkı garip bulur ya da bulmazsınz amaa bıraz ınançlı bır ınsan oldugum için bu banka işlerını ana babamı bulaştırıp onlara gunaha sevk etmek de ıstemedım. Hesabı bana aittı yanı. Kısacası ınsanın kendıne gore bır suru nedenlerı olabılıyor.

Back