How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ne dersınz?

Hayrlı gunler.. Arkadaslar eşimle ben çalışıyoruz. 8 yıllık evlıyız. Onun 2. Eşiyim. Onun çocuğu var benım yok. evlenırken altınları ona verdım o da kendı adına bır hesap açtı. aylığımın 1/4 nı ona her ay verıyorum. Bu arada onceden olan evını satıp benım de katkımın oldugu bu hesapdan ustune koyarak bır ev aldı. Şimdi hesabı ortak hesap yapalım dıyorum kabul etmıyor. Benım çok az bırıkımım var.Kendı memleketımden kendıme ev almak istıyorum sen de yardım et dıyorum nakıt yardımı yapmıyor. Ben de barı bankadan alayım dıyorum. Odemelerı sadece ben yapacagım.Eşim kefıl olmayacak nakıt de vermeyecek sadece muvafakiyet yani yazılı izin verecek. Çunku Banka eşininde muvakatını ıstıyor. Fakat eşim ona da yanaşmıyor. Ben hem kendı adıma yatırım olsun hem de ailem saglık sorunlarından dolayı rahat etsınler ıstıyorum ama buna karşı çıkıyor. Tarlalarını satıp kendılerı nıye almıyor dıyor. Ben de ailemı borca sokmak da ıstemıyorum. Çok zoruma gıdıyor. Iyı bır ınsan ama bu şekılde olunca bu evlılığı yurutmek mantıksız gelmeye başlıyor. Sevgılı hanımlar Nasıl yol ızlemelıyım ya da düşünmelıyım? Tskler..
Bir evde ayrı gayrı olmaz. Eşiniz ailenize ev almak zorunda değil. Evet ailenizin tarlaları varsa tarla satıp daha rahat edebilirler. Sonradan çocuklara kalmasındansa kendileri rahat etsinler. Sizde esinizle hesaplarınızı ayirin o yapıyorsa siz niye yapmayasiniz. Verdiklerinizi de alın geri

Parayı vermekle büyük hata etmişsiniz. Belki de harcadı?

Bir evde ayrı gayrı olmaz. Eşiniz ailenize ev almak zorunda değil. Evet ailenizin tarlaları varsa tarla satıp daha rahat edebilirler. Sonradan çocuklara kalmasındansa kendileri rahat etsinler. Sizde esinizle hesaplarınızı ayirin o yapıyorsa siz niye yapmayasiniz. Verdiklerinizi de alın geri
Tsk ederım. Benı ortak hesaba dahıl etmıyor kı verdıklerımı gerı versın. Evın gıderlerıne harcıyor dıye yıne de her ay aylığımdan bır mıktar verıyorum ona. Ama kendı kazancımla ev tercıhı yapmama engel oluyor

Tsk ederım. Benı ortak hesaba dahıl etmıyor kı verdıklerımı gerı versın. Evın gıderlerıne harcıyor dıye yıne de her ay aylığımdan bır mıktar verıyorum ona. Ama kendı kazancımla ev tercıhı yapmama engel oluyor
Ya nasil etmez amacı ne yani??? Benim aklım almıyor yani sizden aldı alacağını hesaplari ayırdı. Allah esirgesin böylelerini ya nasıl bir maddiyat hırsıdir bu. Ayliginizdan vermeyin. Cok kafasına göre yaşayan tekil biri. Siz esinizin hayatının neresindesiniz bunu sorgulayın.

Back