- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
- Konu Sahibi The Calender
-
Ama neyi ima ediyor bende bunu anlamıyorum. Boşanmış olman gizli mi? Hayır. E oğlu bi şekilde evlendi, oda rıza gösterdi demekki. Neyin lafını sokmaya çalışıyor? Bence bir şey demeyin. Boşanmış istemem falana gelirse konu “ayıp mı günah mı? Bak oğlunla gül gibi geçşnip gidiyorum”dersin.
Eşim hiç üstüne alınmadı,alınmaz da. Ya çözümü sessizlik oralı olmamak görüyor,ya da çok çok iyi niyetli kasıtlı bulmuyor.Hoş geride bir şey konuşuyor mu onu bilemem.bu devirde hamamdan kız arayan kv ler hala kaldı mı ya...
kusura bakmayın ama kv niz tam kezbanmış. eşiniz takmamış boşanmış ve çocuklu olduğunuza kv ye ne ...
eşinin tavrı ne oldu bu arada bu da çok önemli
Yorumdan önce sadece yüzünde ki tebessüm ve ben yermiyim gibi aptalca bir bakış vardı?Kpederinize daha önceden anlatmış olmalı diyalogtaki tepkisine bakarsak. Art niyet sezseydi eşini uyarır söyleme bunu gelinin yanında diye tembihlerdi eşini.
Ben devamını merak ettim açıkçası, kvalidenizin bir yorumu olmuştur mutlaka.
Ayar vermekten ziyade bu konunun ilişkinizi hiç etkilemediğini eşinizle aranızın iyi olduğunu kısmet kader diye bir gerçeğin varlığını vurgulayın eşinizle ağız birliği yapıp.
Kötü niyetle söylenmiş o zaman. Ne denir ki gelininin doğal olarak oğlunun huzurunu bozmak isteyen kötü niyetli bir kadın işte.Yorumdan önce sadece yüzünde ki tebessüm ve ben yermiyim gibi aptalca bir bakış vardı?
Sizde genç kızı da varmış yanınızda ona sorsaydınız madem dedim?dalgayla,imalı
Yine de ısrarla konuyu, boşanmış kızına bende niye bu kadar heveslendi diyordum diyerek kapatmaya çalışmadı
Yorumdan önce sadece yüzünde ki tebessüm ve ben yermiyim gibi aptalca bir bakış vardı?
Sizde genç kızı da varmış yanınızda ona sorsaydınız madem dedim?dalgayla,imalı
Yine de ısrarla konuyu, boşanmış kızına bende niye bu kadar heveslendi diyordum diyerek kapatmaya çalışmadı
Bir keresinde tanıştığı boşanmış iki çocuklu bir kadından örnekle,bana kadının evlenme merakının gereksiz ve imalı bir şekilde iki çocuğuna vefasızlık olduğunu söyledi.Bende hayat devam ediyor ve kimse yalnız ölmeyi hak etmez demiştim ama ısrarla boşanmış kadınlara bakış açısını değiştirmiyor, sanırım çok yargılamış zamanında ve ben de ona sürpriz doğum günü pastası gelin olmuşum şimdi lafını yemenin ezikliğini üzerimde gideriyor gibi...
Aslına bakarsan çok rahatsız olduğumu söyleyemem sadece artık kabullen be kadın 7 yıl az değil,şu yargıları sil kafadan diyesim geliyor.Hani böyle bir diyalogu anlatsam gelin alınır derim yani,bu kadarı patavatsızlık herhalde!
Biz evlenirken eşim ailesinden sadece kp in kimi istersen odur dediğini anlatmıştı diğer kişilerin tepkileri haliyle istenmediğimi ortaya koyuyordu.Tamam da kaynananızla bir sorununuz yok sizi istemiş ki sizde evlenmişsiniz zaten hani sürekli laf çarpıyor, beni zaten istemedi falan deseniz hak verirdim de sadece olayı anlatmış üzerine yorum yapmamış ki kayınvalideniz annesi saklamış bu durumu onu demek istemiş sanırım. Ama kaynınız kendisi bulamıyormu da annesini vekil tayin ediyor hem kaynım evlenmek istemiyor diyorsunuz hem de sıyrılmak için annesine sen bul demiş. Kaynın annesine yetkiyi verirse olacağı budur hem hamamda kız bakmak nedir karşısındaki insana çat diye kızınız var mı diye sormak nedir?
offff nooptin ya yapamıyorum işte,inan düşeceği duruma üzülüp geçiştiriyorum ama işte hak ediyor gerçekten!yahu niye bir şey demedin. sende esprili şekilde gülerek aman anne bıkmadın sende 7 senedir şu boşanmış kadın imalarından takıldın kaldın ha diyerek bir kahkaha patlatsaydın peşindende bak oğullarının istediklerinin önüne geçemiyorsun kısmetten öteye köy yok boşuna çeneni yorup duruyorsun yazık değil mi sana deseydin.
Kaledeyim hep:)Olay hamamda gecince konunun sonuna kadar meme yahut popo görmelerini bekledim.
Size cevap hakki doğmuş bu konuda tam kaynananizin agzinin payini vermelik bir orta acilmis ama maalesef gole cevirememissiniz.
Kucuk aklinca laf sokmaya calismis, hadsiz.
Sadece bu olaya bakarak böyle düşünmüştür diyemem. Konunun devamında istemem boşanmış bi gelin daha falan dese anlardım. Ama yorum yapmamış.özetle sen benim kriterim olamazdın, ben seni bile isteye oğluma almadım,koşullar elimde olsaydı manasını çıkarmadınız mı?
Hayır cidden öyle algılamadıysanız belki de ben abartıyorum?böyle olmasını isterim çünkü hislerimin önüne geçerim,kendimi terbiye ederim.
Senin de ikinci evliliğin di yanlış mı hatırlıyorum?"Bu bir değil iki değil,artık alınıyorum" gibi ufak bir uyarımı atsan.Hiç masum gelmedi bana.Sen dert edeceğine o etsin.Bir dahakine yapıştır lafı.
Evet.Benim de eşim bekardı.Kv yok bende vefat etti.Abileri yetti o dönem sağolsunlar.İstemediler pek.Şimdi iyiyiz ama bir tanesiyle.Diğeri de umrumda değil.Bişey dese alır cevabını.Senin de ikinci evliliğin di yanlış mı hatırlıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?