Ne demeli?

Kpederinize daha önceden anlatmış olmalı diyalogtaki tepkisine bakarsak. Art niyet sezseydi eşini uyarır söyleme bunu gelinin yanında diye tembihlerdi eşini.

Ben devamını merak ettim açıkçası, kvalidenizin bir yorumu olmuştur mutlaka.

Ayar vermekten ziyade bu konunun ilişkinizi hiç etkilemediğini eşinizle aranızın iyi olduğunu kısmet kader diye bir gerçeğin varlığını vurgulayın eşinizle ağız birliği yapıp.

özetle sen benim kriterim olamazdın, ben seni bile isteye oğluma almadım,koşullar elimde olsaydı manasını çıkarmadınız mı?
Hayır cidden öyle algılamadıysanız belki de ben abartıyorum?böyle olmasını isterim çünkü hislerimin önüne geçerim,kendimi terbiye ederim.

Ne cins insanlar var... Bence susmayın ya ama bu kadar edepsiz bir insana ne denir bilemedim

Eşim hiç üstüne alınmadı,alınmaz da. Ya çözümü sessizlik oralı olmamak görüyor,ya da çok çok iyi niyetli kasıtlı bulmuyor.Hoş geride bir şey konuşuyor mu onu bilemem.

Bence hiiç önemsemeye gerek yok ama

Boşanmış olunca ne oluyormuş ki?
Benim bi eksiğimi mi gördün?
Yanlış birşey mi yaptım sana göre?

Desen bi gün açık açık mesela?

7 yıldır bu durumu kabullenmemiş oması
Kabullenmek istemediğini gösterir bence.

Tamam da kaynananızla bir sorununuz yok sizi istemiş ki sizde evlenmişsiniz zaten hani sürekli laf çarpıyor, beni zaten istemedi falan deseniz hak verirdim de sadece olayı anlatmış üzerine yorum yapmamış ki kayınvalideniz annesi saklamış bu durumu onu demek istemiş sanırım. Ama kaynınız kendisi bulamıyormu da annesini vekil tayin ediyor hem kaynım evlenmek istemiyor diyorsunuz hem de sıyrılmak için annesine sen bul demiş. Kaynın annesine yetkiyi verirse olacağı budur hem hamamda kız bakmak nedir karşısındaki insana çat diye kızınız var mı diye sormak nedir?

Yorumdan önce sadece yüzünde ki tebessüm ve ben yermiyim gibi aptalca bir bakış vardı?
Sizde genç kızı da varmış yanınızda ona sorsaydınız madem dedim?dalgayla,imalı
Yine de ısrarla konuyu, boşanmış kızına bende niye bu kadar heveslendi diyordum diyerek kapatmaya çalışmadı

Hamamda gördüğü tanımadığı kadına kız soruyor,sende mantık mı bekliyorsun? Tanımadan etmeden oğluna kız almaya kalkışan kadından pek bişey beklememeni tavsiye ediyorum. Kadın cahil ve saçma sapan konuşuyor.
Üstüne alınmalısın evet ama bu cahil kadınla da muhattap olma.
Gül geç hiç birşey olmamış gibi davranıp takılma derim.

Kötü niyetle söylenmiş o zaman. Ne denir ki gelininin doğal olarak oğlunun huzurunu bozmak isteyen kötü niyetli bir kadın işte.

Seviyesine inmez, hiç bir zaman ağzına laf vermezdim.

Düşünüp sinirlerinizi bozmaya değmez. Eşinizle olan mutluluğunuz ona gereken cevabı veriyordur zaten ama anlayana işte.

yahu niye bir şey demedin. sende esprili şekilde gülerek aman anne bıkmadın sende 7 senedir şu boşanmış kadın imalarından takıldın kaldın ha diyerek bir kahkaha patlatsaydın peşindende bak oğullarının istediklerinin önüne geçemiyorsun kısmetten öteye köy yok boşuna çeneni yorup duruyorsun yazık değil mi sana deseydin.

bence boşver ya, şu anlattıklarından sonra kasıtlı geldi çünkü, çokta rahatsız değisin madem, bi tepki versen değer vermiş olursun

Biz evlenirken eşim ailesinden sadece kp in kimi istersen odur dediğini anlatmıştı diğer kişilerin tepkileri haliyle istenmediğimi ortaya koyuyordu.
Eşim aslında bu konuda çok ısrarcı olunca,beni kaybedersiniz gibisinden zorla kabullendirtmiş.
Çok umurumda değil açıkçası,sorun da yapmıyorum artık.Biz mutluyuz çok şükür.
Ama gel gör ki mevzu boşanmış kadın vurgusunu sürekli olmasa da fırsatını bulduğunda yapmaya çalışıyor,yaklaşımını da asla olmaz şeklinde ee ama oldu işte!Ne yapmaya çalışıyorsun şimdi demezler mi?
Kaynım konusuna şöyle açıklık getireyim;evlenmek istemiyor bizimkiler de yaş geldi deyip ısrar edince,topu kv me atıyor bulduğu kızları beğenmediğini söylüyor ve böylece kurtuluyor bir nevi strateji gereği:)

Olay hamamda gecince konunun sonuna kadar meme yahut popo görmelerini bekledim.

Size cevap hakki doğmuş bu konuda tam kaynananizin agzinin payini vermelik bir orta acilmis ama maalesef gole cevirememissiniz.

Kucuk aklinca laf sokmaya calismis, hadsiz.

offff nooptin ya yapamıyorum işte,inan düşeceği duruma üzülüp geçiştiriyorum ama işte hak ediyor gerçekten!

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.” /Mevlana/

İnsanlara bu şekil de imalı ' dul, evde kalmış vs. ' laflarıyla incitmeye çalışanlara hiç saygım yok.

Kırılır mı üzülür mü diye hiç dert etmeyin, zaten kırmadığınız için kırılıyorsunuz.

Arsızlık yapmamış, hırsızlık yapmamış, evlenmek kadar boşanmak ta hak, iki tarafta birbirini seviyorsa 3. Kişilere laf düşmez deyin. Hiç umursamayın.

Sadece bu olaya bakarak böyle düşünmüştür diyemem. Konunun devamında istemem boşanmış bi gelin daha falan dese anlardım. Ama yorum yapmamış.

Ay bide kayınvalidenize rağmen yapılmış bir evlilikte kayınvalideniz konuşsa nolur ki. O söz dinleme treni çoktan kaçmış. Hiç takmayın kafanıza. Alenen bi meydan okuma olursa tepki verirsiniz. Ama böyle yorum yapmadan üstünüze alırsanız bu kadın boşanmayı kompleks yapmış derler. Hadsizlik yapma imkanı tanımayın hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…