• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne demeli?

Evet.Benim de eşim bekardı.Kv yok bende vefat etti.Abileri yetti o dönem sağolsunlar.İstemediler pek.Şimdi iyiyiz ama bir tanesiyle.Diğeri de umrumda değil.Bişey dese alır cevabını.
Sanırım diyetini de bu sefer böyle ödüyoruz,neyse Allah beterinden korusun.
Kv olmayınca haliyle soracağım soru cevapsız teşekkürler ve mutluluklar:)

Sen de ona aynisini yap. Onu kastetmiyormus gibi bu olaya benzer bi olay anlat bilmem kim ogluna gelin bakiyormus dugunde koyluluge bak dugunde kiz mi bakilir oglu iyi bir sey olsa kendi bulurdu zaten, neyse dur daha bombaya bak bi kiz begenmis ama kiz neymis bosanmismis, geri kafaliliga bakar misin, kizin annesi cok heveslenmis sozde, hic zannetmiyorum, bu kadin cocuklarini bulunmaz hint kumasi saniyor vs vs vs... anladigi dilden konus.:KK53:

Selam kk hatunları
Dün kahvaltıya eşimin ailesi geldi,akşam yemeğinde de birlikteydik
Kv ile eşimde yanımızda kp ve görümce de varken aramızda bir diyalog geçti ve düşüncelerinizi merak ediyorum.
Kayın validem bekar kaynıma kız arıyor çünkü beyefendi bu işten sıyrılmak için böyle bir çözüm bulmuş.
Durumu anlayın diye yazdım.
Diyalog şu:
KV
-Geçen hamama gittik(görümcemle)
-Karşımda ben yaşlarda bir kadın yanında da gençten bir kız vardı,konu konuyu açtı dedim ki,bekar kızın var mı oğluma kız arıyorum.
-Kadın oğlumun mesleğini sordu bende söyledim,baktım kadının gözleri parladı ve evet var dedi
BEN
-Gözleri mi parladı?
KP
-Dur şimdi asıl olaya bak!
KV
-Bir kızı varmış öğretmenmiş,yaşını sordum,söyledi benim de kafama yattı ama kız annesi olarak hevesli göründü?
BEN
-(Yüzümde aptal bir merak konu nereye gidecek diye düşünürken)Eee sonra?Neden heveslensin anlayamadım?
KV
-Yanında ki genç kız bir fırsatını bulup annesinden gizli sordu oğlunuzun başından evlilik geçti mi diye?
-Yooo dedim
-Kız dedi ki ablam boşandı çocuğu da yok!

Yüzünde alaycı bir tebessüm,dolandırıcıdan mal kurtarmış bir zaferle!

Bende daha önce boşanmış çocuklu geliniyim,oğlu bekardı!
Yorumlarınızı merak ediyorum
Boşanmış kadınlara her daim vurgu yapan kv patavatsız mı sizce bilerek mi yapıyor?
Aslında kurgu olmadığını düşünüyorum ama empati yoksunu kv artık bu muhabbetlerle canımı sıkıyor tavrım ne olmalı?Normalde hiç tınlamam ama artık sağlam bir cevap vermemin zamanı geldi,bir değil iki değil kaçıncı pot?
Dip not:yanlış anlaşıldı sanırım kaynım evlenmek istemiyor!
Ee napiyim çocuğumu çöpe mi atiyim diye pat diye cevabı vereceksin canım .

Bilmeden de yapmış olabilir böyle densiz insan çok.
Bir gun arkadaslarla yemek yiyoruz ben erkek arkadasim(hic evlenmemis)benim en yakin arkadasim ve yine bosanmış bir erkek arkadas.
Bende boşanmış bir çocuğu olan biriyim bu arada.Kız ordan burdan konuşurken başka bir çift için o çocuk onunla evlenmez kız evlenip ayrılmış demez mi:KK57:
Masada herkes buz kesti:KK70:Sevgilim duymamış gibi davrandı benim sinirim bozuldu kahkaha attım:KK70:

Sen de ona aynisini yap. Onu kastetmiyormus gibi bu olaya benzer bi olay anlat bilmem kim ogluna gelin bakiyormus dugunde koyluluge bak dugunde kiz mi bakilir oglu iyi bir sey olsa kendi bulurdu zaten, neyse dur daha bombaya bak bi kiz begenmis ama kiz neymis bosanmismis, geri kafaliliga bakar misin, kizin annesi cok heveslenmis sozde, hic zannetmiyorum, bu kadin cocuklarini bulunmaz hint kumasi saniyor vs vs vs... anladigi dilden konus.:KK53:
Sanırım anlar yani umarım.Cidden potansiyeli olan, bir punduna getirip yüzüne vuracak birisiyim ama işte yakışır mı bana,ikilem yaşıyorum.
Tek sorun vicdanım yani beni ben yapan,ama işte gel vicdansız ol diyor illede.
İnan bu şekilde yapacağım,seni de alıntılarım,teşekkürler.

Bilmeden de yapmış olabilir böyle densiz insan çok.
Bir gun arkadaslarla yemek yiyoruz ben erkek arkadasim(hic evlenmemis)benim en yakin arkadasim ve yine bosanmış bir erkek arkadas.
Bende boşanmış bir çocuğu olan biriyim bu arada.Kız ordan burdan konuşurken başka bir çift için o çocuk onunla evlenmez kız evlenip ayrılmış demez mi:KK57:
Masada herkes buz kesti:KK70:Sevgilim duymamış gibi davrandı benim sinirim bozuldu kahkaha attım:KK70:
Ben de kahkaha atardım bu durumda :)komik olmuş bayağı:)

Sanırım anlar yani umarım.Cidden potansiyeli olan, bir punduna getirip yüzüne vuracak birisiyim ama işte yakışır mı bana,ikilem yaşıyorum.
Tek sorun vicdanım yani beni ben yapan,ama işte gel vicdansız ol diyor illede.
İnan bu şekilde yapacağım,seni de alıntılarım,teşekkürler.
Yani ben ustunkoru yazdim sen biraz yumusatabilirsin :)) ama hakediyor. Buyuk ihtimal artniyetli yapiyor ama patavatsizliksa bile senin ne hissedecegini dusunmeli bi olur agzindan kacar insanlik hali dersin ama yorumlarda cok kez yaptigini yazmissin bi cevabi haketmis.

Insan bilerek mi yaptı demeden edemiyor arada ama kv bunu açık açık söyleyip sizi rahatsız etmiyorsa bırakın arada laf soksun rahatlasın:KK70:
Önemli olan yuvanız eşiniz :KK36:
O da doğru :)Boşanmayıp üstüne de çocuk yapınca malum kadın çok sindiremedi:)
Yani arada yapsın umursama diyorsun :)

O da doğru :)Boşanmayıp üstüne de çocuk yapınca malum kadın çok sindiremedi:)
Yani arada yapsın umursama diyorsun :)
Evet :)) Eşinizin annesi sonuçta atılmıyor.
Kv arayı bozmadan böyle küçük küçük laf sokup rahatliyorsa devam etsin.
Kv ile kötü olunca illa eşe,aileye yansıyor çünkü görmezden gelin :KK66:

Eşim hiç üstüne alınmadı,alınmaz da. Ya çözümü sessizlik oralı olmamak görüyor,ya da çok çok iyi niyetli kasıtlı bulmuyor.Hoş geride bir şey konuşuyor mu onu bilemem.
Bırakın kudursun kendi kendine ...

Eşiniz herseye rağmen sizi sevmiş ve evlenmiş .

Hem siz kötü bşy yapmadınız ki hayatın doğal Süreci bu yarın onun kızı da ayrılabilir.

Eşiniz cevap vermeli bence sizden ziyade. Siz verirseniz arap saçına döner. Eşiniz susturursa zor cesaret eder ve sizin önünüzde mahcup olmasıyla kalır.

Eşiniz cevap vermeli bence sizden ziyade. Siz verirseniz arap saçına döner. Eşiniz susturursa zor cesaret eder ve sizin önünüzde mahcup olmasıyla kalır.
Eşim bu konularda hassastır yani beni ailesinin yanında,ailesini de benim yanımda pek yargılamaz,zor duruma sokmak istemez.
Geride konuştuğunu bazen anlayabiliyorum,bazen de dediğim gibi pek üstüne alınmıyor kinaye olduğunu düşünmüyor.

Bırakın kudursun kendi kendine ...

Eşiniz herseye rağmen sizi sevmiş ve evlenmiş .

Hem siz kötü bşy yapmadınız ki hayatın doğal Süreci bu yarın onun kızı da ayrılabilir.
İllede çirkef ol diyor ama ben yakıştıramıyorum kendime ve yine üzülen ben, o da rahatlayan oluyor.
Varsın tatmin olsun diyorsunuz yani!

Eşim bu konularda hassastır yani beni ailesinin yanında,ailesini de benim yanımda pek yargılamaz,zor duruma sokmak istemez.
Geride konuştuğunu bazen anlayabiliyorum,bazen de dediğim gibi pek üstüne alınmıyor kinaye olduğunu düşünmüyor.

Ama konuşması lazım, yani böyle bir lafı eşinizin önünde edebilmesi cesaret işi. Aynısını teyzem yaptı gelinine, ama oğlunun yanında ağzını açamazdı, bizde dener gibi oldu susturduk. Kız kötü olmadı onunla çevresindekiler müdahale etti hep. Ama eşinizden yüz bulabilir zamanla bence.

Ama konuşması lazım, yani böyle bir lafı eşinizin önünde edebilmesi cesaret işi. Aynısını teyzem yaptı gelinine, ama oğlunun yanında ağzını açamazdı, bizde dener gibi oldu susturduk. Kız kötü olmadı onunla çevresindekiler müdahale etti hep. Ama eşinizden yüz bulabilir zamanla bence.
Bu konuda ona bir yaptırımım olmaz,olsun da istemiyorum.
Aramızdaki ilişkiyi yıpratmak istemem açıkçası.
Çünkü o bu konuda masum ve illa ki savunma yapacak çünkü annesi anlayabiliyorum empati ile.

İllede çirkef ol diyor ama ben yakıştıramıyorum kendime ve yine üzülen ben, o da rahatlayan oluyor.
Varsın tatmin olsun diyorsunuz yani!
kendinizi üzmeyin.evlenmek ne kadar doğalsa ayrılmakta o kadar doğal ve iki kişi birbiriyle anlaşıyor ve seviyorlarsa daha önce evlenmiş evlenmemiş çocuğu varmış yokmuş bunlar hiç sorun değil.

ama ille de rahatsız oluyorum diyorsanız. sizde laf sokun . onun kızı bekar mı? sizde onun üzerinden laf sokun

Back
X