• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne demeli?

Selam kk hatunları
Dün kahvaltıya eşimin ailesi geldi,akşam yemeğinde de birlikteydik
Kv ile eşimde yanımızda kp ve görümce de varken aramızda bir diyalog geçti ve düşüncelerinizi merak ediyorum.
Kayın validem bekar kaynıma kız arıyor çünkü beyefendi bu işten sıyrılmak için böyle bir çözüm bulmuş.
Durumu anlayın diye yazdım.
Diyalog şu:
KV
-Geçen hamama gittik(görümcemle)
-Karşımda ben yaşlarda bir kadın yanında da gençten bir kız vardı,konu konuyu açtı dedim ki,bekar kızın var mı oğluma kız arıyorum.
-Kadın oğlumun mesleğini sordu bende söyledim,baktım kadının gözleri parladı ve evet var dedi
BEN
-Gözleri mi parladı?
KP
-Dur şimdi asıl olaya bak!
KV
-Bir kızı varmış öğretmenmiş,yaşını sordum,söyledi benim de kafama yattı ama kız annesi olarak hevesli göründü?
BEN
-(Yüzümde aptal bir merak konu nereye gidecek diye düşünürken)Eee sonra?Neden heveslensin anlayamadım?
KV
-Yanında ki genç kız bir fırsatını bulup annesinden gizli sordu oğlunuzun başından evlilik geçti mi diye?
-Yooo dedim
-Kız dedi ki ablam boşandı çocuğu da yok!

Yüzünde alaycı bir tebessüm,dolandırıcıdan mal kurtarmış bir zaferle!

Bende daha önce boşanmış çocuklu geliniyim,oğlu bekardı!
Yorumlarınızı merak ediyorum
Boşanmış kadınlara her daim vurgu yapan kv patavatsız mı sizce bilerek mi yapıyor?
Aslında kurgu olmadığını düşünüyorum ama empati yoksunu kv artık bu muhabbetlerle canımı sıkıyor tavrım ne olmalı?Normalde hiç tınlamam ama artık sağlam bir cevap vermemin zamanı geldi,bir değil iki değil kaçıncı pot?
Dip not:yanlış anlaşıldı sanırım kaynım evlenmek istemiyor!
Benim de ikinci evliliğim ve eşim bekardı ne olmuş yani herşeyi bekaret sanıyorlar el değmedi Diyenlerinde nerelerine neler değdi belli olmuyor... utanacak değilsin konuşturma karşında ver ağzının payını evlenip ayrıldık diye kimse defolu mal muamelesi yapamaz ! Kocanla mutlu olduktan sonra onlara bal yemek düşer ! Namussuzluk yaparsan sus ama bu durum da susma duracağı yeri bilsin...

Benim de ikinci evliliğim ve eşim bekardı ne olmuş yani herşeyi bekaret sanıyorlar el değmedi Diyenlerinde nerelerine neler değdi belli olmuyor... utanacak değilsin konuşturma karşında ver ağzının payını evlenip ayrıldık diye kimse defolu mal muamelesi yapamaz ! Kocanla mutlu olduktan sonra onlara bal yemek düşer ! Namussuzluk yaparsan sus ama bu durum da susma duracağı yeri bilsin...
Her daim kadına olan bakış açısı itici gelmiştir zaten.
Bir seferinde genç bir kız var tanıdıklarından,bende tanıyorum
Dedi ki oğlana söyleyeyim kafasına yatarsa görüşsünler
Ardına söylediği laf şu;yanında bir teneke yağla verirler kızı oğlumdan iyisine mi varacak?
Kafa bu kadın doğuştan defolu sanki.

İyi niyet ya da empati kuramamasından oldugunu düşünmüyorum.Hadi böyle bir konuşma geçmiş size niye aktarıyor.Eski kafalar biraz böyle malesef.Benim annem de babamla boşandıktan sonra,boşanmış bir Ada'mla evleniyor ama Ada'm çocuksuz.Ve evlendiği kişinin ailesinin 22 yıldır haberi yok benim varlığımdan.Çocuksuzum diyerek evlenmiş annem.Düşünün artık sanki utanılacak bir durum varmış gibi.

Bence siz de lafı gediğine koyun bir daha yaşanırsa böyle bir durum.

İyi niyet ya da empati kuramamasından oldugunu düşünmüyorum.Hadi böyle bir konuşma geçmiş size niye aktarıyor.Eski kafalar biraz böyle malesef.Benim annem de babamla boşandıktan sonra,boşanmış bir Ada'mla evleniyor ama Ada'm çocuksuz.Ve evlendiği kişinin ailesinin 22 yıldır haberi yok benim varlığımdan.Çocuksuzum diyerek evlenmiş annem.Düşünün artık sanki utanılacak bir durum varmış gibi.

Nasıl yani :KK57::KK57:
Sizi ne olarak tanıttı peki yada o anneyle görüşüyormusunuz

Nasıl yani :KK57::KK57:
Sizi ne olarak tanıttı peki yada o anneyle görüşüyormusunuz
Evlenene kadar görüştüm.Ben babannemle büyüdüm zaten.Anneme haftada 1 giderdim kayınvalidesi de olmazdı o Zaman evleri ayrı.Dışarda gördüklerinde de komşumun kızı derdi annem.Büyüyüp meslek sahibi olunca da kızım diye akrabalara tanıştırmaya başladı ama ben soğudum artık görüşmüyorum.

Başta aynı hatayı kv de yapmış,saklamış tüm akrabalardan,düğüne yakın ortaya çıkmış.
Ayrı şehirlerde olduğumuz için bana da söylenmemişti bu durum
Sonrasında öğrenenlerin bir kısmı sözüm ona anlayışla karşılamış, bir kısmı da tartışıp küserek karşı gelmiş.
Düğün de eşimin büyük halası yabancı gibi oturuyordu,yanımıza hiç gelmedi ve bakışlarından anlamıştım tavrını
Ne mi oldu sonradan çok mahcup oldu
Aslına bakarsan bende hazırdım böyle bir kargaşaya,malum toplumumuzun en yobaz kafaları...

Evlenene kadar görüştüm.Ben babannemle büyüdüm zaten.Anneme haftada 1 giderdim kayınvalidesi de olmazdı o Zaman evleri ayrı.Dışarda gördüklerinde de komşumun kızı derdi annem.Büyüyüp meslek sahibi olunca da kızım diye akrabalara tanıştırmaya başladı ama ben soğudum artık görüşmüyorum.
Seni üzmek istemem ama 7 yıl önce bile bana yapılan buydu
Anneni aslında biraz anlayabiliyorum ve bundan 22 yıl öncesinden bahsediyoruz
Hata etmiş sende bıraktığı izleri tahmin bile edemem,ama işte aması var maalesef....

Seni üzmek istemem ama 7 yıl önce bile bana yapılan buydu
Anneni aslında biraz anlayabiliyorum ve bundan 22 yıl öncesinden bahsediyoruz
Hata etmiş sende bıraktığı izleri tahmin bile edemem,ama işte aması var maalesef....
Evet öyle ama lisedeyken aniden kayınpederi geldiğinde annemin beni odaya kapattığını dün gibi hatırlıyorum.O sırada 10 yaşlarındaki kız kardeşim de abla odaya gir de dedem seni görmesin derdi.Babannem de yasak koymadı anneni gör istedim ama bunları yaşadığını bilseydim göndermezdim diyor hala daha.Benim torunum pırlanta gibi o Beşpara etmez geri kafalı insanlar için evladını harcadı annen der durur.Çünkü kızmasınlar anneme göndersinler diye hep sakladım.Şimdi 26 yaşındayım ben de onu bir komşu abla olarak görüyorum ısınamadım.
22 yıl öncesi evet ama annem barlarda gezerken takıldığı evlenmek zorunda kaldığı işe yaramaz bir Ada'm ve sülalesi için benim psikolojimi bozdu.Kendi rahatı için yani.Annelik böyle birşey degildir ve olmamalı bence.Zaten babanneme anne diyorum :)

Evet öyle ama lisedeyken aniden kayınpederi geldiğinde annemin beni odaya kapattığını dün gibi hatırlıyorum.O sırada 10 yaşlarındaki kız kardeşim de abla odaya gir de dedem seni görmesin derdi.Babannem de yasak koymadı anneni gör istedim ama bunları yaşadığını bilseydim göndermezdim diyor hala daha.Benim torunum pırlanta gibi o Beşpara etmez geri kafalı insanlar için evladını harcadı annen der durur.Çünkü kızmasınlar anneme göndersinler diye hep sakladım.Şimdi 26 yaşındayım ben de onu bir komşu abla olarak görüyorum ısınamadım.
22 yıl öncesi evet ama annem barlarda gezerken takıldığı evlenmek zorunda kaldığı işe yaramaz bir Ada'm ve sülalesi için benim psikolojimi bozdu.Kendi rahatı için yani.Annelik böyle birşey degildir ve olmamalı bence.Zaten babanneme anne diyorum :)
Anladım cnm benim
Annenin daha zor şartlarda olduğunu düşünmüştüm bilmeden
Babaannenin ellerinden öpüyorum
Bunlar maalesef acımasız dünyada ki sınavlar
Umarım yuvan da evlatlarınla mutlu bir hayat diyetin olur...

Anladım cnm benim
Annenin daha zor şartlarda olduğunu düşünmüştüm bilmeden
Babaannenin ellerinden öpüyorum
Bunlar maalesef acımasız dünyada ki sınavlar
Umarım yuvan da evlatlarınla mutlu bir hayat diyetin olur...
İnşallah ana böyle yapıyorsa el ne yapmaz kısacası.O yüzden kimseye ezdirmememiz gerek kendimizi :) Sınav Tabiki herşey ben hiçbirşeyi kafaya takmıyorum zaten.Siz de söyleyin geçin.Patavatsızlıklarının sonucuna katlansınlar.

Her daim kadına olan bakış açısı itici gelmiştir zaten.
Bir seferinde genç bir kız var tanıdıklarından,bende tanıyorum
Dedi ki oğlana söyleyeyim kafasına yatarsa görüşsünler
Ardına söylediği laf şu;yanında bir teneke yağla verirler kızı oğlumdan iyisine mi varacak?
Kafa bu kadın doğuştan defolu sanki.
Oğlu kraliyet ailesinde falan mı büyümüş allah yardım etsin o eve gelecek geline de sanada yada diyelim allah şöyle eli maşalı bir gelin versinde görsün bir teneke bal nasıl oluyormus :D

Mesela kv de değilde eşim başkasına birşey der şaka yapar işte şişman yaşlı gibi bende döner sen kendi karına bak derim gülerek :KK45: hem kilolu hem yaşım büyük olduğundan böyle bir taktik uygulayabilirsin ;) mesela ne var anne bak bende boşanmışım bir kadınım ama oğlun beni havada kaptı gibi sonrada bir kahkaha tamamdır :70:

Back
X