- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi The Calender
-
Sanırsın kv pazardan domates secıyor. SENDE BEKAR KIZ VARMI BEKAR KIZ
Kaynım evlenmek istemiyor,annesinin gönlü olsun diye he tamam sen bul deyip geçiştiriyor,bulduğuna da kulp takıyor.Akşam pazarı yaparsan alırım bak memnun kalırsam hep sana gelirim
Captain sorun orada zaten nasıl laf yapsın ne diyeyim böyle okkalı?cevabını o an yüzüne karşı vermediğiniz sürece daha buraya çok konu açarsınız bence. kastedilen şey gayet açık. azıcık ağzınız laf yapsın.
Alttan alttan kadını hiç,oğlunu hint kumaşı görüyor kadın olmasına rağmen ben bu durumu hazmedemiyorum da ya!Cevap çok güzeldi teşekkürler."öğretmen eş çok popüler ve bulunmaz bir profil. bence oğlun kaçırmasın bu fırsatı. boşanmış olmak soun değil demek ki ilk kocası kıymetini bilememiş olur böyle şeyler bu bir kusur değil ve bir daha bana boşanmış olmakla ilgili yorum yapma alınıyorum" diyeceksin
Cidden ima olmayabilir mi?Boşanmak ayıp bir şey değil. Siz bunu ayıpmış gibi görmekten vazgeçerseniz kimse size bunun üzerinden laf sokmaz, sokamaz. Ben okurken bi ima anlayamadım bile.
Captain sorun orada zaten nasıl laf yapsın ne diyeyim böyle okkalı?
O imayı kadını eziklemek için yapıyor bence,şirketi var inşaat ve elektrik üzerine.Kayınbiraderin mesleği ne ola ki kadının gözleri parlamış.bi doktor mühendis kalkıpta hamamda anasına kız seçtiriyorsa vay ki ne vay!
Alttan alttan kadını hiç,oğlunu hint kumaşı görüyor kadın olmasına rağmen ben bu durumu hazmedemiyorum da ya!Cevap çok güzeldi teşekkürler.
Sanırım biraz gurur yapıyorum,aslında pat pat yapıştırırım aklıma yatmayanları ama bu konuda nedense dilim bağlanıyor?Düşeceği duruma da üzülüyorum aslında çok saçma değil mi?şimdi geçti artık ama bir sonrakinde mutlaka söyleyn. ben bazı şeylerin açık açık söylenmesi taraftarıyım direk o anda bozup susturun çünkü anlamamazlıktan geldiğinde üstüne gider. ama direk söyleyince afallayıp söyleyecek şey bulamaz ve biraz da utanır. ben kayınvalidemde birkaç defa denedim rahatsız olduğum şeyleri yapmıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?