umutcum eger sebeb buysa ki yazdıklarına göre sebebete bu o zaman en azından sorun belli olmuş olur..ama daha önce böyle bir sorunun oldugu bilinmiyor muydu..belkide sadece bu sebebten cocgun olmadı..galıba elif'in pıhtılaşma sorunu war aşı oluyor hep..
seninde öleyse bbegın daha cabuk gelır sana..
raınbowcum bende bu sabbah namazında okudum duanı..Rabbım kabul eylesın...
yaa işte cnm.. bunca yıldır birseyler sebep olucak ya, hep birseyler oldu derken Rabbim nasip etmediği için bu sebeplere ulasamıyorduk.. ama ben bu kk ya takıldığımdan beri çok sey öğrendim.. dedim kendi kendime çok saf saf dolasıyormusum sanki ..
insan okudukça birseyler öğrendiğinden birseylere aklı daha eriyor..
iste Rabbim nasip etmeyecek ya, hep birseyler önümüze ya engel, ya denk gelemiyoruz olması için birseylere.. nasip - kısmet deyip geldik bu zamana.
bizim ilk yıllarda normal tedvi, ha olur die beklendi..
ha tüp bebek fiyatları düsücek, bütcemiz elvermez, ha devletten yararlanalım dedik..
asılama yaptık derken.. dedik böyle de olmayacak.. o zaman ki dr umuz tüp yaptırmanızı tavsiye ederim, deyince..
Ankra'da tüp için basvurduk...iki kez yapıldı.. ama dr um sonuç bekliyordum dedi.. işte smdi bnde diyorum ki,. acaba kan pıhtılasması sebebine gidilseydi belki de sorun simdiye kadar çözülürdü..ama sebep ortada olmadığı için yine olmadı.. esim de bunun üzerine tadri-i ilahi böyleymis deyip durdu hep..ben ağlarken..
aradan zaman geçsin ben kendimi toparlıyım dedim..
tkrar 3. cü hakkımızı devletten kullanalım dedik.. bu kez de devlet 3. cü yardımı da kaldırmıs..
sanki çok bedavaya geliyormus gibi, 3. cüyü de kaldırmıssss... yaptırcak olsak yine çok paraydı..
biz biraz daha düsünelim dedik..
aradan biraz zaman geçti, 3. cü için bska bir yere gittik ..yine elde var 0
derken bska ilaçlar kullanıldı, bi ilaç vardı hele, yüzümde kırmızı kırmzı akne tarzınad seyler çıkdı..dedim esime, şu yüzümü düzelteyim, millet bakmaya sey yapıyodusanki..ki ben aynaya bakamıyordum..
derken 6 aylık yüzüm için tedavi oldum..ağır bi ilaçtı.. sükür ki atlattım yüzüm fln düzeldi..
ama bu ilaçta riskli bi ilaçtı ve bundan baska da normal ilaçlar yüzümü düzeltmiyordu o anlık içindi hepsi.. bitek bu tam kökten çözümdü benim için ..
ve bi günü yataktan kalkarken bu ilacı kullandığım zamanlarda, sol bacağımı kalcamdan itibaren hiç hissetmedim..adım atamadım, yürüyemedim.. o kadar yıkıldılm ki sorma.. dedim felç mi geldi smdi de üzüntümden, Allahım sen koru dedim.. dr a gittik.. dedim bu ilacı kullnıyordum.. ilaç ağır bi ilaç olduğu için bu tür geçici belirtiler gösterirmis..ilacın içindeki kağıtta da yazıyormus bu tarz seyler .. . sükür ki 1-2 güne geçti yavaştan düzeldim ..
sonra iste , bu ilaçtan sonrada bi 6 ay daha geçmesi gerekiyordu çocuk için ..
derken geldik bu zamana, ve anca esimi ikna ettim..
dedim o kür bu kür, neye zarar neye fayda bilmiyoruz..
iste simdi basladık bakalım..
ama esime göre, benm sonuçlar düsük olduğu için sana bakmaya gerek görmüyolar diyordu hep..
ama ben burada ki okuduklarıma göre, kendimde de her ihtimali düsündüğüm için, kan pıhtılasması aklıma takıldı...çünkü tutunamıyordu.. ama bunu esime dediğim halde bir türlü anlatamadıydım ki hep kendinden pay biçiyordu..
artık görücez bakalım, ayın 14 ünde merkezimize gidilcek, o zaman şu esimden istenilen genetik kromozom tahlilleri ve benden de kan pıhtılasmasına dair istenilen şu sonuçlar için ne diyecekler, artık ona göre birseylyer yapılır diye düsünüyorum ..
yapılanlar ve yapılmayanlar bir yana, ben aslında yılların yorgunuyum .. =(