Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

iskorpitciğim hastalığı verende RABBİM şifasını verende.Rabbimin izni olmasa bu genetik bilimi bu kadar ilerlermiydi.Senin düşündüğün hastalığı Allah verdi tedavi olmak günah deyip tedaviyi reddetmeye girer ve buda büyük günahlardandır..

ayy doru söylüyosun ablacım yaa nerden gelir aklıma böle tuhaf şeyler bilmiyorum cidden :26::KK4:
selam sekerlerrrr nasilsinizzz bakalimmm
alpincimmm nasılsınnn bebişin nasıl cinsiyet belli oldumu?daha erken mi yoksa :KK16:
Borçlar tuta tuta bitecek inşAllah.Şimdi iftar vaktidirr:KK56::KK56:

ablacım Allah acil şifalar versın hastanıza.. bende hastayım okusam kabul olurmu acaba...

heh aklıma gelmişken suphanallahil azim vebihamdihi demekte faydalıymıs ,Rabbimin en çok sevdiği zikirlerden biriymiş.. :KK66:

iskorpitimmmmmm iyiyizzz habibtemmmm sen nasilsinn...bebisimde iyi cok sukur...yok daha cinsiyet belli olmadi...2 hafta sonra godecemmm bakalim gosterecek mi bizee kendini :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

iskorpitimmmmmm iyiyizzz habibtemmmm sen nasilsinn...bebisimde iyi cok sukur...yok daha cinsiyet belli olmadi...2 hafta sonra godecemmm bakalim gosterecek mi bizee kendini :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

iyiyim bende kuzucummm napayım tüpçü olduk :KK1: ins. bebişim bana tutunabilir.. sabır isteyen bir sürec ancak beklemek çooookkkk zoorrrr ..deli işi derler yaa öylee :KK66: :p
Rabbim dermansız dert vermesn .. çok şükür yine halime ,pers.ins. doktordayız bakalım..

oyy 2 hafta sana sımdı hiç gecmez :KK66: hislerine ve rüyalarına önem ver canım.. belki sana çoktan haber vermiştir yavrucuğun kimbilir :KK66: :KK16::KK16:

canım şuan dua için 4 kişi var ama ilerleyen saatlerde 10 dan fazla arkadaş katılır.
ben diğer topikte duyurdum.

Arkadaşlar şu an hastanede yatan ve çok ciddi rahatsızlıkları olan bir yakınım için YA ŞAFİ tesbihatı yapalım istiyorum.Tesbihat şu şekilde yapılacak Önce besmele çekilip 1 Fatiha okunacak arkasından 422 kere Ya Şafi tsbihi çekilip sonrada aşağıdaki dua yapılacak

Dua: Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya şifa ver.Onu iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.Amin

Rabbim hepinizden razı olsun inşAllah.Amin

Not: Tesbihatı bir kişinin 45 gün boyunca peşpeşe yapması uygunmuş inşAllah 45 okuyacak arkadaş bulur ve 1 günde tamamlarız.

Son düzenleme:
Evet canım inşallah bebişine kavuşursun bizde seninle aynı durumdayız benim eşimin morfolojisi %0 ve ben hiç hamile kalamadım normal yolla bizimde gidişimiz tüp yolunda bakalım hayırlısı Rabbime sığındık:KK16:
Canım benim umarım kendiliğinden ve devam eden gebeliğin olur benim de olur belki ama devam eder mi bilmiyorum çok korkuyorum tüp için araştırma yapıyor musun? Memorial için iyi diyorlar bayağı kişi yazmış burda sen nereyi düşünüyorsun gerçi istanbul falan çok uzak bana bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.Allah 'tan başka sığınılacak var mı ki?

Arkadaşlar şu an hastanede yatan ve çok ciddi rahatsızlıkları olan bir yakınım için YA ŞAFİ tesbihatı yapalım istiyorum.Tesbihat şu şekilde yapılacak Önce besmele çekilip 1 Fatiha okunacak arkasından 422 kere Ya Şafi tsbihi çekilip sonrada aşağıdaki dua yapılacak

Dua: Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya şifa ver.Onu iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.Amin

Not: Tesbihatı bir kişinin 45 gün boyunca peşpeşe yapması uygunmuş inşAllah 45 okuyacak arkadaş bulur ve 1 günde tamamlarız.

rainbow güne göre sıra verirsen regliden sonra bende okurum haftaya birgün olabilir...

mutluluk_27
ozikaa
esmacvs
muhat
seyyan
antikdeniz
nekadarzor
nurusima
dualara katılan arkadaşlar şimdilik bunlar

Harika bir fikir cnm 45 kişi bulabilirmiyim ki.Farklı topiklerede yazayım katılan olacaktır mutlaka..Süper fikirrrrrr :KK54::KK54::KK54::KK54:

ben varım bennnnn:KK16::KK16::KK16: hemen okuyorum Allahın izniyleee

iyiyim bende kuzucummm napayım tüpçü olduk :KK1: ins. bebişim bana tutunabilir.. sabır isteyen bir sürec ancak beklemek çooookkkk zoorrrr ..deli işi derler yaa öylee :KK66: :p
Rabbim dermansız dert vermesn .. çok şükür yine halime ,pers.ins. doktordayız bakalım..

oyy 2 hafta sana sımdı hiç gecmez :KK66: hislerine ve rüyalarına önem ver canım.. belki sana çoktan haber vermiştir yavrucuğun kimbilir :KK66: :KK16::KK16:

kuzum ne güzel inşallah hayırlı haberler vereceksin bize:KK34: ay çok heyecanlı bir süreççççççççç:KK52:

Canım benim umarım kendiliğinden ve devam eden gebeliğin olur benim de olur belki ama devam eder mi bilmiyorum çok korkuyorum tüp için araştırma yapıyor musun? Memorial için iyi diyorlar bayağı kişi yazmış burda sen nereyi düşünüyorsun gerçi istanbul falan çok uzak bana bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.Allah 'tan başka sığınılacak var mı ki?

evet canım memorial iyi diyorlar ama duyumlarıma göre çok kalabalık olduğu için kişisel olarak çok ilgilenemiyorlarmış o yüzden ilk denememi ya İstanbul tüpte ya da medicanada yaptırmayı düşünüyorum arada kalmış durumdayım ama İstanbul ağır basıyor bizim gibi olup ilk denemelerinde tutan 2 arkadaşa şahidim tabi takdir Rabbimin :KK16:

mutluluk_27
ozikaa
esmacvs
muhat
seyyan
antikdeniz
nekadarzor
nurusima
Asbelove
RainbowColors

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

selam kızlar nasılsınız.. biz evimize geldik.. çok sükür, ve durum itibariyle suan hersey yolunda :nazar:
ilk bi hastaneye karar verdik demistim ya.. sabah oraya gittik amanın bir kalabalık..almıs basını gidiyo.. bizse acemi nerede ne yapılıyor..sonar iste sıra fisi alın yok sırayı takip edin bekleyin.. ve hasta kabul de, bir bayan var islemelir yapan.. sıra bize geldii dedi siz bekleyin..önce randevulu ve bikaçgün öncesinde gelenleri alıyolarmıs..bize daha sonar bakacaklarmıs kii. saat 10 u geçince tahlil işi biticek bize sıra gelinceye kadar..bize bekle denildi ya.. esimle otururken, bekle Allah bekle. esim dedi kalk diğer düsündüğümüz yeregidelim.. tmm dedim gidelim bnde sıkılmıstım, beklemekten ve neyin ne olduğuna daha çok beklerdik..
ve bindik arabaya gittik ..
ve bu ikinci gititğimiz yer özel olduğu için, ilgi de ona göre, işlerin de takip ediliyor, bir sürü hastayayardımcı olacak hemsireler vs. ekip süper yani ..işte bizimle görüsüldü, hemsireler yardımıyla dosyamız olusturuldu.. gerekli islemler bitince de, randevulu hastalar bitince sıra bize geldi.. zaten dosya doldurulurken, hangi dr a gitmek istersiniz diyince, ben burada ki, subat tüp beebğinde ki bi arkdrstan çok tavsiye aldığım bi bayan dr var, Candan hanım.. olsun dedim.. ve bizi o dr a yönlendirdiler..
iste gerklil tahlilleri istediler, bir sürü kan vermis olduk ve dr un odasına gittik ..
anlattık iste böyle böyle.. snra dedi bu kez öncekilerden farklı bir uygulama da yapalım..sonra bana ultrasonla baktı :KK69:
dedi bi myom var galiba, evt dedim, küçük vardı bi, iki kez normal kontrole gititğimde biliyodum, ve 6ay sonrasında da hiç büyümemisti..evt dedi gebeliğe engel bi yerde değil dedi..o normal kontrol dediğim dr da demisti bunu.
eğer gerekirse histereskopi de yapalım , şu önemli tahliller İstanbul dan geliyor sonuçlar, onlara göre, histereskopi yapalım..
ve ben aklımdaki bütün soruları sordum, dr umda güzel cvpladı.. adı gibi kendi de candan, çok sevdim onu :KK16:
dr um dedi beni nerden buldunuz fln.. dedim tavsiye üzerine net den buldum ..dr umda güldü, bnde
:KK9::KK9::KK9:
baktı ki ben bir sürü soru soruyorum, neyin ne olduğunu bilen bilinçli bi hasta var karsısında :KK1:

ve benim tahlillerimin arasında kan pıhtılasmasıysa ilgili tahlil de vardı.
esimden de genetik kromozom tahlilleri istenildi..
ilaç konusunda .......
öncelikle, bi antibiyotik verdi..esimle ikimiz kullancakmışız.
snra doğm kontrol hapı, yasmin verdi.. bunu hiç kulllanmamıstım.
bunlar bitince 1hafta sonrasında bi ilacım daha var ona baslıycakmışım.
eğer bu süre içerisinde, istanbuldan gelicek olan tahlil sonuçlarına göre, histereskopi de yapılabilicek.anestezi altınad oluyomus bunu da sordum, hiç kaçırır mıyım
:KK1:
ve o da bitince, iki gün ara verip, üçüncü gün yanı mart 14 de bize geliceksiniz, iğnelerinizle birlikte biz o iğneleri sulandırıp size ne sekilde kullancaksınız anlatıcaz tekrar dedi.. yani tedavi sürecmiz bu sekilde baslıyo artık, orada hem dr umun hem de kan alan hemsirem vardı bi, o çok dua etti, onu da sevdim, güzel temizli yüzlü biriydi..o hemsirede 6kez asılama ve 1tüp yaptırmıs neyse ki tüp tutmus ve bir yasında olmus çocuğu.. banada çok dua etti, artık hayırlısı deyip, geri sayım baslamıs bulunmaktadır :KK52:

ve bi ara wc gittim orada, bir bayan varıd hamile, dedim sizde mi tüp, yok dedi normal, ay ne güzel dedim, bana sordu, biz daha en basındayız dedim, yeni mi hamilesiniz dedi, yok dedim hiç olamadım derken, içeriye bi bayan girdi yanınad ikiz kızları vardı.. bizim konusmalarımızı duyunca, ay masaAllah dedim kızlar ikiz galiba, evt dedi annesi, sizede nasip olsun insaAllah dedi, benim diğer hamile bayana anlattklırımı az duymustu ..
yani velhasıl, aldım bütün duaları, ve wc de, bir hamile, bir ikiz annesi ile konusunca, hemmen kendime bi pay çıkarmak istedim :KK52:
uuuuuuuuuuuuu
:44::44::44:ne ka çok yazmışımm :KK17::KK17::KK1:
Umut dan simdilik haberler bu kadar, ee sizler ne yaptınız bakimm :KK16:

Umutcum yazını okuyunca o eski karamsar yazıları yazan umut gitmiş böyle umutlu,mutlu bir umut gelmiş gördüm ve bu beni çok sevindirdi.Allah yardımcınız olur inşallah.Duarın,dualarımız kabul olur ve bebişler gelir:KK16:

selam kızlarrr... naparsınız bakemm...

bizde doktora gidemedik 16 subatta dedem vefat etti :KK43: 7 yıl boyunca kanserle savastı.. halamla sarılıp ağlaştık :KK43::KK43: aksi gibi hasta oldumm hiç bişeyde okuyamıyorum ,,sadece zikir çeltim bolbol Rabbim kabul etsin insallah.. hastalığım bitsin bende kuranlarımı okucam dedecim rahat etsin yerinde..

**berre berru
isimlerini koymazsanız iyi olur arkadaslar bende kızım olursa berra ismini çok istemiştim ancak dini bir kitapta şöyle yazıyordu.Allahın 99 isimlerinden bir tanesi Berr diye başlar bilrniz.. buda Allaha şirk koşmak anlamında olurmus eger çocuklarımızın ismini koyarsak..mesela kerim ismide öyle koyulamazmıs.. eğer konulduysa değiştirmek gerekırmıs baska bir isimle.

bende size fkir vereyim kızım olursa eylül tuana koymak isterim ,erkek olursa yunus peygamberin ismi kesin olacak (göbekadı nıyetınede olabilir )+ diğer ikinci isim o henüz belli değil :)))

Başınız sağolsun canım.Allah nur içinde yatırsın dedeni.

Abla bende okurum yarın inşallah.

rainbow güne göre sıra verirsen regliden sonra bende okurum haftaya birgün olabilir...
ablacımmmm bende reglim bittikten sonraya alsam daha iyi olacak gibi... şimdi okusam içime dert olurdu kabul oldumu olmadımı diyee..fatmacımdan allah razı olsun böyle dusunmek aklıma gelmemişti..
ben varım bennnnn:KK16::KK16::KK16: hemen okuyorum Allahın izniyleee

kuzum ne güzel inşallah hayırlı haberler vereceksin bize:KK34: ay çok heyecanlı bir süreççççççççç:KK52:

evet canım memorial iyi diyorlar ama duyumlarıma göre çok kalabalık olduğu için kişisel olarak çok ilgilenemiyorlarmış o yüzden ilk denememi ya İstanbul tüpte ya da medicanada yaptırmayı düşünüyorum arada kalmış durumdayım ama İstanbul ağır basıyor bizim gibi olup ilk denemelerinde tutan 2 arkadaşa şahidim tabi takdir Rabbimin :KK16:
canımmm asbemmm tüp bebektr gexınırkene ne okudum bil.. devlette ilk tüp bebek yaptıranlara devlet yarısını karsılıyormus (2.denemeye kadar ama) eğer düşüncen varsa devletten iyi diyebılceklerin özele gecmemiş olan üniv hastabnesi gibi bak istersen :KK66: çaktırma yanıma bu süreçte arkideş arıyom :KK52::KK9::KK9: hiç belli etöiom demi. :p:p

bugun ne kadannn tüp bebek topişi var hepisine kendimi belli ettim bende varımmm deyee :KK53::KK53: ne kadar bilgi okadar iyi :KK66:

insallah canımmm benım insallaahhh :KK16::KK16::KK16::KK16: senın topıkteki arkideslerımın ve benım bebıslerım olsunnn gariii aaaa yeteeee gelsinlerrrr gelivirsinlerrr :KK35:

mutluluk_27
ozikaa
esmacvs
muhat
seyyan
antikdeniz
nekadarzor
nurusima
Asbelove
RainbowColors

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ablacım sen benıde yaz cmtsi biter benım adetim ,sıram ne zamana gelirse o gün gelince okurum :KK16::KK16:

bugün ikili test sonucunu aldık ama dr. izindeymiş. ilk kez gördüğüm için pek birşey anlamadım:26:

Umutcum yazını okuyunca o eski karamsar yazıları yazan umut gitmiş böyle umutlu,mutlu bir umut gelmiş gördüm ve bu beni çok sevindirdi.Allah yardımcınız olur inşallah.Duarın,dualarımız kabul olur ve bebişler gelir:KK16:

Başınız sağolsun canım.Allah nur içinde yatırsın dedeni.

Abla bende okurum yarın inşallah.

sağol elfidacımmm aminnnnn insallaahhh....

dedem öyle bi insandıki.. sırtında bizi gezdirirdi atçılık oynardık biz ilkokul 3.sınıfa kadar sırtında taşıdı benı çok iyi hatırlıyorum.. annem gibi şevkatliydi.. meyvaları soyar doğrar çatalla ağzımıza verirdi.. hatta biraz kucukken leblebileri çiğner öyle verirmiş ağzımıza ,boğazımıza takılır dişlerimiz acımasın mantıgıyla..

kabri cennet bahçelerinden bir bahçe..mekanıda cennet olsun dedemin ins. sert karakterli gorunurdu ama aslında çok ama çok yufka yureklıydı :KK43::KK43:

bugün ikili test sonucunu aldık ama dr. izindeymiş. ilk kez gördüğüm için pek birşey anlamadım:26:

ooo masallah canımmmm... bu ıkılı test cınsıyet içinmi yapılıyordu.valla bu test konusunda kıdemli ablalarıma sormak gerek..rainbow ablam fama ipek bide kabilarda tecrubeliler diye bılıyorum :KK34:

X