Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Savaç mutlaka çikolata ye cnm muayneye girerken onu hareketlendirecektir.dr.danda rica et yine poposu dönük olursa çikolata yemeğe devam et tekrar gir.Saolsun benim dr.um cinsiyetini çok merak ettiğimi bildiği için hadi git çikolata ye bir daha bakalım demişti.Görmüştük bu sefer...Hatta ben emin olmak için aynı gün içinde başka bir dr.a daha gitmiştim:KK9: Çok merak ediyor insan cinsiyetinii :KK52:

Sağlıkla gelsin kuzular.Seninki erkek gibi geliyor bana.Hayırlısııı :nazar:En Büyük TÜRKİYE:KK55:

Herkese güzel haftasonları. (:-)
hepinizi burada yapılan muhabbetleri çok özlüyorum ):

Savaç mutlaka çikolata ye cnm muayneye girerken onu hareketlendirecektir.dr.danda rica et yine poposu dönük olursa çikolata yemeğe devam et tekrar gir.Saolsun benim dr.um cinsiyetini çok merak ettiğimi bildiği için hadi git çikolata ye bir daha bakalım demişti.Görmüştük bu sefer...Hatta ben emin olmak için aynı gün içinde başka bir dr.a daha gitmiştim:KK9: Çok merak ediyor insan cinsiyetinii :KK52:

Sağlıkla gelsin kuzular.Seninki erkek gibi geliyor bana.Hayırlısııı :nazar:En Büyük TÜRKİYE:KK55:

herkes erkek diyor canım hayırlısı.ehh gönlümden keşke kız olsa diye geçmiyor değil:KK12::KK12:.ama kız erkek hiç farketmez sağlıklı uzun ömürlü ve güzel ahlaklı olsun ne olursa olsunn.ben onu her türlü çok severimmm

Savaşcığım ben de cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde doktor bana
kahvaltı yapmadın mı demişti.Ben de yaptım dedim.O zaman tatlı
birşeyler yememişsin dedi.:KK53:Haklıydı aceleyle yapmıştım kahvaltıyı
ve sadece zeytin peynir yemiştim.
Tatlı birşeyler yede yarım saat sonra gel demişti.
Biz de kantinde tatlı yemiş biraz dolaşmış öyle gitmiştik.
Hakikaten bebek dönmüştü ve biz de öğrenmiştik cinsiyetini.
Şaşırmıştıkta böyle bir durum olmasına.
Sen de gitmeden önce tatlı ye bakalım bebişin kendini gösterecek mi?

Merhaba kızçelerr
Evimi süpürdüm çamaşırlarımı yıkadım mutfağımı temizledim ve geldimmmm şimdi bi posta daha çamaşır atacağım ve kahve yapıp keyif yapmayı planlıyorum bişey çıkmazsa tabi hee bu arada çamaşır katlamam lazım sonrada kociş gelcek misafirliğe gitcez bakalım
Kimsecikler yok yine herkes gesmelere mi gitmiş yoksammmmmm:KK16:

Habibtelerimmmmmm nasılsiniz herkes iyidir umarım netim yok cepten bağlanıyorum arada bazen bağlantı olmuyor 15 20 gün sonra izine gidiyorum..Çarşamba gunü kontrolumuz var inşallah iyi haberlerle gelirim hepinizi çok ozledimmn sizleri seviyorummmmmmmmmm En Büyük KK:KK16::KK16::KK16:

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK52: bir gittim geldim sayfa kapanmışşşşş ne ler oldu anlatın hemennn :KK52::KK52::KK52:
hamile var mı,cinsiyet öğrenen var mı yazın olur mu?
evi düzenliyeyim gelicem inş...

raginda bizde seni ve bebişin cinsiyetini merak ediyorduk.
yehanın kızı missyamanın oğluşu oluyor sen tanımazsın ama yeni arkadaşlardan jhilmil hamiş

canım bende mide yanması ekşimesi bulantılar başladığından beri var ama benimkiler ilaçlardan günde 3 tansiyon hapı birde coraspirin zaten asprin mideyi bahvediyor.eleviti bile öğüre öğüre içiyorum vitamini zor içiyorum....

Elif elevit için erken değil mi neden şimdi içiyorsun doktor 15 haftada veriyo ?
Ragında hoş geldinnnn :-) hadi hemen cinsiyet !!!!!

canım bana gebelikten öncede elevit verdi doktor.ama sık kullanamadım.benim doktorum folik asit vermez elevit verir.hatta sağlık ocağındaki ebe folikte kullan dedi doktorum gerek yok elevitte vAR yeterli dedi.

fatnacım sağol bilgiler için :KK54:
yehanıma miissyamanıma çok sevibdim banada kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz dediler :nazar::emir_bebek: bu hafta doktora gidicem kesinleşir inş.
yeni hamilelrinde gözüaydın olsunnnn :nazar:

ablam nirdeeeee :KK16:

yehanıma miissyamanıma çok sevibdim banada kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz dediler :nazar::emir_bebek: bu hafta doktora gidicem kesinleşir inş.

gözünaydın cnm kızın hayırlı olsun...

ay neee güzel pembiş pembiş gezinir etrafta hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt inşallah.teşekkür ederim bu arada :KK70: biz daha yolun başındayız :KK70::KK70:

Benim oğlan yalnız kaldı yaaa :-)
ben ragında erkek der die bekledim aslında öle hissediyordum bakalım..
benim doktorumda o korkunç eleviti içmene gerek yok güzel besleniyorsan dedi ama benim beslenme sorunu hala devam sadece yarım kilo aldım oda bebektir herhalde ?
Herkese iyi geceler anne ve anne adayları...

Aylardır burada iyi kötü anlarımızı paylaşıyoruz çok fazlada duygulanıyoruz ama az önce hamişlerimizden bebişlerin cinsiyetini okuyunca çok duygulandım gözlerim doldu oldumu olacakmı derken MAAŞALLAH BAREKALLAH hamile kaldı canlarım ve üstelik bebişlerin cinsiyetleride belli oldu.Kendimi anneanne gibi hissettim mesajlarda çok mutlu oluyorum çokkkkkkk.Hep güzel günleriniz olsun yavrularınızlaaa.Sağlıkla kucağınıza almakta nasib olsunnn..

ragindam canımmm:KK16: demek kızın geliyor MaaşAllahh:nazar::nazar::nazar::nazar:

Unutmadan doğum sözcüsünüde seçin ki o gün bize güzel haberler gelsin.İsteyen olursa seve seve kabul ederim ben :)):KK55::KK6:

Benim oğlan yalnız kaldı yaaa :-)
ben ragında erkek der die bekledim aslında öle hissediyordum bakalım..
benim doktorumda o korkunç eleviti içmene gerek yok güzel besleniyorsan dedi ama benim beslenme sorunu hala devam sadece yarım kilo aldım oda bebektir herhalde ?
Herkese iyi geceler anne ve anne adayları...

güzel yürekli arkadaşım benimm seni görünce her yazdıkların geliyor aklımaa..İçten dualarınnnn:KK16:

Oğlun yanlız kalırmı hiç bu kadar fıstık olacak çevresinde:KK9:

Son düzenleme:
X