Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

evet yaa belli bir süreden sonra bunalıyor insan çık biraz hem anneni görmek de iyi gelecektir sana
ay o yemek davası beni çok bozuyor yaa bu akşam ne yemek yapsam bilemedim evde yemek yok ve bugün cuma geç çıkacağım böyle hemencecik hazırlanabilecek bişey olması lazım:KK53:

cnm çalışan kadınarı için yemek ve ev temizliği işleri çok zor..Allah kolaylık versin hepimize..

ben karnıbahar yaptm sebzeli makarna yoğurt çorbası yanında salata taltı olarak fırında sütlaç..yeter..fırında bir şeyler yap en kolayı...
evt cnm gideym havam değisn annemlerde özlüyor beni..abim 2 yaşında oğlu var oynayam biraz stres ataym..

cnm çalışan kadınarı için yemek ve ev temizliği işleri çok zor..Allah kolaylık versin hepimize..

ben karnıbahar yaptm sebzeli makarna yoğurt çorbası yanında salata taltı olarak fırında sütlaç..yeter..fırında bir şeyler yap en kolayı...
evt cnm gideym havam değisn annemlerde özlüyor beni..abim 2 yaşında oğlu var oynayam biraz stres ataym..

ohhh daha ne yapacaksın canım tatlısına kadar hazır ben bi ana yemek bi de makarna-pilav yapsam yeter valla yumurta yese menemen falan bişeyler yapıp geçiştiririm ama o da olmuyor yemiyor benim sevgili eşim ne yazık ki amannn kahvaltı neremize yetmiyor peynir zeytin ohhh mis:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
git git o sana ne güzel gelir şimdi bütün stresini alır götürür şimdiiii:KK16::KK16::KK16::KK16:

maşşallah baya hamaratsın:nazar: annenler başka şehirde mi

Allah tan ümit kesilmez, inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bebişiniz olur,
çocuklar da okuyabiliyor mu bilmiyorum ama, iki de yeğenime söyledim okuyacaklar

Allahıma sığındım zaten canımcım Rabbim bilir verir herşeyi zaten dua edip kürlere dayanıyoruz bakalım
Valla kabilardanın oğlu okudu Allah razı olsun okurlarsa çok makbule geçer kimin duasının kabul olacağını bilemeyiz dimi tatlımmm:KK16:

Bende okudum meryem suresi canım bayağı oldu bitireli ben bir de 500yasin topladım gerçi topladım diyemem 15tane eksiğim var daha
Rabbim hayırlısıyla nasip edecek inşallahhhhh zamanını bekliyordur mucizem:KK16:
amin canım aminnnn kızlar hadeeeeee:KK52::KK52::KK52::KK52:

Allah kabul etsin canım inşallah hayırlısıyla gelir bebişin.Allah onunda ömrünü biçmiş o zamanı bekliyor

Allahıma sığındım zaten canımcım Rabbim bilir verir herşeyi zaten dua edip kürlere dayanıyoruz bakalım
Valla kabilardanın oğlu okudu Allah razı olsun okurlarsa çok makbule geçer kimin duasının kabul olacağını bilemeyiz dimi tatlımmm:KK16:

asbelovecum ablam komşularına dağıtmış 5 tane, 1 arkadaşım,2 yeğenlerim, 5 ablamın komşuları toplam 8 tane okunacak inşallah:KK34:

Allah kabul etsin canım inşallah hayırlısıyla gelir bebişin.Allah onunda ömrünü biçmiş o zamanı bekliyor
İnşallah canım inşallahhhh

asbelovecum ablam komşularına dağıtmış 5 tane, 1 arkadaşım,2 yeğenlerim, 5 ablamın komşuları toplam 8 tane okunacak inşallah:KK34:

Canım benimmm Allah razı olsunnnnnn bitiyor bitiyor inşallahhhh:KK16:

$419591_369287703170196_553547206_n.jpg .........................

arkadaşlar biraz moralim bozuldu bana bir yardımcı olur musunuz?

satın 31. günü yani 5 şubat(salı) akşam 9 gibi kan sonucum 199,1 çıktı...
bugün yani yaklaşık 2,5 gün sonra kan sonucu 398 çıktı...
tam 2 katlamış ama 48 saatte 2 katlamalı diyor...
benin yaklaşık 64 saat sonra 2 katlamış sıkıntı mı var sizce?
doktora gösteremedim doktorum pazartesi tatilden dönecek...

canım yaa değerlerin artışını o kadar kafaya takma.artışın gayet güzel.her nekadar 2 kat artış deselerde onun kana geçme süresi illaki 48 saatte olmuyor ve dr.lar 2ile 3 gün arasında 2ye katlaması alzım diyorlar

canım nasılsın?kontrolün ne zaman????

canım ben geçen salı akşamı gittim kontrole.poposu dönük yatmış göstermedi bişey.:KK24::KK24::KK24:dr.bana ense kalınlığı için 10 gün sonra falan gel dedi 13.hafta sonu 14.hafta başı eğer istersek ikili testide o zaman yaptıracakmışız.

diğer topikten duydum kontrol öncesi tatlı,çikolata falan yersen bebek hareketli oluyormuş deneyeceğim bakalım bir dahakine cinsiyetini gösterir belki.:KK12::KK12::KK55::KK55:
senin nasıl gidiyor?

günaydın kızçelerrr:KK16::KK16::KK16:

canım su an yatakta cubuk kraker gemırıyorum.telefondan da sızlere bakıyorum.bu gece hıc rahat uyuyamadım.cok belım agrıdı ters mı yattım yastık mı yuksek geldı anlamadım.bır ara bacak arama yastıık aldım ama banamısın demedı.oyle ıste canım.senın dedıgını bılıyorum.bana 4boyutlu ultrason cekılecegınde demıslerdı tok ve tatlı yıyerek gel dıye...dene baalım...

canım su an yatakta cubuk kraker gemırıyorum.telefondan da sızlere bakıyorum.bu gece hıc rahat uyuyamadım.cok belım agrıdı ters mı yattım yastık mı yuksek geldı anlamadım.bır ara bacak arama yastıık aldım ama banamısın demedı.oyle ıste canım.senın dedıgını bılıyorum.bana 4boyutlu ultrason cekılecegınde demıslerdı tok ve tatlı yıyerek gel dıye...dene baalım...

ben işteyim bugün :KK19::KK19:çok can sıkıcı

benim bel ağrım şu 10 gündür var çok ayakta kalırsam ve kendimi fazla yorarsam tutulmuş gibi kasılıyor.mide bulantılarım ilk 2 ay hiç olmadı ama şu son 1 aydır benimde var öğürtü falan helen birde sabah ilk kalktığımda daha kötü.birde birkaç gündür midem yanmaya başaldı ne yersem yanıyor sabahtan akşama kadar ama mevlam sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinde bunlara katlanacağız.
dikkat et kendine ve bebişe

X