- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
inşallah o da iyi çıkar, bir arkadaşı aradım okurum dedi birini daha arayacağım olursa söylerim
Sağolasın tatlımmmmmmmm
valla iyi çıkacağından ümitli değilim ama hareketliliğimiz artsa yeter bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah o da iyi çıkar, bir arkadaşı aradım okurum dedi birini daha arayacağım olursa söylerim
Sağolasın tatlımmmmmmmm
valla iyi çıkacağından ümitli değilim ama hareketliliğimiz artsa yeter bana
dua edelim de iyi çıksın, sen aşılama felan düşünmüşmüydün, :44:
evet yaa belli bir süreden sonra bunalıyor insan çık biraz hem anneni görmek de iyi gelecektir sana
ay o yemek davası beni çok bozuyor yaa bu akşam ne yemek yapsam bilemedim evde yemek yok ve bugün cuma geç çıkacağım böyle hemencecik hazırlanabilecek bişey olması lazım
cnm çalışan kadınarı için yemek ve ev temizliği işleri çok zor..Allah kolaylık versin hepimize..
ben karnıbahar yaptm sebzeli makarna yoğurt çorbası yanında salata taltı olarak fırında sütlaç..yeter..fırında bir şeyler yap en kolayı...
evt cnm gideym havam değisn annemlerde özlüyor beni..abim 2 yaşında oğlu var oynayam biraz stres ataym..
Canım bizim aşılamaya bile yetecek kadar yok ki dr.ların hepsi tüp bebek diyor
cnm çalışan kadınarı için yemek ve ev temizliği işleri çok zor..Allah kolaylık versin hepimize..
ben karnıbahar yaptm sebzeli makarna yoğurt çorbası yanında salata taltı olarak fırında sütlaç..yeter..fırında bir şeyler yap en kolayı...
evt cnm gideym havam değisn annemlerde özlüyor beni..abim 2 yaşında oğlu var oynayam biraz stres ataym..
Allah tan ümit kesilmez, inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bebişiniz olur,
çocuklar da okuyabiliyor mu bilmiyorum ama, iki de yeğenime söyledim okuyacaklar
Bende okudum meryem suresi canım bayağı oldu bitireli ben bir de 500yasin topladım gerçi topladım diyemem 15tane eksiğim var daha
Rabbim hayırlısıyla nasip edecek inşallahhhhh zamanını bekliyordur mucizem
amin canım aminnnn kızlar hadeeeeee
Allahıma sığındım zaten canımcım Rabbim bilir verir herşeyi zaten dua edip kürlere dayanıyoruz bakalım
Valla kabilardanın oğlu okudu Allah razı olsun okurlarsa çok makbule geçer kimin duasının kabul olacağını bilemeyiz dimi tatlımmm
İnşallah canım inşallahhhhAllah kabul etsin canım inşallah hayırlısıyla gelir bebişin.Allah onunda ömrünü biçmiş o zamanı bekliyor
asbelovecum ablam komşularına dağıtmış 5 tane, 1 arkadaşım,2 yeğenlerim, 5 ablamın komşuları toplam 8 tane okunacak inşallah
canolar selammmm
asbeciğim benim yeni bat 10 mart
arkadaşlar biraz moralim bozuldu bana bir yardımcı olur musunuz?
satın 31. günü yani 5 şubat(salı) akşam 9 gibi kan sonucum 199,1 çıktı...
bugün yani yaklaşık 2,5 gün sonra kan sonucu 398 çıktı...
tam 2 katlamış ama 48 saatte 2 katlamalı diyor...
benin yaklaşık 64 saat sonra 2 katlamış sıkıntı mı var sizce?
doktora gösteremedim doktorum pazartesi tatilden dönecek...
canım nasılsın?kontrolün ne zaman????
canım su an yatakta cubuk kraker gemırıyorum.telefondan da sızlere bakıyorum.bu gece hıc rahat uyuyamadım.cok belım agrıdı ters mı yattım yastık mı yuksek geldı anlamadım.bır ara bacak arama yastıık aldım ama banamısın demedı.oyle ıste canım.senın dedıgını bılıyorum.bana 4boyutlu ultrason cekılecegınde demıslerdı tok ve tatlı yıyerek gel dıye...dene baalım...