Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

selam kızlarrr

rainbow ablacım erkek kardeşimin yanına ist.la geldim..

hazal hoşgeldın canım

fatmaipek Allah kavustursun kocanı yollamıssın

başkaa kim ne yazmıştı unuttum :26:

yehan kızın hayırlı olsun cnm allah gönlüne göre vermiş....

misyaman oğluşun hayırlı olsun cnm adıyla yaşasın.duaların içinde sağol cnm.

bizde bugün kızımla alışverişe çıktık zor oldu ama istediklerimizi alabildik.dünde keloğlanın küçük bir gösterisi vardı ona götürdük kızımı.
eşimde bugün dev.hastanesine gitti ayrıntılı yapmıyorlarmış semen testini.tüp bebek merkezinde yaptırdı birazdan çıkacak sonuçlar ....benimde acayip kasıklarımın ağrıyor ikisi birden...

bugün hava günlük güneşlik sanorom ayaz :18: geçen pazarda akıllı ben sebzelerin bi kısmını pazarcıda unutmusum parasınıda ödemiştim..kardeşim dioki iyi kendini unutmamıssın bugunde o unuttuklarımı marketten alayımda artık sonra bi ist.la açılasım var

rainbow sen nasılsın cnm geçen bebek işini erteledimmi yazmıştın?gittimi k.v.de sıkıntıların geçtimi....kapandınmı? amma çok soru sordum yahu....

rimelciğim kv.de babasını kaybetti 1 hafta önce hayat işte.Bende oğlumda iyiyiz şükür.Havalar soğuk evde pinekliyoruz işte sende iyisin değilmi tatlım..

fatmacığım hadi hayırlısı inşAllah herşey yolundadır..

pitpitciğim keyfini çıkar cnm buraların hangi yakadasın..Evet güneşli ama acayip rüzgar var ve soğuk.Çamaşır bile asamadım balkona güneşe güvenip yıkamıştım ama içeri astım acayip esiyor..

rainbow sen nasılsın cnm geçen bebek işini erteledimmi yazmıştın?gittimi k.v.de sıkıntıların geçtimi....kapandınmı? amma çok soru sordum yahu....

Canım komşumda hepatit taşıyıcılığı çıkınca telaşlanıp aşı yaptırmıştım hepatit antikorları düşmüş sınırda o yüzden aşılarımı yenilemem gerekiyordu bebeğinde geleceği yok nasılsa bari dedim onları halledeyim,birde yarım bıraktığım lazer epilasyon vardı son 2/3 seans onlarıda halledeyim dedim bu ara.Kayınvalidem babasını kaybetti cnm geçen hafta köydeler..Henüz kapanmadım cnm ama başörtüleri almaya başladım kıyafet bulamıyorum diktireceğim sanırım etek ve tunikler çok sürmez yakında inşAllah kapanacağım heyecanlıyım:)

Son düzenleme:
ankara en sıcak kışını yaşıo bu yıl,gezin kızçenle bol bol.. inşallah eşinin sonuçları da yüz güldürür

evet cnm iyi gerçekten bu sene geçen kış donmuştuk...sağolsun teyzemiz gezdiriyor bütün avmleri tezini bitirme aşamasında dersi olmasa daha çok gezdirir.

rainbow cnm sonuçlar da bir sorun çıkacak gibi geliyor niyeyse ya... bir haber alsaydım içim rahatlıyacakdı.sorun varsa burdan keçi boynuzu alıp gideceğim.

Fatmacığım maaşallah rekor bir rakamdı hatırladığım eşindeki sayı sorun çıkmaz merak etme içini ferah tut..Ama sayıdan ziyade yapıda çok önemli merkezde bunada bakacaklar merak ederiz hemen yaz olur mu.

eşimin dedesi demiştin oydu sanırım tekrardan allah rahmet eylesin cnm.hadi bakalım hazırlıklar devam ediyor heycan vardır tabiki belli bir yaştan sonra kararlar daha zor oluyor sanırım bu kararı almışsınya geriside gelir ...

başınız saolsun rainbowcum.. aman dikkat edin canım ne mutu size bazen evde olmayı çok istıorum walla evde olsam tüm kış boyunca uyuucam hava kapalıyken hiç iş yapasım gelmio çoğu zaman..

evet Fatmacığım eşimin dedesi.Saol cm hayat iştee naparsın.Kararlıyım cnm öyle hemen verilmiş bir karar değil zaten epeydir düşünüyordum zaten.Herkesde destek olunca daha bir aşkla devam hazırlıklara.pantolondan vazgeçemiyorum üstüne tunik arıyorum ama bulamıyorumm :)) neysee az kaldı azz şu bat çıkmadan inşAllah halledeceğim bu işleri:))

rimelciğim inan yerinde olmayı çok isterdim evde hep aynı iş yap ertesi gün yeniden yap.Maaş verende yok üstelik

sanırım ikisininde artı eksileri war, buldum.. yarı zamanlı çalışmak,nerden bulsamki acaba

ay cnm rakam iyiydi ama içime şüphe geliyordu acaba 00 ları fazlamı yazdılar diye neyse görcez birazdan artık.
evde oturmak banada sıkıcı geliyor malesef yaz tatili bile uzun geliyor bazen .maddi olarakda önemli tabi evde otursam eşim bana nekadar verebilecekki ben isteyemezdim heralde.gerçi şimdi ayrımı harcıyoruz hayır tabiki ama yinede maaşım zamanı belli işte.ne bileyim ben böyle düşünüyorum.
rımel sen nerde oturuyorsun ankarada

bende para isteyemem kimseden.. o yuzden çalışıorum..günümü doldurup bırakcam 44 yaşımda bırakmadan 5 yıl oncede bı ev alsam,harçlığım cıkar hiç deilse..canım ben batıkentteyim şuan,bekarken beşevlerdeydım annemlerle,sen hangi semttesin canım?

kendimi üzmemeliymişim böyle şeyler için stres bana yaramazmış bebiş istiyormuşuz biz ondan kızdı anacım çok düşünceli kocişim vardır hiç sorma

bende istiyorum bendeeeeeeeeeee

gülesiniz diye anlattım ablammmmm

hadi güzel haberlerini bekliyoruz şekercimmmmm

rainbow inş. kapalılık senin için hayırlı olur ve mevlam çok yaşlanmadan bana da nasip eder.Eğer kapansam bende pantolondan vazgeçemezdim tunik en güzeli

fatmacığım inş. eşinin sonuçları güzel çıkar.haberdar et bizleride

bazen bende diyorum ayy evde olsam ne güzel olur rahatça gezer tozarım ama alışmışım uzun vadade duramam herhalde

aslında rimel in dediği gibi bir part time iş mi bulsak ne yapsak

benim annemlerde demetevlerde cnm üniversite beşevlerdeydi benimde gazi mesleki eğitim fak.okumuştum.çok yabancılaşmaya başladım ama ankaraya zaman geçtikçe unutuyorum sanırım ankarada değişiyor tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…