Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

İnşallah inşallahhhh pozitif haberlerini alırız canımmmmm
Valla sıkma meyve suyu kadar iyisi yok çok iyi geliyor yaa çok iyi yapmışsınız canımmmm

hayırlı ve sağlıklıysa inşaAllah pozitifi görürüm, değilsede kısmet canım, hepimiz annecik olalım sağlıkla hayırlı bebişlerle

asbelove, rohack, rimel bütün kızlar hepinize hayırlı cumalar dualarınızın kabul olmasını yüce mevladan yürekten diliyorum..

asbelove cnm ne güzel demişsin ya çok doğru söylediklerin...kadere inanan kederden emin olur..

aybike hamile miymiş okudum geçmişi ama tam anlamadım yazmadı herhalde tam olarak..

rimel günün geçmiş yoksa?? inş nazlı bebişin gelmiştir...

Rabbim dualarımızı kabul eyler inşallah tez zamanda canımmm
Aybikenin günü geçti test yapacaktı ama bi ses yok henüz inşallah iyi haberlerle gelir

Rabbim dualarımızı kabul eyler inşallah tez zamanda canımmm
Aybikenin günü geçti test yapacaktı ama bi ses yok henüz inşallah iyi haberlerle gelir

saol cnm herkesin dualarını Allah kabul eder iş...

inş güzel haberlerle gelir

11. tüp bebek denemesinde anne oldu kadın demek..o kadındaki mutluluk dünyalara bedel herhalde...

bazıları doğurur cami önüne bırakır kaçar bazıları da böle işte 10 - 15 yıl bekler...imtihan dünyası gerisi yalan diyecek bir şey yok...

aynen öyle canım geçen tv de izledim yurtdışında bir kadın babası belli olmayan 4hamilelik yaşamış ve çocuklar doğduktan sonra dördünü de boğarak öldürmüş
Bunlar nasıl anne yaaa oturdum ağladım sinirimden eşimde kızıyor niye ağlıyorsun diye

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Hepiniz biliyorsunuz gönlümün istediğinin olduğunu. ALLAH'ıma şükürler olsun..

Canım çok sevindim :) Oglusun sana ve tum vatana mıllete hayırlı evlat olur..
Ismıyle yasasın sımdıden :)

:)))))Geçmiş olsun dıkkat et şekerim

neeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız ne diyosun dört çocuğunu boğarak öldürmüş mü aman Allah'ımmmmmmmmmmmmmmm

şuan nutkum tutuldu ne diyeceğimi bilemedim...niye kızıyo eşin normalmi geldi ona bu durum...annelik başka o anlayamaz...kadınlarda annelik doğuştan vardır; erkekle baba olmayı çocukları olduktan sonra öğrenirler...kadın olmak böle bi şey işte...

kızlar hayırlı cumalar....

bugün biraz daha iyiyim.ve ayrıca bu arada kızlar sabah öğürtüm mide bulantılarım başladı.o kadar sevindim ki anlatamam....inşallah her şey yolundadır....

Birgun mıde bulantılarımızdan kasık agrılarımızdan kılo almamızdan mutlu olacagımız hıc dusunmusmuyduk demı
:) Bıze de nasıp etsın rabbım bızımde mıdemız bulansın

Bende istiyorum bende bende

doğru söze ne hacet cnm

bende istiyorm bende

Listede bir suru bat ı gecen var o kadar cok hamıle haberı alamıyorum hamıle oldugunu ogrenen gıdıyor mu kızlar?

cnm yarında olmazsam yapıcam test :) ablacım ama hıc belırtım yokkı...sence cıkrmı testte.. bu arada herkese ıyı geceler yehancıgım kızın olacakmıs Allah hayırlı talıh yazsın..

Canım belirti olur olmaz inan hiç takılma bunlara..Test yap çıkar mutlaka.Heyecanla bekliyorum canıminşAllah hamilesinnnnnnnnnn:118:

Canım benimm güzel yürekli arkadaşım demek oğlun geliyor MaaşAllah BarekAllah sağlıkla kucağına almakta nasib olsun sağlıkla büyüsün paşan..
Dualarına tüm kalbimle aminnnnnnnnnnnnnn diyorum RABBİM kabul etsin inşAllahh..

sen çok yaşa emi iyi güldüm heeee..

kızlar hayırlı cumalar....

bugün biraz daha iyiyim.ve ayrıca bu arada kızlar sabah öğürtüm mide bulantılarım başladı.o kadar sevindim ki anlatamam....inşallah her şey yolundadır....

çok şükür cnmmm.Her şey yolunda inşAllahh gönlünü ferah tutt

canım bilmiorum,dün negatifti,bu sabah yapıcaktım,uyku sersemi idrarı kaba koymadım adet gelene kadar denicem..eylul de de ilk kez 17 gün geçmişti,hamiş deildim.. hayırlıysa inşaAllah gelmiştir canım.. hepimizin peşpeşe sağlıklı bebecikleri gelir inşallah canım benim bööle sıralarız

kız bebek isteyenler çalışmaya erkenden başlaması gerekiyor çünkü kız spermler daha yavaş olduğu için yumurtlamadan 1/2 gün önce içerde olmalıymış:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…