- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rainbow inş. kapalılık senin için hayırlı olur ve mevlam çok yaşlanmadan bana da nasip eder.Eğer kapansam bende pantolondan vazgeçemezdim tunik en güzeli
fatmacığım inş. eşinin sonuçları güzel çıkar.haberdar et bizleride
bazen bende diyorum ayy evde olsam ne güzel olur rahatça gezer tozarım ama alışmışım uzun vadade duramam herhalde
aslında rimel in dediği gibi bir part time iş mi bulsak ne yapsak
benim annemlerde demetevlerde cnm üniversite beşevlerdeydi benimde gazi mesleki eğitim fak.okumuştum.çok yabancılaşmaya başladım ama ankaraya zaman geçtikçe unutuyorum sanırım ankarada değişiyor tabiki
evet Fatmacığım eşimin dedesi.Saol cm hayat iştee naparsın.Kararlıyım cnm öyle hemen verilmiş bir karar değil zaten epeydir düşünüyordum zaten.Herkesde destek olunca daha bir aşkla devam hazırlıklara.pantolondan vazgeçemiyorum üstüne tunik arıyorum ama bulamıyorumm :)) neysee az kaldı azz şu bat çıkmadan inşAllah halledeceğim bu işleri:))
rimelciğim inan yerinde olmayı çok isterdim evde hep aynı iş yap ertesi gün yeniden yap.Maaş verende yok üstelik
kızlar az önce eşim aradı tam yazanları açıklayamadı konuşamadık telefonda gidince bakıcam ayrıntılı yazarım ama sayı 41 milyon ve yorum kısmınada astenospermi yazmış netten araştırdım sperm hareketlerinde zayıflıkmış.bakalım bursaya döneyimde eşime kürler uygulayalım...en azından sıkıntımızı bilelimde ona gör hareket edelim.
Savaş asbeciğim inşAllah nasib olur bizede..Açılışı ben yapayım sizde gelin arkamdan yada aynı anda..Ömür dediğin gelip geçiyorr
kızlar az önce eşim aradı tam yazanları açıklayamadı konuşamadık telefonda gidince bakıcam ayrıntılı yazarım ama sayı 41 milyon ve yorum kısmınada astenospermi yazmış netten araştırdım sperm hareketlerinde zayıflıkmış.bakalım bursaya döneyimde eşime kürler uygulayalım...en azından sıkıntımızı bilelimde ona gör hareket edelim.
canım bilmiorum,dün negatifti,bu sabah yapıcaktım,uyku sersemi idrarı kaba koymadım adet gelene kadar denicem..eylul de de ilk kez 17 gün geçmişti,hamiş deildim.. hayırlıysa inşaAllah gelmiştir canım.. hepimizin peşpeşe sağlıklı bebecikleri gelir inşallah canım benim bööle sıralarız
ewet dimi.. yada özellerde iki bayan aynı konumdaysa maaşı düşürüp 1 gün ortak diğer günleri paylaşarak gelseler ve patronları kabul etse.. benım benzer pozısyonda bayan çalışan arkadasım yok maalesef olsa hemen yapardım teklıfı
cnm bu regl düzensizliklerinin tek sebebi stresmiş..
burada başka bir arkadaşta 25 gün sürüyo geçikmesi dr gitti dr tahlil felan yaptırttı tertemiz çıkmış her şey..dr stres yapıysn başka sorun yok demiş...
ama stres yapmamak elde değil ki bende o minicik elleri burnu ayakları olan şeyden istiyorm..dışarda gezerken görüyrm bebişleri içim gidiyo napym elimde değil ki (
rimelcim inş gelir bekletmez bebişlermz bizi...
rainbow ablacm kapanmayı mı düşünüyosn..çok sevindm ben kendi mi bildim bileli kapalıym..babaannemin etkisi herhalde ben küçükken namaz kılmayı felan herşeyi o öğretti bana.annem çalıştığı için o baktı bize..umarım her şey senin için güzel olur...
cnm bu regl düzensizliklerinin tek sebebi stresmiş..
burada başka bir arkadaşta 25 gün sürüyo geçikmesi dr gitti dr tahlil felan yaptırttı tertemiz çıkmış her şey..dr stres yapıysn başka sorun yok demiş...
ama stres yapmamak elde değil ki bende o minicik elleri burnu ayakları olan şeyden istiyorm..dışarda gezerken görüyrm bebişleri içim gidiyo napym elimde değil ki (
rimelcim inş gelir bekletmez bebişlermz bizi...
rainbow ablacm kapanmayı mı düşünüyosn..çok sevindm ben kendi mi bildim bileli kapalıym..babaannemin etkisi herhalde ben küçükken namaz kılmayı felan herşeyi o öğretti bana.annem çalıştığı için o baktı bize..umarım her şey senin için güzel olur...