Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar. Uzun zamandır giremedim. Hamilelik depresyonu geçiriyorum sanırım, çok zor dönemler geçirdim. Bu aralar daha iyiyim. 1 hafta annem bende kaldı, cumartesi gününden beri de ben annemdeyim. Biraz böyle idare edeceğiz. Biri bitiyor, biri başlıyor. Midem için son aldığım ilaç iyi geldi, mideyi hallettik başka şeyler çıktı. 2 lokma yiyemiyorum, karnım şişiyor hazımsızlık yaşıyorum. O da mideme baskı yapıyo sanırım ve peşine bi bulantı hissi. Bunlar dışında kötü rüyalar, gece uyumamalar, halüsinasyonlar görmeler falan vardı ama çok şükür onları atlattım gibi. Öncekine nazaran daha iyiyim...
Sizleri çok özledim ama kendi dertlerimden inanın buraya girecek durumum yoktu..
Veeeeeeeeeeee 29 Ocakta tam 15+4 günlükken cinsiyetimizi öğrendik. Sanırım topikte ilk cinsiyet bildiren ben olacağım.
ALLAH'ıma binlerce şükürler olsun herşeyi gönlüme göre verdi, kalbim çok temiz ve kimse için gram kötülük düşünmüyorum, o yüzden de herşey istediğim gibi gelişiyor. Yine ALLAH'ım izin verirse bir kızımız olucak...
Hepinizi çok seviyorum, öpüyorum canlarım...
Cnm bilmiyorum ki ne zaman yapiyim cikar mi bisey varsa
Cnm belirtide yok ya gogus agrisi fln diorlar sadece ayaklarim cok usuyor wc istegim var
şu uykuya meyilli olanlardan şüpheleniyorum bence gebeler
Selamlar. Uzun zamandır giremedim. Hamilelik depresyonu geçiriyorum sanırım, çok zor dönemler geçirdim. Bu aralar daha iyiyim. 1 hafta annem bende kaldı, cumartesi gününden beri de ben annemdeyim. Biraz böyle idare edeceğiz. Biri bitiyor, biri başlıyor. Midem için son aldığım ilaç iyi geldi, mideyi hallettik başka şeyler çıktı. 2 lokma yiyemiyorum, karnım şişiyor hazımsızlık yaşıyorum. O da mideme baskı yapıyo sanırım ve peşine bi bulantı hissi. Bunlar dışında kötü rüyalar, gece uyumamalar, halüsinasyonlar görmeler falan vardı ama çok şükür onları atlattım gibi. Öncekine nazaran daha iyiyim...
Sizleri çok özledim ama kendi dertlerimden inanın buraya girecek durumum yoktu..
Veeeeeeeeeeee 29 Ocakta tam 15+4 günlükken cinsiyetimizi öğrendik. Sanırım topikte ilk cinsiyet bildiren ben olacağım.
ALLAH'ıma binlerce şükürler olsun herşeyi gönlüme göre verdi, kalbim çok temiz ve kimse için gram kötülük düşünmüyorum, o yüzden de herşey istediğim gibi gelişiyor. Yine ALLAH'ım izin verirse bir kızımız olucak...
bende hep erkek çocuklarını severdim şimdi olsunda erkek mi oluyor kız mı oluyor hiç farketmez
Herkeseeee yeniden merhabaaaaaa yat yat geçmio günler şimdi çalışan arkadaslar kızacak bana ama Doğu'da olunca tatilin pek bi ehemmiyeti kalmıyo.. Sürekli hamile haberi var mı die bakıp çıktım ama aybike arkadasımızın olmadıgını görünce heyecan yaptım bence belirtilere hiç takılma çünkü ben ne wc isteği ne de başka birşey yaşadım zaten duygusallık falan filan bizde adet öncesinde de oluo inşAllah hayırlısı ile bebeğin sana gelmiş göbüşüne konmuştur ((
bende bebeğimin cînsiyetini öğrendim gecen hafta.. Doktor amcamız pipisi olduğunu söyledi Babası havaları uçtu o kendı cinsiyetinden ben kendi cinsiyetindem istiyordum ama ailem de ilk erkek torun olacağı için herkes havalara uçtu bende o yüzden çoooookkkk mutluyum Rabbim herkese nasip etsin..
Sonra burda Abdurrahman Gazi Hz türbesine gittik ki biz orada adakadamıştık o yüzden oğlumuzun ilk adı Abdurrahman .. orada size tek tek dua ettim baktım herkesın adı gelemio aklıma bende topıkte ki bütün arkadaslarım Allahım dedim.. Orada edilen dualar kabul oluyor biliyorum ben... Öyle işte bnm canım arkadaslarım gercekten bebekler Nazlı biz sabırsız inşAllah bizim bebişlerde anneleri gibi olur da dayanamayıp gelirler..
Yehancım prensesin hayırlı olsun inşAllah ömrünce güzelliğini izle..
sevgilerimle missy (
günaydın kızlarrrr.. hepiniz çok güzel bi gün geçiresiniz inşaAllah
kızlar hayırlı cumalar....
bugün biraz daha iyiyim.ve ayrıca bu arada kızlar sabah öğürtüm mide bulantılarım başladı.o kadar sevindim ki anlatamam....inşallah her şey yolundadır....
Günaydın şekercimmmm sağolasın şu haftasonu gelsin istiyorum bir an önce yaaa akşam olsun da
Birde sabah yatakodasının kapısından değil de duvarından çıkmaya çalıştım
burnumun ağrısından ölüyorum şu anda
ah canım yaa geçmiş olsun kuzum,bugünün tahmin ettiğinden daha fazla iş olmadan çabucak biter inşaAllah.. ben bu yorgunluklar için hafta içi bi gün 1 saat erken yatıorum yarım gün tatil yapmış gibi rahatlıorum,mesela çarşamba yada perşembe gibi.. imkanın warsa bi dene
Günaydın şekercimmmm sağolasın şu haftasonu gelsin istiyorum bir an önce yaaa akşam olsun da
Birde sabah yatakodasının kapısından değil de duvarından çıkmaya çalıştım
burnumun ağrısından ölüyorum şu anda
kızlar hayırlı cumalar....
bugün biraz daha iyiyim.ve ayrıca bu arada kızlar sabah öğürtüm mide bulantılarım başladı.o kadar sevindim ki anlatamam....inşallah her şey yolundadır....
sağolasın canım deneyeyim bakayım genelde çarşamba pil bitmiş oluyor zaten işe yarar inşallah
öğleni ettim çok şükür bugün cuma olmasından mütevellit bi de geç çıkarım bugün zaten Rabbim yardım edecektir inşallahhh
Sen nasılsın canımcım
ay canımgeçmiş olsun yaaa.sabah sabah hayaletliğemi soyundun duvardan öteye geçmeye çalıştın
canım dedik biz sana erken daha bozma moralini diye.bebişini üzme annesi herşey güzel olacak allah ın izniyle
bende çok şükür iyiym canım, dün gece erken yattım bugün işte rahatım,bi de dün akşam kocişle kanportakalı greyfurt filan sıktık,ohh anında hüplettim onun dışında ya adet olmayı yada pozıtıf cıkamasını beklıyorum hayırlısı hakkımızda..
ben duanın boşa gittiğine inanıyorum,yani isteğimiz olmuyorsa,ya bi bela def edilcektir,ya zamanı wardır,yada daha hayırlı olan olucaktır.. ne güzel söylemişsin canım canım