Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Ne güzel şeyler yazmışsınnnn Rabbim kucağına almayı da nasip eder mucizeni inşallahhhhhhh

Tatlım işyerinde öyle bir güldüm ki işyerindekiler neye gülüyorsun diye bakınıyorlar delirdi mi naptı bu diyee
Besleyeceğiz inşallahh kuş sütleriyle yavrukuşlarımızııııı

canım kesinlikle kafaya takmıycan en baş kural bu gezcen tozcan bişiilerle oyalancan acaba kaldımmı diye düşünmiycen hiç bu sıpalar bekledikçe gelmiyo çünkü bende 1 yıl uğraştım pko yüzünden soğan kürü sağolsun işe yaradı tabi bide klomen falan kullandıydım kistlerim küçülmüş ve yumurtam sonunda büyümüştü çatlatma iğneside vuruldummu tamamdı canım bak bizim taşınma zamanımıza gelmişti taşındık memlekete gittik gezdik hiç aklımada getirmedim kafayı başka şeylerle meşgul ettim ilişki esnasındada bebek fikrini tamamen attım kafamdan seksi bişiiler giymiştim hatta eşim içinde 33.günüm adet günüm olduğu halde ta 38.günümde test yaptım hüsrana uğramamak için :26: Allah sizlerede nasip etsin inşallah tez zamanda

Amin canım çok sağol ee kolay kavuşmuyoruz bu bebeklere darısı tez zamanda başınıza inşallah

evet anne kuşlarız biizzzz. bende işteyim ve sırıtma halindeyim ,hadi benım işim yokta dierleri "neden sırıtıo biz o kadar younken" die bakıo sanki

Rabbim hepimizin mükafatlarını gönderir inşaALLAH tez zamanda sağlıkla hayırla uzun ömürle sonrada anne kuşlar-yavru kuşlar toplantısı yaparız topıkte

Amin canım çok sağol ee kolay kavuşmuyoruz bu bebeklere darısı tez zamanda başınıza inşallah

Amin canım aminnnnn inşallah daha bekletmez meleklerimiz bizleriiii

ay al benden de o kadar aslında bende iş varda bugün acaip çok çalıştım mola verdim acıcıkkk
Amin canım aminnnnnnnn

kızlar mrb..hayırlı olsun yeni topik bnde o nazlı melegin sabırsız annelerindenim 2 yıl sonunda geldi nazlım şükür..darısı basınıza canlar...

kızlar mrb..hayırlı olsun yeni topik bnde o nazlı melegin sabırsız annelerindenim 2 yıl sonunda geldi nazlım şükür..darısı basınıza canlar...

ne güzel meleğine kavuşmuşsuz canımmmmmm maaşallah subhanallahhh
Rabbim nazlı meleğini hayırla sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallahhhhh

valla ben beceremedim
yapanlar nasıl yapıyor onu da bilemedim zaten inşallah bizde başarırız birgün
bende çözemedim çözen birisi varsa lütfen bu işe bir el atın....
benim haftaya yumoş haftam... çok çalışmam gerekli kızlar çokkkk...

ne güzel meleğine kavuşmuşsuz canımmmmmm maaşallah subhanallahhh
Rabbim nazlı meleğini hayırla sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallahhhhh
teşekkürler tatlım..aminn inşallah.. darısı başınıza

hayırlı olsun yeni topik

hoş geldin canımmm, inşallah iyisindir

Amin canım aminnnnn inşallah daha bekletmez meleklerimiz bizleriiii

ay al benden de o kadar aslında bende iş varda bugün acaip çok çalıştım mola verdim acıcıkkk
Amin canım aminnnnnnnn
maşaallah canım ALLAHIM hep güldürsün.. benim kaçmam gerenk artıkın evime gidip beyimle annemlere gidiciiimmm kıslar öptüm ikizini ve tüm yeni gelen arkadaşlarııı

bende çözemedim çözen birisi varsa lütfen bu işe bir el atın....
benim haftaya yumoş haftam... çok çalışmam gerekli kızlar çokkkk...

kahve tavsiyemdir eşine kahve içir canım benim 1-2saat önce inşallah boşa gitmez bu ay ki çalışmalar hadi rast geleee

teşekkürler tatlım..aminn inşallah.. darısı başınıza

Amin canım aminnnn

Sağolasın canımmmmmm ben daha buralardayım malum cumaaa bu akşam geç çıkarım size iyi gezmeler

kahve tavsiyemdir eşine kahve içir canım benim 1-2saat önce inşallah boşa gitmez bu ay ki çalışmalar hadi rast geleee
anacım tek olsa.. ben ona varya neler içirmem... kahve yaparım no problem...birde sabah çarpayım ben benim herifi...rast gele rast gele... bu aydan ümitliyim... evdeyim ya boş geçirmemek lazım. ikinci döneme hamiş olarak girmek istiyorum ben :84::84::84:

buralardayım canım az kaldı kafayı yemeye kafamı dağıtmaya çalışıyorum...
olacak cnm olacak merak etme..size bişey anlatayım..tam yumoş günlerimdeydim we kk yı gezerken gözüme bi yazı takıldı ''eşim bacaklarımdan silkeledi ve o ay hamile kaldım'' diye düşündüm kaybedeck bişey yok deliler gibi beiş istiyoruz ya duyduumuz herseyi yapıyoruz işte..neyse bizde denedik iliskiden sonra ve cok şükür sonuc ortada..bn bu silkeleme olayını daha öncede duymustum ama korkmustum o kızın yazısını okuyuncada ndn olmasn dedim we denedim..belki sizlerde denersiniz diye yazdım...

cnm kahwe olayıda doğru ilişkiden 1 sa falan önce eşin içsin spermler harekete geciyomus....bu ay bunları dene baklm olck allahın izniyle..bozma moralini..

yaw benimki delirdin mi der ama ben bir yolunu bulur yaptırırım...hem çarpmadan önce hem çarpamadn sonra mı tek çarpmadan sonra mı? ye karışık oldu yawww..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…