Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

cnm kahwe olayıda doğru ilişkiden 1 sa falan önce eşin içsin spermler harekete geciyomus....bu ay bunları dene baklm olck allahın izniyle..bozma moralini..

ben sabah çarpmayı düşünüyorum nasıl olacak peki?

yaaa izlediğim dizilerde bile hamişler var... tırsıyorum kızlar yoksa ben kafayı yedim mi?

yaw benimki delirdin mi der ama ben bir yolunu bulur yaptırırım...:KK53:hem çarpmadan önce hem çarpamadn sonra mı tek çarpmadan sonra mı? ye karışık oldu yawww..
sorma tatlım bizde gül gül öldük ama oldu işte.. carpısmadan hemen sonra kaldır bacaklarını esin silkelesin spermler daha hızlı ulasıyo yumurtaya demekki..dene baklm:KK9::KK9::KK9::KK9:

sorma tatlım bizde gül gül öldük ama oldu işte.. carpısmadan hemen sonra kaldır bacaklarını esin silkelesin spermler daha hızlı ulasıyo yumurtaya demekki..dene baklm:KK9::KK9::KK9::KK9:
yaw varya amuda kalkmadığımız kaldı...çocuk için neler yapıyoruz...kendimi o halde düşünemiyoum...

yaaa izlediğim dizilerde bile hamişler var... tırsıyorum kızlar yoksa ben kafaşyı yedim mi?
tatlım insan bebek isteyince çewresi diziler komşular hatta rüyalar bile bebiş doluyo... sabahta olur o zaman kahwe içmeseniz bile sabah spermler daha güclü oluyomus tutma ihtimali yüksekmiş...

anacım tek olsa.. ben ona varya neler içirmem... kahve yaparım no problem...birde sabah çarpayım ben benim herifi...rast gele rast gele... bu aydan ümitliyim... evdeyim ya boş geçirmemek lazım. ikinci döneme hamiş olarak girmek istiyorum ben :84::84::84:

Ne kadardır bekliyorsun canım saah akşam ne bulursan artık sabahları daha aktif oluyormuş ayrıca inşallah işe yarar da bebişine kavuşursun tatlım:KK16:

olacak cnm olacak merak etme..size bişey anlatayım..tam yumoş günlerimdeydim we kk yı gezerken gözüme bi yazı takıldı ''eşim bacaklarımdan silkeledi ve o ay hamile kaldım'' diye düşündüm kaybedeck bişey yok deliler gibi beiş istiyoruz ya duyduumuz herseyi yapıyoruz işte..neyse bizde denedik iliskiden sonra ve cok şükür sonuc ortada..bn bu silkeleme olayını daha öncede duymustum ama korkmustum o kızın yazısını okuyuncada ndn olmasn dedim we denedim..belki sizlerde denersiniz diye yazdım...

nasıl silkeliyor canım ben anlayamadım :26:

tatlım insan bebek isteyince çewresi diziler komşular hatta rüyalar bile bebiş doluyo... sabahta olur o zaman kahwe içmeseniz bile sabah spermler daha güclü oluyomus tutma ihtimali yüksekmiş...
ben akşamdan bol bol finduk yedireyim bizimkine sabaha faydası olsun..

Ne kadardır bekliyorsun canım saah akşam ne bulursan artık sabahları daha aktif oluyormuş ayrıca inşallah işe yarar da bebişine kavuşursun tatlım:KK16:

herifi buldukça çarpmak lazım birde kabak çekirdeini duydum ben şimdi den başlatayım...

tatlım ilişkiden hemen sonra kaldır bacaklarını dimdik ve eşin ayaklarından tutsun camasır silkeliyo gibi silkelesin(tabi çok hızlı diil):KK9::KK9:

yaaa izlediğim dizilerde bile hamişler var... tırsıyorum kızlar yoksa ben kafayı yedim mi?
öyleyse hepimiz üşütüğüz canım benim her adımımda bebiş var çünkü:KK34:

Rabbim ol desin yeter ki her yolu deneriz vallaaa:KK34:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
çamaşır da olduk daha ne olacağız bakalım...
yaa kolaymı saçımızı süpürge ettik şimdiden:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:hele bi doğsun bebiş bak onun popişini nasıl ısırıyom bn:emir_bebek: kız çamaşırı benzetme yapmak için sölemştim biz camasır diil güzel güzel anneler olacgz inşallah... :KK12::KK12:

yaa kolaymı saçımızı süpürge ettik şimdiden:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:hele bi doğsun bebiş bak onun popişini nasıl ısırıyom bn:emir_bebek: kız çamaşırı benzetme yapmak için sölemştim biz camasır diil güzel güzel anneler olacgz inşallah... :KK12::KK12:

dişim ağrıyor haftaya bir dişime dolgu yaptıracağım morfin sıkıntı olmaz di öi?

X