Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

ZERBAS İÇİN;

4444 Salatı Tefriciye

-Asbelove:200
-kabilarda:400
-8scorpions:750
-rochak:100
-rimel_84:100
-fatmaipek:200
-rainbowcolors:100
-iskorpit:507
-savas5482:125
-muhat:170
-elif5507:70
-xneharx:135
-suveyma:100
- TEYZE:200
-deli_musakka:50
-Kiraztepe:300

Kalan: 577

dua okuyan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum...

asbelove hayırlı olsun topiğin bol bebişli bol güzel haberlerle dolsun topik bende geldim....

canım hayırlı olsun. bu arada 500 yasinin bitti mi?

kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun...
inş diğer topikte yakaladığımız sıcak ortamı burada da devam ettiririz.. eski topikteki bütün kızlar buraya gelin..gelecek olan yeni arkadaşlarda hoş gelsin...

Bana 100 daha ekleyebilirsin canım.

canım nasıl oldun raporun bitti mi??ben pazartesi kontrole gidicem inşallah keseyi görür kalp atışını da duyarız .

selamm topiğiniz hayırlı olsun benide alırmısınız aranıza yaş 26 bat 2 şubat

normalde 21 ile 24 arasında oluyodum ama h,ç hasta olcakmışım gibi belirti yok ama umutlanmak istemiyorum ilk melegimi kaybedeli 4 ay oldu 22 gün yaşadı o yüzden şimdi korkuyorum

başın sağolsun canım acın çok tazeymiş çok üzüldüm tek teselli yavrun cennete gitti inşallah yeniden hamilesindir

canlarim haberi aldim kostum geldimmmmm
Gönüller bir olsunn.hem yeni mekan bize yenilikler getirir insallahh..hayirli olsun asbelove cnm.rainbowum sen de burada olcan dimii.kopmayalim canlarim yaa ben sizi cok seviyomn

Hoşgeldin canımmmm bırakmayın bizleri hep birlikte olalımmmm

:84::84::84: ben de anne olmak istiyorum :84::84::84:

hepimiz aynı dertten muzdaribiz canımmm doğru yerdesinnnn

arkadaşlar dün günümdü ama hala hasta olmadım çok heycanlıyım ama test yaomaya korkuyorum ya çıkmassa hayal kırıklıgı

inşallah topiğimizin ilk hamişi sen olursun canımmmm

asbeciğim hayırlı olsun haberi aldım koştum geldim

bizede yer var mı?
olmaz mı güzelim sen hep kalplerdesinnn

hayırlı olsun canımm

sağol canımmmmmmm

kaçırmışım seni güzelimmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnn hamişsiz ayımız geçmez inşallahhhhh
Sağolasın canım hemen ekliyorum

asbelove hayırlı olsun topiğin bol bebişli bol güzel haberlerle dolsun topik bende geldim....
aminnnnnnnnnnnnnn güzelim iyi ki geldinnn

canım hayırlı olsun. bu arada 500 yasinin bitti mi?
sağol canımmm son 38 tanem kaldı hayırlısıyla

hoşgeldin canımmm tabi kiii hep beraberiz ne de olsa inşallahhhhh

Ablamızın topiğinden liste hırsızlığı yaptımmmm
İnşallah kızmazsın bana ablam hazırlamak çok zor tek tek yaaa gelmeyen arkadaşları çıkartırız yeni arkadaşlarımızı eklerizzzzz
Hepsinin yanına da sıraylaaa koyarız inşallahhhhhhhh

asbelovecumm, hayırlara vesile olsun yeni topiğimizzz... beni de ekle listeye bat 29 ocak canımm

adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı diyen kişileri duyuyor ve umutlanmıyorum (yani çok umutlanmıyorum)

evet o belirtiler çok yakınmış birbirine hiç yaşamadığım için bilmiyorum ama inşallah bu ay senin belirtiler hamilelik belirtileridir canımcımmmm
umudumuz olmasa yaşayamayız zaten hem öyle ya da böyle o bebek buraya gelecek

amiiiinnnn canım benim gelsin bebişler.. yumurtlar hüppp die içine çeksin spermleri bulusup büyüsünler ev yapsınlar karnımızda dogup kucağımıza gelsinler...

amiiiinnnn canım benim gelsin bebişler.. yumurtlar hüppp die içine çeksin spermleri bulusup büyüsünler ev yapsınlar karnımızda dogup kucağımıza gelsinler...

ne güzel yazmışsınn kuzum
ev yapsınlar kendilerine biz besin bulur büyütürüz onları göbüşümüzde
Sonra mis kokularıyla şenlendirirler evimizi inşallahhhh

adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı diyen kişileri duyuyor ve umutlanmıyorum (yani çok umutlanmıyorum)

merhaba kızlar canım çokta aynı diil belirtiler benim tek yaşadığım belirtiler adet tarihimden önce sıcak basmalarım olmuştu bi adet zamanıda normalde ağrılı olmaz adetlerim neyse ara ara çok şiddetli kramplar girmişti kasıklarıma bıçak saplıyolar gibi 2-3 gün boyunca ara ara yoklamıştı o kramplar ondan anladım ilk hamile olduğumu yavrum içimde savaşıyo dedim öyle göğüsten falan belli olmuyo anlıycağınız Allahım inşallah tez zamanda sizede nasip eder bu güzel mutluluğu bu arada bendede pko vardı kızlar ilaç tedavisiyle ve soğan kürüyle hamile kalmıştım Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun dilerim tez zamandada güldürsün yüzünüzüüü

ne güzel yazmışsınn kuzum
ev yapsınlar kendilerine biz besin bulur büyütürüz onları göbüşümüzde
Sonra mis kokularıyla şenlendirirler evimizi inşallahhhh

bu güzel sözleri tarkan başka güzel sözlerle tamamlıyorum asbelove'um

Kuş sütüyle beslerim seni
Mis yerine koklarım seni
Kalbimin sarayları senin
Sen ağlat,ben severim seni
El üstünde tutarım seni
Dizimde uyuturum seni
Kalbimin sarayları senin
Ben seni yaşatırım seni

inşaAllah canım hamişimdir bende.. bazı belirtilerim war ama kendimi iyice inandırırsam ve sonuc olumsuz olursa üzülürüm.. o yusden hayırlısı diorum vee YA HAMİŞ OLACAĞIM YA ADET ..bi bebek çok istememe ragmen ikiside dünyanın sonu değil.. güzel dileklerin için teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…