ZERBAS İÇİN;
4444 Salatı Tefriciye
-Asbelove:200
-kabilarda:400
-8scorpions:750
-rochak:100
-rimel_84:100
-fatmaipek:200
-rainbowcolors:100
-iskorpit:507
-savas5482:125
-muhat:170
-elif5507:70
-xneharx:135
-suveyma:100
- TEYZE:200
-deli_musakka:50
-Kiraztepe:300
Kalan: 577
dua okuyan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum...
normalde 21 ile 24 arasında oluyodum ama h,ç hasta olcakmışım gibi belirti yok ama umutlanmak istemiyorum ilk melegimi kaybedeli 4 ay oldu 22 gün yaşadı o yüzden şimdi korkuyorum
hayırlı olsuuunbaşlık süper olmuş...ben de varım,bat 12 şubat...görüşmek üzere
canlarim haberi aldim kostum geldimmmmm
Gönüller bir olsunn.hem yeni mekan bize yenilikler getirir insallahh..hayirli olsun asbelove cnm.rainbowum sen de burada olcan dimii.kopmayalim canlarim yaa ben sizi cok seviyomn
:84::84::84: ben de anne olmak istiyorum :84::84::84:
arkadaşlar dün günümdü ama hala hasta olmadım çok heycanlıyım ama test yaomaya korkuyorum ya çıkmassa hayal kırıklıgı
olmaz mı güzelim sen hep kalplerdesinnnasbeciğim hayırlı olsun haberi aldım koştum geldim
bizede yer var mı?
hayırlı olsun canımm
Hayırlı olsuna geldim,ev sahibi evde yok.
Hayırlı uğurlu olsun yeni topiğimiz.
İnşaallah bol bebişli bir topik olur.
Asbelove bu arada 5 kişi daha okumuş canım.
Ben benim huysuza da söyleyeceğim,o da okuyabilir.
aminnnnnnnnnnnnnn güzelim iyi ki geldinnnasbelove hayırlı olsun topiğin bol bebişli bol güzel haberlerle dolsun topik bende geldim....
sağol canımmm son 38 tanem kaldı hayırlısıylacanım hayırlı olsun. bu arada 500 yasinin bitti mi?
kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun...
inş diğer topikte yakaladığımız sıcak ortamı burada da devam ettiririz.. eski topikteki bütün kızlar buraya gelin..gelecek olan yeni arkadaşlarda hoş gelsin...
Ablamızın topiğinden liste hırsızlığı yaptımmmm
İnşallah kızmazsın bana ablam hazırlamak çok zor tek tek yaaa gelmeyen arkadaşları çıkartırız yeni arkadaşlarımızı eklerizzzzz
Hepsinin yanına da sıraylaaakoyarız inşallahhhhhhhh
asbelovecumm, hayırlara vesile olsun yeni topiğimizzz... beni de ekle listeye bat 29 ocak canımm
hoşgeldin canımmmmmm hemen ekliyorum güzelimmm inşallah iyi haberler verirsin bu ay belirti vs bişey var mı?
adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı diyen kişileri duyuyor ve umutlanmıyorum (yani çok umutlanmıyorum)
evet o belirtiler çok yakınmış birbirine hiç yaşamadığım için bilmiyorum ama inşallah bu ay senin belirtiler hamilelik belirtileridir canımcımmmm
umudumuz olmasa yaşayamayız zaten hem öyle ya da böyle o bebek buraya gelecek
amiiiinnnn canım benim gelsin bebişler.. yumurtlar hüppp die içine çeksin spermleri bulusup büyüsünler ev yapsınlar karnımızda dogup kucağımıza gelsinler...
adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı diyen kişileri duyuyor ve umutlanmıyorum (yani çok umutlanmıyorum)
ne güzel yazmışsınn kuzum
ev yapsınlar kendilerine biz besin bulur büyütürüz onları göbüşümüzde
Sonra mis kokularıyla şenlendirirler evimizi inşallahhhh
merhaba kızlarcanım çokta aynı diil belirtiler benim tek yaşadığım belirtiler adet tarihimden önce sıcak basmalarım olmuştu bi adet zamanıda normalde ağrılı olmaz adetlerim neyse ara ara çok şiddetli kramplar girmişti kasıklarıma bıçak saplıyolar gibi 2-3 gün boyunca ara ara yoklamıştı o kramplar ondan anladım ilk hamile olduğumu yavrum içimde savaşıyo dedim öyle göğüsten falan belli olmuyo anlıycağınız Allahım inşallah tez zamanda sizede nasip eder bu güzel mutluluğu bu arada bendede pko vardı kızlar ilaç tedavisiyle ve soğan kürüyle hamile kalmıştım Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun dilerim tez zamandada güldürsün yüzünüzüüü