Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

merhaba kızlar :KK3: canım çokta aynı diil belirtiler benim tek yaşadığım belirtiler adet tarihimden önce sıcak basmalarım olmuştu bi adet zamanıda normalde ağrılı olmaz adetlerim neyse ara ara çok şiddetli kramplar girmişti kasıklarıma bıçak saplıyolar gibi 2-3 gün boyunca ara ara yoklamıştı o kramplar ondan anladım ilk hamile olduğumu yavrum içimde savaşıyo dedim :KK16: öyle göğüsten falan belli olmuyo anlıycağınız :KK50: Allahım inşallah tez zamanda sizede nasip eder bu güzel mutluluğu bu arada bendede pko vardı kızlar ilaç tedavisiyle ve soğan kürüyle hamile kalmıştım Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun dilerim tez zamandada güldürsün yüzünüzüüü :KK16::KK16:

Ne güzel şeyler yazmışsınnnn Rabbim kucağına almayı da nasip eder mucizeni inşallahhhhhhh:KK16:

bu güzel sözleri tarkan başka güzel sözlerle tamamlıyorum asbelove'um

Kuş sütüyle beslerim seni
Mis yerine koklarım seni
Kalbimin sarayları senin
Sen ağlat,ben severim seni
El üstünde tutarım seni
Dizimde uyuturum seni
Kalbimin sarayları senin
Ben seni yaşatırım seni

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Tatlım işyerinde öyle bir güldüm ki işyerindekiler neye gülüyorsun diye bakınıyorlar delirdi mi naptı bu diyee:KK1::KK1::KK1:
Besleyeceğiz inşallahh kuş sütleriyle yavrukuşlarımızııııı:KK34:

inşaAllah canım hamişimdir bende.. bazı belirtilerim war ama kendimi iyice inandırırsam ve sonuc olumsuz olursa üzülürüm.. o yusden hayırlısı diorum vee YA HAMİŞ OLACAĞIM YA ADET ..bi bebek çok istememe ragmen ikiside dünyanın sonu değil.. güzel dileklerin için teşekkür ederim..:KK16:

canım kesinlikle kafaya takmıycan en baş kural bu gezcen tozcan bişiilerle oyalancan acaba kaldımmı diye düşünmiycen hiç bu sıpalar bekledikçe gelmiyo çünkü :KK50: bende 1 yıl uğraştım pko yüzünden soğan kürü sağolsun işe yaradı tabi bide klomen falan kullandıydım kistlerim küçülmüş ve yumurtam sonunda büyümüştü çatlatma iğneside vuruldummu tamamdı canım :KK34: bak bizim taşınma zamanımıza gelmişti taşındık memlekete gittik gezdik hiç aklımada getirmedim kafayı başka şeylerle meşgul ettim ilişki esnasındada bebek fikrini tamamen attım kafamdan seksi bişiiler giymiştim hatta eşim içinde :KK1::KK34: 33.günüm adet günüm olduğu halde ta 38.günümde test yaptım hüsrana uğramamak için :26: Allah sizlerede nasip etsin inşallah tez zamanda :KK16:

Ne güzel şeyler yazmışsınnnn Rabbim kucağına almayı da nasip eder mucizeni inşallahhhhhhh:KK16:

Tatlım işyerinde öyle bir güldüm ki işyerindekiler neye gülüyorsun diye bakınıyorlar delirdi mi naptı bu diyee:KK1::KK1::KK1:

Amin canım çok sağol ee kolay kavuşmuyoruz bu bebeklere :KK76: darısı tez zamanda başınıza inşallah :KK16::KK16:

evet :KK34::KK34: anne kuşlarız biizzzz.:KK52::KK52::KK52: bende işteyim ve sırıtma halindeyim ,hadi benım işim yokta dierleri "neden sırıtıo biz o kadar younken" die bakıo sanki :KK9::KK9:

Rabbim hepimizin mükafatlarını gönderir inşaALLAH tez zamanda sağlıkla hayırla uzun ömürle:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: sonrada anne kuşlar-yavru kuşlar toplantısı yaparız topıkte :KK16::KK16::KK16:

Amin canım çok sağol ee kolay kavuşmuyoruz bu bebeklere :KK76: darısı tez zamanda başınıza inşallah :KK16::KK16:

Amin canım aminnnnn inşallah daha bekletmez meleklerimiz bizleriiii

evet :KK34::KK34: anne kuşlarız biizzzz.:KK52::KK52::KK52: bende işteyim ve sırıtma halindeyim ,hadi benım işim yokta dierleri "neden sırıtıo biz o kadar younken" die bakıo sanki :KK9::KK9:

Rabbim hepimizin mükafatlarını gönderir inşaALLAH tez zamanda sağlıkla hayırla uzun ömürle:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: sonrada anne kuşlar-yavru kuşlar toplantısı yaparız topıkte :KK16::KK16::KK16:

ay al benden de o kadar aslında bende iş varda bugün acaip çok çalıştım mola verdim acıcıkkk:KK1:
Amin canım aminnnnnnnn

kızlar mrb..hayırlı olsun yeni topik bnde o nazlı melegin sabırsız annelerindenim 2 yıl sonunda geldi nazlım şükür..darısı basınıza canlar...:KK16::KK16::KK16:

kızlar mrb..hayırlı olsun yeni topik bnde o nazlı melegin sabırsız annelerindenim 2 yıl sonunda geldi nazlım şükür..darısı basınıza canlar...:KK16::KK16::KK16:

ne güzel meleğine kavuşmuşsuz canımmmmmm maaşallah subhanallahhh:nazar::nazar:
Rabbim nazlı meleğini hayırla sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallahhhhh:KK16:

valla ben beceremedim:KK9::KK9::KK9:
yapanlar nasıl yapıyor onu da bilemedim zaten inşallah bizde başarırız birgün:KK34:
bende çözemedim çözen birisi varsa lütfen bu işe bir el atın....
benim haftaya yumoş haftam... çok çalışmam gerekli kızlar çokkkk...

ne güzel meleğine kavuşmuşsuz canımmmmmm maaşallah subhanallahhh:nazar::nazar:
Rabbim nazlı meleğini hayırla sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallahhhhh:KK16:
teşekkürler tatlım..aminn inşallah.. darısı başınıza:KK49::KK49::KK49:

hayırlı olsun yeni topik:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

hoş geldin canımmm, inşallah iyisindir

Amin canım aminnnnn inşallah daha bekletmez meleklerimiz bizleriiii

ay al benden de o kadar aslında bende iş varda bugün acaip çok çalıştım mola verdim acıcıkkk:KK1:
Amin canım aminnnnnnnn
maşaallah canım ALLAHIM hep güldürsün.. benim kaçmam gerenk artıkın evime gidip beyimle annemlere gidiciiimmm kıslar öptüm ikizini ve tüm yeni gelen arkadaşlarııı :KK16::KK16::KK16:

bende çözemedim çözen birisi varsa lütfen bu işe bir el atın....
benim haftaya yumoş haftam... çok çalışmam gerekli kızlar çokkkk...

kahve tavsiyemdir eşine kahve içir canım benim 1-2saat önce inşallah boşa gitmez bu ay ki çalışmalar hadi rast geleee:KK9::KK9:

teşekkürler tatlım..aminn inşallah.. darısı başınıza:KK49::KK49::KK49:

Amin canım aminnnn:KK16:
hoş geldin canımmm, inşallah iyisindir

maşaallah canım ALLAHIM hep güldürsün.. benim kaçmam gerenk artıkın evime gidip beyimle annemlere gidiciiimmm kıslar öptüm ikizini ve tüm yeni gelen arkadaşlarııı :KK16::KK16::KK16:

Sağolasın canımmmmmm ben daha buralardayım malum cumaaa bu akşam geç çıkarım size iyi gezmeler:KK16:

kahve tavsiyemdir eşine kahve içir canım benim 1-2saat önce inşallah boşa gitmez bu ay ki çalışmalar hadi rast geleee:KK9::KK9:
anacım tek olsa.. ben ona varya neler içirmem... kahve yaparım no problem...birde sabah çarpayım ben benim herifi...rast gele rast gele... bu aydan ümitliyim... evdeyim ya boş geçirmemek lazım. ikinci döneme hamiş olarak girmek istiyorum ben :84::84::84:

buralardayım canım az kaldı kafayı yemeye kafamı dağıtmaya çalışıyorum...
olacak cnm olacak merak etme..size bişey anlatayım..tam yumoş günlerimdeydim we kk yı gezerken gözüme bi yazı takıldı ''eşim bacaklarımdan silkeledi ve o ay hamile kaldım'' diye düşündüm kaybedeck bişey yok deliler gibi beiş istiyoruz ya duyduumuz herseyi yapıyoruz işte..neyse bizde denedik iliskiden sonra ve cok şükür sonuc ortada..bn bu silkeleme olayını daha öncede duymustum ama korkmustum o kızın yazısını okuyuncada ndn olmasn dedim we denedim..belki sizlerde denersiniz diye yazdım...

anacım tek olsa.. ben ona varya neler içirmem... kahve yaparım no problem...birde sabah çarpayım ben benim herifi...rast gele rast gele... bu aydan ümitliyim... evdeyim ya boş geçirmemek lazım. ikinci döneme hamiş olarak girmek istiyorum ben :84::84::84:
cnm kahwe olayıda doğru ilişkiden 1 sa falan önce eşin içsin spermler harekete geciyomus....bu ay bunları dene baklm olck allahın izniyle..bozma moralini..

olacak cnm olacak merak etme..size bişey anlatayım..tam yumoş günlerimdeydim we kk yı gezerken gözüme bi yazı takıldı ''eşim bacaklarımdan silkeledi ve o ay hamile kaldım'' diye düşündüm kaybedeck bişey yok deliler gibi beiş istiyoruz ya duyduumuz herseyi yapıyoruz işte..neyse bizde denedik iliskiden sonra ve cok şükür sonuc ortada..bn bu silkeleme olayını daha öncede duymustum ama korkmustum o kızın yazısını okuyuncada ndn olmasn dedim we denedim..belki sizlerde denersiniz diye yazdım...
yaw benimki delirdin mi der ama ben bir yolunu bulur yaptırırım...:KK53:hem çarpmadan önce hem çarpamadn sonra mı tek çarpmadan sonra mı? ye karışık oldu yawww..

X