- 6 Temmuz 2010
- 4.605
- 55
ananas .kivi,.bakliyat (pilav,nohut,kurufasulye yemelisin haftanın 3 günü)ananası biliyorum da kiviyi ilk defa duydum canım evde vardı yerim akşama
ara canım benim ara onlara bakarsan oooo uzar gider peşinde olmazsan sallayıp duruyorlar
tüpçü kardeşlerimde öyle dediler canım ne sabırlısın filan dediler :)) yaww şuan evimde değilimki bide ilk gidişte trink 1000tl yatırmak gerekıyormus benım okadaeda param yok eşim görevde...mecbur kaldım hazirana
sağol kuzucum sen nasılsın sende çatlatma iğnesini vurundun sanırım hayırlı olsun hadi.. Rabbim hayırlısıyla sende bu ay yada önümüzdeki ay hamiş haberini alacağız insallah canımKizlar yaptim igneyi artikk varsada bebis korur rabbim kocise soyluom ya varsa diye yoktur diyo her ay durm negatif olunca adamda umudunu kaybetti sanirim :))) kivi dedinz cnm kivi cekti valla iskorpitim cnm nasilsnn napiyosun
neharım balım yavrusunla gorusmus hasret gidermişsin ohh ne güzeelll darısı başımıza insallah sanada çok gecmıs olsun grip salgın yaa dikkat et.. evini sıksık havalandır ve hergün kullandığın havluyu değiştirki hastalığı cabuk atlatasın..kapı kolları , lavabo ve musluklarıda eşin bi temizlesin ,sen şimdi deterjanlarla pek haşır neşir olma olurmuselam canlarım malesef ben 3 gündür çok hastayım fena grip olmuşum, gözlerimi zor açıyorum kontrolümüz vardı bugün çok şükür ki bebek iyiyiydi. Hatta amuda kalkmış zıplıyodu zilli
sizler nasılsınız?
zerbasın bugün kontrolü vardı naptı acaba?
canım başka inş. düşerde başka şeye gerek kalmaz elimden geldiği kadar dikkat edeceğim.başarırım inş.
savaş benım aklıma senınde dediğin gibi troidin geldi.. ama ben 1 haftalık diyetle geçecegine düşecegine inanıyorum..