Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

ananası biliyorum da kiviyi ilk defa duydum canım evde vardı yerim akşama:KK34:
ara canım benim ara onlara bakarsan oooo uzar gider peşinde olmazsan sallayıp duruyorlar:KK1:
ananas .kivi,.bakliyat (pilav,nohut,kurufasulye yemelisin haftanın 3 günü) :KK16:
tüpçü kardeşlerimde öyle dediler canım ne sabırlısın filan dediler :)) yaww şuan evimde değilimki bide ilk gidişte trink 1000tl yatırmak gerekıyormus benım okadaeda param yok eşim görevde...mecbur kaldım hazirana :KK5::KK5::KK23:
Kizlar yaptim igneyi artikk varsada bebis korur rabbim kocise soyluom ya varsa diye yoktur diyo her ay durm negatif olunca adamda umudunu kaybetti sanirim :))) kivi dedinz cnm kivi cekti valla iskorpitim cnm nasilsnn napiyosun
sağol kuzucum sen nasılsın sende çatlatma iğnesini vurundun sanırım hayırlı olsun hadi.. :KK16: Rabbim hayırlısıyla sende bu ay yada önümüzdeki ay hamiş haberini alacağız insallah canım :KK52::KK49::nazar::nazar:
selam canlarım:KK16: malesef ben 3 gündür çok hastayım fena grip olmuşum, gözlerimi zor açıyorum:KK50: kontrolümüz vardı bugün çok şükür ki bebek iyiyiydi. Hatta amuda kalkmış zıplıyodu zilli :KK1:
sizler nasılsınız?

zerbasın bugün kontrolü vardı naptı acaba?
neharım balım yavrusunla gorusmus hasret gidermişsin ohh ne güzeelll :nazar::nazar::nazar: darısı başımıza insallah :KK16: sanada çok gecmıs olsun grip salgın yaa :KK43: dikkat et.. evini sıksık havalandır ve hergün kullandığın havluyu değiştirki hastalığı cabuk atlatasın..kapı kolları , lavabo ve musluklarıda eşin bi temizlesin ,sen şimdi deterjanlarla pek haşır neşir olma olurmu :KK66:
canım başka inş. düşerde başka şeye gerek kalmaz elimden geldiği kadar dikkat edeceğim.başarırım inş.

savaş benım aklıma senınde dediğin gibi troidin geldi.. ama ben 1 haftalık diyetle geçecegine düşecegine inanıyorum.. :KK34:

Ağlatmasan iyiydi yaaaa:KK14::KK14:
Rabbim koruyacağımız sımsıkı saracağımız evlatlar nasip etsinnnnn cuma saatleri hürmetine kabul olunan dualardan eylesinnnn Rabbimmm:KK16::KK16:

ananas .kivi,.bakliyat (pilav,nohut,kurufasulye yemelisin haftanın 3 günü) :KK16:
tüpçü kardeşlerimde öyle dediler canım ne sabırlısın filan dediler :)) yaww şuan evimde değilimki bide ilk gidişte trink 1000tl yatırmak gerekıyormus benım okadaeda param yok eşim görevde...mecbur kaldım hazirana :KK5::KK5::KK23:

sağol kuzucum sen nasılsın sende çatlatma iğnesini vurundun sanırım hayırlı olsun hadi.. :KK16: Rabbim hayırlısıyla sende bu ay yada önümüzdeki ay hamiş haberini alacağız insallah canım :KK52::KK49::nazar::nazar:

neharım balım yavrusunla gorusmus hasret gidermişsin ohh ne güzeelll :nazar::nazar::nazar: darısı başımıza insallah :KK16: sanada çok gecmıs olsun grip salgın yaa :KK43: dikkat et.. evini sıksık havalandır ve hergün kullandığın havluyu değiştirki hastalığı cabuk atlatasın..kapı kolları , lavabo ve musluklarıda eşin bi temizlesin ,sen şimdi deterjanlarla pek haşır neşir olma olurmu :KK66:

savaş benım aklıma senınde dediğin gibi troidin geldi.. ama ben 1 haftalık diyetle geçecegine düşecegine inanıyorum.. :KK34:
dün akşam başladım kiviye bu akşamda ananası alayım bakalım şansa bak pilavda yedim dün akşam ohhhh inşallah inşallah bebeğim-bebeklerim sağlıkla hayırla benimledirler:KK16:

canımmmm bende ctesi gitcem ikili testeee..
yaaa öğrenirmiyiz aceppppp..arkadaşımöğrenmişti..çokta umutlanmak istemiyorum ama heyecan var tabiiiiii.
ya kuzum ben hala çok üşüyorumm hatta bugün dondum resmen..istanbulda hava soğudu sonbahar gibi buralar..ama biz yazı nasıl geçiricez Allah yardımcımız olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::26::26::26:

Bugün gittik canım biz,büyümüş bebiş kocaman olmuş.
Çok tatlıydı.Ense ölçümümüz normal çıktı.Kan testide 4 gün sonra çıkacak.
Cinsiyeti tam net olmamakla birlikte erkek gibi dedi.
Önce göremedi sonra bize de gösterdi bakın şuradaki beyazlık olabilir dedi.
Ama o beyazlık kordonda olabilirmiş.
1 ay sonra belli olacak yani.
kasım anneleri topiğinde hemen hemen herkes ikili teste gidince öğrendi canım.
Hatta anket bile açtılar şimdilik erkekler önde gidiyor.
Sağlıklı olduğunu öğrenmek bile yetti bize.Çok şükür yolunda herşey.
İnşallah sende yarın güzel haberlerle gelirsin canım.:KK16:

savaşcım düşürmenin tek yolu diyet zaten cnm sen dikkat et haftaya düşmüş olur muhtemelen.

günaydın kızlar....bugün okulda annelerimiz gelecek küçük bir kutlama yapacağız.şarkıda ağlmasak iyidir.çocukların tatil olmasınada kaldı 5 hafta :KK16::KK16::KK16:

biz bu 5 haftayı oğlumla gün gün sayıyoruz canım.
Haziran 14 de tatil olacak demi?

Kızlar Zerbaş gelmemiş daha anladığım kadarıyla.
İnşallah bir sorun yoktur ve inşallah güzel haberlerle döner.

biz bu 5 haftayı oğlumla gün gün sayıyoruz canım.
Haziran 14 de tatil olacak demi?

Kızlar Zerbaş gelmemiş daha anladığım kadarıyla.
İnşallah bir sorun yoktur ve inşallah güzel haberlerle döner.

evet cnm 14 nde tatil senin oğluş kaça gidiyordu...
bir oğluş daha gelecek desene belkide değişir ama cnm dr. çok net birşey dememiş.kan testinden anlaşılır zaten.

gözün aydın canım bugun kaç hafta kaç günlüktün canım ben 20 sinde gitmeyi düşünüyorumda 11+0 oluyorum ogun

selam kızlar bizimde dündü oğluşumla randevumuz minicik kalbinde beyaz leke gördü doktorumuz bu leke önemsiz bazen down sedromuna işaret ediyor ama yalnız başına önemsiz dedi yinede insanın içi rahat etmiyor üzüldüm tabi biraz umarım herşey yolundadır 3 4 hafta sonra ayrıntılıya giricem ama maaşşallah 300 400 arası ahhh ahhh herşeye para yahu :KK70::KK70:

buarada hayırlı cumalar herkese inşallah dualarınız kabul olur bugün

Cnm dr a gitmedim bu ay o yuzden pek umutlu degilim hayirlisi artikkkk

selam kızlar bizimde dündü oğluşumla randevumuz minicik kalbinde beyaz leke gördü doktorumuz bu leke önemsiz bazen down sedromuna işaret ediyor ama yalnız başına önemsiz dedi yinede insanın içi rahat etmiyor üzüldüm tabi biraz umarım herşey yolundadır 3 4 hafta sonra ayrıntılıya giricem ama maaşşallah 300 400 arası ahhh ahhh herşeye para yahu :KK70::KK70:

canım aklına kötü birşey getirme sen ikili test yaptırmamışmıydın onda ne çıkmıştı.birde ben ayrıntılıyı dopumevinde yaptırdım bizim burada hiç para vermedim.bana görüntü cd vermediler ama raporunda herşey net ve belliydi.
ayrıntılında güzel çıkacak allah ın izniyle

canım aklına kötü birşey getirme sen ikili test yaptırmamışmıydın onda ne çıkmıştı.birde ben ayrıntılıyı dopumevinde yaptırdım bizim burada hiç para vermedim.bana görüntü cd vermediler ama raporunda herşey net ve belliydi.
ayrıntılında güzel çıkacak allah ın izniyle

doktorda zaten tek başına bişey ifade etmez dedi ama yinede korku işte :KK70: ikili testim güzel çıkmıştı 10000 de 1 di ya biz ev aldığımız için sskyı yatıramadık oyuzden devletde bakmıyo bana :KK70::KK70:::KK70: bayıyoruz heryere para ne güzel sen parasız yaptırmışsın inşallah bişey çıkmaz benimde :)

evet cnm 14 nde tatil senin oğluş kaça gidiyordu...
bir oğluş daha gelecek desene belkide değişir ama cnm dr. çok net birşey dememiş.kan testinden anlaşılır zaten.

1.sınıfa gidiyor canım.İyi doğru biliyormuşuz demek ki.
Önce göremedi zaten sonradan erkek gibi dedi ama belli değil değişebilir dedi.
Sağlıkla gelsin canım bekliyoruz bakalım.

Hayırlısı canım inşallah doktorun dediği gibi önemsizdir.
Yaa evet canım ayrıntılı pahalıymış baya,diğer mesajını da okudum,devlete gidemiyormuşsun.
Rabbim yardımcınız olur bebişde sağlıkla gelir inşallah.

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

FATMAİPEK

fatmaipek:2114

asbelove:600

savaş5482:305

kabilarda:400

rimel_84:200

kiraztepe:100

KALAN 725

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

Maaşallah suphanallah canım hayırla sağlıkla gelir inşallahhh paşamız:KK34:
Güzel haberlerle geleceksin inşallahhh

Canım herşey iyi gidecek korkma Allahımın izniyle bi daha ki gittiğinde herşeyin iyi gittiğini söyleyeceksin bizeee:KK16:

İyi pazarlar kızlar,

Umarım herkes iyidir.Bizde dün kontrolümüze gittik 1 kilo 100 gr olmuşuz.Herşey yolunda dedi dr çok şükür.:nazar:

Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.:KK16::KK16::KK16:

Herkeseeee günaydınnnnn
Artık Doğu defteri kapandı şu anda Deniz'i gören bi evde kahvaltı keyfindeyim ((:-)
Eşimde getirdi bizi annem geldi evimi topladık benim tayinim açıklanınca ona göre ev tutacağız
Şimdilik annemlerde ikamet etmekteyiz ((:-)
Sizler naptınız çok muhabbet dönmemiş
Umut hastalandı mı merak ettim çok
Herkesten güzel haberler bekliyorummmm
Benim randevuda Pazartesi inşAllah ((;

gözünaydın missyaman artık keyfine bak bebiş gelmeden istediğin herşeyi yap gez dolaş ....

tüm annelerimizin anne adaylarımızın ve aday adaylarımızın anneler günü kutlu olsun....

nerde bu topiğin üyeleri bakayım :KK47::KK47::KK47:

Hayırlısı canım inşallah doktorun dediği gibi önemsizdir.
Yaa evet canım ayrıntılı pahalıymış baya,diğer mesajını da okudum,devlete gidemiyormuşsun.
Rabbim yardımcınız olur bebişde sağlıkla gelir inşallah.

aminnn inşallah canım çok teşekkür ederim bebişim sağlıklı olsun daha ne isteyeyim :)

Canım herşey iyi gidecek korkma Allahımın izniyle bi daha ki gittiğinde herşeyin iyi gittiğini söyleyeceksin bizeee:KK16:

inşallah canım inşşallahh tedirgin oldum ama şimdi geçti sonuçta ikili test güzel çıkmıştı o daha önemliymiş :)

Buarada tüm annelerimizin anne adaylarımızın anne olmayı canla başla isteyenlerimizin anneler günü kutlu olsun :)

X