Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

canimben suana kadar8 kilo aldim.ekmek sadece bir dilim jahvaltida yiyorum makarma ce pilava dikkat etmeye caliaiyoru
m hani doyumluk degilde tasimlik falan ama hamur isi.denk geldikce hayir diyemedim.birdw tatliyi cok yiyorum onu kisacagim artik.bakalim yarinda.bir.olsunda.

birde fexen p.teaiden beri biraz sikintili. gunler geciriyorum dedim axava strese bagli yujselis mi.ins.bebegi etkilemez bildigim kadariyla yuksek seker bebegi sikar gelisturnez ve hatta daha kotu sonuca yol axabiliyor.allah im korusun ins.
Canımmm iyi haberlerle gel inşallahhh:KK16:
gunaydın kızlarr aasbecımmmm
kac gundur gıremıyorumm fena grıp olmusumm daha yeni kendıme geldımm drdan gelıyorum 10 tane ıgne verdı
varmı haberler merak edıyodummm buraları
Canım benimmmm çok geçmiş olsunnn şimdi dahqa iyisindir inşallahhh Rabbim bu ayda bizim bebiş haberi vermemizi nasip etsin inşallahhh
veeeee.. günaydınlar herkeslere güzel birgün diliyorum, nasılsınız :KK16: enerjik olmam lasım, belkim işe yarar:KK9::KK9:
Ol kuzum ol iyi ol enerjik ol mutlu ol herşey hakkın seninnn:KK34:
günaydın kıslarr....

asbemmm nasılsınn..topiğe yazmıcam dıyorum ama dayanamıyorum napimmm :KK52::KK9::KK9:

hepimize hayırlı sabahlar olsunn.. :KK16:
sağolasın tatlımmmmmmm yaz yaz bizi sensiz bırakmaaa:KK52:
Sen nasılsınnn
Allahımm.. nolur bak.. iskorpitime karşı yüzümü kara çıkarma, nolur onun dediği olsun :KK17::KK17::18::18::KK9::KK9::KK9::KK52::KK52:

valla benim pedim de yok..sonkinde epey bi harcamıstım, 10gün sürünce..bitane fln var..

Allahım pedim de yok, nolur 9ay boyunca olmayayım artık, duy sesimi :KK17::KK17::KK5::KK5:

tek isteğim,, bu kez de hayal kırıkılğı yaşamıyimmm :KK50::KK50::KK50::KK25::KK25:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK52::KK52::KK52::KK52:

asbecımmm cnm ınsss bu ay da pek umutlanmıyorum rabbım yollarsa melegımıı daha ne ısterım...ıgne de vurdurucam ama bırazda cekınıyorum bebısım varsa dıye...

asbecımmm cnm ınsss bu ay da pek umutlanmıyorum rabbım yollarsa melegımıı daha ne ısterım...ıgne de vurdurucam ama bırazda cekınıyorum bebısım varsa dıye...

batın 15iydi dimi canım ne zaman yumurtan çatlmıştı canım yumurta çatladıktan sonra 9günde kanda çıkıyor istersen bi sağlık ocağına gidip tahlil yaptır ona göre vurulursun sen dr.a dedin mi hamile olabilirim diye ona göre ilaç yazsaydı keşke:KK34:

yaaa aynen aybikem.. bir mucize eseri, Rabbim meleğimi yollamıs olsa da.. daha ne isterim kii :KK19::KK19:

batın 15iydi dimi canım ne zaman yumurtan çatlmıştı canım yumurta çatladıktan sonra 9günde kanda çıkıyor istersen bi sağlık ocağına gidip tahlil yaptır ona göre vurulursun sen dr.a dedin mi hamile olabilirim diye ona göre ilaç yazsaydı keşke:KK34:

cnm 15 ıydı yumurtmın catladıgını yıne pek anlamadım aama 11 veya 12. gun olsa gerek cnm cnm 8 veya 9 gun olmus catlama hesaplara göre bana sordu zatn cnm gebemısınz dıye bende korunmuyoruz adet olmama daha var hamıle olabılrm dedım ılacları ona göre yazıyım dedı cnmmm saglık ocagı dedıgn aile saglık merkezlrı degıl mı bende zaten aıle hekımıme gıtmıstm orda yapıyorlarmı kı

yaaa aynen aybikem.. bir mucize eseri, Rabbim meleğimi yollamıs olsa da.. daha ne isterim kii :KK19::KK19:

cnm ınssss mucızen gelır..ben bu ay hıc hesaplamadım bıle ovı tarıhımı testte yapmadım zaten cok fzla calısma da olmadı ama ne olur ne olmaz dıyee ıgneyı yaptrym dıorum

cnm 15 ıydı yumurtmın catladıgını yıne pek anlamadım aama 11 veya 12. gun olsa gerek cnm cnm 8 veya 9 gun olmus catlama hesaplara göre bana sordu zatn cnm gebemısınz dıye bende korunmuyoruz adet olmama daha var hamıle olabılrm dedım ılacları ona göre yazıyım dedı cnmmm saglık ocagı dedıgn aile saglık merkezlrı degıl mı bende zaten aıle hekımıme gıtmıstm orda yapıyorlarmı kı

oo o zaman gözükür kanda canım evet aile sağlık merkezleri yapıyorlar canım ama eğer dr.un ona göre yazdıysa ilaçları sorun olacağını sanmıyorum ama yine de sen bi gidip kan ver bence yoksa rahat rahat vurulursun iğneleri bu arada iğnelerinin prospektüsünü oku istersen belki zararı yoktur hamilelere bazı ilaçlar özellikle hamileler için üretiliyor çünkü canımcım:KK34:

oo o zaman gözükür kanda canım evet aile sağlık merkezleri yapıyorlar canım ama eğer dr.un ona göre yazdıysa ilaçları sorun olacağını sanmıyorum ama yine de sen bi gidip kan ver bence yoksa rahat rahat vurulursun iğneleri bu arada iğnelerinin prospektüsünü oku istersen belki zararı yoktur hamilelere bazı ilaçlar özellikle hamileler için üretiliyor çünkü canımcım:KK34:

ıgnelerım gelsın bı okuyayım eczane de yoktu gönderckler artık..bır belırtıde yokkı off
sende durumlar nasıll cnmm

ıgnelerım gelsın bı okuyayım eczane de yoktu gönderckler artık..bır belırtıde yokkı off
sende durumlar nasıll cnmm
cumartesi günü çatlatma iğnemi yaptırdım çalışmalar devam 18inde de batım var ama ümitlenmek istemiyorum sonra çok yıkılmayayım diye canımcım ama şu çatlatma iğnesi ne menem bişeyse duygu durum bozukluğu yaşıyorum hergün ayrı bir ruh haliyle uyanıyorum etkisi geçse de rahatlasam yaa:KK76:

cumartesi günü çatlatma iğnemi yaptırdım çalışmalar devam 18inde de batım var ama ümitlenmek istemiyorum sonra çok yıkılmayayım diye canımcım ama şu çatlatma iğnesi ne menem bişeyse duygu durum bozukluğu yaşıyorum hergün ayrı bir ruh haliyle uyanıyorum etkisi geçse de rahatlasam yaa:KK76:

ınsss olacak cnm bu ay...bıdahakı duygu bozuklukların hamıslıgın yuzunden olur ınsss cnmmmm...3 tane yumosunmu olusmustu cnmm

ınsss olacak cnm bu ay...bıdahakı duygu bozuklukların hamıslıgın yuzunden olur ınsss cnmmmm...3 tane yumosunmu olusmustu cnmm

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK49::KK49::KK49:
evet canım 3 taneydi inşallah en az bir tanesi kocişimin süpermenleriyle buluşmuştur inşallahhh:KK16::KK16::KK16:

kızlar dr sulcıd dıye bı ıgne vermıs prospektusu okudum hamılelık olusrsa drunza danısın dıyor herhalde bır sorun olmz...

kabilardacım vallaha hata bende insan yerine koydumda yazdım amannn neysee tekradan mapusa girmeye niyetim onu çekiştirem derken.. akşam mapustayken yönetime tekrar şikayet ettim baktım icabına bakmıslar.. beni şikayet eden kendi olmasada ,konu sahıbınınde güme gideceğini hesaba katmamış demekki (konu sahıbının arkadası) ..

neysee amannn sen nasılsın?nasıl gidiyor hamişlik?henüz cinsiyeti belli olmadı değilmi senin..Rabbim hayırlısını hayırlı olanı nasip etsin sana gönlünden geçenle birlikte :KK16:

rochakcım bu arada cok ama cok uzuldumm :KK5: Rabbim tekrarını yasatmasın insallah.. ben senden çok ümitliydim .. bu senın moralini bozmasın olurmu.. yıldırmasın asla seni.. çok öpüyorum

İyiyim canım çok şükür.Çok değil bir hafta öncesine kadar üşüyen hatta donan ben şimdi
menapoza girmiş gibi yanıyorum.
Çok sıcak hava hamileliğinde etkisiyle nefes bile alamıyorum neredeyse.
Cuma günü gideceğiz ikili teste,çoğu arkadaşın bu haftalarda belli oldu cinsiyetleri.
Bakalım kendisini bize gösterecek mi minik mercimek.

kızlar dr sulcıd dıye bı ıgne vermıs prospektusu okudum hamılelık olusrsa drunza danısın dıyor herhalde bır sorun olmz...
bilemedim canım olmaz herhalde dr. ona göre ilaç yazayım demiş çünkü sana:KK34:
Hadi bakalım inşallah bu ay gelir bebişimiz.
Canım fatmaya 100 tane daha ekler misin tefriciye.
Amin canım aminnnnnnn
Allah kabul etsin tatlımmm:KK16:

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

FATMAİPEK

fatmaipek:2114

asbelove:500

savaş5482:230

kabilarda:400

rimel_84:200

kiraztepe:100

KALAN 900

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

benim kırmızılar teşrif ettiler :KK24: oldum nihayet ohh diyesim geldi vallaha :KK52::KK9::KK9::KK9:

asbecimm hadi hayırlı olsun durumundan bi haberdim.. Rabbim yolunu açık etsin insallah senden bu ay hamiş haberini alacağız canım :KK76::KK49::nazar:

kabilardacım canım oyyy yisinlerrr senin mercimekini.. ne tatlıdır o şimdi :nazar: vedeee heyecanlııııı :KK52: seninle gorusecek bulusacak kolaymı :KK16::KK16::KK16: teyzesiiii kurbannn olsunnnn kuzunaaa :KK49::emir_bebek::nazar:

umutcum insallah senın kırmızılar 9 ay boyunca hiiiiççç gelmezzz :KK52: :nazar::nazar: Rabbim hayırlısını versin insallah..

X