- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
Canımmm iyi haberlerle gel inşallahhhcanimben suana kadar8 kilo aldim.ekmek sadece bir dilim jahvaltida yiyorum makarma ce pilava dikkat etmeye caliaiyoru
m hani doyumluk degilde tasimlik falan ama hamur isi.denk geldikce hayir diyemedim.birdw tatliyi cok yiyorum onu kisacagim artik.bakalim yarinda.bir.olsunda.
birde fexen p.teaiden beri biraz sikintili. gunler geciriyorum dedim axava strese bagli yujselis mi.ins.bebegi etkilemez bildigim kadariyla yuksek seker bebegi sikar gelisturnez ve hatta daha kotu sonuca yol axabiliyor.allah im korusun ins.
Canım benimmmm çok geçmiş olsunnn şimdi dahqa iyisindir inşallahhh Rabbim bu ayda bizim bebiş haberi vermemizi nasip etsin inşallahhhgunaydın kızlarr aasbecımmmm
kac gundur gıremıyorumm fena grıp olmusumm daha yeni kendıme geldımm drdan gelıyorum 10 tane ıgne verdı
varmı haberler merak edıyodummm buraları
Ol kuzum ol iyi ol enerjik ol mutlu ol herşey hakkın seninnnveeeee.. günaydınlar herkeslere güzel birgün diliyorum, nasılsınız enerjik olmam lasım, belkim işe yarar
sağolasın tatlımmmmmmm yaz yaz bizi sensiz bırakmaaagünaydın kıslarr....
asbemmm nasılsınn..topiğe yazmıcam dıyorum ama dayanamıyorum napimmm
hepimize hayırlı sabahlar olsunn..
Sen nasılsınnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllahımm.. nolur bak.. iskorpitime karşı yüzümü kara çıkarma, nolur onun dediği olsun :18::18:
valla benim pedim de yok..sonkinde epey bi harcamıstım, 10gün sürünce..bitane fln var..
Allahım pedim de yok, nolur 9ay boyunca olmayayım artık, duy sesimi
tek isteğim,, bu kez de hayal kırıkılğı yaşamıyimmm