Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

benim kırmızılar teşrif ettiler :KK24: oldum nihayet ohh diyesim geldi vallaha :KK52::KK9::KK9::KK9:

asbecimm hadi hayırlı olsun durumundan bi haberdim.. Rabbim yolunu açık etsin insallah senden bu ay hamiş haberini alacağız canım :KK76::KK49::nazar:

kabilardacım canım oyyy yisinlerrr senin mercimekini.. ne tatlıdır o şimdi :nazar: vedeee heyecanlııııı :KK52: seninle gorusecek bulusacak kolaymı :KK16::KK16::KK16: teyzesiiii kurbannn olsunnnn kuzunaaa :KK49::emir_bebek::nazar:

umutcum insallah senın kırmızılar 9 ay boyunca hiiiiççç gelmezzz :KK52: :nazar::nazar: Rabbim hayırlısını versin insallah..

Canım sağolasın valla acaip heyecanlıyım stresliyim Rabbim nasip etsin bu ay inşallah hayırla sağlıklaaaa:KK49::KK49::KK49:
Sana da hayırlı olsun diyelim kuzuuuuuuuu siz tedaviye ne zaman başlayacaksınız belli mi canımcım:KK16:

Canım sağolasın valla acaip heyecanlıyım stresliyim Rabbim nasip etsin bu ay inşallah hayırla sağlıklaaaa:KK49::KK49::KK49:
Sana da hayırlı olsun diyelim kuzuuuuuuuu siz tedaviye ne zaman başlayacaksınız belli mi canımcım:KK16:

ahh canımm bizim bu sürec boyle iştee.. heyecanın olsun ama strese girme olurmu..birde ananas ve kivi yemelisinki bebişler rahime tutunmada zorluk çekmesinler :KK66:

sağol cnm benım :KK16::KK16::KK16::KK16: anammm aramalarını bekliyom bendeee.... ne arayan vaarr ne sorannnn bugun 9.gun oldu.. hazirana ancak kaldım ben.. adetimde geldi zaten benım .. insallah hazirana kadar ararlar yaa yoksa ben arıycaamm dayanamayıppp :KK52::KK52::KK9::KK9::KK9::KK9:

ahh canımm bizim bu sürec boyle iştee.. heyecanın olsun ama strese girme olurmu..birde ananas ve kivi yemelisinki bebişler rahime tutunmada zorluk çekmesinler :KK66:

sağol cnm benım :KK16::KK16::KK16::KK16: anammm aramalarını bekliyom bendeee.... ne arayan vaarr ne sorannnn bugun 9.gun oldu.. hazirana ancak kaldım ben.. adetimde geldi zaten benım .. insallah hazirana kadar ararlar yaa yoksa ben arıycaamm dayanamayıppp :KK52::KK52::KK9::KK9::KK9::KK9:

ananası biliyorum da kiviyi ilk defa duydum canım evde vardı yerim akşama:KK34:
ara canım benim ara onlara bakarsan oooo uzar gider peşinde olmazsan sallayıp duruyorlar:KK1:

Kizlar yaptim igneyi artikk varsada bebis korur rabbim kocise soyluom ya varsa diye yoktur diyo her ay durm negatif olunca adamda umudunu kaybetti sanirim :))) kivi dedinz cnm kivi cekti valla iskorpitim cnm nasilsnn napiyosun

selam canlarım:KK16: malesef ben 3 gündür çok hastayım fena grip olmuşum, gözlerimi zor açıyorum:KK50: kontrolümüz vardı bugün çok şükür ki bebek iyiyiydi. Hatta amuda kalkmış zıplıyodu zilli :KK1:
sizler nasılsınız?

zerbasın bugün kontrolü vardı naptı acaba?

selam canlarım:KK16: malesef ben 3 gündür çok hastayım fena grip olmuşum, gözlerimi zor açıyorum:KK50: kontrolümüz vardı bugün çok şükür ki bebek iyiyiydi. Hatta amuda kalkmış zıplıyodu zilli :KK1:
sizler nasılsınız?

özommmm çok geçmiş olsun tatlımmm..
görüşemiyoruz çok özledim..çok uzak kaldım topiklerimizdennn.
yoksa teyzoşum kızçe miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

İyiyim canım çok şükür.Çok değil bir hafta öncesine kadar üşüyen hatta donan ben şimdi
menapoza girmiş gibi yanıyorum.
Çok sıcak hava hamileliğinde etkisiyle nefes bile alamıyorum neredeyse.
Cuma günü gideceğiz ikili teste,çoğu arkadaşın bu haftalarda belli oldu cinsiyetleri.
Bakalım kendisini bize gösterecek mi minik mercimek.

canımmmm bende ctesi gitcem ikili testeee..
yaaa öğrenirmiyiz aceppppp..arkadaşımöğrenmişti..çokta umutlanmak istemiyorum ama heyecan var tabiiiiii.
ya kuzum ben hala çok üşüyorumm hatta bugün dondum resmen..istanbulda hava soğudu sonbahar gibi buralar..ama biz yazı nasıl geçiricez Allah yardımcımız olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::26::26::26:

özommmm çok geçmiş olsun tatlımmm..
görüşemiyoruz çok özledim..çok uzak kaldım topiklerimizdennn.
yoksa teyzoşum kızçe miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ben senle konuşmuyorum ve de küsümmmm :KK19: bizi unuttun :KK14:
ama kızımın ağzından yazayım bari evet kız :KK34:

ben senle konuşmuyorum ve de küsümmmm :KK19: bizi unuttun :KK14:
ama kızımın ağzından yazayım bari evet kız :KK34:

ben sizi hiçççunuturmuyum kuzum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
son 3 haftam kabus gibi geçti..iş yerinde işler çok yoğundu..evde de çalıştım çok şükür bitti..ama bende bittim inan kiii.sadece akşam yatmaya vaktim vardı..arada girebilirsem yazıyordum topiklere..herşeyden uzak kaldım..inşallah artık daha çok gelicem kk ya..artık ev-iş arası yolculuğum da beni fena yapıyorrrrrrr:KK50::KK50::KK50:

teyzesinin kuzusuuuuuu.sen annene anlat bebişkom yaaaa..annen seni dinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK24::KK24::KK24::KK24:

ben sizi hiçççunuturmuyum kuzum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
son 3 haftam kabus gibi geçti..iş yerinde işler çok yoğundu..evde de çalıştım çok şükür bitti..ama bende bittim inan kiii.sadece akşam yatmaya vaktim vardı..arada girebilirsem yazıyordum topiklere..herşeyden uzak kaldım..inşallah artık daha çok gelicem kk ya..artık ev-iş arası yolculuğum da beni fena yapıyorrrrrrr:KK50::KK50::KK50:

teyzesinin kuzusuuuuuu.sen annene anlat bebişkom yaaaa..annen seni dinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK24::KK24::KK24::KK24:

canım benimmm sen iyi ol da gerisi mühim değil:KK16: ama özlettin kendini:KK16: bizim çok şükür 2limiz 1 hafta önceydi ve doktor %70 kız dedi ama bariz kız yani, zilli öyle bi açmıştıki bacakları :KK1: inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin :KK16:

günaydın herkese hayırlı cumalar

ASBE canım fatmaipek için bana 75 daha ilave et okudum.okuyabilirsem yine haber veririm

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

FATMAİPEK

fatmaipek:2114

asbelove:500

savaş5482:305

kabilarda:400

rimel_84:200

kiraztepe:100

KALAN 825

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

Kizlar yaptim igneyi artikk varsada bebis korur rabbim kocise soyluom ya varsa diye yoktur diyo her ay durm negatif olunca adamda umudunu kaybetti sanirim :))) kivi dedinz cnm kivi cekti valla iskorpitim cnm nasilsnn napiyosun
Canım inşallah meleğin seninledirrrr:KK16:

sizler nasılsınız?

Canım çok geçmiş olsunnn inşallah artık daha iyisindirrrr:KK16:
Canım benim yaaaa annesine benziyor hareketli olcek zaarrrr:KK52::KK52::KK52:
canımmmm bende ctesi gitcem ikili testeee..
yaaa öğrenirmiyiz aceppppp..arkadaşımöğrenmişti..çokta umutlanmak istemiyorum ama heyecan var tabiiiiii.
ya kuzum ben hala çok üşüyorumm hatta bugün dondum resmen..istanbulda hava soğudu sonbahar gibi buralar..ama biz yazı nasıl geçiricez Allah yardımcımız olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::26::26::26:
evet yaaa baharı yaşayamadık şöyle doya doya birden bire de yaz gelir hiçbişey anlamadan kavruluruz vallaa
İnşallah öğrenir müjdeyi verirsin canım cumartesiiii:KK16:

günaydın herkese hayırlı cumalar

ASBE canım fatmaipek için bana 75 daha ilave et okudum.okuyabilirsem yine haber veririm

Allah kabul etsin canım sağol sen naptın dün tekrar bakılacaktı şeker durumuna merak ettim seni yazmamışsındaa:KK53:

Son düzenleme:
kızlar zerbası çok merak ettim foruma da giriş yapmamış dün randevusu vardı inşallh her şey yolundadır.

ASBE benim dün sabah aclik sekerim 102 cikti 100luk yukleme yapildi 1saat sonra 183cikti.ebe 102ye dusmus ama gebelerde beklenen seker90-95 arasiidir dedi.pilav,makarna,hamur isi ve asiri tatlidan uzak dur dedi bir hafta sonra tekrar.gel dedi bakalim ne olacak olmazsa ona gore uzman bir hekime gidersin dedi
dün aksam kendi dr.uma gittim bebis iyi hamd olsun.dr.um bende tiroid nodulu varya oda sekeri tetikleyebilir dedi.takip altina al eger dusmezsa daha buyuk sikinti olmadan caresine bakalim dedi

savaşcım düşürmenin tek yolu diyet zaten cnm sen dikkat et haftaya düşmüş olur muhtemelen.

günaydın kızlar....bugün okulda annelerimiz gelecek küçük bir kutlama yapacağız.şarkıda ağlmasak iyidir.çocukların tatil olmasınada kaldı 5 hafta :KK16::KK16::KK16:

Kizlar gunaydinn guzel bir gun olsunnnn
Asbecimm ins benimledir.
Bugun ignemi vurdurmaya gittim kan testi yaptrcktm ama vazgectim
Neharcimm gecmiss olsun bebisine iyi bakkk

savaşcım düşürmenin tek yolu diyet zaten cnm sen dikkat et haftaya düşmüş olur muhtemelen.

günaydın kızlar....bugün okulda annelerimiz gelecek küçük bir kutlama yapacağız.şarkıda ağlmasak iyidir.çocukların tatil olmasınada kaldı 5 hafta :KK16::KK16::KK16:

canım başka inş. düşerde başka şeye gerek kalmaz elimden geldiği kadar dikkat edeceğim.başarırım inş.

kızlar zerbası çok merak ettim foruma da giriş yapmamış dün randevusu vardı inşallh her şey yolundadır.
inşallah canım yaa merak ettim iyice:KK16::KK16:

ASBE benim dün sabah aclik sekerim 102 cikti 100luk yukleme yapildi 1saat sonra 183cikti.ebe 102ye dusmus ama gebelerde beklenen seker90-95 arasiidir dedi.pilav,makarna,hamur isi ve asiri tatlidan uzak dur dedi bir hafta sonra tekrar.gel dedi bakalim ne olacak olmazsa ona gore uzman bir hekime gidersin dedi
dün aksam kendi dr.uma gittim bebis iyi hamd olsun.dr.um bende tiroid nodulu varya oda sekeri tetikleyebilir dedi.takip altina al eger dusmezsa daha buyuk sikinti olmadan caresine bakalim dedi
bi sonraki değerin normal çıkacak Allahımın izniyle canım hamur işi vs.den uzak durdun mu bitmiştir bu iş:KK34:

Kizlar gunaydinn guzel bir gun olsunnnn
Asbecimm ins benimledir.
Bugun ignemi vurdurmaya gittim kan testi yaptrcktm ama vazgectim
Neharcimm gecmiss olsun bebisine iyi bakkk
yaptırsaydın ya kuzum çıkardı varsa işte en azından için içini yemezdi valla şu dün çıkacağını bilsem hiç durmadan gidip yaptıracağım kanı ama daha çıkmaz maalesef:KK16:

X