Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

İyi pazarlar kızlar,

Umarım herkes iyidir.Bizde dün kontrolümüze gittik 1 kilo 100 gr olmuşuz.Herşey yolunda dedi dr çok şükür.:nazar:

Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.:KK16::KK16::KK16:
maaşallah suphanallah büyüyoruz:KK16:

Herkeseeee günaydınnnnn
Artık Doğu defteri kapandı şu anda Deniz'i gören bi evde kahvaltı keyfindeyim ((:-)
Eşimde getirdi bizi annem geldi evimi topladık benim tayinim açıklanınca ona göre ev tutacağız
Şimdilik annemlerde ikamet etmekteyiz ((:-)
Sizler naptınız çok muhabbet dönmemiş
Umut hastalandı mı merak ettim çok
Herkesten güzel haberler bekliyorummmm
Benim randevuda Pazartesi inşAllah ((;
oh oh ne güzel haberler alıyoruz böyleeee:KK34:

aminnn inşallah canım çok teşekkür ederim bebişim sağlıklı olsun daha ne isteyeyim :)

inşallah canım inşşallahh tedirgin oldum ama şimdi geçti sonuçta ikili test güzel çıkmıştı o daha önemliymiş :)

tamam işte şu ultrasona da girin bakalım ayrıntılı ayrıntılı gör minnoşunuuu:KK16::KK16:

Her kadın bir anne adayıdır...Çocuğu olsun olmasin tüm kadınlarımızın anneler günü kutlu olsun...

dün yazamadım ikili testimizi yaptırdık kuzularım..anomali ve riskli gebelik üzerine süper bir uzmana gittim..harika bir doktor..istanbulda aklınızda olsun gerekirse herkese öneririm..
neysecanlarım şu an herşey yolunda..sadece kan sonucumuzu bekliyoruz..kan sonucum dışında yaşım ve ense kalınlığı oranlanınca anomali riski 2250/1 şu an..organlarımız herşeyimiz normal..sadece yolk kesem normalden biraz büyük çıktı..bu normalde düşük riski getirirmiş ama doktor endişe etme zaten bu aylarda düşük riskin 200/1 falan dedi..hemde şuana kadar bir riskim olmadı..birde bebeğin kalbe giden damarında basınç normalden azcık fazlaymış..yine anlatıyorum ama bunlara endişe etme dedi..sadece 20. haftada detaylı ultrason önerdi..zaten bende yaptırmayı düşünüyordum..hem bebo da büyümüş olacak..
şu an kendiler 6 cm boyunda ve 60 gr ağırlığıında..sat a göre 11+6 iken 12+5 çıkıyor ultrasonra..
aşırı hareketli bi bebo..önce uyuyordu..bi uyandı zavallı doktorun canını çıkardı..bi sabit duramadı..4 boyutluda bile cinsiyetini göremedik malesef..döndü durdu.ama erkeğe benziyor dedi doktor..yinede kesin kanıtımız yok..artık hayırlısı hazıranda öğrenicez inşallah...
işte böyle canlarım..bu telaşıda atlattık çok şükür..

tüm annelerin,anne adaylarının, anne aday adaylarının Anneler gününü kutluyorum canlarımmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
selam kızlar bizimde dündü oğluşumla randevumuz minicik kalbinde beyaz leke gördü doktorumuz bu leke önemsiz bazen down sedromuna işaret ediyor ama yalnız başına önemsiz dedi yinede insanın içi rahat etmiyor üzüldüm tabi biraz umarım herşey yolundadır 3 4 hafta sonra ayrıntılıya giricem ama maaşşallah 300 400 arası ahhh ahhh herşeye para yahu :KK70::KK70:

buarada hayırlı cumalar herkese inşallah dualarınız kabul olur bugün

tatlım hiç kafana takma ama ayrıntılıyı da sakın ihmaletme..evet pahalı..ben ikili teste bile 250+40 verdim..40 tl ultrason dvd si ve 4 boyutlu foto için..ama doktor süperdii..konunun sayılı uzmanlarından..istanbuldamısın bilmiyorum ama buradaysan ondan da bir fiyat al derim.

Sağol canım darısı başına inşallah.
Bugün 12+4 dedi doktor ama hesaplayıcı da tam 12 hafta gözüküyordu.
cnm bende 11+6 gittim ama 12+5 çıktı bizimki..
gözünaydın missyaman artık keyfine bak bebiş gelmeden istediğin herşeyi yap gez dolaş ....

tüm annelerimizin anne adaylarımızın ve aday adaylarımızın anneler günü kutlu olsun....

nerde bu topiğin üyeleri bakayım :KK47::KK47::KK47:
kızma tatlım arada geliyom vallaaa..hepinizi çok özlüyorummmm
Herkeseeee günaydınnnnn
Artık Doğu defteri kapandı şu anda Deniz'i gören bi evde kahvaltı keyfindeyim ((:-)
Eşimde getirdi bizi annem geldi evimi topladık benim tayinim açıklanınca ona göre ev tutacağız
Şimdilik annemlerde ikamet etmekteyiz ((:-)
Sizler naptınız çok muhabbet dönmemiş
Umut hastalandı mı merak ettim çok
Herkesten güzel haberler bekliyorummmm
Benim randevuda Pazartesi inşAllah ((;
misss tatlımmm ohhh sefan olsun canımmmm..Rabbim gönlüne göre verdi çok şükürrrr
Ağlatmasan iyiydi yaaaa:KK14::KK14:
Rabbim koruyacağımız sımsıkı saracağımız evlatlar nasip etsinnnnn cuma saatleri hürmetine kabul olunan dualardan eylesinnnn Rabbimmm:KK16::KK16:

dün akşam başladım kiviye bu akşamda ananası alayım bakalım şansa bak pilavda yedim dün akşam ohhhh inşallah inşallah bebeğim-bebeklerim sağlıkla hayırla benimledirler:KK16:
asbem bak aklıma geldi..ben hamile kalacağım ay yumoşa yakın çok hasta oldum..ilaca takviye bol kivi yedim..yumoş günler gelinc ilacı kesip kiviye devam etttimmm veee hamile kaldımmm..valla tesadüfmü bilmem ama kivi yiyinnnn
Bugün gittik canım biz,büyümüş bebiş kocaman olmuş.
Çok tatlıydı.Ense ölçümümüz normal çıktı.Kan testide 4 gün sonra çıkacak.
Cinsiyeti tam net olmamakla birlikte erkek gibi dedi.
Önce göremedi sonra bize de gösterdi bakın şuradaki beyazlık olabilir dedi.
Ama o beyazlık kordonda olabilirmiş.
1 ay sonra belli olacak yani.
kasım anneleri topiğinde hemen hemen herkes ikili teste gidince öğrendi canım.
Hatta anket bile açtılar şimdilik erkekler önde gidiyor.
Sağlıklı olduğunu öğrenmek bile yetti bize.Çok şükür yolunda herşey.
İnşallah sende yarın güzel haberlerle gelirsin canım.:KK16:
canım aynen bi,zimde erkek olabilirmiş.ama hazıranda doktorum bakar artık nerdeyse 17. hafta olacak..gösterir inşallahhhh
gözün aydın canım bugun kaç hafta kaç günlüktün canım ben 20 sinde gitmeyi düşünüyorumda 11+0 oluyorum ogun
feryal kuzummm doktoruna sor bence..11-14 arası yapılıyo 2 li test ..hatta ben 11+6yim deyince doktor biraz erken dedi..ama dedim ultrasonda ileri çıkıyo benimki..doktorum böyle uygun gördü dedim..tamam o zaman dedi..gerçekten de 1 hafta önde şu an..

dün yazamadım ikili testimizi yaptırdık kuzularım..anomali ve riskli gebelik üzerine süper bir uzmana gittim..harika bir doktor..istanbulda aklınızda olsun gerekirse herkese öneririm..
neysecanlarım şu an herşey yolunda..sadece kan sonucumuzu bekliyoruz..kan sonucum dışında yaşım ve ense kalınlığı oranlanınca anomali riski 2250/1 şu an..organlarımız herşeyimiz normal..sadece yolk kesem normalden biraz büyük çıktı..bu normalde düşük riski getirirmiş ama doktor endişe etme zaten bu aylarda düşük riskin 200/1 falan dedi..hemde şuana kadar bir riskim olmadı..birde bebeğin kalbe giden damarında basınç normalden azcık fazlaymış..yine anlatıyorum ama bunlara endişe etme dedi..sadece 20. haftada detaylı ultrason önerdi..zaten bende yaptırmayı düşünüyordum..hem bebo da büyümüş olacak..
şu an kendiler 6 cm boyunda ve 60 gr ağırlığıında..sat a göre 11+6 iken 12+5 çıkıyor ultrasonra..
aşırı hareketli bi bebo..önce uyuyordu..bi uyandı zavallı doktorun canını çıkardı..bi sabit duramadı..4 boyutluda bile cinsiyetini göremedik malesef..döndü durdu.ama erkeğe benziyor dedi doktor..yinede kesin kanıtımız yok..artık hayırlısı hazıranda öğrenicez inşallah...
işte böyle canlarım..bu telaşıda atlattık çok şükür..

Kızlaaar hepinize günaydın.:KK16::KK16:

Scorpi herşeyin yolunda olmasına sevindim canım,hayırlı olsun.
Bize de erkeğe benziyor dedi,bakalım bu benzerlik devam edecek mi yoksa
değişecek mi?:KK31:
Biz ancak bir ay sonra öğrenebileceğiz.

selam kızlar :KK16:
zerbastan hala haber alamadık,inşallah iyidir valla çok merak ediyorum :KK50:

Nasıl gidiyor hamilelik taze annecik?

bol mide bulantılı, uykuya doymayan ve bunların ii işaretler oldugunu bilerek mutlu :) bu sabah kalp atışını gördük bebişimizin ve kendısını .. henuz fasulye gibi ama pırpır atan kalbi gördük çok şükür ,dr. amcamız testler verdi, inşallah onlarda temiz çıkar, iice rahatlarız, sen nasılsın canım, bi oğluş daha geliomuş , ailenize -kendısıne -dinine -türk milletine hayırlı , sağlıklı uzun ömürlü bi evlat olsun, inşallah..

bol mide bulantılı, uykuya doymayan ve bunların ii işaretler oldugunu bilerek mutlu :) bu sabah kalp atışını gördük bebişimizin ve kendısını .. henuz fasulye gibi ama pırpır atan kalbi gördük çok şükür ,dr. amcamız testler verdi, inşallah onlarda temiz çıkar, iice rahatlarız, sen nasılsın canım, bi oğluş daha geliomuş , ailenize -kendısıne -dinine -türk milletine hayırlı , sağlıklı uzun ömürlü bi evlat olsun, inşallah..

Oh oh hayırlı olsun demek gördünüz pıtpıtları.Uykuya doymama hali ben de hala devam ediyor.
Bahardan kaynaklı da olabilir ve de tabiiki benim tembelliğimden.:KK9:
testler de iyi çıkar inşallah canım.Oğluş daha tam belli değil daha değişir dedi doktor.
ama tabii ne olursa olsun inşallah iyi dileklerin gerçek olur canım benimm.

tamam işte şu ultrasona da girin bakalım ayrıntılı ayrıntılı gör minnoşunuuu:KK16::KK16:

evet canım geçsin 2 3 haftada rahatlıyım gerçi çoksorun etmiyorum ama şüphe işte :KK70:

tatlım hiç kafana takma ama ayrıntılıyı da sakın ihmaletme..evet pahalı..ben ikili teste bile 250+40 verdim..40 tl ultrason dvd si ve 4 boyutlu foto için..ama doktor süperdii..konunun sayılı uzmanlarından..istanbuldamısın bilmiyorum ama buradaysan ondan da bir fiyat al derim.

evet canım istanbul avrupa yakasındayım sen hangi doktora gittin ?ben beylikdüzündeyim doktorum birkaç isim verdi araştırdım kolon hastanesi var burda onu önerdiler bakalım 300 tl miş neyse vericez zaten bebek için feda olsun :KK70: senin ikili testinde b-hcg ve pap-a kaç çıktı biliyormusun?

Oh oh hayırlı olsun demek gördünüz pıtpıtları.Uykuya doymama hali ben de hala devam ediyor.
Bahardan kaynaklı da olabilir ve de tabiiki benim tembelliğimden.:KK9:
testler de iyi çıkar inşallah canım.Oğluş daha tam belli değil daha değişir dedi doktor.
ama tabii ne olursa olsun inşallah iyi dileklerin gerçek olur canım benimm.

o zamaaannn, güzel dileklerime şunuda ekleyim,Rabbim gönlünüze göre verir(vermiştir) inşallah :))) demek bu uyku sevme modu uzun surcek erken yatmalar olmasa halimiz nice olur :)))

rimelimmmm pıtpıtları duymuşsun rabbim kucağına almayı da nasib etsinn :KK16:

zeynom sıkma canını hiç bişe olmayacak oğluşuna Allahın izniyle. neden bhcg ve pap-a değerini sordun,onlar ne demek canım

rimelimmmm pıtpıtları duymuşsun rabbim kucağına almayı da nasib etsinn :KK16:

zeynom sıkma canını hiç bişe olmayacak oğluşuna Allahın izniyle. neden bhcg ve pap-a değerini sordun,onlar ne demek canım

aminn inşalllahh canım.ya ikili test sonucunda yazıyor o değerler bhcg 50 altıysa erkek üstüyse kız diyorlarya bi cinsiyet tahmini yapalım dicektim :KK70::KK70: tabi herkesin tutmayabiliyor ama benim tuttu

X