Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Rochaaaaakkkk silkelet kendini lütfeeeeeeeeeeeeennn ben diğer ay senden çok umutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuummm

firarım canımm çok sağol..inşallah buı seferkinde Rabbim yüzüme güler ve kucağpıma alırım..inşallah sende yakın zamnada çalışmalara başlar bizi mutlu edersin..amannnn sakın silkeletmeyi unutmaaaaaaaaaaaa

ohh eve geldim direk nete girdim scorpimin değeri süperrr maşaallahhhhh

kızlar no stres no iş güç no olumsuzluk ona göre

yarın fatma ve kabilardadan da güzel haberler gelecek inş.

sonra tüm forum hamileeeeeeee

sağol bitanemmm.evet yaa olumsuz düşünmemek lazım ama insanoğlu işte yapıyoruz..
hele bi de ben her olaya çok temkinli yaklaşan bir akrep olarak hemen benimseyemiyorum ani gelişmelerihep bir açık kapı bırakıyorum nedenseee:44::44::44:
ama söz olumlu düşünücem artıkkkk..bol bol dua edcem..

cnm yaşadıklarından sonra da böyle hissetmen gayet normal.
akrep kadını güçlüdür.sen öncekini unutup umutla bebeğine oda sana sarılacak inş.
şimdi olaya kendimi kaptırmayayım diye bugünleri de kaçırmayın insan kaç kez hamile kalıyor hayatında

hepimize nur topu gibi bebekler versşn mevlam inş.

ablam ben hissediyorum senin bu zor zamanlarında Rabbim bir melekle yüzünü güldürecek hiç beklemediğin anda inş. bizde burada halay delisi olucazzzzzzzz

bu arada ilk sayfadaki listeye baktım git gide azalıyor hamile olmayanlar kurusun kalmasın inşşşşşşşşşşşşşşşşş

imzami atiyorummmmmmm

MISYAMANIM srma cnm2 gun gelemedim cosmus topikkk ne guzel

scorpimmmm hayirli olsun telden yaziyom sarj bitmek uEre uygun.bi zamanda.halayinda.cekecegim ins.

evet yarin fatma ve kabilde guuzel.haber verecek ins.ben bu a rimeldwn de umutluyum ins. oda.guzel hBer verwcwk ins.

agzindan bal damliyyorrrinsAllahhhhhhhhhhhhhhhhhh canim benimmmmmm

aynen öyle cnm..ama evet unutmam lazım..inan geçen seferki gibi sevinemedik..sadece yüzümüz güldü..olsun hepsi bir sınav ne yapalım buna da şükür..Rabbim önce kaybettirir sonra buldurur derler..
inşallah topik bebiş dolacak tez zamandaaaaaa
scorpi ve neharrrr cetvellerinizi goremedigim icin cok uzgunummmm
bitanem ben salıyı bekliyom yapmadım henüzz..bi göreyim kan değerimi.söz hemen yapcammmm

ayy savaşımm çok teşekkürler cnmmmmm..sen gel de halayı çekeriz inşallahhhhhh

ozlemmm canim stresini anliyorumama mercimeginiuzme annesi allah korusun dis falan olsaydi degerin zaten 300kusurlere bukadar cabuk gelmezdi.yarin hayirli haberlerin bekliyoruz camim

Scorpi bnm yaptığımı sen yapma lütfennn !
ben bu korku yüzünden eşime zehir ettim günleri
habire test al koyulaşıo mı bak yok bu az bu fazla adam kafayı yedi keseyi gördük yoksa içi boş mu ay 3 ay dolmadı bişi olur mu şimdide hareket etmese sallayıpduruyorum eşim artık pes dedi (
günlerinin kıymetini bil rahat ol (

scorpiiiiii canım çooook sevindim hayırlı olsun, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. Amiiin

fatmaaa kabilardaa inşallah sizin müjdeli haberlerinizi de alırız yarın

ayrıca ben bu ay rimel ve aybike den de umutluyum inşallah onlardan da müjdei haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…