Maşallah sizlere , topikteki heyecanı bizzat ben de yaşadım sanki
Scorpi çok tebrik ederim ya inan çok sevindim.
İnşallah her şey çok güzel olur, sağlıklı bir hamilelik geçirir ve yavrunu kucağına alırsın inşallah.
Bekleyenlerin de güzel haberler vermesi dileğiyle
Not: "Silkeletme" aklın bir köşesine yazılmıştır.
ohh eve geldim direk nete girdim scorpimin değeri süperrr maşaallahhhhh
kızlar no stres no iş güç no olumsuzluk ona göre
yarın fatma ve kabilardadan da güzel haberler gelecek inş.
sonra tüm forum hamileeeeeeee
ohh eve geldim direk nete girdim scorpimin değeri süperrr maşaallahhhhh
kızlar no stres no iş güç no olumsuzluk ona göre
yarın fatma ve kabilardadan da güzel haberler gelecek inş.
sonra tüm forum hamileeeeeeee
sağol bitanemmm.evet yaa olumsuz düşünmemek lazım ama insanoğlu işte yapıyoruz..
hele bi de ben her olaya çok temkinli yaklaşan bir akrep olarak hemen benimseyemiyorum ani gelişmelerihep bir açık kapı bırakıyorum nedenseee:44::44::44:
ama söz olumlu düşünücem artıkkkk..bol bol dua edcem..
imzami atiyorummmmmmmcnm yaşadıklarından sonra da böyle hissetmen gayet normal.
akrep kadını güçlüdür.sen öncekini unutup umutla bebeğine oda sana sarılacak inş.
şimdi olaya kendimi kaptırmayayım diye bugünleri de kaçırmayın insan kaç kez hamile kalıyor hayatında
hepimize nur topu gibi bebekler versşn mevlam inş.
agzindan bal damliyyorrrablam ben hissediyorum senin bu zor zamanlarında Rabbim bir melekle yüzünü güldürecek hiç beklemediğin anda inş. bizde burada halay delisi olucazzzzzzzz
bu arada ilk sayfadaki listeye baktım git gide azalıyor hamile olmayanlar kurusun kalmasın inşşşşşşşşşşşşşşşşş
cnm yaşadıklarından sonra da böyle hissetmen gayet normal.
akrep kadını güçlüdür.sen öncekini unutup umutla bebeğine oda sana sarılacak inş.
şimdi olaya kendimi kaptırmayayım diye bugünleri de kaçırmayın insan kaç kez hamile kalıyor hayatında
hepimize nur topu gibi bebekler versşn mevlam inş.
bitanem ben salıyı bekliyom yapmadım henüzz..bi göreyim kan değerimi.söz hemen yapcammmmscorpi ve neharrrr cetvellerinizi goremedigim icin cok uzgunummmm
MISYAMANIM srma cnm2 gun gelemedim cosmus topikkk ne guzel
scorpimmmm hayirli olsun telden yaziyom sarj bitmek uEre uygun.bi zamanda.halayinda.cekecegim ins.
evet yarin fatma ve kabilde guuzel.haber verecek ins.ben bu a rimeldwn de umutluyum ins. oda.guzel hBer verwcwk ins.
Rochaaaaakkkk silkelet kendini lütfeeeeeeeeeeeeennn ben diğer ay senden çok umutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuummm
silkeletecem canım çok pişmanım yapmadığıma, inşalllah canım hayırlısı olsun,dua et lütfen