Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

tatlım bu morfolojiyi bi araştır..hatta kaan aydos var ona bir sor istersen..zaten kimyasalın en önemli sebebi morfoloji bence..kusurlu spermler yapıyo sanırım öyle şeyler okudum..:26::26:

canım bizim de hareket az ve morfoloji 1 aynen çok korkardım 1 aşılama ve 3 kendiliğinden gebelik oldu ama bi kimyasal bi dış dediler düştü kese falan göremedim ayrıca bende pıhtılaşma varmış bakalım morfolojiyi önemseyen ve önemsemeyen dr lar var hangisine inancam bilmiyom anladığım kadarıyla düzelen bişey değil ama tüp bebekte sağlıklı bebek olur inş.hakkımızda hayırlısı

Amin inşallah canım.Ben çok fena üşüttüm.pek iyi değilim.Ihlamur falan içiyorum ama pek işe yaramadı.

geçmiş olsun cnmmm..
yaa bende bu ay öyleydimm..hatta hasta hasta yaptık bebeğiiçocuk hapşırarak doğabilirrrrrrrr

canım bende aynı olmuştum o silik çizgiyi görünce gittim eşime gösterdim beynim bana oyun mu oynuyor yoksa burda bi çizgi daha var mmı diye
Oğluşuna kardeş geliyor hayırlısıylaaa

tatlım bu morfolojiyi bi araştır..hatta kaan aydos var ona bir sor istersen..zaten kimyasalın en önemli sebebi morfoloji bence..kusurlu spermler yapıyo sanırım öyle şeyler okudum..:26::26:

Canım şu morfolojiye çözüm bulamamış kimse şimdi gittiğim dr. nerdeyse ailemizdeki bütün bebişlerin dünyaya gelmesine sebep olan Dr.dur. Farklı bi ilaç verdi bunu dene düzelecek morfoloji dedi bakalım inşallah işe yarar

hadi inşallah cnmmm.ben ce de yükselir değerler..bir yolu vardır elbet:44:

Bizde tüp bebek yolunda ilerliyorduk ama böyle normal gelince acaba biraz daha beklesek mi diye bi düşünce oluştu bizde nedense
Evet dediğin gibi bazı Dr.lar önemli değil dese de bazı Dr.lar yapı bozukluğundan kaynaklı düşükler olabilir diyor hee bu tüpte de imsi yöntemiyle biraz daha şans artsa da onda da aynı durumu yaşamamız söz konusu ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Rabbim bekletmeden kendiliğinden yollar inşallah meleklerimizi

Amin inşallah canım.Ben çok fena üşüttüm.pek iyi değilim.Ihlamur falan içiyorum ama pek işe yaramadı.

geçmiş olsun cnm dinlenmekten ve bol bol vitamin almaktan başka çare yok senin için çok gerekmedikçe ilaç kullanmazsın.hemen atlatırsın inşallah.

neden oyle soyluyorsun cnm Allah ol der bu ayda senden gelir mujde.asilama ne oldu cnm vazmigectinizzz bende beklemedey cnm

aşılama işini tamamen iptal ettim, tavsiye üzerine gittiğim doktor öncekinden daha zırtakoz çıktı yumurta kistim varmış doğum kontrol hapı kullandım bugün bitti adetten sonra herşey yoluna girerse ben de silkeletme yöntemini denemeyi düşünüyorum,
inşallah birdahaki ay ikimiz de hamişler listesine gireriz

doktor tamamen şans işi anacım..
hadi bakalım hapla kistin de gider inşallah..aaa silkelet bak kesinlikleeeeee.ben eşimden sonra da kendim silkelemeye devam etmiştim.havada salla bacaklarııgüzel günler yakın inanıyorumm

evet gerçekten öyle nasip işi, kendini silkelemek de güzel fikir sağolasın bunu da deniyeceğim inşallah,
liste bir iki aya bitecek gibi, en sona kalacağım garanti gibi de hayırlısıyla olsaydı ona da razıydım

canim sen dr.lari falan hic takma onlar ne derse desin onemi yok mevlam ne diyecek onemli olan o.

neler okuyoruz ne mucizelerrtr inaniyorum bizde gulecegiz kirazimm evlatlarimiz abi olacak ins.sagliklaaaa.

tebrik ederim Allah tamamına erdirsin canım valla kısmet ben bu ay hep silkelettim ama olmadı senin sorun neydi ilk gebelik mi darısı başomıza inş

canım teşekkür ederim.Allah izin verirse ilk gebeliğim olacak. pko hastasıyım ben canım. rabbim isteyen herkese nasib etsin

canım akrebim gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

kablarda canım sanada şimdiden hayırlı olsun yarın sonucunu bekliyoruz

fatmacım sendende müjde bekliyoruz inşallahhhhhhhhhhhhhh

bende bu hafta yumoş haftam silkeleticem inş.kızçeler

Canım benimm hadi bakalım dua etcem sana. Bacaklarından tutup sallayacak, hatta baş aşağı da sallasın, bacakların yukarda sen de hareket ettir. Sabaha kadar kalkma sakın. Bİ sağa yat bi sola. Tamam mı bebişim

Uykum geldi canom benim. Yarın kontrole gitcez. Dua et bana feryalimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…