- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
Evet bizim sayı hareket ve morfoloji sorunumuz var morfoloji %0 ilk öğrendiğimden itibaren ondan korkuyordum ve öyle de oldu ilk gebeliğimdi hiç olmayacakmış gibi geliyordu evet olabildiğini öğrendik ama bu morfolojiyi nasıl düzelteceğiz onu hiç bilmiyorum hiççççç
İdare ediyorum canım sen nasılsınnn hadi inşallah ondn da iyi haberler gelsin Rabbim yüzümüzü güldürsün
Evet bizim sayı hareket ve morfoloji sorunumuz var morfoloji %0 ilk öğrendiğimden itibaren ondan korkuyordum ve öyle de oldu ilk gebeliğimdi hiç olmayacakmış gibi geliyordu evet olabildiğini öğrendik ama bu morfolojiyi nasıl düzelteceğiz onu hiç bilmiyorum hiççççç
Amin inşallah canım.Ben çok fena üşüttüm.pek iyi değilim.Ihlamur falan içiyorum ama pek işe yaramadı.
geçmiş olsun cnmmm..
yaa bende bu ay öyleydimm..hatta hasta hasta yaptık bebeğiiçocuk hapşırarak doğabilirrrrrrrr
canım bende aynı olmuştum o silik çizgiyi görünce gittim eşime gösterdim beynim bana oyun mu oynuyor yoksa burda bi çizgi daha var mmı diyeKızlar ben de dün test yaptım.Belli belirsiz bir 2.çizgi gördüm mü görmedim mi bilmiyorum.
Yoktu da ben olsun diye orada öyle bir belirsizlik gördüm diye düşünüyorum.
Görmek için kendimi zorlamış olabilirim.
Yarın ilk işim hastaneye gitmek olacak.Çok gerginim,kasıklarım ağrıyor,göğüslerim şişti ama
günlerdir gelen giden yok.
tatlım bu morfolojiyi bi araştır..hatta kaan aydos var ona bir sor istersen..zaten kimyasalın en önemli sebebi morfoloji bence..kusurlu spermler yapıyo sanırım öyle şeyler okudum..:26::26:
canım bende aynı olmuştum o silik çizgiyi görünce gittim eşime gösterdim beynim bana oyun mu oynuyor yoksa burda bi çizgi daha var mmı diye
Oğluşuna kardeş geliyor hayırlısıylaaa
Canım şu morfolojiye çözüm bulamamış kimse şimdi gittiğim dr. nerdeyse ailemizdeki bütün bebişlerin dünyaya gelmesine sebep olan Dr.dur. Farklı bi ilaç verdi bunu dene düzelecek morfoloji dedi bakalım inşallah işe yarar
canım bizim de hareket az ve morfoloji 1 aynen çok korkardım 1 aşılama ve 3 kendiliğinden gebelik oldu ama bi kimyasal bi dış dediler düştü kese falan göremedim ayrıca bende pıhtılaşma varmış bakalım morfolojiyi önemseyen ve önemsemeyen dr lar var hangisine inancam bilmiyom anladığım kadarıyla düzelen bişey değil ama tüp bebekte sağlıklı bebek olur inş.hakkımızda hayırlısı
hadi inşallah cnmmm.ben ce de yükselir değerler..bir yolu vardır elbet:44:
Amin inşallah canım.Ben çok fena üşüttüm.pek iyi değilim.Ihlamur falan içiyorum ama pek işe yaramadı.
neden oyle soyluyorsun cnm Allah ol der bu ayda senden gelir mujde.asilama ne oldu cnm vazmigectinizzz bende beklemedey cnm
aşılama işini tamamen iptal ettim, tavsiye üzerine gittiğim doktor öncekinden daha zırtakoz çıktıyumurta kistim varmış doğum kontrol hapı kullandım bugün bitti adetten sonra herşey yoluna girerse ben de silkeletme yöntemini denemeyi düşünüyorum,
inşallah birdahaki ay ikimiz de hamişler listesine gireriz
doktor tamamen şans işi anacım..
hadi bakalım hapla kistin de gider inşallah..aaa silkelet bak kesinlikleeeeee.ben eşimden sonra da kendim silkelemeye devam etmiştim.havada salla bacaklarııgüzel günler yakın inanıyorumm
canim sen dr.lari falan hic takma onlar ne derse desin onemi yok mevlam ne diyecek onemli olan o.aşılama işini tamamen iptal ettim, tavsiye üzerine gittiğim doktor öncekinden daha zırtakoz çıktıyumurta kistim varmış doğum kontrol hapı kullandım bugün bitti adetten sonra herşey yoluna girerse ben de silkeletme yöntemini denemeyi düşünüyorum,
inşallah birdahaki ay ikimiz de hamişler listesine gireriz
doktor tamamen şans işi anacım..
hadi bakalım hapla kistin de gider inşallah..aaa silkelet bak kesinlikleeeeee.ben eşimden sonra da kendim silkelemeye devam etmiştim.havada salla bacaklarııgüzel günler yakın inanıyorumm
tebrik ederim Allah tamamına erdirsin canım valla kısmet ben bu ay hep silkelettim ama olmadı senin sorun neydi ilk gebelik mi darısı başomıza inş
canım akrebim gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kablarda canım sanada şimdiden hayırlı olsun yarın sonucunu bekliyoruz
fatmacım sendende müjde bekliyoruz inşallahhhhhhhhhhhhhh
bende bu hafta yumoş haftam silkeleticem inş.kızçeler