Nasl atlatacam?..Dne 20 gn kala iptal

canım bak kayınvalidenle beraber oturacakmışsın bunu bilmiyodum sakın oturma derim çünkü bende oturuyorum pişmanım.:1no2:bu sorun olmasa bile beraber oturma sakın

çok dengesız bir kere...sana ve ailene saygısız, senın isteklerın bana göre noraml istekler, yanı nıye ellettıresın kı kendını, ailen de mantıklı once ev al dıyorlar, baban yemege salmıyormuş bana göre normal. benim eşimde yaşadı bunları ama gıkı çıkmadı. bunları bıle kaldıramıyorsa evlenınce neler yapar bu zıhnıyetle. sevme bu adamı sevılcek bı tarafı yok çunku.

canım bence iyi karar ver evlilik bir oyun degil ve inan baba evinden çıkıp geri gelmek çok zor rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş kalbini dinle dogru cevabı bull. hakkında hayırlısı olsunn

zor bir durum düğüne 22 gün kala bunların yaşanması ama şöylede
düşünmek lazım herşerde bi hayır her hayırdada bi şer vardır
belki bunların hepsi bi işarettir size nedemek gizli nikah
nişanlınız ne yapmaya çalışıyo anlamış değilim Allah yardımcınız olsun

Sevdacım; yazdıklarını okudum da; ne olur, 1 söz attım da şimdi de bu, ailemin yüzüne nasıl bakarım deme...yarın öbür gün bu tip olayların devam etmesi yüksek ihtimal olan bir evlilikle ne kadar mutlu olabilirsin ?
o zaman psikolojin iyice bozulmaz mı ?
elalem ne der vs.. bunları unut..
yol yakınken kendini kurtar ne olur yakma başını...
ailen de baştan beri menfii düşünüyormuş zaten...büyüklerin bir bildiği varmış işte..

zararın neresinden dönersen kar dır canım
kararını birkez daha gözden geçir bence :teselli:

Aynen iloş üyesine katılıyorum..

Nişanlın haklı..

Siz düğünü erteyelin bence de..

Çok seviyorsun ölüyorsun onun için, hemen evleneyim onla da ne olursa olsun, onsuz yaşayamam ölürüm onun için diyorsun şu an biliyorum, nedense bu şekilde düşünen hep kızlar olur, alttan almalar, aman beni bırakmasın da ne derse yapayım gibi bana hep garip gelen davranışlar, karşısındakini bulunmaz hint kumaşı erkek sanıp(sözüm sana değil ortaya) onun için kendi ailesini ezdirenler.... falan işte..

Ama bazı evliliklerin gidişatı , nişanlılık dönemimde belli olur, az da olsa..

Erteleyin ve biraz daha düşünün.

valla kuş kafese girene kadar hepsi pek bir ilgili hepsi melek ama sonrasında hayat zindan ..analarına kurban ediyorlar resmen..elalemin yetiştirdiği can ucuza geliyor herhaldeki kendilerinde kıyma hakkını görüyorlar...tatlım belkide bu sana bir işarettir belkide allahın sevgili kulusundur..iyi düşün iyi düşün iyi düşün...

ayrıca ; hadi nişanlının agresif yapısını ömür boyu sineye çekip alttan alabilirim diyorsun..
ama ;
evleneceği kadının anasına babasına ; olmadık yere söz eden birisi bu..
lütfen duygularını kenara kaldırıp, mantığınla iyice bir düşün...

bak canım benim beniş eşimde cok sinirli ama evlenin ce hiçbişey değişmiyo emin oll anladıgım kadarıylaa bu evliliktee bişey değişmez sen bu kişiyle mutlu olamazsınn bence daha fazla üzülme ilerde amntıgını ön plana koyy canımm

Daha önce sözlenip attım diyorsun bir de nişanlıdan ayrıl ne olur ki hayat senin hayatın sevgi karın doyurmuyor maddi sıkıntınız var kaynanayla da oturacaksın bağlayan sadece onu sevmen mi aşkın gözü kördür eğer evlenirsen 6 ay sonra bir derdim var topiğinde yazacaklarını tahmin edebiliyorum aklını başına al madem erteleyelim demiş ben de iptal ediyorum de arkanda ailen var evlenip ayrılmaktansa nişanlıyken ayrıl hiç de kendini üzme karşına daha ne kısmetler çıkar boşver

Kayınvalidenle aynı evde mi oturacaksın bir de? Bu kadar sinirli ve bencil bir kocayla birlikte...

Ah canıııımmmmm....

Gel sen bir daha düşün bu işi?

Baban haklı tabii, bu devirde kaynana yanına evlenmek.
.Hayret ediyorum size? Neyse kızacaksınız bana susayım..

bende denoş üyesine kaılıyorum yalnızca ertelemeyin iptal edin derim. çünkü en iyi arkadaşım da sana benzer olaylar yaşamıştı ama o kimseyi dinlemedi evlendi. maalesef 6 ay sonra boşanmak zorunda kaldı. iyi düşün derim. çünkü çektiği sıkıntıların haddi hesabı yok mafoldumben

Canim öncelikle sakin ol.
Gecenlerde bende erkek arkadasimla bu cinsellik ve yaklasma konusuyla ilgili konu acmistim, okumussundur belki.
O konuya girdikce ben kapatiyorum, buda zoruna gidiyor. Evlenmeden olsun demiyor, sabretmeliyiz diyor ama bazen sabrim kalmadi diyerek konuya gecis yapiyor, ki benimde bu konulari konusmak pek hosuma gitmiyor henüz nisanli degilken.
Neyse tartistik biraz, ertesi gün özür diledi. sInir koyman hosuma gidiyor dedi, ama benide anla dedi seni istiyorum falan dedi.

Sizinkiside hemen hemen ayni durum. Aslinda sen nikah olsada birsey olmaz demeseydin hic bu tartisma yasanmayacakti. Nisanlinda 22 gün beklemeyi biliyordur mutlaka, ama o an senin onu söylemen onun zoruna gitmistir. Dogal olarak hala güvenmiyormusun tarzinda konusmalar yapmis. Aslinda güven meselesiyle alakali degil, ama iste onlar öyle anliyorlar. Bana güvenmedigi icin dokundurtmuyor diye düsünüyorlar.

Birde tam dügün arefesinde streslisiniz. Biraz sakin olmaya calisin canim.
Sevgilin sinirli olabilir, benimkide öyle ben biraz cenesi car car eden biri olsam hayatta anlasamayiz.
Tartisma yaratmamaya calisacaksin. Ama tabi bu kendini savunmayacaksin anlamina gelmez.
Sinirli erkegi yatistirmak, yola getirmek daha kolaydir. Iki tatli sözle iner havalari.Hele hele seninkinin siniride benimkininki gibi saman alevi gibiyse:)

Ama bu olayda biraz senin düsünerek hareket etmen gerekiyordu. Oda biliyor bekleyecegini 22 gün.
Olan olmus, simdi sen sevdicegini ara, o sözü söyledigin icin kusura bakmamasini, ona cok güvendigini ve o anda söylememen gereken birsey söyledigini söyle. Evlenince görürsün sen dokunmayi dersin, birazda hosuna gider, havayi yumusatir:))

o kadar pişmanım ki en büyük salaklık bende işte.. acele etmiyecektim nişanlanmak içinn :gitme:

Ben olsam onu akşam eve davet eder,avucunu aç derdim.Yüzüğü itinayla avucunun tam orta yerine yerleştirip hadi güle güle derdim.Gıkı çıkamaz,ne diyecek,babana dönüp istedim de vermedi mi,utancından geçsin yerin dibine kötükedihüso
Zaten işsiz adamla evleneceksin,yetmedi ailene saygısız,yetmedi sana ve değerlerine SAYGISIZ...
Bu sevdadan geç,kendine başka bir eş seç

Hayatım zaten kısa sürede evlilik kararı aldık
ailem karşı çıktı diyosun
çok aşığım diyon
ama aşk geçiyo be cnm
adam açık ve net diyo sana
erteleyelim diye
daha nolsun
fazla sevmenden alttan almandan gerçek yüzünü düşünememişsin görememişsin
sen kızsın
istediğin nazı yaparsın en doğal hakkın
bu kadar az süre kala öğrenmen çok iyi olmuş
yanlış bi evlilik ve ardından gelecek binbir üzücü olay olacağına evlenmemek daha iyi
benim ablam boşanıyo
ne çektiğini bi biz bi allah biliyo
allah kimseye yaşatmasın cnm
ama bence böyle olmasında hayır var
ailenle paylaş
bence çok şanslısın evlenmeden öğrenebildin bazı şeyleri
hayırlısı olsun cnm
çok iyi düşünn

canlar emre kongarın kızlarıma mektuplar kitabını okuyan varmı bilmem ama şuna benzer bir söz var:nişanlılık arifesinde yaşanan problemler evlilikte yaşanacakların binde biri kadar değildir sadece yaşanacakların habercisidir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…