- 9 Temmuz 2007
- 17.040
- 11.252
Canim öncelikle sakin ol.
Gecenlerde bende erkek arkadasimla bu cinsellik ve yaklasma konusuyla ilgili konu acmistim, okumussundur belki.
O konuya girdikce ben kapatiyorum, buda zoruna gidiyor. Evlenmeden olsun demiyor, sabretmeliyiz diyor ama bazen sabrim kalmadi diyerek konuya gecis yapiyor, ki benimde bu konulari konusmak pek hosuma gitmiyor henüz nisanli degilken.
Neyse tartistik biraz, ertesi gün özür diledi. sInir koyman hosuma gidiyor dedi, ama benide anla dedi seni istiyorum falan dedi.
Sizinkiside hemen hemen ayni durum. Aslinda sen nikah olsada birsey olmaz demeseydin hic bu tartisma yasanmayacakti. Nisanlinda 22 gün beklemeyi biliyordur mutlaka, ama o an senin onu söylemen onun zoruna gitmistir. Dogal olarak hala güvenmiyormusun tarzinda konusmalar yapmis. Aslinda güven meselesiyle alakali degil, ama iste onlar öyle anliyorlar. Bana güvenmedigi icin dokundurtmuyor diye düsünüyorlar.
Birde tam dügün arefesinde streslisiniz. Biraz sakin olmaya calisin canim.
Sevgilin sinirli olabilir, benimkide öyle ben biraz cenesi car car eden biri olsam hayatta anlasamayiz.
Tartisma yaratmamaya calisacaksin. Ama tabi bu kendini savunmayacaksin anlamina gelmez.
Sinirli erkegi yatistirmak, yola getirmek daha kolaydir. Iki tatli sözle iner havalari.Hele hele seninkinin siniride benimkininki gibi saman alevi gibiyse:)
Ama bu olayda biraz senin düsünerek hareket etmen gerekiyordu. Oda biliyor bekleyecegini 22 gün.
Olan olmus, simdi sen sevdicegini ara, o sözü söyledigin icin kusura bakmamasini, ona cok güvendigini ve o anda söylememen gereken birsey söyledigini söyle. Evlenince görürsün sen dokunmayi dersin, birazda hosuna gider, havayi yumusatir:))
Kayınvalidenle aynı evde mi oturacaksın bir de? Bu kadar sinirli ve bencil bir kocayla birlikte...
Ah canıııımmmmm....
Gel sen bir daha düşün bu işi?
Baban haklı tabii, bu devirde kaynana yanına evlenmek.
.Hayret ediyorum size? Neyse kızacaksınız bana susayım..
kaynana yanına evlenmemizi babam istedi biliyo musun :gitme:
Canim öncelikle sakin ol.
Gecenlerde bende erkek arkadasimla bu cinsellik ve yaklasma konusuyla ilgili konu acmistim, okumussundur belki.
O konuya girdikce ben kapatiyorum, buda zoruna gidiyor. Evlenmeden olsun demiyor, sabretmeliyiz diyor ama bazen sabrim kalmadi diyerek konuya gecis yapiyor, ki benimde bu konulari konusmak pek hosuma gitmiyor henüz nisanli degilken.
Neyse tartistik biraz, ertesi gün özür diledi. sInir koyman hosuma gidiyor dedi, ama benide anla dedi seni istiyorum falan dedi.
Sizinkiside hemen hemen ayni durum. Aslinda sen nikah olsada birsey olmaz demeseydin hic bu tartisma yasanmayacakti. Nisanlinda 22 gün beklemeyi biliyordur mutlaka, ama o an senin onu söylemen onun zoruna gitmistir. Dogal olarak hala güvenmiyormusun tarzinda konusmalar yapmis. Aslinda güven meselesiyle alakali degil, ama iste onlar öyle anliyorlar. Bana güvenmedigi icin dokundurtmuyor diye düsünüyorlar.
Birde tam dügün arefesinde streslisiniz. Biraz sakin olmaya calisin canim.
Sevgilin sinirli olabilir, benimkide öyle ben biraz cenesi car car eden biri olsam hayatta anlasamayiz.
Tartisma yaratmamaya calisacaksin. Ama tabi bu kendini savunmayacaksin anlamina gelmez.
Sinirli erkegi yatistirmak, yola getirmek daha kolaydir. Iki tatli sözle iner havalari.Hele hele seninkinin siniride benimkininki gibi saman alevi gibiyse:)
Ama bu olayda biraz senin düsünerek hareket etmen gerekiyordu. Oda biliyor bekleyecegini 22 gün.
Olan olmus, simdi sen sevdicegini ara, o sözü söyledigin icin kusura bakmamasini, ona cok güvendigini ve o anda söylememen gereken birsey söyledigini söyle. Evlenince görürsün sen dokunmayi dersin, birazda hosuna gider, havayi yumusatir:))
o kadar pişmanım ki en büyük salaklık bende işte.. acele etmiyecektim nişanlanmak içinn :gitme:
Niye?
Nişanlının işi yoksa zaten kaynana yanına evlenmek zorundasınız da ondan mı acaba?
beni çok sevdiğini çok iyi biliyorum.. bana karşı olan ilgisi vs herşeyi süper başka hiç bi problem yok aramızda tek sorun onun bu tavırları işte(
Fikirlerine saygı duymakla birlikte asla katılmıyorum..
Adam zaten özünde asabi birisi, baksana karşı bir tepkide hemen ''düğünü erteyelim''diycek kadar kendine güvenen, bezdirme politikasıyla egemenlik kurmak gibi erkeklere has özellikleri çok iyi kullanmasını bilen birisi..
Ailesi baştan beri karşı çıkmış ki haklı taraflarını hissedebiliyorum..
Kayınvalide ile aynı evde oturacak..
Arkadaşım senin hayatın senin fikirlerin, inşallah mutlu olursunuz temennim bu, aksi neden olsun ki ..
Ama gel gör ki, sen bu evlilikte çok fazla sorun yaşayacaksın , hem de ilk aylardan itibaren bence, benim fikrim bu, inşallah yanılırız..
Hayırlısı olsun.
yakaladım tatlım seni burda lütfen yapma bozma moralini of be offfffffff.
canımm benimm yaaa ne yapacağımı hiç bilmiyorum çok çarasiz kaldım en yazından buraya yazıp biraz rahatlayayım akıl alayım dedim
Böyle konularda cok kesin konusmayi sevmiyorum.
Yürümez, cok aci cekersin, sorun yasarsin gibi seyleri bilmeden, %100 emin olmadan söylemek bana ters geliyor. Üstelik böyle kritik bir anda, tam evlenecegi sira bir insan bu gibi seyleri söylemeyi dogru bulmuyorum, bizden etkilenip pisman olacagi bir karari vermesin arkadas.
Ama bi konuda size katiliyorum, cok acele etmis evlilik icin. Kendiside biliyor bunu zaten.
Dügünü ertelemek kötü birsey degil, ertelemeleri taraftariyim, ama olaylari sicagi sicagina yasarken iptal etmelerinede karsiyim.
Öfkeyle kalkip zararla oturmasin arkadas. Iyice düsünüp tasinabilme sansi olsun en azindan.
Kayinvalideyle ayni evde oturacak olmasida hosuma gitmedi.
Bütün bunlari bu zamana gelmeden önce konusacakti.
Acele ettigi icin, bunlarida tam anlamiyla düsünme firsati olmamis sanki.
Nisanlisi evlilikten korkma sendromuna girmis olabilir, bu her erkekte oluyor.
Kizi istemese, bu is yürümüyor derdi zaten, ama biraz erteleyip ikisi icinde zaman istiyorki, buda cok mantikli bir karar bence.
Kesinlikle karsilikli oturup isi tatliya baglamalari taraftariyim.
Bu ciftin ilerde mutlu olmayacagina dair birsey bilemeyiz..
Ben olsam ne yapardım?
Aileme konuyu açar, aynen olayları anlatır, gerekirse ailemle hep birlikte nişamlımı da çağırıp ciddi anlamda, ne yapılması gerektiğini konuşurdum..
Nişanlım erteleme konusunda kararlıysa ''tamam sen nasıl istersen '' der, erteleme sürecinde hiiiiiiç üstüne düşmez beklerdim..
Bu arada ailemin, yakınlarımın düşüncelerini de alır, mantıklı düşünerek bir karara varırdım..
canım madem diğer duygularından şüphen yok,ozaman bırak o pişman olup arasın,hep sen alttan almışsın,o naz yapmış,öyle alışmış bir kere canım
biraz huyunu değiştirsin,herşeyiyle kabul etme
ikinizde streslisiniz düğün arifesi
bir yanlış anlaşılma mı var ben anlamadım erkek arkadaşı seninle düğünden önce yapalım dememişki,sevda nikah oldu diye o iş olmaz diyerek espri yapmış,yani burda sevdayı o iş için sıkıştırıp sıkıştırmadığını bilmiyoruz,aralarındaki ilişkiyide bilmiyoruz
sevda seni seviyorsa,ve aniden verdiği tepkiye vs.ye pişmanlık duyarsa arar zaten seni,içini rahat tut,birdebu ilişkiyi devam ettrimek istiyorsan,ayrılmak istemiyorsan,ailene söylemeni tavsiye etmem,kendi içinizde halledin,yüz göz olmayın,evlenirseniz ilerde başına kakabilir.bide kesinlikle sen arama o seni arasın
Böyle konularda cok kesin konusmayi sevmiyorum.
Yürümez, cok aci cekersin, sorun yasarsin gibi seyleri bilmeden, %100 emin olmadan söylemek bana ters geliyor. Üstelik böyle kritik bir anda, tam evlenecegi sira bir insan bu gibi seyleri söylemeyi dogru bulmuyorum, bizden etkilenip pisman olacagi bir karari vermesin arkadas.
Ama bi konuda size katiliyorum, cok acele etmis evlilik icin. Kendiside biliyor bunu zaten.
Dügünü ertelemek kötü birsey degil, ertelemeleri taraftariyim, ama olaylari sicagi sicagina yasarken iptal etmelerinede karsiyim.
Öfkeyle kalkip zararla oturmasin arkadas. Iyice düsünüp tasinabilme sansi olsun en azindan.
Kayinvalideyle ayni evde oturacak olmasida hosuma gitmedi.
Bütün bunlari bu zamana gelmeden önce konusacakti.
Acele ettigi icin, bunlarida tam anlamiyla düsünme firsati olmamis sanki.
Nisanlisi evlilikten korkma sendromuna girmis olabilir, bu her erkekte oluyor.
Kizi istemese, bu is yürümüyor derdi zaten, ama biraz erteleyip ikisi icinde zaman istiyorki, buda cok mantikli bir karar bence.
Kesinlikle karsilikli oturup isi tatliya baglamalari taraftariyim.
Bu ciftin ilerde mutlu olmayacagina dair birsey bilemeyiz..
anlıyorum seni tatlım çok iyi yapmışsın. ben bile sinirden çatladım okuyunca ya nasıl olur böyle bişey aklım almıyor. ya tamam arada problem yaşıyodunuz ama bu kadar büyütülecek bi sorununuz olmuyodu değilmi? kim girdi bunun aklına acaba yani başka şekilde bi insan bu kadar değişemez