Nasl atlatacam?..Dne 20 gn kala iptal

bence hem düğün hemde işten çıkartılmış olmanın werdiği bi stres war bence çok üzerine gitmemelisin konuşup haletmeye bakın gülüm o senin nişanlın bana düşmez ama sende onun kadını olarak arada sokulup cilwe yapmalısnn

Ay ne demek bana birşey olsa da kurtulsam..
bırakın bu arabesk lafları....
bu kadar mı acizsiniz,seviyorum, aşığım,ölüyorum,
ondan sonra da keşke ailemi dinleseydim...
bak canım,çocuk kendini çok güzel tanıtmış sana,
vallahi evlendikten sonra burnundan getirir,
belki çok zor olacak,22 gün kalmış düğüne ama
sonrasını düşünün...aileniz hakkında bu kadar
seviyesizce konuşabiliyorsa şimdi,ilerki zamanlarda kimbilir neler söyler...
evlilik arifesinde benim bildiğim gelin nazlanır,
ama maaşallah damat bey bulunmaz hint kumaşı misali
düğünü erteleyelim diyor...Büyük konuşmuyorum ama
inanın benim başıma bu olay gelse,eve çağırır yüzüğü eline verir
ve evimden defederdim o adamı...
siz üzülmeyin,bakın karşınızdaki kişi,
normal bir kişi değil,isteklerinden ve davranış ve konuşma tarzından belli zaten...
hakkınızda hayırlısı olsun ama lütfen
ailenize de danışın,akıl alın ve hakkınızda
hayırlı olan kararı ailecek verin...
sevgiler...

Allahın sevgili kuluymuşsunuz bence.. bazı dengesizlikleri size önceden göstemiş..

bir de kayınvalidenle aynı evde mi oturacaksın :1shok:.. sana bu konularla ilgili topikleri gezmeni öneririm canım. düğünü ertelemeyin iptal edin bence..

zaman herşeyin ilacıdır sonra geriye baktığında Allah kurtarmış dersin..

Son düzenleme:

ailem acele ettiğimi düşündüğü için ailemle arası idare eder işte..

nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum yaa(

ailem baştan istemedi doğrusu yani biraz zor ikna ettim ailemi, annemler herşeyi ertelemek istediler.. acele ettiğimi düşündüler

:gitme:

evet hep alttan aldım ondan böyle oldu zaten

evet geçrekten çok zor böyle bi adamla ömür geçirmek (

bukadar sabretmiş son 22 günmü olmaz diyor.
22 gün size dokunmadan duramıyormuymuş. hayret valla. bahaneye bak.
adam gibi bahane bulsun.
yan çizdiği o kadar belli ki..

bende anlayamıyorum ya ne yapmaya çalıştığını

ertelense belki aklı başına gelir :gitme:

bence söylediklerini annenizle paylaşmalısınız

annem hemen babama söyler bu sefer ortalık dahada karışır

sakın canım sakın evlenme bi hayat böyle geçmez canım.flört aşamasında bu kadar agresif olan bi tip evliyken ne yapmaz
ayrıca nikaha kadar beklemek senin en doğal hakkın
bu iki kişinin karar verip yapacağı bi iş
görüş farklılığı çok fazla bence ama sen aşık olduğun için farkedemiyosun demekki
çoluk çocuğa karışıp çaresiz kalıp ağlıycağına şimdi ağla daha iyi
ayrıca insan sevgilisine lanlı lunlu konuşmaz 10 yıllık evliyim daha böyle bişe duymadım kocamdan
nikaha kadar sabretmeyen ilerde lohusayken yeterince ilgilenemediğin zaman ya da çocukla cebelleşince sence ne yapıcaktır
burda ne acılar çeken kadınlar var ve sırf çocukları için susuyolar ya da susturuluyolar
iyi düşüm canım çok iyi düşün:1closedeyes:

Son düzenleme:
Allah Allah zaten 22 gün kalmış ne bu acele..
Nişanlın acayip bir fantazi dünyası var bence...
Biraz uzak dur bakalım tepkisi ne olacak...
a.s

sanki kız tarafı o,
erteleyelim bir süre diyor,sanki kız babası kabul edecek,hay hay oğlum sen ne zaman istersen diyecek?
ailene söylersen işler iyice karışacak zaten sevda,
bilmiyorum iyi düşün seni gerçekten seviyor mu?evlendikten sonra nasıl olur?vs...

benimde üstümde stres var ama neden hep alttan alan ben oluyorum ki (

Teşekkürler.. evet damat bey pek nazlı.. ya ben napacağımı bilmiyorum.. daha önce bi söz attım.. şimdide bu olay yani nasıl atlatıcam ben bunları ya nasıl bakıcam ailemin yüzüne (

evet aynı evde oturucam bi süre para biriktirene kadar

Ufacık meseleden sorun çıkaran, ailene yalan söylemen konusunda daha nişanlıyken seni teşvik eden ve asabi bir karaktere sahip birisiyle evlenince değişeceğini düşünüyorsan evlen derim, son karar senin... yasakkelime

kesinlikle hemen bitirmelisin çünkü o bitirmiş. insanoğlu neleri atlatıyor bunu mu atlatamayacaksın. hiç değilse bekar olarak bişeylerin üstesinden geeceksin şimdi diğer türlü bir düşün bakalım bir ömür geçer mi. geçmezse boşanmış biri olarak üstesinden gelmeye çalışacaksın. umarım senin için hayırlısı olur.

beni çok sevdiğini çok iyi biliyorum.. bana karşı olan ilgisi vs herşeyi süper başka hiç bi problem yok aramızda tek sorun onun bu tavırları işte (

Sana ve ailene saygı göstermeyen, nikahı kıyar kıymaz yatağa atmayı düşünen bir adam için hiiiiççç kafanı yorma ve hemen nişanı at.
Sonrada yat kalk Allaha bu adamın gerçek yüzünü sana gösterdiği için şükret.
Hayatım böylelerinden değil koca, iskeleye duba bile olmaz.

beni çok sevdiğini çok iyi biliyorum.. bana karşı olan ilgisi vs herşeyi süper başka hiç bi problem yok aramızda tek sorun onun bu tavırları işte (

Seni seven, senin ve ailenin düşüncelerine saygı duyar. Kusura bakma güzelim ama bu sevgi değildir. Bu kendini düşünmektir.

ya işşiz se şu anda bence de evliliğin anlamı yok.çünkü maddiyat yok .işşizlik psikolojisini biliyorum-yapısal olarak da sinirliyse allah korusun arkadaşım sana da yönelebilir şiddeti...bir de sana diyor hazır değilsin diye ama adam evliliği sırf seksten ibaret görüyor sanırım...tatlım her işte bir hayır vardır..bence gözlerini aç belkide bu düğün hiç gerçekleşmemelidir..

valla canım çok sert bi kayaya çarpmışsınki bence sen değilde o kendini hazır hissetmiyo gönül eğlendirmek hevesini almak istiyo galiba aslında senin kendini çektiğinde sana helal olsun ne güzel kendini koruyabiliyosun demeli yani belkide bu tarz şeylere alışık birisi değilsin bunu düşünmeli ne yani yatınca yada elletince dahamı kıymetli olunuyo onsuz sevgi olmuyomu yahu çok sinir oluyorum böyle erkeklere hem ne acele ediyo zaten evlenecekmişsiniz azcık daha sabredemiyomu bide ailene laf uzatıyo kendi ailesinin eksileri yokmu dört dörtlükmü onların istekleri yokmu sanki amann yok anacım böyle biriyle evlilik yürürmü anlayışsız bide pek memnun kalamıyo şikayetçi sıkılmış herhalde yada evlenmek istemiyo ondan bahane uydurup kaçmak istiyo can çıkar huy çıkmaz demişler bu böyleyse evlenincede böyle olur canım bence hayırlısı de geç zorlamanın anlamı yok zaten ara verelim derkende ayrılmak istediğinide söylicektir bak evlenmek isteyen adam bunları görmezden gelir alttan alır hemde az bir süre kalmışken bunları bahane edipte yok öyle yok böyle deyipte ertelemez canım ayy boşver yaa sanki dünyada erkekmi yok belki zamanın kaybolmuş olucak ama hayırlısı neyse o olsun değilse hiç olmasın

Ama siz zaten kafanızda bitirmişsiniz bu olayı...
söz de atabilirsiniz,nişan da,
bunlar tanıma evresidir...sonuçta istemediğiniz bir olayı
millet ne der diye yapmak zorunda değilsiniz...
bence vakit kybtmeden ailenizle konuşun ve anlatın
bilmeleri gerekenleri...ben ne yapacağım diye düşünmeyin,
onlar düşünsün biz ne yaptık diye...

en hayirlisi olmus bence ertelemek soyle dursun iptal edin...
bide uzerine adak falan ada kurtuldum diye..
bu tavirlar omur boyu degismez..problemli evlilikte insani bezdirir..
ee evlenince ask yerini anlasmaya birakiyor...
anlasacaginizi dusunmuyorum..
nisanliniz cok cocuksu davraniyor
omur boyu nasil idare edeceksin..
hangi birini alttan alacaksin???

herkelimesine katılıyorum.silkelen güzelim ağlayıp zırlma sen aciz değilsin.rezil et onu.baban girsin devreye saklama hiçbişeyi,vallahi burnundan getirir evliliği,çocuk olupda ayrılmak daha mı iyi.git konuş annenle yaa biz burdan neyapabilris ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…