Nasl atlatacam?..Dne 20 gn kala iptal

asla ve asla asabi sinirli bi adamla hayat geçiremem...

dersenki benim dilimin ayarı var önce ölçer tartar düşünür harlanacak mı hesaplar sonra konuşurum ok..

ama hayat her an sinirlenir mi, dellenir mi diye geçmez..

aksine kadınların duyguları erkeklerinkinden çok daha inişli çıkışlıdır..

bunları alttan alacak kadar olgun olması lazım erkeğin..

yani yapılan erkektir sinirlenir yorumlarına katılmıyorum kesinlikle..

ve düğünü erteleyelim lafının ilerde karşına ben demiştim olarak karşına çıkacağına emin ol..

krocuma alkiş lütfenalkisalkisalkisalkisalkisalkis

şu erkekleri bi bulsam varyaaaa erkek demeyin banaaaaaaaaa.güzelim sende bölesine agresif bi adamla yapamassın bak bende yolun kıyısından döndüm gerçek yüzünü 5 sene sonra anladım..

kızımın pedagog unun söylediği birşeydir bu.

birinin değişmesini beklemek, ummak hayattaki en büyük hatadır. bir çok evlilik bu yüzden biter veya azaba döner. Allah sizi pişman etmesin mutluluklar...

zararın neresınden donersen kar 20 gun daha bekleyıversın ne olacak
bence onun nıyetı ewlenmek falan degıl ıyı dusun derım

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.
zor şeyler yaşadım farkındayım bunlar kolay unutulacak şeyler değildi ama aramız eskisi gibi oldu..
nişanlımla aram düzeldi hafta sonu oturup konuştuk, aramızda bazı yanlış anlaşılmalar olmuştu hepsini hallettik, çok özür diledi, bi daha olmayacak ben buna inanıyorum..
onun niyeti evlenmek değil diyenler oldu, aman onun niyetinin ne olduğunu ben çok iyi biliyorum
konumun kapatılmasını rica ediyorum.

ne diyelim kendi düşen ağlamaz.inşallah 17 gün sonra evlenip biraz zaman geçtikten sonra da çok mutsuzum hata yaptım diye bir başlık açmazsın.sana mutluluklar diliyorum.inşallah düşündüklerim gelmez başına

hakkında hayırlısı buymuş demek sana bi sinyal bence bu nişanlının seni sendedn çok düşünmesi lazım yüzmüş kuyruğuna gelmişiniz niye böle birlüzumsuzluk olsun ki
şimdiden budenli büyük fedakarlık yaparsın hep yapmak zorundasın kaldıramıyacağın şeyleri üstlenme bence
herşey umarım ii olur
bin kere üzülmektense bi kere üzül

canım bu adamla hayat gecmez nasıl bı ınsan bu kadar basit şey yuzunden bin tane laf söler

Konu;
konu sahibinin isteği üzerine yorumlara kapatılmıştır...
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…