Nasl atlatacam?..Dne 20 gn kala iptal

svda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
1.256
1
ne yapacağımı bilemez haldeyim.. düğünüme tam 22 gün var ama düğünü iptal etmeyi düşünüyoruz.. nerden başlayacağımı bilmiyorum.. şu an ağlamamak için zor tutuyorum kendimi lütfen bana yardım edin..

ne zorluklarla kabul ettirdim aileme bu evliliği ama hepsi haklılardı herkes bana acele etmiyo musun dedi.. ama ben o kadar aşıktım ki herşeyin güzel gideceğini düşündüm..
daha öncede ne kavgalar ettik herşeyde ben alttan aldım, belki benim kaprislerim nazlarım yüzünden oldu sorunlarımız ama hep alttan alıp özür diledim herşeyi yuttum unuttum.. o kadar sinirli bi nişanlım var ki.. en ufak sorunu bile büyütüp kavga çıkartıyo...

benim ailem biraz tutucu, birazda yani nasıl anlatsam eski kafa.. babam eve geç gidince kızar, kayınvalideme yemeğe yollamaz vs, ama nişanlım başından beri bunları biliyo

sorun şu ki geçen akşam mesajlaşırken, biz bu çarşamba nikah kıyalım, baban bi arıza çıkartmasın düğün üstü dedi, ailemden habersiz nikah yapacakmışız, bende olmaz ailemden izinsiz dedim. ama tamam madem istiyosun, nikah dairesinde bi problem olmuş o yüzden erken kıydırıyoruz diye bi bahane uydururz tamam yaparız dedim. neyse böyle mesajlaşıyoduk .. ben nikah olsada düğüne kadar bişey olmaz dedim.. nişanlım buna çok bozulmuş, herşeyin senin olsun bilmem ne sen hep kaçıyosun zaten (affedersiniz) yok elleme yok dokunma ne bu güvensizlik bilmem ne diye bi patladı.. o kadar şaşkınım ki anlatamam yaa konu bi anda aileme geldi... yok annesi para biriktirin ev alın der yok babası eve geç kalma bilmem ne der diye bunalmış artık dayanamıyomuş.. ya 20 günümüz kaldı zaten 20 gün daha sabret dimi yani ben napayım şimdi benim suçum ne.. görüşmeyelim dedi bende kabul ettim. 1 gün hiç mesajlaşmadık, bugün mesaj attım ne yapmaya çalışıyosun diye.. düğünü erteleyelim dedi bana bunalmış artık.. ben evliliğe hazır değilmişim kadın olmaya hazır değilmişim.. bunuda başbaşa kalsak bile fazla yakın olmak istemediğim için söylüyo

ne yapacağımı şaşırdım ya o kdar kırıldım ki anlatamam.. ben suçluymuşum, şimdi ben ne yaptım ki anlamadım yaa bi türlü tek suçum ona dokunma demek herhalde..

getirme beni akşama size başlıcam artık lan demiş en sonunda... ben ne yapıcam ya akıl verin bana böyle bi adamla nasıl mutlu olucam.. çok seviyorum deli gibi ama bunlar nasıl unutulur yaa..

düğünüme 22 gün var.. nasıl atlatıcam ben bunları yaa Allahım sen bana güç kuvvet ver diye dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden.. o kadar istiyorum ki bişey olsa banada kurtulsam diye..

nasıl atlatıcam bu olanları lütfen bana yardım edin, biraz uzun oldu ama üzgünüm çok douyum

Son düzenleme:
zararın neresinden dönersen kar dır canım
kararını birkez daha gözden geçir bence :teselli:

ertelem degil tamamen iptal etsen daha iyi olur
ne demek gizli nikah kiyip bazi seyleri yasamak? neden gizli 22 gun varken? bence guvenmemekte haklısın
bir de sana sunu soyleyeyim, sinirli insanla hayat gecmez

böyle mi adamla evlilik çok zor değil mi mafoldumben
işten çıkartıldı şu anda işsiz para sorunumuz var bilmemne sıkıntıdan stresten yapıyo diye düşünüyorum ama yani bu olanları atlatmam çok zor yaa

ertelem degil tamamen iptal etsen daha iyi olur
ne demek gizli nikah kiyip bazi seyleri yasamak? neden gizli 22 gun varken? bence guvenmemekte haklısın

babam bi arıza çıkarmasın diye gizli nikah istiyomuş.. hiç bişey olmazı ben söyledim , ama suçlu oldum çünkü o böyle bişey ima etmemiş zaten

düğün stresi vardır üzerinde belki,herkesten uzakta bir yerde kahve içip konuşalımmı de bakalım..yalnız kaldığınızda da konuşup,kararınızı verirsiniz.belki gerçektende korkmuştur evlilikten..çok ürkmemesini falan anlat.en zor zamanlarımız birbirimize destek olalım falan de...sakın aileleri karıştırma.

Anlattıklarına göre çok doğru davranmışsın. Ama evlilik gemisi sadece aşkla yürümez. Müstakbel eşin daha büyüyememiş, ya da yumurta kapıya dayanınca evlilikten korkmuş. Bu uzatma işi senin yararına diye düşünüyorum.

babam bi arıza çıkarmasın diye gizli nikah istiyomuş.. hiç bişey olmazı ben söyledim , ama suçlu oldum çünkü o böyle bişey ima etmemiş zaten

mantıksızca istekler...baban vermeyecek olsa nisanlamazdi tam dugun gunu mu olmaz diyecek

bence bahane yaratmis nisanlin

ınsanın nazı sevdiğine geçer derler ama seven insanda sevdiğinin üzülmesine kıyamaz ki

Bence iyi düşün iyi karar ver

cok bencıl sırf kendını dusunuyo
seni dusunmuyo lmaz:

ıyı düşün :sinifsinif:
senın yerıne koyup dusunuyorum kendımı
ben evlenmezdım sahsen :sinifsinif:
evlenıp ayrılmaktansan sımdıden bıtırırım daha ıyı :sinifsinif:

tabı bu benım dusuncem canım
sen neler yasadıgını daha ıyı bılırsın mafoldumben

canım arkadaşın dediği gibi sinirli bir insanla hayat geçmez,nişanlının senin ailenle arası nasıl peki?
kayınvaliden nasıl?ilişkiler çok önemli aslında
şaştım,daha evlenmedin ki sonuçta baban her genç kız babası gibi erken gelmeni isteyecek,düğünden önce bazı şeyler tabikide olmaz,

canım gerçekten benim bi tanıdğımın başından aynı böyle olay geçti,kurtuldu çok şükür o insandan ve şimdi çok mutlu.gerçekten ağlarsın üzülürsün ama ömür boyu ağlarsın bu insanla evlenirsen sööliim.değişmes bu!
sorun çıkarmaya çalışıyo hep zaten kendi sorun bunun.Allahın sevgili kuluymuşsun şimdiden görmüşün yüzünü.silkelen ve ailenin sözünden çıkma onlar istemediğine göre bi bildikleri varmş.Allah yardımcın olsun..

22 gün daha sabredemiyormuşmuu
nedir bu yangından mal kaçırırı gibi gizli gizli evlenmek, ayrıca ailenize , size hakaret etmeler falan.
birde aileniz istemiyormuydu nişanlınızı, öyle bir intiba mı oluştu nişanlınızda

herhalde evlenriiz , o işide yaparız geri alamazlar kızlarını mı diye düşünüyoo

Asabi bir insanla hayati paylasmak cok zorlmaz:

Acele etme ve bidaha düsün derim, gerci ben olsam hic düsünmem bilede :umursamaz:

Stress issizlik bahane, evlenmeden bu yüzden sana bunlari diyebiliyorsa, evlenince düsünemiyorum bileCADIARZU

aklında soru işaretleri var birdaha gözden geçir. ayrıca hep alttan aldığın için bunlar olmuş herşey iki taraflı olursa güzel olur o ilşki ayrıca en ufak bişeye çok sinirlenenden hayır gelmez.adam baştan belli etmiş huyunu iyi düşün

sevda çok üzüldüm adına, düğüne ramak kala yaşadıkların çok üzücü gerçekten..
ancak şöyle düşünüyorum ; böyle pire için yorgan yakan bir adam , en ufak birşeye sinirlenen birisi nişanlın....
hadi bu olayı unutup evlendiniz, şu sıralar işsiz ve o nedenle hırçın diyorsun..
evlendiğinizde de moralini bozacak her şeyde; sana veya çocuklarına mı patlayacak ?
çok seviyorum diyorsun evet ama, ancak yaşayanlar bilir bunu , sinirlerine hakim olamayan insanla çok zor... bir yaşamı paylaşıp, evliliği idame ettirmek..

bukadar sabretmiş son 22 günmü olmaz diyor.
22 gün size dokunmadan duramıyormuymuş. hayret valla. bahaneye bak.
adam gibi bahane bulsun.
yan çizdiği o kadar belli ki..

Ertelense edılse ne olacak?

Degısecekmı kişiliği?Aynı tas aynı hamam olacak...

Bence dırek iptal etmeyı teklıf edın ve sebebınde bu oldugunu alenen söyleyın.

Bu ne saçmalıkdır.Normalde basit gözüyle baktıkları kızların yaptıklarını gızlı bo çözümle yapmaya calısıyor.

Yazık cok yazık....

evet hem düğün stresi hem işsizlik hem parasızlık hem kaınvalidemle aynı evde oturmanın stresi var üzerinde..evet biraz ortalığın sakinleşmesini bekleyip mantıklı düşünüp ona göre ailelere söylemek lazım sanırım

biraz uzatıp düşünmek daha mi iyi olur acaba

mantıksızca istekler...baban vermeyecek olsa nisanlamazdi tam dugun gunu mu olmaz diyecek

bence bahane yaratmis nisanlin

babam yapabilir, şeker hastası, biraz dengesizlikeri oluyo hastalıktan , örneğin çeyizimden bi kaç parça bişeyin gitmesine daha erken neden gidiyo demişti, yani bu iş olmazmış gözüyle bakıyo ilk günden..

İnsanın nazı sevdiğine geçer derler ama seven insanda sevdiğinin üzülmesine kıyamaz ki

Bence iyi düşün iyi karar ver

çok zor bi karar olucak, nasıl üstesinden geleceğimi bilemiyorum yaa

o kadar zor ki bu kararı düşünmek, şimdilik kesinlikle evlenmek istemiyorum ama nasıl atlatıcam yaa ben bunu :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…