evet tatlım bu kadar büyütülcek problemimiz olmamıştı hiç, hemen barışıyoduk ama bu sefer iş ciddi tatlım yaa.. yani ne olucak hiç bilmiyorum yaa..aklına birinin girdiğini sanmıyorum.. bi önceki akşam çok sıkılmıştı, paramız yetmiyo borç mu alsak kredi mi çeksek diye çok düşünmüştü, sanırım onların sıkıntısı yüzünden oldu birazda.. yani taktı onlara herşeyi stres yaptı bi anda
Sürekli sinirli bir karakteri varsa çekilmez de işsizlikten veya düğün arifesi stresindense biraz anlayışlı olmak lazım.
Hem işsizse ailesi mi bakacak size nasıl olacak? Beraber yaşamanın zorluklarını burada yazanlardan da biliyorsunuz.
Bence de bir süre erteleyin. İşe girsin. Sen çalışıp da evi geçindirsen bile bir sürü problem çıkarır.
Canım, daha önce de söz attım, etraf ne der, ailemin yüzüne nasıl bakarım diyorsun ya.
Bence böyle düşünmen gereksiz.
Çünkü baban zaten karşıymış bu evliliğe, zaten zor kabul etmiş, halen de razı değil anlaşılan, sorun çıkartabileceğinden endişelendiğinize göre.
Bence sen atıyorum nişanı desen gelir bi de alnından öper seni.
Svda hemşeriymişiz ya..
Profillere pek bakmam da biranda gözüme çarptı, ver adresini nişanlının çekeyim hemen kulağını..
Üzmesin kızımızı...
kikikikik:) (Barçman dan alıntıdır)
iyide canım seninde zaten milyonların yok sende kendi halinde strestesin acısını niye senden çıkarıyo. allah allah başkasından çıkarsın
allah yardımcın olsun herşerde bir hayır vardır derler..tartışma olacak bir mevzu bile değilmiş sorun diye sana yazdıkları ama işte sorun yapmış..
böyle böyle büyüyoruz işte canım,acılarla olgunlaşıyoruz,her sorunun ardından günyüzüne çıktığımızda ayaklarımız daha bir güçlü ve sağlam basıyor yere..umarım sende en kısa zamanda atlatırsın herşeyi..sana ayrıl yada ayrılma diyemiyorum rabbim hakkında en hayırlısını versin inşaallah:Saruboceq:
eğer kaderde o kişyle evlilik yazıldıysa ne yapsan önüne geçilmez,yiyecek ekmeğin içecek suyun yaşayacak sıkıntın yada iyi günün varsa bilemyiz işte birşey vesile olur düzelirsiniz yaşanır evlenirsiniz belli olmaz..hiçbirşeye kesin konuşamıyorum bende bazı arkadaşlar gibi..dediğim gibi en hayırlısı olsun inşaallah:Saruboceq:
bir senin gözünle baktım olaya birde bir anne olarak ,benmde hem oğlum hem kızım var evlat kolay yetiştirilmiyor umarım böyle sorunlar kimsenin başına gelmez:Saruboceq:
nişanlını körükleyen başka şeylerde olabilir bilemiyoruz tabi sana yansıttıkları gerçek düşünceleride olmayabilir çok ince düşünmek lazım..ruh halini bilemeyiz insanların.bazen başka sıkıntılar olmadık yere patlıyor..!!
bence hem düğün hemde işten çıkartılmış olmanın werdiği bi stres war bence çok üzerine gitmemelisin konuşup haletmeye bakın gülüm o senin nişanlın bana düşmez ama sende onun kadını olarak arada sokulup cilwe yapmalısnn
tüm olanlardan sonra akşam buraya gel diye mesaj yazmış yaa
bende kavga etmek tartışmak istemiyorum dedim.. ben gelcem o zaman. kavga etmek değil konuşmak için demiş
dualarım seninle :Saruboceq: şu derdim varı pek okumama ama hakikaten çok üzüldüm :teselli:teşekkür ederim canım yorumun için inşallah hakkımda hayırlısı olur
harbi yuhhhtüm olanlardan sonra akşam buraya gel diye mesaj yazmış yaa