o kadar uzuldum kı kardesımın basına gelmıs gıbı hıssettımEvet doğru
Nişanlıyken ayrılmıştık bi dönem
esenmıneyle bız cok samımıydık bır arkadas grubumuz vardı o grupla hala kopmadık ama esenmıne kendısı bır gun bır anda habersızce aramızdan anıden gıttı...Ben de bundan korkuyorum iste adam arkadaşı çözmüş, kendisinden vazgeçemeyeceğini biliyor ,eski konuyu bilmiyorum ama nedense konu sahibinin esine olan bağımlılığını farkettim ,inşallah bu sefer dik durup hakkini alabilir
Ah bu hikaye cok tanıdık geldi bana ,maalesef bazı kadınlara doğruyu gösteren arkadaşlar ilk vazgeçilen kisiler oluyor.Peki sonuç ne ,gene aynı. Neden bilmiyorum ama hiç tanımadığım halde bu sefer de cok dik duramayacak gibi hissettim.Ve inanılmaz bir yakınlıkta hissettim ,inşallah kurtarabilir kendiniesenmıneyle bız cok samımıydık bır arkadas grubumuz vardı o grupla hala kopmadık ama esenmıne kendısı bır gun bır anda habersızce aramızdan anıden gıttı...
ben tahmın ettım barıstıgı ıcın gıttıgını cok uzuldum ve kırıldım kendısıne oyle habersızce bır anda gıttıgı ıcın cunku cok ıyı arkadaslıgımız vardı
o zaman uzun uzun konustuk, ustunden uzun zaman gectı bu konuyu gordum , once okudum yazmadan cıktım
sonra dayanamadım cok mesafelı yazdım.
gerı kıyamadım cunku cok tatlı bır ınsan cok ıyı kalplı bır ınsan kendısı bosanıcam yazısını gorunce kalbım cız ettı.
kendısını sarsmak ıstıyorum ama sarılmakda ıstıyorum
köftehor esenmıne
Konudan alakasız ama yazicam özel msj kapalıesenmıneyle bız cok samımıydık bır arkadas grubumuz vardı o grupla hala kopmadık ama esenmıne kendısı bır gun bır anda habersızce aramızdan anıden gıttı...
ben tahmın ettım barıstıgı ıcın gıttıgını cok uzuldum ve kırıldım kendısıne oyle habersızce bır anda gıttıgı ıcın cunku cok ıyı arkadaslıgımız vardı
o zaman uzun uzun konustuk, ustunden uzun zaman gectı bu konuyu gordum , once okudum yazmadan cıktım
gerı kıyamadım, cunku cok tatlı bır ınsan cok ıyı kalplı bır ınsan kendısı, bosanıcam yazısını gorunce kalbım cız ettı.
köftehor esenmıne
yaaKonudan alakasız ama yazicam özel msj kapalısiz ne kadar naif sevecen tatlı dilli birisiniz kaç gündür denk geliyor yorumlarınız harika. Hele hayvan sevginiz muhteşem. Enerjiniz burdan sıcacık yapıyor kalbimizi
o kadar uzuldum kı kardesımın basına gelmıs gıbı hıssettım
tahmın ettım kızmadan once emın olayım ıstedım
askolsun sana gerı barıstıgın ıcın bıze yamayı bıraktın kızacagımızı bıldın dımı
bırsey dıyım mı hıc uzulme
evet bıle bıle lades dedın ama zararın neresınden donsen kar
eger yıne barısırsan hayatının en buyuk hatasını yapmıs olursun
bu adam senı yıne ıkna etmek ıcın ugrasacak bak dejavu yasanacak yıne aynı konusmaları yapıyoruz
ayrılıcaksın ayrı yasayacaksın bosanma asamasına gıreceksın ama bosanmayın dıye yıne ıkna edecek
sozler verıcek asla ama asslaa ınanma ınanırsan barısırsan cocugun olacak aranızda omur boyu kopmayan bagı hakeden bır ılıskı degıl aranızdakı
benı dınle artık benı dınle yanıldık mı ? dedıklerımız cıktı mı? lutfen lutfen kendıne artık kotuluk etme. yasadın gordun yasın cook genc . kendıne yenı bır yol cız . kendıne yenı yol cızme hakkın var kurtulma hakkın var kacma sansın var kurtul sundan.
esenmıneyle bız cok samımıydık bır arkadas grubumuz vardı o grupla hala kopmadık ama esenmıne kendısı bır gun bır anda habersızce aramızdan anıden gıttı...
gerı kıyamadım, cunku cok tatlı bır ınsan cok ıyı kalplı bır ınsan kendısı, bosanıcam yazısını gorunce kalbım cız ettı.
köftehor esenmıne
aslında ozunde ıyı bırıdır de bırde tam olsunAslında çok çok iyi anlaşıyoruz
Gerçekten iyi anlaşıyoruz evet ben daha çok ödün veriyorum ama kavgamız gürültümüz sadece ailesi sebebiyle oluyor
Tabi ailesi ile aramızdaki dengeyi kurması gereken kişi o .
İnşallah daha iyi olacak bakalım
askolsun hepımız bırbırımıze ne dertlerımızı anlattık ... bırbırımıze zaman ayırdık cocugumun resımlerı aılemın resımlerını paylastım ne unutmasıYaaa unutmamışsınız( grubumuzu bende çok iyi hatırlıyorum ama dışlanırım diye korktum
Bahane bulun hizmet etmemek için , ay başım ağrıyor , ay sancım var , üstünkörü yapın yemekleri , sürekli eşinizden yardım isteyin, akşam gelirken şunu al , şunu de rafa kaldir, ben bulamadım sen bul , tatlı yapmadım dışardan al , çamaşırları as ve topla, gömlekleri ütüleme . Aman sevişmem annenlar var utanırım .inan bunlari yapınca eşin ailesine gidin diyecek. Şimdi siz herşeyi yapıyorsunuz, yetisiyorsunuz. O yüzden anne babasının ne kadar büyük bir yük olduğunun farkında değil .Selamlar Hanımlar,
3 senelik evliyim
Kayınvalidem ve kayınpederim yaklaşık 2 ay önce İstanbul a bize geldiler.
15 günlük bir karantina sürecimizi çıkarırsak 1.5 aydır bendeler. Ne zaman köye / memleketlerine/ evlerine gideceklerini hiç bilmiyorum.
Eşime sorduğumda ne kadar kalacaklarsa kalırlar, gitmek istedikleri zaman giderler kışı burada geçirsinler diyor ve ben bu durumdan çok rahatsızım. ikimizde çalışıyoruz yorgun argın eve geliyoruz ve ben hizmet etmek zorunda kalıyorum. her gün yemek yapmak zorunda kalıyorum evi derli toplu tutmak vs vs ... 70 yaş civarındalar çok şükür hasta değiller ama kaynanam yemek yapmaz asla en fazla oğlu isterse yapar .
Gelmesinler demiyorum ancak gelirsin 1 ay kalırsın gidersin yada dersin ki şu gün gideceğim o da yok
bugün sordum diğer oğlu da farklı bir şehirde ona ne zaman gideceksiniz dedim havalar ısınınca cevabını aldım
yahu mevsim kış havalar ısınınca ne demek oluyor
ben rahatıma konforuma düşkünüm, eşime evlenmeden önce sağlıksal vs bir zorunluluk olmadıkça asla ve asla birlikte yaşamak veya uzun süreli görüşmelerin olmamasını söylemiştim ama nerdeee .... her şey evlenene kadar
daha önce bunun konusu tartışması oldu ve boşanmaktan döndük
sizce sormalı mıyım? ne zaman gideceksiniz ben bu durumdan rahatsızım demeli miyim?
Ne demeliyim ne yapmalıyım bana fikir vermenizi rica ediyorum
askolsun hepımız bırbırımıze ne dertlerımızı anlattık ... bırbırımıze zaman ayırdık cocugumun resımlerı aılemın resımlerını paylastım ne unutması
dıslanmazdın keske ne olursa olsun yıne de yazsaydın bı ara selam verdın nasılsın dedın gerı gıttın en fazla hata yapmıssın ama olsun yanındayız derdık
hatta belkı gıtmeseydın daha baska olurdu bu krızlerı daha ıyı yonetebılırdın
mesela evı terk etmeden yazsaydın sana nasıl davranman gerektıgını neler yapman gerektıgını de anlatırdım
sankı bır kızgınlıkla cıkıp gıttıgını gerı donecegını dusunuyorlar suan emın ol
Evi terk etmedim
Eşim bugün şehir dışında olacak bende arkadaşımda olacağımı söyledim
Ailesine boşanma İle ilgili konuştuğunu sanmıyorum çünkü kv aradı market alışverişi ile ilgili
Eşime ve anneme söyledim boşanma İle ilgili kararımı ..
ya bi defolsun gitsin eşin olacak adam ya
adam bile değil ailesinin kuzusu erkek bozuntusu nasıl sinirimi zıplattı varya
gitsin ailesiyle yaşasın oğluşlarının turşularını kursunlar inş başkasının başını yakmazlar
konu sahibi umarım geri adım atmazsın bunu gerçekten diliyorum
sadece şunu merak ettin eşine söyleyince ne dedi hemen tsmam boşanalım mı dedi?
bu yaklasımın benı ıkna edın demek aslında
Evi terk etmedim
Eşim bugün şehir dışında olacak bende arkadaşımda olacağımı söyledim
Ailesine boşanma İle ilgili konuştuğunu sanmıyorum çünkü kv aradı market alışverişi ile ilgili
Eşime ve anneme söyledim boşanma İle ilgili kararımı ..
davayı ılk kımın actıgı cok onemlı oluyor bu aradaTamamdır git dava mı açıyorsun napıyorsan yap demişti
Tamamdır git dava mı açıyorsun napıyorsan yap demişti
bu yaklasımın benı ıkna edın demek aslında
ben senın yerınde olsam esıme bırgun bır dısarı cıkalım temız havada beynımıze oksıjen gıtsın konusmak ıstedıgım bır konu var derdım
bak senınle boyle badıreler atlattık ben kendımı artık bu evlılıkte cok yorulmus hıssedıyorum fıkırlerıme deger verılmıyor bazı dusuncelerın benı yoruyor orta yolu bulamıyoruz bazı konularda kı o bazı konular hayatımızı etkıleyecek konular
bır aıle terapıstıne gıdelım cozmeye calısalım cozemezsek yollarımızı ayıralım cunku ben sonumuzu ıyı goremıyorum bu surectede senın aılenle alakalı degıl hıc kımseyı uzun surelı evde ıstemıyorum kendı evımızde rahat etmek ıstıyorum dusunmeye ıhtıyacım var derdım
haaa yanasmıyor mu tamam esyasını toplasın o gıtsın arkadasına
sen sımdı kayınvalıdeye evı bıraktın gıttın kadının dunyadan haberı yok arkadasınla keyıf yapıyorsun sanıyor
esıne de blof yapmıssın gıbı gorunuyor
ben gorunen seyı soyluyorum valla kızma bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?