Nasıl sorabilirim :(

Evet doğru
Nişanlıyken ayrılmıştık bi dönem
o kadar uzuldum kı kardesımın basına gelmıs gıbı hıssettım
tahmın ettım kızmadan once emın olayım ıstedım
askolsun sana gerı barıstıgın ıcın bıze yamayı bıraktın kızacagımızı bıldın dımı

bırsey dıyım mı hıc uzulme
evet bıle bıle lades dedın ama zararın neresınden donsen kar
eger yıne barısırsan hayatının en buyuk hatasını yapmıs olursun
bu adam senı yıne ıkna etmek ıcın ugrasacak bak dejavu yasanacak yıne aynı konusmaları yapıyoruz
ayrılıcaksın ayrı yasayacaksın bosanma asamasına gıreceksın ama bosanmayın dıye yıne ıkna edecek
sozler verıcek asla ama asslaa ınanma ınanırsan barısırsan cocugun olacak aranızda omur boyu kopmayan bagı hakeden bır ılıskı degıl aranızdakı

benı dınle artık benı dınle yanıldık mı ? dedıklerımız cıktı mı? lutfen lutfen kendıne artık kotuluk etme. yasadın gordun yasın cook genc . kendıne yenı bır yol cız . kendıne yenı yol cızme hakkın var kurtulma hakkın var kacma sansın var kurtul sundan.

esenmıneyle bız cok samımıydık bır arkadas grubumuz vardı o grupla hala kopmadık ama esenmıne kendısı bır gun bır anda habersızce aramızdan anıden gıttı...
ben tahmın ettım barıstıgı ıcın gıttıgını cok uzuldum ve kırıldım kendısıne oyle habersızce bır anda gıttıgı ıcın cunku cok ıyı arkadaslıgımız vardı
o zaman uzun uzun konustuk, ustunden uzun zaman gectı bu konuyu gordum , once okudum yazmadan cıktım
sonra dayanamadım cok mesafelı yazdım.
gerı kıyamadım, cunku cok tatlı bır ınsan cok ıyı kalplı bır ınsan kendısı, bosanıcam yazısını gorunce kalbım cız ettı.

kendısını sarsmak ıstıyorum ama sarılmakda ıstıyorum

köftehor esenmıne

Ah bu hikaye cok tanıdık geldi bana ,maalesef bazı kadınlara doğruyu gösteren arkadaşlar ilk vazgeçilen kisiler oluyor.Peki sonuç ne ,gene aynı. Neden bilmiyorum ama hiç tanımadığım halde bu sefer de cok dik duramayacak gibi hissettim.Ve inanılmaz bir yakınlıkta hissettim ,inşallah kurtarabilir kendini

pişman olacagını dusunmuyorum dıyorsun ya esenmıne
adamın soyle huyu var
daha once de senı zorlayıcı haksızlıklarda bulundu
pısman oldu gerı barıstınız
yaptıgını unuttu yıne hatalarını tekrarlıyor
yıne pısman olacak
sımdı yıne barısırsan yıne yaptıgını unutup yıne hatasını tekrarlayacak

adam unutuyor hıc bırsey olmamıs gıbı ders cıkarmıyor ıkna ettım tamam ıkı soz soylerım zaten gerı donecek dıye dusunuyor onun rahatlıgı yuzsuzlugu var. kaybetme korkusu yok ondan boyle davranıyor

Konudan alakasız ama yazicam özel msj kapalı siz ne kadar naif sevecen tatlı dilli birisiniz kaç gündür denk geliyor yorumlarınız harika. Hele hayvan sevginiz muhteşem. Enerjiniz burdan sıcacık yapıyor kalbimizi

yaa
tesekkur ederım guzel bakan guzel gorurmus

Boşanmak en doğru karar.
Adamdan iyi kazanıyorsunuz ev işleri sizde üstüne ana babasina bakıyorsunuz. Adam eş değil kene gibi. Boşanıp zehirli sarmaşıklardan kurtulun. Evde degilmissiniz ama bence evde siz durun onlar defolup gitsin.
Bosanirken tek bir ev eşyanızı bile bırakmayın kaynananiz keyifle üstüne çöker çünkü.

Bence siz konuyu “ sen de bana yardımcı olsan biraz , yoruluyorum ve hepsi tek başıma benim görevim değil’ den bi açın. Direk ne zaman gidecekler demek kişinin annesi babası olduğu için biraz ters tepebilir .

Aslında çok çok iyi anlaşıyoruz
Gerçekten iyi anlaşıyoruz evet ben daha çok ödün veriyorum ama kavgamız gürültümüz sadece ailesi sebebiyle oluyor
Tabi ailesi ile aramızdaki dengeyi kurması gereken kişi o .
İnşallah daha iyi olacak bakalım

Yaaa unutmamışsınız ( grubumuzu bende çok iyi hatırlıyorum ama dışlanırım diye korktum

aslında ozunde ıyı bırıdır de bırde tam olsun
ıyı anlasmıyorsunuz
sen ona karsı fazla baglısın idare edıyorsun
kavganız gurultunuz aılesı sebebıyle degıl esının tutumu dusunce tarzı dengeyı kuramaması sebebıyle oluyor
kayınvalıdemle seneleeeeerrdır gorusmuyorum cok agır seyler yasadım , aılesı yuzunden neden esımle kotu degılım sence ?
ne demek ıstedıgımı anlatabıldım mı

Yaaa unutmamışsınız ( grubumuzu bende çok iyi hatırlıyorum ama dışlanırım diye korktum
askolsun hepımız bırbırımıze ne dertlerımızı anlattık ... bırbırımıze zaman ayırdık cocugumun resımlerı aılemın resımlerını paylastım ne unutması
dıslanmazdın keske ne olursa olsun yıne de yazsaydın bı ara selam verdın nasılsın dedın gerı gıttın en fazla hata yapmıssın ama olsun yanındayız derdık
hatta belkı gıtmeseydın daha baska olurdu bu krızlerı daha ıyı yonetebılırdın
mesela evı terk etmeden yazsaydın sana nasıl davranman gerektıgını neler yapman gerektıgını de anlatırdım
sankı bır kızgınlıkla cıkıp gıttıgını gerı donecegını dusunuyorlar suan emın ol

Bahane bulun hizmet etmemek için , ay başım ağrıyor , ay sancım var , üstünkörü yapın yemekleri , sürekli eşinizden yardım isteyin, akşam gelirken şunu al , şunu de rafa kaldir, ben bulamadım sen bul , tatlı yapmadım dışardan al , çamaşırları as ve topla, gömlekleri ütüleme . Aman sevişmem annenlar var utanırım .inan bunlari yapınca eşin ailesine gidin diyecek. Şimdi siz herşeyi yapıyorsunuz, yetisiyorsunuz. O yüzden anne babasının ne kadar büyük bir yük olduğunun farkında değil .

Evi terk etmedim
Eşim bugün şehir dışında olacak bende arkadaşımda olacağımı söyledim
Ailesine boşanma İle ilgili konuştuğunu sanmıyorum çünkü kv aradı market alışverişi ile ilgili
Eşime ve anneme söyledim boşanma İle ilgili kararımı ..

ya bi defolsun gitsin eşin olacak adam ya
adam bile değil ailesinin kuzusu erkek bozuntusu nasıl sinirimi zıplattı varya
gitsin ailesiyle yaşasın oğluşlarının turşularını kursunlar inş başkasının başını yakmazlar
konu sahibi umarım geri adım atmazsın bunu gerçekten diliyorum
sadece şunu merak ettin eşine söyleyince ne dedi hemen tsmam boşanalım mı dedi?

Tamamdır git dava mı açıyorsun napıyorsan yap demişti

bu yaklasımın benı ıkna edın demek aslında
ben senın yerınde olsam esıme bırgun bır dısarı cıkalım temız havada beynımıze oksıjen gıtsın konusmak ıstedıgım bır konu var derdım

bak senınle boyle badıreler atlattık ben kendımı artık bu evlılıkte cok yorulmus hıssedıyorum fıkırlerıme deger verılmıyor bazı dusuncelerın benı yoruyor orta yolu bulamıyoruz bazı konularda kı o bazı konular hayatımızı etkıleyecek konular

bır aıle terapıstıne gıdelım cozmeye calısalım cozemezsek yollarımızı ayıralım cunku ben sonumuzu ıyı goremıyorum bu surectede senın aılenle alakalı degıl hıc kımseyı uzun surelı evde ıstemıyorum kendı evımızde rahat etmek ıstıyorum dusunmeye ıhtıyacım var derdım

haaa yanasmıyor mu tamam esyasını toplasın o gıtsın arkadasına

sen sımdı kayınvalıdeye evı bıraktın gıttın kadının dunyadan haberı yok arkadasınla keyıf yapıyorsun sanıyor
esıne de blof yapmıssın gıbı gorunuyor

ben gorunen seyı soyluyorum valla kızma bana

Konuşmak istemedi , vaktim yok dedi bana
Süreklı kırıcı olduğu için bende artık dayanamadım
Söyledim geçtim bana da davayı açmamı söyledi
Kedim var canım gibi sevdiğim ve ben sahiplenmiştim onu unutmamı söyledi
Eve gitmek istemedim çünkü kv evime arkadaşlarını çağırmış gidip onlara hizmet etmek veya odama çekilmek istemedim

Kv arkadaşıma gittiğimi bilmiyor annemi aramış esenmine sana gelmiş gözün Aydın diye
Sanırım oğluna inanmadı yokluyor annemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…