Neden birakasiniz ki ,yuzde 100 kabahatli olan eşiniz, inşallah hemen yarın avukata giderseniz, o sizi tam olarak yönlendirir, resmi olarak bir şeylerin kanitlanmasi ve mallara şerh konulması lazim ,o yuzden hizli ve sessiz ilerleyin. Siz kararlı olunca eşiniz essek gibi pişman olacak ama inanmayın ona ,ben cok üzülüyorum size ,keske yakınınızda olup destek olabilseydim
Teşekkür ederim
Pişman olmasını isterdim ama olacak gibi durmuyor
Aile rızası daha önemliymiş , birlikte yaşamak aile rızası olarak geçiyor demek kivardır bunda da bir hayır diyorum
esenmınecım daha once de sordum soylemedın...Boşanıyorum yazmış zaten
Bir kuruşunu bile bırakma onlara, sakın. Bıraktığında arkandan iyi söz söylemeyecek nasıl olsa, hakkın olanın zerresini bırakma. Ev de araba da satılsın al payını.Geçtiğimiz hafta hiç bir şey istemeden ayrılırım diyordum
Ben ondan daha iyi kazanıyorum ve evlendikten sonra ev araba satın aldık
Evin kredisi olabilir ama hakkım olan hiç
Bir şeyi bırakmayacağım
Su an size inanmiyor çünkü, siz gerçekten dik durursaniz hep beraber göreceğiz, inşallah geri adım atmazsınız. Diyelim ki dönmedi, dönmesin zaten.Ve size şunu soyleyeyim siz bosaninca bir daha o eve gelmeyeceklerTeşekkür ederim
Pişman olmasını isterdim ama olacak gibi durmuyor
Aile rızası daha önemliymiş , birlikte yaşamak aile rızası olarak geçiyor demek kivardır bunda da bir hayır diyorum
Ben de bundan korkuyorum iste adam arkadaşı çözmüş, kendisinden vazgeçemeyeceğini biliyor ,eski konuyu bilmiyorum ama nedense konu sahibinin esine olan bağımlılığını farkettim ,inşallah bu sefer dik durup hakkini alabiliresenmınecım daha once de sordum soylemedın...
bu sahısla nısanlıyken sıkıntı yasıyordun, konusuyorduk ayrıl bundan adam olmaz genclıgıne yazık etme dedıgımız kısı degıl mı?
o zaman ayrıldım bıttı demıstın bıze, hatta sakın gerı adım atma cok pısman olacak senı gerı arayacak kanma demıstık, cok net hatırlıyorum
bız ve dıger arkadaslar oyle konustuktan sonra ıletısımını kopardın hatta bırdaha gorusemedık :)
bu o adam degıl mı ?
esenmınecım daha once de sordum soylemedın...
bu sahısla nısanlıyken sıkıntı yasıyordun, konusuyorduk ayrıl bundan adam olmaz genclıgıne yazık etme dedıgımız kısı degıl mı?
o zaman ayrıldım bıttı demıstın bıze, hatta sakın gerı adım atma cok pısman olacak senı gerı arayacak kanma demıstık, cok net hatırlıyorum
bız ve dıger arkadaslar oyle konustuktan sonra ıletısımını kopardın hatta bırdaha gorusemedık :)
bu o adam degıl mı ?
Su an size inanmiyor çünkü, siz gerçekten dik durursaniz hep beraber göreceğiz, inşallah geri adım atmazsınız. Diyelim ki dönmedi, dönmesin zaten.Ve size şunu soyleyeyim siz bosaninca bir daha o eve gelmeyecekler
Ben de bundan korkuyorum iste adam arkadaşı çözmüş, kendisinden vazgeçemeyeceğini biliyor ,eski konuyu bilmiyorum ama nedense konu sahibinin esine olan bağımlılığını farkettim ,inşallah bu sefer dik durup hakkini alabilir
Bundan sonra hayatında esinle ya da eşin olmadan ki bence olmamalı kendin için yapabileceğin en doğru şey bu isi son noktaya kadar götürmek ve bir an önce götürmek. Artik boşanma lafi edip halen onlarla yaşaman da hic dogru degil yarin gercekten iyi bir boşanma avukatına gidip yol haritası belirlemen gerekiyorZaten gelmiyorlarmış ben yokken
Çok garip ve sinir bozucu bir durum
Boşversene qileni ya onlar gercekten ailen olsa zaten yanında olurlar.Bir kadının Parasi varsa isi varsa kimseye ihtiyacı yoktur.Sen güçlü durunca emin ol onlarda geri gelecek ,hos ben olsam onlari da kabul etmem amaGeri adım atmayacağım , tekrar tekrar aynı senaryolarda başrol olmak istemiyorum
Ailem arkamda değil sadece buna üzülüyorum
Bundan sonra hayatında esinle ya da eşin olmadan ki bence olmamalı kendin için yapabileceğin en doğru şey bu isi son noktaya kadar götürmek ve bir an önce götürmek. Artik boşanma lafi edip halen onlarla yaşaman da hic dogru degil yarin gercekten iyi bir boşanma avukatına gidip yol haritası belirlemen gerekiyor
E siz bile bile defalarca lades demişsiniz,Adam diyor ki ben ne yaparsam yapayım bu kadin benden vazgeçmez.Ve dünyanın en aşık erkeği bile olsa bu koz elindeyken kimseye saygı duymazEvet doğru
Nişanlıyken ayrılmıştık bi dönem
Umarım bu kararlılıkla devam edersiniz, eşiniz evliliği çok yanlış anlamış.Hayır eşim kararında net bu saatten sonra giderlerse de kalırlarsa da değişmez kararım
Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi böcek yerine dahi koyulmadığım bir ev , doğru söz
Bir gün bile yaşayacaksam bu dertle yaşamak istemiyorum netim
Eski konularını okudum, adamın bu öz güveninin sebebini de senin ailenle arandaki durumu da tahmin edebiliyorum. Ailen hiç arkanda olmamış ki bırak bu gün de olmasınlar. Boşandığında da mümkünse yanlarına dönme. Güçlü bir kadınsın, bu genç yaşında atlattıkların, geldiğin nokta herkesin kolay yapamayacağı şeyler. Sakın eğilme, yalnız da kalsan şu halinden daha mutlu olursun emin ol. Bazı insanlar herkese rağmen ayakta kalır, sen onlardansın, sakın prensiplerinden taviz verme. Kıymetini bilmeyenler bulsun mevlasınıGeri adım atmayacağım , tekrar tekrar aynı senaryolarda başrol olmak istemiyorum
Ailem arkamda değil sadece buna üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?