Nasıl sorabilirim :(

evinize gidin o insanları da gönderin madem boşanıyorsunuz evden niye ayrılıyorsunuz defolup gitsinler geri adım atmayın bunlar sizin hayatınızda parazit gibi yaşamayı istiyorlar ömrünüz boyunca üzülmek yerine bir kere üzülürsünüz olur biter

Size sonuna kadar katılıyorum, canını yakan insanlara karşı hala nasıl böyle iyi niyetli olabiliyor insanlar çok şaşırıyorum.
Esenmine kayınvalideniz sizi zerre düşünmezken neden yapıcı davranıyorsunuz hala, siz haklı olan tarafsınız, başvurun evi size tahsis etsinler, anası danasıda pılını pırtını toplayıp gitsin. Kediyi unut diyormuş beyfendi. Şöyle boş boş konuşanlara he he deyip sonra bi sarsmak lazım. Siz hayatından çıkacaksınız ve hiç bedel ödemeden kaldığı yerden herşeye devam mı edecek bu adam. Ne olur dişli bir avukata gidin maddi manevi ne kadar tazminat alabiliyorsanız alın, parada gözünüz yok o belli, sırf canı yansın diye. Bu hayatta siz kendinizi düşünmez, savunmazsanız kimse sizi düşünmez. Kalbinizi kırmış insanlara zerre acımayın.

Aynen öyle her ay çatır çatır kredisini ödediğim evi huzurumu bozan bu aileye mi tahsis edeceğim birde evliliğimin içine zaten etmişler bende onları mutsuz ederim kusura bakmayın ama şu yaptığınız iyi niyet olmaz aşırı saflık olur. Raava hanım size de sonuna kadar katılıyorum adam bedel ödemeyecek üstüne ev ve araba sahibi olacak konu sahibine açtığı yaralar da cabası yok ya bence de çok dişli bir avukat şart kanıtları da toplasın evden gitmek kusurlu davranış evine de döndsün

Hic sanmıyorum, bunları yapacağını

Kredisini ödediğiniz evi bırakıp neden kiralık ev arayacaksınız ki?
İlk önce bir avukatla görüşün, eşlerden biri diğerini anne babasıyla yaşamaya zorlayınca kusurlu oluyor bildiğim kadarıyla.
Onlar gitsin nereye gidecekse.
Boşanma üzerine, yeni bir düzen kurmayla neden uğraşasınız şimdi?
Sizi market için aradığında bir iki çift laf söyleseydiniz keşke kayinvalidenize.

Siz kiralık ev arayıp uğraşırken onlar sizin evinizin keyfin sürecek.
Boşanma, evin satılması süreci sandığınızdan uzun sürecek muhtemelen. Ellerinizle onlara bırakmayın. Arabayı da birakmasaydiniz keşke, gerçi çoğu evlilikte ortak ödenip erkeğin hizmetine sunuluyor arabalar, sizinki de öyleydi muhtemelen.

Keşke biraz dişli olsanız.

Son düzenleme:
Sende kendi aileni çağır ailen de sizinle kalsın bak o zaman nasıl giderler :)))) denenmiş tecrübe edilmiştir

Şöyle konu sahipleriyle yer değişip kocalarını çatır çatır boşayıp tüm haklarını alıp bedenlerini geri veresim geliyor.
Bendede oluyor o istek şimdi evlerine gitsek o kocanın ailesiyle kocayı kapı dışarı etsek şaşkınlıkla olan o ifadeleri izlesek içim rahatlardı cidden

Ona göre herkesin bir görevi vardır ve ev işleri erkeğin işi değildir

Nadiren yardımcı olur , çok söylenirsem vs
Çalışıyorsunuz muhtemelen evin giderlerine de ortak oluyorsunuzdur. Ben olsam bunda sonra tek kuruş ev için harcamam. Sorarsa da evin giderlerini karşılamak erkeğin görevidir kocacım ben aslında çalışmak zorunda değilim derim. Eve geldiğimde selam bile vermeden kendi odama geçer otururum. Gitmedikleri müddetçe bu şekilde davranacağıniza ikna etmeniz lazım. Konu maddiyat olunca nasıl da gönderir görürsünüz.

Herkes kendi kararini verir.
Herkes aynı cesareti gösteremeyebilir
Boşanmak zorunda da hissetmeyin ama kendinizi ezdirmeyin.
Mesela o ilde çalışıyorsam evi terketmem.Kaynanama söylerim kalması gerekenden fazla kaldıysa sürekli böyle yaşamak istemiyorum derim.
Hala takmiyorlarsa bende onları takmam.
Eşime boykot uygulardim.
Maddi manevi yatırımı kesersin
Sonunda biri pes edecek.
O zaman kararım kesinlesirdi.
Hala duygusal bağ varken ayrılmak zor.
İşler iyice cirkeflesirse de yoluma bakarım.

flortoz hallerini cogalt esine karsi. bu cogalinca kendisi bile annesinin babasinin gitmesini isteyecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…