- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
Aslında insanlara yanlız yaşamaya müsade edilse boşanmalar bi nevide olsa can yakmayacak die düşünüyorum.hakkında hayırlısıÇok ilginç Bekarken kalmaya gelmiyorlarmış
Üzülmüyorum, buz kestim hissizim
Hayırlısı artık ne diyim
Ne? Ramazan mı? Hani ilkbahar-yaz döneminde yani? Yok artık! Kimse size sormamış, planlar yapılmış. Kimsenin sizi umursadığı yok.Gurur duymuyorum açık açık konuşmuştum Zaten ama anlamıyorlar
Pasif takıldığımı da düşünmüyorum rahatsızlığımı her anlamda dile getirdim ve anlamıyorlar
Bugün tekrar konuştum eşim ve annesi İle ramazandan sonra gideceklerini ilettiler ve Boşanıyorum
Çok ilginç Bekarken kalmaya gelmiyorlarmış
Üzülmüyorum, buz kestim hissizim
Hayırlısı artık ne diyim
Yine de öyle söylemeseniz iyi olur.kızcağız zaten durumdan memnun degil herseyin farkında bide biz psikolojik baskı uygulamayalım die düşünüyorumramazandan sonra mı? beraber yaşamak bu.
adam sizi böcek yerine bile koymuyor bence siz orda fazlalıksınız. gerçi yemek temizlik yapan bir de hizmetçi lazım. e bi de geceleri tatmin olmak için lazımsınız. etinizden sütünüzden faydalanıyorlar ne güzelmiş ya öyle.
buna devam etmeyi düşünüyor musunuz?
Eşinizin tavrı ne oldu, gerçi anladığım kadarıyla onlarla hemfikir. Çok onur kırıcı.
Bugün açık ve net bir şekilde konuştum ve Ramazan/oruçta sonra gideceklerini söylediler boşanıyorum
Yine de öyle söylemeseniz iyi olur.kızcağız zaten durumdan memnun degil herseyin farkında bide biz psikolojik baskı uygulamayalım die düşünüyorum
Bu kararı verdiğiniz için tebrik ederim sizi, emin olun kimseye ihtiyacınız yok. Kendi ailenizin reddetmesinden falan da çekinmeyin. Herkes sizi sevsin diye hayatınızdan vazgeçmeyin. Değerinizi bilen biri çıkacaktır mutlaka karşınıza. Kendinize ait olan eşyaları ve mehrinizi alıp ayırın evinizi. Davada haklı bulunacağınızdan da emin olun. Sizin rızanız olmadan eve bu kadar uzun zamanlı misafir kabul etmek eşinizi haksız duruma düşürüyor. Tazminat bile alırsınız isteseniz. Ailenizin tepkisinden falan korkup geri adım atmayın lütfen
Bugün açık ve net bir şekilde konuştum ve Ramazan/oruçta sonra gideceklerini söylediler boşanıyorum
Boşanıyorum yazmış zatengayet olanı olduğu gibi aktardım. bence farkında değil silkelenmesi için bunları duyması lazım. kendisi inanmıyor ki adam kendini suçlu hissettiriyormuş. kendisinin hatalı olmadığını bilen insan karşısındaki diyor diye suçlu hisseder mi?
En doğru kararı vermişsin, kimse boşanmak istemez ama bu şekilde hayat geçmez, ne kadar yüzsüz insanlar ya ,bizim yüzümüzden oğlumuzun yuvası yıkılacak demiyorlar.Sana tavsiyem cok sakin ve kararlı ol ,eğer esin kararlılığını görmezse asla düzelmez.Hos duzelmezse de emin ol kaybeden sen olmayacaksın, bu şekilde bir ömür geciremezsin.Cok şükür ki çocuğun falan yok.Biraz daha detay anlatabilirsen daha cok yardimci olmaya çalışırız. Esin ne dedi ,su an ne yapıyorsun?Gurur duymuyorum açık açık konuşmuştum Zaten ama anlamıyorlar
Pasif takıldığımı da düşünmüyorum rahatsızlığımı her anlamda dile getirdim ve anlamıyorlar
Bugün tekrar konuştum eşim ve annesi İle ramazandan sonra gideceklerini ilettiler ve Boşanıyorum
ramazandan sonra mı? beraber yaşamak bu.
adam sizi böcek yerine bile koymuyor bence siz orda fazlalıksınız. gerçi yemek temizlik yapan bir de hizmetçi lazım. e bi de geceleri tatmin olmak için lazımsınız. etinizden sütünüzden faydalanıyorlar ne güzelmiş ya öyle.
buna devam etmeyi düşünüyor musunuz?
Eşi yine ikna eder ama ilerde bu olay yine patlak verir gibi geliyor bana.
Bence gayet haklısınız büyüklerimiz de bi şeyi dozunda bırakmıyor insan evinde rahat olmak istiyor ister istemezSelamlar Hanımlar,
3 senelik evliyim
Kayınvalidem ve kayınpederim yaklaşık 2 ay önce İstanbul a bize geldiler.
15 günlük bir karantina sürecimizi çıkarırsak 1.5 aydır bendeler. Ne zaman köye / memleketlerine/ evlerine gideceklerini hiç bilmiyorum.
Eşime sorduğumda ne kadar kalacaklarsa kalırlar, gitmek istedikleri zaman giderler kışı burada geçirsinler diyor ve ben bu durumdan çok rahatsızım. ikimizde çalışıyoruz yorgun argın eve geliyoruz ve ben hizmet etmek zorunda kalıyorum. her gün yemek yapmak zorunda kalıyorum evi derli toplu tutmak vs vs ... 70 yaş civarındalar çok şükür hasta değiller ama kaynanam yemek yapmaz asla en fazla oğlu isterse yapar .
Gelmesinler demiyorum ancak gelirsin 1 ay kalırsın gidersin yada dersin ki şu gün gideceğim o da yok
bugün sordum diğer oğlu da farklı bir şehirde ona ne zaman gideceksiniz dedim havalar ısınınca cevabını aldım
yahu mevsim kış havalar ısınınca ne demek oluyor
ben rahatıma konforuma düşkünüm, eşime evlenmeden önce sağlıksal vs bir zorunluluk olmadıkça asla ve asla birlikte yaşamak veya uzun süreli görüşmelerin olmamasını söylemiştim ama nerdeee .... her şey evlenene kadar
daha önce bunun konusu tartışması oldu ve boşanmaktan döndük
sizce sormalı mıyım? ne zaman gideceksiniz ben bu durumdan rahatsızım demeli miyim?
Ne demeliyim ne yapmalıyım bana fikir vermenizi rica ediyorum
Bu kararı verdiğiniz için tebrik ederim sizi, emin olun kimseye ihtiyacınız yok. Kendi ailenizin reddetmesinden falan da çekinmeyin. Herkes sizi sevsin diye hayatınızdan vazgeçmeyin. Değerinizi bilen biri çıkacaktır mutlaka karşınıza. Kendinize ait olan eşyaları ve mehrinizi alıp ayırın evinizi. Davada haklı bulunacağınızdan da emin olun. Sizin rızanız olmadan eve bu kadar uzun zamanlı misafir kabul etmek eşinizi haksız duruma düşürüyor. Tazminat bile alırsınız isteseniz. Ailenizin tepkisinden falan korkup geri adım atmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?