Nasıl sorabilirim :(

Ne? Ramazan mı? Hani ilkbahar-yaz döneminde yani? Yok artık! Kimse size sormamış, planlar yapılmış. Kimsenin sizi umursadığı yok.

İnanın bu evlilikten hayır gelmez. Bir kez boşanmanın eşiğine gelmişsiniz adam hiç ders almamış, sizi kaybetme korkusu yok.

Çalışan kadınsınız, idare et onları diyen ailenize de ihtiyacınız yok. Mutlu olacağınız bir hayatı yaşamak sizin de hakkınız.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Bence doğru kararı vermişsiniz.

Çok ilginç Bekarken kalmaya gelmiyorlarmış
Üzülmüyorum, buz kestim hissizim
Hayırlısı artık ne diyim

ramazandan sonra mı? beraber yaşamak bu.
adam sizi böcek yerine bile koymuyor bence siz orda fazlalıksınız. gerçi yemek temizlik yapan bir de hizmetçi lazım. e bi de geceleri tatmin olmak için lazımsınız. etinizden sütünüzden faydalanıyorlar ne güzelmiş ya öyle.
buna devam etmeyi düşünüyor musunuz?

Yine de öyle söylemeseniz iyi olur.kızcağız zaten durumdan memnun degil herseyin farkında bide biz psikolojik baskı uygulamayalım die düşünüyorum

Yine de öyle söylemeseniz iyi olur.kızcağız zaten durumdan memnun degil herseyin farkında bide biz psikolojik baskı uygulamayalım die düşünüyorum

gayet olanı olduğu gibi aktardım. bence farkında değil silkelenmesi için bunları duyması lazım. kendisi inanmıyor ki adam kendini suçlu hissettiriyormuş. kendisinin hatalı olmadığını bilen insan karşısındaki diyor diye suçlu hisseder mi?

ne kadar üzücü olduğunu tahmin edebiliyorum ama lütfen geri adım atmayın. aklınız karışırsa bu zamanlarınızı, o evin içinde duyulmayarak fikrinize önem verilmeyerek ne kadar kötü hissettiğinizi hatırlayın. genceciksiniz böyle evlilik olmaz kurtulun o adamdan ve asalak ailesinden

Bugün açık ve net bir şekilde konuştum ve Ramazan/oruçta sonra gideceklerini söylediler boşanıyorum
Bu kararı verdiğiniz için tebrik ederim sizi, emin olun kimseye ihtiyacınız yok. Kendi ailenizin reddetmesinden falan da çekinmeyin. Herkes sizi sevsin diye hayatınızdan vazgeçmeyin. Değerinizi bilen biri çıkacaktır mutlaka karşınıza. Kendinize ait olan eşyaları ve mehrinizi alıp ayırın evinizi. Davada haklı bulunacağınızdan da emin olun. Sizin rızanız olmadan eve bu kadar uzun zamanlı misafir kabul etmek eşinizi haksız duruma düşürüyor. Tazminat bile alırsınız isteseniz. Ailenizin tepkisinden falan korkup geri adım atmayın lütfen

Boşanıyorum yazmış zaten

En doğru kararı vermişsin, kimse boşanmak istemez ama bu şekilde hayat geçmez, ne kadar yüzsüz insanlar ya ,bizim yüzümüzden oğlumuzun yuvası yıkılacak demiyorlar.Sana tavsiyem cok sakin ve kararlı ol ,eğer esin kararlılığını görmezse asla düzelmez.Hos duzelmezse de emin ol kaybeden sen olmayacaksın, bu şekilde bir ömür geciremezsin.Cok şükür ki çocuğun falan yok.Biraz daha detay anlatabilirsen daha cok yardimci olmaya çalışırız. Esin ne dedi ,su an ne yapıyorsun?

Bu kadar sizi yok sayıyorlarsa boşanın zaten şu şekilde yaşamaktansa tek başınıza ya da kendi ailenizle yaşarsınız. Muhtemelen siz yokken yine bu kadar gelmezler, derdi sizinle.

Bir tanıdığımız böyle kayınvalidenin çok gelmesinden dolayı ayrıldı, şuan eski evinde erkek tek başına kalıyor, komşularından öğrenmiş, boşanma gerçekleştiğinden beri oğlu evde tek kalmasına rağmen kayınvalide hiç uğramamış. Sanki tek derdi geliniyleymiş gibi.

Bugün açık ve net bir şekilde konuştum ve Ramazan/oruçta sonra gideceklerini söylediler boşanıyorum

Çok doğru karar vermişsiniz. Ama ramazana daha aylar var. Ramazan sonrası da çok muğlak. Ya 3 ay sonra olursa? O zamana kadar boşanacağınız adamla ve ailesiyle mi yaşayacaksınız?

Bence avukat bulun zaten çalışan insansınız. Durumu anlatın. Dava hemen başlasın. Anlaşmalı olursa zaten ne ala, olmazsa çekişmeli uzun sürüyor. O yüzden ne kadar erken başlarsa o kadar iyi. Ev sizin mi, kira mı? Ve boşanınca kimde kalacak? Kim taşınacak? Bunları konuşmanız ve çözmeniz lazım. O yüzden hiç kavga etmeyin zaten az kalmış kurtulmanıza. Sakim sakin planlar yapın eski eşle. Çok daha kolay geçer zaman.

Kötü bir durum haklısınız.
Yani gelinir tabi de çalışıyorsunuz bir de evde ekstra bir mesai en azından yemek yapmakta ne var bir tas çorba yapsa kayınvalideniz çalışan bayan yazık deyip.
Her şeyi sizden beklemeleri de çok acayip.
Eşinize de kızdım biraz anlayışlı olur insan .
O zaman eve yardımcı tutsun eşiniz anne babasına baksın yemek yapıp evi temizlesin yazık size

Boşanmaya karar verdiyseniz, ipleri gerçekten kopardıysanız, ortalığı karıştırıp onların huzurunu bozmadan yapmayın bu işi. Akşam hep beraber otururken ben bu evliliği iki kişilik hayal etmiştim, sizin böyle davranacağınızı bilsem hiç başlamazdım. Bu ev benim lütfen en kısa zamanda gidin derdim. Ondan sonra eşiniz konuşmaya başladığında seni de istemiyorum, sende git ailenle lütfen deyip kovardım.

Kayınvalidemler bir kere gelmişlerdi bana gitmek bilmiyorlardı. Ben eşime bu evden birileri gidecek sen karar ver onlar mı ben mi dedim. Eşim konuştu, sonra kp gelip benimle konuştu niye böyle oldu diye. Oğlumuzun evi deyip duruyorsunuz ama burası benim evim oğlunuzun değil. Bana saygınız yok sizinle kalmak istediğimi söylemedim hiç şimdi niye böyle şaşırıyorsunuz dedim. Çok mahçup oldu, üzüldü ama geçmiş olsun. Buarada kv söylenip durdu, kavgaya çevirmeye çalıştı olayı, hiç muhattap olmadım. Kv bu olaydan yıllar sonra geldi bana mecburen, sağlık sorunları nedeniyle, eşimle anlaşma yaptık, yemeği ben yaptım sadece, evin bütün işi, temizlik, bulaşık vs hep eşimin göreviydi. Ben çalışmıyorum, işten gelince yapardı bunları. Sadece böyle olursa kabul ederim dedim.

erkekler elini sıcak sudan soğuk suya değil, suya bile sokmadıkları için misafir ağırlamak kolay geliyor onlara. Sizin için hayırlısı olur umarım.

Hayır düşünmüyorum , avukat İle anlaşacağım yarın

Eşi yine ikna eder ama ilerde bu olay yine patlak verir gibi geliyor bana.

Hayır eşim kararında net bu saatten sonra giderlerse de kalırlarsa da değişmez kararım
Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi böcek yerine dahi koyulmadığım bir ev , doğru söz
Bir gün bile yaşayacaksam bu dertle yaşamak istemiyorum netim

Bence gayet haklısınız büyüklerimiz de bi şeyi dozunda bırakmıyor insan evinde rahat olmak istiyor ister istemez

Geçtiğimiz hafta hiç bir şey istemeden ayrılırım diyordum
Ben ondan daha iyi kazanıyorum ve evlendikten sonra ev araba satın aldık
Evin kredisi olabilir ama hakkım olan hiç
Bir şeyi bırakmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…