Nasıl sorabilirim :(

eyfiniz için bir evliliğin bitmesine göz yumdunuz, asıl sizin yatacak yeriniz yok deseydiniz keşke.
Alıp tuşlarıni kursunlar oğullarının turşusunu kursunlar şimdi. Hiç utanma yok insanlarda cidden.

Evi ne yaptınız ? Siz mi kalıyorsunuz?

Ev satıldı önümüzdeki hafta eksper işlemleri tamamlanmış olacak yarısı benim yarısı da onun
1-2 ay müsade istedi sanırım ev sahiplerine kira ödeyecek taşınacak o
Ben klmk istemedim evde hem işime uzak hemde kötü hissederim diye düşündüm

Kimin yatacak yeri yok acaba sen hayatını kurtardığına bak onlar kendi pisliğinde boğulsun.
Yeni hayatında mutluluklar

Bence direk sormayin dolayli yollardan olabilir
Of cok zor bi durum ya Allah yardimcin olsun

Ay ben konuyu yeni okudum bosanmisiniz megersem
Bosverin onunuze bakin daha guzel gunleriniz olacak gecmis gitti bitti

Yuh artık dedim ya! Ne kadar rahat ve düşüncesiz insanlar var gerçekten hayret ediyorum.
Şu alıntı yaptığın eski mesaja baktım kaldım. Şimdi hizmetçileri, kum torbaları, günah keçileri kaçtı, yine böyle sevgi dolu aile olarak kalmaya ne kadar devam edecekler bakalım.

Ecnebilerin 70 yaşındaki hanımları spor falan yapıyor bizimkiler ise 40 yaşından sonra el ayak tutmuyor diyor.

Bi insan 70 yaşında diye bazı şeyleri bilmiyor değil böyle saf ayağına yatıp gereksiz uzun yük olan insanları hiç sevmiyorum.

Ben olsam direk yemek yapmam yorgun argın gelicem birde rahat edemediğim gibi evde olana yemek yapicam. Evlerinde kim yapıyor yemeklerini?

Hergunde anneme giderim akşam yatmaya gelirim . Kocan tam bir odun. Nefret ediyorum böyle erkeklerden.

Esim Allah'tan bana böyle yapamıyor yoksa ev karışırdı.

Şu alıntı yaptığın eski mesaja baktım kaldım. Şimdi hizmetçileri, kum torbaları, günah keçileri kaçtı, yine böyle sevgi dolu aile olarak kalmaya ne kadar devam edecekler bakalım.
Edemeyecekler. Oğulları evlenince tüm aile kiymetleniyor. Oğlan annem de annem babam da babam. Ailesi oğlum da oğlum. Boşanınca kaç gün bakarlar birbirlerine? Hem yapılanlar yarina kalsa da yanına kalmıyor kimsenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…