Nasıl sorabilirim :(

erkeklerın bosandıgında sana cocugumuzu gostermıcem elınden alıcam dıye tehtıt etmesı gıbı kedıyı unut demıs
bu adama harcadıgın yıllara daha cok uzulmelısın ve mıde bulantısından kurtulman ıcın bu adamı kusmalısın ıcınden.

kedıyı unut dıyerek aslında aklını celmeye calısıyor kal dıyemıyor tehtıt edıyor gıtme dıye
resmen ergen hala

Kediyi de sadece seviyor bakmayı bilmiyor ama sallıyor işte bol keseden
Hayırlısı artık cidden yapabileceğim bir şey kalmadı

Ben de kvmi ve kp mi asla zerre sevmiyorum ama üstüme düştüğü kadar senede bir kere görünüyorum,kendi ilkelerimden ve yetişme tarzımdan dolayi,anneler gününde usulen düzgün bir hediye gonderirim , gayet mesafeli olarak gittigimde gerekeni yaparım .Ama o kadar netim ki esim fazlasını teklif dahi edemez.Bir gün kalirim sonra çeker giderim.Burda olay siz de biter, bir insan önce kendisine kendisi değer verecek yoksa el oğlundan bekle ki o değeri göresin. Halen eşimle iyiyiz diyorsun siz esinle iyi olsanız seni bu duruma sokmazdı, seninle bir hayat isterdi kendinize ait.Bana pek boşanacak gibi gelmiyorsun konu sahibi.Benim burdan hissettiğimi kocan hayli hayli biliyordur maalesef

Evliliği sürdürmeme konusunda netim ve kararlıyım . Gün geçtikçe sinir ve strese dayalı rahatsızlıklarım ortaya çıkıyor ve haklısınız önce benim kendime değer vermeliyim .
Yarın avukat ile görüşmem var ev bakıyorum boşanma konusunda adımlar attım ve devamı da gelecek .

Ev bakmana gerek yokki ,isini bilen düzgün bir avukata gidersen ev zaten sana tahsis edilir.Ben olsam esime de uzaklaştırma alırım o evden ailecek yaka paça çıksınlar bakalim.Uzaklastirma bitince de görürüm ben o eşini

İşime yakın 1+1 veya 1+0 ev bakıyorum
Bu ev büyük ve muhtemelen arabayı satar kredi borcunu kapatır ardından evi satarız
Veya evi kredi borcuyla devrederiz bilmiyorum yarın ne yapılması gerektiğini öğrenmiş olacağım

Onlar çirkinleşti ben çirkinleşmek istemiyorum sakince bu süreci atlatmak istiyorum

Adam resmen kedinin oyuncakla oynadığı gibi oynuyor seninle ,ay nasil sinir oldum ya.

Hakkınızda hayırlısı olsun ama ben şunu anlamadım olaylar bu noktaya gelirken kv kp nerde ? Kendi evleri gibi misafir çağırıp nasıl oturuyorlar onu anlamadım. Siz eşinizle tartıştınız ama onların birseyden haberi yok mu ya da onlar ramazana kadar kalcaz diyince siz kalamazsınız o kadar demediniz mi ?Yani bilmiyorlar mı istenilmediklerini ben hiç anlamadım orasını

Umurlarında değil,3 maymunu oynuyorlar

Biliyorlar ama kv oğlum çağırdı zaten çok kalmayacağım düşüncesinde
İstemediğimi açık açık söyledim ama çok oralı olmadı

Size neden sormuyor annenizi arıyor ?
Bu evlilik bitmez, yani şu an bitmez.
İkiniz de ayrılık için hazır değilsiniz, birinizin geri adım atmasını bekliyorsunuz. Hâlâ bir umut bir şeyler değişebilir düşüncesi var.

Hala bu kadar sabırlı kalmanız .
Ben boşanmaya karar vereceğim, ailesi de habersiz o ev de huzurla oturacaklar, market için aranmışlar keşke verseydiniz haberi.
Huzurumu bozanın huzurunu bozarım .
Evet en başta eşiniz hatalı ama bu kafada ki aile de hatalı, bir zahmet benim evliliğim biterken hiçbirşey olmamış gibi oturmasınlar.
Ortalığı havaya kaldırıp hepsinin başına vurmak lazım.

Düşüneceksiniz. Kendi ailenizin acı sözüne katlanamayıp bu insanların donlarına kadar yıkıyorsanız mecbur düşüneceksiniz. Boşanmaktan korkuyorsanız, kocasız kalmak anasına danasına 7/24 nefes almadan full hizmet etmekten daha zor geliyorsa mecbur düşüneceksiniz. Başka çare mi var ki?

Beni Aradı zaten market ile ilgili bir şeyler sordu ama bana nerdesin neden gelmiyorsun diye bir şey sormadı soramaz da zaten
Neden hesap vereyim ?
Gerçekten umut vs bir beklentim yok sadece onlar gibi çirkinleştirmeden sonlandırmak istiyorum

Anliyorlar Tabi KV kadinin annesini aramis oraya mi gitti diye yoklamak icin

Kaynanam da para pul mevzularında böyle laf ebelikleri yapıyordu. Yok telefonum bozuldu ananıza alırsınız artık, tokiye girdim kiramı verin taksidi bitince üstünüze yapayım diyordu yarım ağız (taksit 10 yıl, o ölecek de evimiz olacak heh), direkt alamam borcum var tonla, kendi g.tümü doğrultayım sıra sana gelsin dedim. Nasıl bozuldu, ciddi demiyormuş, insan nezaketen alırım dermiş, zaten kendi aldırmazmış, yürü gittt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…