Eşiniz neden bakıma yardım etmiyor, madem ikiniz de çalışıyorsunuz, ikiniz de eve yorgun geliyorsunuz? Erkek cinsel organına sahip olmak ev işlerinden onu alıkoyan bir şey mi de bir de bu görevi ustlendiniz???
Ben yerinde olsam hastalanır yatarım bir cumadan, ah,uh ederim. Hem bana baksın eş kişisi hem ana babasına. Hoş, işleri sen yaparken 70lik olan anne oglusu ev işi yapmasın diye bir anda kırk kaplan gücünde ev hanimi kesilir,yine erkek yapmaz işleri...
Bosanmadan donmussunuz ama adam hala cok netne kadar kalacaklarsa kalırlar, gitmek istedikleri zaman giderler kışı burada geçirsinler diyor
2-3 gün hasta ol yatıyorum de yemek yapma
Hafta içi de ful dışardan söyle ya da yemeğe gidelim de
Veya annecim sen şu yemeği güzel yapıyordun onu yapsana falan de KV yemek yapmaya hizmet etmeye başlayınca giderler.
Artık yorulduğunu her gün ama her gün dışardan yemek sipariş etmek istediğini söyle
10 gün veriyorum maks 10 güne eşin gidin der
Yemek yapma
İş yapma
Hak etmişler artık kaç ay olmuş
Tam cinnet geçirmelik konu. Şimdi bir şey deseniz yaptığınız bütün iyilikler unutulur hatta sizden kötüsü olmaz. Yerinizde olsam hiç kimsenin kahrını daha fazla çekmem. En başta eşimin. İşten geldikten sonra bırakın paşazade yapsın ana babasının bütün hizmetlerini. Yemek, bulaşık, çamaşır, ütü.. Bütün kışı bırakın bir gün bile dayanamaz! Öküz.Eşime sorduğumda ne kadar kalacaklarsa kalırlar, gitmek istedikleri zaman giderler kışı burada geçirsinler diyor ve ben bu durumdan çok rahatsızım. ikimizde çalışıyoruz yorgun argın eve geliyoruz ve ben hizmet etmek zorunda kalıyorum. her gün yemek yapmak zorunda kalıyorum evi derli toplu tutmak vs vs ...
kendi yemek yapınca ekstra evi daha çok sahipleniyorEşin bütün işlere yardım edecek. Öyle bu nçkonu hakkında hem boşanmanın eşiğinden dönüp hem de bu derece yalnız bırakılmak karşınızda eşiniz nasıl bir tavır sergiliyor?
Sne de kayınvalidene anne yemekler konusunda yardımcı olsan ben çalışınca zorlanıyorum sizin de kendi sevdiğiniz şeyleri de yapın hem oğlun da özler senin yemeğini vs...
Anneniz bulunduğunuz şehirde mi ?kayınvalidem yemek yapmakla gitmez en fazla oğlum benim yemeklerimi özlemiş der
gelinin yemeklerini beğenmiyor der ki sürekli dile getirir oğlum bunu böyle şunu şöyle sever diye
geçen hafta ben akşamları yemek yemiyorum diyetteyim diyip akşamları odama çekildim hiç rahatsız olmadılar ki meydan ona kalmış gibi kadın bir kanepe de kocası birinde eşim birinde uzanıp tv keyfi yapıyor
odalarına tv koydum asla o odada oturmuyor üstelik kedim girmesin diye kapısını kapatıyor
ben onlarla yemişim yememişim asla umurunda değil
Sen annene git o zamankendi yemek yapınca ekstra evi daha çok sahipleniyor
ya en basitinden çarşıya gidecek bana değil oğluna soruyor oğlum ne seversin ne alayım eksik nedir vs
kendi yemek yapınca ekstra evi daha çok sahipleniyor
ya en basitinden çarşıya gidecek bana değil oğluna soruyor oğlum ne seversin ne alayım eksik nedir vs
Burada suç sizde gerçekler acıdır.
Başta böyle konuşmamışsınız ama şimdi boyun eğiyorsunuz.
Toplayın bavulu gidin gerekirse özel alanınız ihlal ediyor aylarca bu normal değil.
Eşiniz de başta farklı şimdi farklı davranıyor sindirmiş sizi pasif görüyor siz bir hizmetcisiniz sizin sözünüzün isteğinizin bir önemi yok siz.
Tam cinnet geçirmelik konu. Şimdi bir şey deseniz yaptığınız bütün iyilikler unutulur hatta sizden kötüsü olmaz. Yerinizde olsam hiç kimsenin kahrını daha fazla çekmem. En başta eşimin. İşten geldikten sonra bırakın paşazade yapsın ana babasının bütün hizmetlerini. Yemek, bulaşık, çamaşır, ütü.. Bütün kışı bırakın bir gün bile dayanamaz! Öküz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?