- 2 Temmuz 2023
- 8.570
- 23.591
-
- Konu Sahibi sailor_moon29
Ben konu sahibine de üzülüyorum, nasıl şişirmişler kadını eş ayrı dost ayrı akraba ayrı. Hiç dememiş bu kadın anlatılan kadar deccal bişey olsa çocuk mu bırakırlardı şimdiye kadar. Saf galiba azcık.Yalnız herkes transferans yapmış, yani kendini ex kadınla özdeşleştirmiş
Saldırın bacılar kim tutar sizi
Valla konu sahibini taşlayasım gelmedi, evet müdahele etmemesi gereken bir konu ama muhtemelen kendine dair endişeleri bu şekilde yansıtıyor.
Ama üyeler, hay maşallah hepsi ex kadınla empati kurmuş, çok tatlısınız yaa tiplere bak
Varya biz bu kadın dayanışmasıyla etrafta hödük koymayız ben size deyim
Ama yine de konu sahibine de yüklenmeyelim, o da insan ve kaygıları var, tek hatası başkasının bahçesine kendi bahçesi gibi dalması.
boşanma evrakları ortada elbette büyük oranda erkekler kusurlu evde hizmetçi gibi iş beklemesinden tutun ailesine ezdirmesi aldatması şiddeti..Valla bende kocamı aldattım beni boşadı diyen kadın tanımadım hep erkek sorunlu diyor araya kayniyorlar ama yok öyle bişey .Ben iki taraflı bakıyorum.Aldatan kadında mağduru oynayıp beni kandiramaz yani
Vallahi kimse ayrıldığı için melekti de ben kötüydüm demiyor. Herkes eski eşini kötüler siz cok kaptırmışsınız kendinizi. Tabii ki ne diyecek eşiniz ay ben şöyle kötüydüm, böyle kötüydüm de ayrıldık mı diyecek? Kadını dünyanın en kötü kadını olarak anlatacak size. Ayrıca kadına neden çirkin vs diyorsunuz? Kocanızın tercihi yani o kadın bir noktada eskiden de olsa. Sizi cok doldurmuş eşiniz. Kadının kadına yaptıgı şiddet işte bu. Eşinizi küçük görüyormuş vs. yani tüm bunları sizin bilmenize ne gerek var? Çocuk da sizin değil. Kadının da vereceğini hiç sanmıyorum. olayları hep tek taraflı dinlemişsiniz sadece maddi olarak destek olmakla maalesef babalık görevi yerine getirilmiyor. O kadın da buraya konu açsa eminim neler anlatır şimdi. Tek taraflı dinlediğiniz bir konuda bu kadar dolduruşa gelmeyin benceEşimin ilk evliliğinden 7.5 yaşında bir kızı var. Kız annesiyle beraber başka bir şehirde yaşıyor. Eski eş ise maalesef tam bir narsist. Allah affetsin kadının elle tutulur hiçbir yanı yok ne fiziksel ne karakter olarak. Evlenmeden önce kendini çok farklı göstermiş ama evlendikten özellikle de çocuktan sonra gerçek yüzünü göstermeye başlamış. Kendini dünya güzeli görüp eşimi küçümsemeler (ki inanın eşimin yanına yakışmayan kendisi) hakaretler, beddualar, kendi aldatmasına rağmen üstelik kanıt da olmasına rağmen kabul etmeyip eşimi aldatmakla suçlamalar, evlendikten sonra çalışmayı bırakıp eşimin parasıyla gizli gizli altın biriktirmeler ve tek maaş olduğu için eşimin birkaç kere kredi çekmek zorunda kalmasına rağmen, eşimin ailesine de aynı şekilde hakaret, beddua, iftira vs. daha neler neler. Boşandıktan sonra da eşimden sürekli para istemiş kızı kullanarak. Eşim de çocuğuna düşkün birisi. Zaten herkes çocuk üzerinde anneden çok eşimin emeği olduğunu söyler, bakımı, yemesi içmesi, ilgi, sevgi her yönden. Ve nafakayı fazla fazla göndermesiyle beraber ekstra paralar da gönderdi sık sık. Ne zaman ki eşimin evleneceği öğrendi daha da kötü şeyler yapmaya başladı. Bu sebeple eşim ekstra göndermeyi bıraktı. Sadece mahkeme kararıyla üzerine düşeni gönderiyor. Ve kendi öz çocuğunu daha fazla görebilmek için resmi yola başvurdu. Açılan dava sonucunda kızıyla daha fazla görüşme saatleri ve günlerine kavuştu ancak karşı taraf tabiri caizse hâlâ pislik yapma derdinde. Kız yanımıza geldiğinde aldığımız kıyafetlerin hiçbirini bir sonraki görüşmemizde geri göndermiyor. Hatta en son kızı sadece üstündeki eski, yırtık kıyafetlerle göndermiş. Çocuk o kadar saat yol çekecek en azından yedek bir şey koysaymış ama o bile yok. Kıza telefon aldık ama görüntülü görüşmeye korkuyor çocuk annesi kızar diye. Sadece sesli ve normal mesaj o da arada bir. Yeri geldi 3 hafta çocuktan haber alamadığımız bile oldu. Kendince eşimden intikam almaya çalışıyor kendi öz kızını dahi düşünmeyerek. Kız da nasıl tatlı, nasıl akıllı maşallah bir görseniz. İnanın benim öz kızım olmasını çok isterdim. Tabii ki o benim de kızım. Orası ayrı. Eşim kızı görmeye gideceği veya alacağı zamanı dahi avukat aracılığıyla bildiriyor yani karşı tarafla hiçbir şekilde iletişime geçmiyor. O derece bizden uzak olmasını istiyoruz kendisinin. Kızı da ortak noktadan alıyor ve karşılaşmıyorlar bile bu sayede. Ancak yazın utanmadan hem kendi hem de kızı için uzaklaştırma kararı çıkarttırmaya çalıştığını öğrendim geçen gün tesadüfen. Eşim hamileyim diye beni üzmemek adına gizlemiş o zaman. Zaten hemen reddedilmiş çünkü elle tutulur bir gerekçe, kanıt vs yok. Kızı babasıyla görüştürmemek için her yolu deniyor yine kızın babaya da ihtiyacı olduğu gerçeğini göz ardı ederek. Zamanı gelince velayet davası açmayı düşünüyoruz ama şu an erken hem yasalar izin vermiyor belli bir yaştan önce hem de daha yeni evladımızı kaybettiğimiz için buna hazır değiliz. Eşimle toparlanma evresindeyiz. Velayeti aldıktan sonra nasıl olur merak ediyorum bazen. Rahat eder miyiz? Yoksa onunla uğraşlar devam eder mi? Benzer durum yaşayan var mıdır? Bir narsistle boşandıktan sonra dahi kurtulamaz mı insan?
Ben konu sahibine de üzülüyorum, nasıl şişirmişler kadını eş ayrı dost ayrı akraba ayrı. Hiç dememiş bu kadın anlatılan kadar deccal bişey olsa çocuk mu bırakırlardı şimdiye kadar. Saf galiba azcık.
Hamile değil, ölü doğum yapmış. Geriye gittim mesajlarında, burkuldum biraz, üzülecek bu kadın, bunu görünce daha çok üzüldüm. Naif birine benziyor, affetmezler.Evet, art niyetli biri olsa çocuğu sevmediği bir şekilde bir cümlesinden hissedilirdi.
İyi de güzel yaklaşmış, kabullenmiş çocuğu.
Benim de o dikkatimi çekti.
Aslında burda kilit nokta erkek.
Yani konu sahibi bu kadar detayı nerden öğrendi? Demek ki adam ex adrından bir ton attı tuttu.
Bu zavallı da bunu iyi bir şey sandı. Aha onu sevmediği beni sevdiği için anlatıyor diye düşündü muhtemelen.
Ama aslında adam bir şekilde bu kadıncağıza da stres akıtmış oldu.
Net bir duruşla bu işi çözmeliydi.
Bu kadar ex eşle yüzgöz oluyorsa sadece ex kadının değil adamın da sınır problemi var.
Burda aslında konu sahibi gereksiz bir kaosun içine çekilmiş.
Akıllı olup kendini ileri atmayacak.
Zaten, ne güzel çocuğa da gayet sempatik yaklaşmış.
Bundan sonra bu denklemin dışında kalcam.
Ben de o nedenle yüklenmedim konu sahibine. Ama bir yandan da kadınların ekip ruhu sevimli geldi, ona dikkat çektim
Yine de dengeyi kaçırmamak gerekiyor, kadın iyi niyetliye benziyor ve hamile üstelik
Hamile değil, ölü doğum yapmış. Geriye gittim mesajlarında, burkuldum biraz, üzülecek bu kadın, bunu görünce daha çok üzüldüm. Naif birine benziyor, affetmezler.Eşin çocuğunu benimsemek böyle bişey değil, biraz herkesin yerini bilmesinde fayda var.
Çok bariz ikinci eş düşmanlığı işte.. kabul etmek istemiyorlarYine bir turnusol konu.
Kadin esimin eski cocugunu istemiyorum deseydi, cocuklu adamla niye evlendin, annesi gibi bakmayacaksan niye evlendin virt zirt bir suru mesaj gelirdi.
Kadin cocugu cok seviyorum alsak nolur demis. Sanane cocuk senin degil, sen annesi degilsin hede hodo.
Neyse allahtan bagzi uyelerin nasılda yanar doner oldugunu filan iceren maske onceden dusmustu de suan guldun gectim..
Evet bende okudum mesajimi yazdıktan sonra ilk mesajda hamileyim, sonra degilim gibi yazdigi dank etti.Hamile değil, ölü doğum yapmış. Geriye gittim mesajlarında, burkuldum biraz, üzülecek bu kadın, bunu görünce daha çok üzüldüm. Naif birine benziyor, affetmezler.Eşin çocuğunu benimsemek böyle bişey değil, biraz herkesin yerini bilmesinde fayda var.
Ya bir de nasıl atıp tutmuş tipine kadar. Biz de ağız birliği yapıp dedikodusunu yapsak ohhh tadından yenmez onun içinÇok bariz ikinci eş düşmanlığı işte.. kabul etmek istemiyorlar