- 2 Nisan 2024
- 138
- 163
-
- Konu Sahibi sailor_moon29
Sorsan adamların hepsi şeytan, ama önceki eşler melek. Haa bir de ikinci eşler de şeytan… e kadınlar hep melekse onlar da birer kadın..Valla çok tanıdım çok gördüm hep kadın olması haklı olması anlamina gelmiyor ne kadınlar tanıdım şeytana papucu ters giydirir tanisaniz mağdur sanırsınız ne firildaklar adamlara acıdım.Var yani yok diyemem işte bunlara sadakatsizlikten bosanacaksin anlaşarak çocuk için kötü olur diyerek değil.O zaman elinde kanıt olur
Siz de biliyorsunuz ki bu sitede ikinci eşlere karşı bir düşmanlık söz konusu. Aile içi dinamiklerini o kadar da iyi bilemem zaten konu sahibine verdiğim fikir siz annesi değilsiniz, bu konulara müdahil olmayın oldu ama altta gelen bir yorum yok çocuğu seviyorum falan geçin bunları demek düpedüz ikinci eş düşmanlığıdır.Var tabi de, bu kadına yansıtılanlar ne kadar doğru. Doğru olsa bile bu adamın sorunu, böyle kötü bir anneden neden almadı velayeti o zaman?
Zaten hepsinin eski karısı sorunlu, ruh hastası, hepsi aldatılmış, masum narin erkekler, erkeklerimiz.. Elbette suç tek taraflı değil de, adam da o kadar iyi olsa napar eder alırdı çocuğunu. İyi kötü başında anası var tabi, para vermesi yetiyor. Adam çocuğun ihtiyaçlarını karşıladı diye kanat takmışlar ama kadın en ufak bi salsa hemen o parmaklar sağa sola sallanıyor.Valla çok tanıdım çok gördüm hep kadın olması haklı olması anlamina gelmiyor ne kadınlar tanıdım şeytana papucu ters giydirir tanisaniz mağdur sanırsınız ne firildaklar adamlara acıdım.Var yani yok diyemem işte bunlara sadakatsizlikten bosanacaksin anlaşarak çocuk için kötü olur diyerek değil.O zaman elinde kanıt olur
Ben erkeklere de hiç masum diyemem bundan dolayı fazlasıyla travmam var fakat demek istediğim böyle kadınlar da var, yaşadık gördük. İki taraf için de tek taraflı bakmak doğru değil bence.Zaten hepsinin eski karısı sorunlu, ruh hastası, hepsi aldatılmış, masum narin erkekler, erkeklerimiz.. Elbette suç tek taraflı değil de, adam da o kadar iyi olsa napar eder alırdı çocuğunu. İyi kötü başında anası var tabi, para vermesi yetiyor. Adam çocuğun ihtiyaçlarını karşıladı diye kanat takmışlar ama kadın en ufak bi salsa hemen o parmaklar sağa sola sallanıyor.
Ne kadarı doğru ne kadarı yanlış bilemez ki, erkek olunca erkek ayrı ailesi dostu akrabası ayrı kötülüyor boşanan kadını, neyse şimdi velayet melayet uğraşırken hikayeyi bi de kurttan dinleme fırsatı olur.Ben erkeklere de hiç masum diyemem bundan dolayı fazlasıyla travmam var fakat demek istediğim böyle kadınlar da var, yaşadık gördük. İki taraf için de tek taraflı bakmak doğru değil bence.
Sevebilir tabi ama hiçbir kadın eşinin eski eşinden olan çocuğunu kendi çocuğu kadar sevemez, bu da bir gerçek. Burada anladığım kadarıyla çocuğu annesinden koparmaya çalışıyorlar. Anlatıkları gibi bir kadın olsaydı zaten küçücük bir çocuğun sorumluluğunu babaya yüklemek ve bakmam istemezdi.Siz de biliyorsunuz ki bu sitede ikinci eşlere karşı bir düşmanlık söz konusu. Aile içi dinamiklerini o kadar da iyi bilemem zaten konu sahibine verdiğim fikir siz annesi değilsiniz, bu konulara müdahil olmayın oldu ama altta gelen bir yorum yok çocuğu seviyorum falan geçin bunları demek düpedüz ikinci eş düşmanlığıdır.
Siz ister inanın ister inanmayın ama bu tarz kadınlar var. Acaba sizin de mi eski eşiniz ikinci evliliğini yaptı?
Böyle şeylerin cinsiyeti yoktur, aldatan insan ahlaksızdır ama bu kadın kendine anlatılan kadarını biliyor. Yoksa eski eşi aldatırken mi yakalamış?Valla bende kocamı aldattım beni boşadı diyen kadın tanımadım hep erkek sorunlu diyor araya kayniyorlar ama yok öyle bişey .Ben iki taraflı bakıyorum.Aldatan kadında mağduru oynayıp beni kandiramaz yani