Narsistmiş! 😱

Bunların cinsi bu arkadaşım. Koy poposuna tekmeyi de bi depresyona girsin.
Şuan onu yapacak elle tutulur bi delil yok elimde. Ve tekmeyi koysam narşist bi anneyle yaşamaya devam edicem çokta değişen bsy olmicak. Kendi annemde narşist maalesef ve anneme tapan bi babam var bian önce okulumu bitirip kendi ayaklarımın üzerinde durmayı hedefliyorum şuan. Ve eşim her narşist gibi kendini işe verdiği için çokta diyaloğumuz yok kendi halinde takılıyo. Ama bu demek degilki hep böyle devam edicek. Hayatımı onun dengesiz vicdanına bırakamam.

Kullanın sonuna kadar tam rahatladığı anda ben senden boşanıyorum demek daha bir koyar onlara
Merhamet etmeyene merhamet edilmez
Ruhsal sorunlarıyla başbaşa bırakmak lazım bu narsistleri

Akrep erkeği dediğinde uzak duracaksın
Ancak tutkuya mideye düşkündür onlara
Aileye eşe düşkünlük güçlü sevgi bağı çok olmuyor onlarda

Aslan karışım akrepti kendisi (yani öyleymiş ben yeni merak sardım astrolojiye aslan burcu olduğu için sadece onu temsil ettiğini düşünür anlam veremezdim huylarına), yükselen akrep ki güneş burcuna göre daha çok etkilermiş akrepte cidden uzak durulası erkekler yani kindar, her şey benim dediğim gibi olsun, narsistik, bencil...boşanırken ilk tanıştığımız zamanlardaki bir lafımı söylemişti tam 6 sene unutmamış.

Şöyle de bir örnek vereyim, bir gün özel bir anda gülerken burnunda siyah nokta var dedim, onu unutmamış çok benzer bir anda ön dişin ayrık senin de dedi. Ailesiyle sorun yaşadığımda benim aileme 10 kat tepki verirdi, kardeşim geldi yılda 1 kere gelir hoş geldin bile demedi çıkmadı yanına neler neler yani bu kadar kindar olunmaz. Bir de üstüne sen kindarsın derdi, ailesi benimle uğraşmasına ve hepsini yutmama rağmen.

Aynn çok doğru cinsellik ve mide çok önemli
Çocuklarına da sözde çok düşkün ölüp biter onlar için. Ama hasta olduklarında işteyken 1 kere arayıp sormaz nasıl oldular diye. Bn arayıp nie arayıp sormuyosun diye sorunca, sen yanlarındasın çok iyi bakiyosun içim rahat diyo laf cambazlığında 1 numara

Narsistmiş evet. Maalesef benim şu an boşanma aşamasında olduğum eşim de narsist. Yazdıklarından farklı olarak, eşimin babası yok; annesiyle ise bağları kopuk, ama zaten annesiyle bütün kardeşlerinin bağı kopuk; bayâ soğuk, ilgisiz ve duygusuz bir kadın. Ben eşim kesin narsist, ama lider karakterli, sosyal ve girişken vb. olmasından ötürü sosyopat olabilmesinden şüpheleniyorum. Öfke kontrol bozukluğu da var; bana, bir tek bana fiziksel şiddet uyguluyor. Çocuğum olunca bencillikleriyle çekilmez hâl aldı. İnşallah bu adamdan çocuk yapmadan kurtulursunuz. Hayırlısı olsun

Ay evet
Eşim maalesef narsist. Eşim de akrep burcu. Hep ben iyi akrebim der dururdu. Aman ne iyi!

Aaa cemre sen de mi narsist mağdurusun, senin konunu takip ediyordum. En son seni ikna etmeye çalışıyordu.
O iknalar da numaradan ibaret çikti. Şimdi altinlarin derdine düştü ve tazminattan siyrilma pesinde. Ben anlasmaliya da raziydim aslinda yeterki kurtulayim diye ama kendi anlasmaliya yanaşmadi yaptiklarini ispatlayacak delilim yokmuş. Annesinde de evden kovmusum güya o sebeple kaliyormuş. Bu da narsist dediniz mi benim konumu okurken . Zaten narsist oldugundan şüphe ediyordum ben emin degildim.

Kendilerini çok iyi gizleyebiliyorlar.

Dün okudum bir de bunun üçlü kombosu varmış, narsizm ve diğerlerinin birlikte olduğu nadir bir kombinasyon, Rabbim korusun böylelerinden.
Çok iyi gizliyorlar gercekten. Insanlarin içinde (kendi ailesi haric) başka yalnizken başka biriydi hep. Herkes imrenirdi sana çok düşüyor çok seviyor derdi . Içi beni yakiyordu. Kendi aileme çevreme bile inandiramadim yaptiklarini, abarttigimi şimardigimi söylediler hep . Şimdi görüyorlar gercek yuzunu biz neye dusmusuz böyle diyorlar. Ben aylardir söylüyorum inanmadiniz bana dedim. Haklilar beni bile kaç defa kandirdi onlar uzaktan uzaga nasil kanmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…