- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.189
- 158
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
-
Öldüremez o gerizekalı. Bu tehtit bile tipik narsist davranışıymış.Boşan gitsin öldürsün kendini yoksa sana bisey olacak
AmiinnnAllah kurtarsın seni bi an önce
Gecelerce ağladım neden böyle oldu diye, o döndü sırtını uyudu. Kendime soruyordum nasıl bu kadar duygusuz olabiliyor böyle değildi diye. Meğersem hepsi maskeymiş. Sadece kıskançlık, öfke ve kibir duygularını hissederlermiş. Empati yapamazşarmış.Yazınızı ağzım açık okudum ve çok üzüldüm sizin için. Resmen yaratıkmış, böyle insan olmaz olsun. Umarım bir an önce kurtulursunuz!
Alıyorum, yoksa bir bataklığa sürükleniyordum ve uyanamıyordum.Yuh ya artık. İnşallah tez zamanda kurtulursun. Okuyan kadınlara örnek olsun gerçekten. İmkanın varsa psikologtan yardım al. O doğru şekilde yapmanı saglar
Sessizce kaçmam gerekiyormuş. Öyle yapacağım. Ve heryerden engelleyip benimle tekrar iletişime geçmesini engellemem lazımmış.Çarpın kapıyı çıkın elalemin kahrını çekeyim diye gelmedik bu dünyaya. Kendini öldürür mü, keyif mi çatar keyfi bilir
Dr lafından çıkmayın. Ailenizle de paylaştınız mi onlara zarar vermesin. Ve aileniz nasıl davranmalı. Bunları da öğrenip ailenize iletin benceSessizce kaçmam gerekiyormuş. Öyle yapacağım. Ve heryerden engelleyip benimle tekrar iletişime geçmesini engellemem lazımmış.
Herşeyi anlattım. Onlar da bunlar nasıl insanlar bu kadar cahillik olmaz diye kahırlanıyorlardı.Dr lafından çıkmayın. Ailenizle de paylaştınız mi onlara zarar vermesin. Ve aileniz nasıl davranmalı. Bunları da öğrenip ailenize iletin bence
Yemin ederim delirmek üzereydim bu nasıl zihniyet demekten.Çocukları sevmiyor, arkalarindan küfrediyordan sonrasını okuyamadim bile.
Ay gebersin ya, bir daha intihar edicem derse, en kolayı hapla olur sanki de, boğulmak falan daha zor yani.
Sen kurtar canını!
Biliyorum yapamayacağını, ben okuyorum yarım bırakamam mecburum bitirmeye. İmkanım olsa 5 dakika dahi kalır mıyım? Psikopattan kurtulmak için mesleğimi kurtarmalıyım. Ailem destek ancak bitirip dönmek istiyorum.Iyi de narsist kendini o kadar sever ki, öldüremez, kiyamaz kendine. Bir tek kendini sevdigi icin.
Evet ben de narsistle evliydim. Tek fark o kendine yeni bir kurban bulunca birakti. Anlasilan su an tek kurbani sensin. Bu arada narsistler aldatir.
Neden birsure daha beraber yasiyorsun onu anlamadim. Cik git evden ve ertesi gun dilekceni ver. Korkma öldüremez kendini. Evi terk ettigin gun de onu ve ailesini her yerden engelle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?